TV, Film en Boek

Agenda: Za 24 september – Niburu’s New Music Try-Out Soest

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niburu New Music – The Forgotten Frequency : 432 Hz

A.s. zaterdag 24 september is het Niburu Nieuwscafé het toneel van de eerste Try-Out van het Niburu New Music Project, een collectief van diverse muzikanten.

Niburu heeft een project opgezet i.s.m. een aantal muzikanten dat ‘Niburu New Music – The Forgotten Frequency: 432 Hz’ zal worden genoemd.
Zij zullen rond november een album uitbrengen, dat ook te koop zal zijn via de webshop en uiteraard geheel is opgenomen op de natuurlijke frequentie en voorzien van teksten over onder meer het verruimende bewustzijn en het nieuwe tijdperk waar we naartoe gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dit doen wij met als doel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze ‘verloren’ frequentie. Want als steeds meer mensen dit verschil van 8 Hz erkennen en ook de kwaliteiten van 432 Hz inzien, kan dit de muziekindustrie ertoe bewegen uiteindelijk de standaard en daarmee ons leven te veranderen.

Eerste Try out Niburu New Music 24 september

Een kerngroep van muzikanten, afkomstig uit verschillende delen van het land, gaat zich de komende tijd actief bezighouden met de 432 frequentie in muziek. Deze natuurlijke frequentie heeft duidelijk een ander effect op je lichaam en geest dan de 440 stemming die door de meeste muzikanten wordt gebruikt. Op de eerste bijeenkomst van de 432 muzikanten afgelopen week, bleek het gemeenschappelijke streven om de natuurlijke herz bij het grotere publiek onder de aandacht te brengen inspiratie te leveren voor een aantal projecten. Zo zal er onder andere worden gewerkt aan een volwaardig album met bijdragen van alle betrokken artiesten, en ook zal er in november een bijbehorend release-concert plaats gaan vinden.

Bij het tot bloei brengen van dit initiatief is alle hulp welkom, als je je geroepen voelt een steentje bij te dragen; laat het ons weten. We hebben inmiddels al aardig wat reacties binnen van mensen die zich verbonden voelen met deze nieuwe kijk op muziek en graag komen we in contact met andere enthousiastelingen. Ook niet-muzikanten zijn van harte welkom. Op dit moment zijn we naarstig op zoek naar een studio en een producer. Mocht je dit project zien zitten, om wat voor reden dan ook; neem dan contact met ons op!
Email: [email protected]

Komende zaterdag 24 september is er een optreden in het Niburu Nieuwcafé waarbij de eerste resultaten van de muzikale samenwerking te horen zullen zijn. Graag nodigen we iedereen uit te komen luisteren naar de try-out van een nieuw geluid.

Groeten, Niburu New Music

Bekijk ook bijbehorend artikel:
Niburu New Music project – The Forgotten Frequency: 432 Hz

 


Tourdata:

Datum: Zaterdag 24 september
Locatie: Niburu Nieuwscafé Soest
Adres: Birkstraat 136, 3768 HM te Soest (route – OV: bus lijn 70/74.)
Aanvang: 20:00 uur, vrije toegang

Voor meer informatie en aanmelding: [email protected]

 


Onderstaande bands cq. singer-songwriters maken o.a. deel uit van dit project:

YouTube: Meadow – Good Morning Darling (zie ook de andere videos)

YouTube: Simon Keats – Till The Year 2012 (Live DVD ‘Into The Light’)


Femke Bloem
: zij beschrijft zichzelf op haar website als: levenskunstenaar, harpiste, zangeres, priesteres, kunstzinnig therapeute, coach, moeder, yoga lerares, schilderes, bodypaintster, ontwerpster, danseres, schrijfster, columniste, dichteres…

harp 764
Soms weet ik zelf niet meer wat ik moet zeggen over wat ik allemaal in mijn leven doe, wat mij betreft gaat het vooral om Zijn. Toch zijn al deze facetten nou eenmaal heel kenmerkende delen van mij en als ik er eentje niet zou leven zou ik niet werkelijk mijzelf zijn. Toen ik op Aarde kwam dacht ik waarschijnlijk: ik hou niet zo van etiketjes, maar aangezien je er toch niet helemaal onderuit komt neem ik ze maar allemaal.

Nadat ik op zolder een oude blokfluit had gevonden heeft de liefde voor musiceren mij nooit meer verlaten. Toch ben ik pas toen ik studeerde begonnen met harp spelen. Inmiddels is er een live solo CD met eigen composities, rustige Keltisch aandoende nummers waarvan enkele met zang. De tweede en derde CD zijn in de maak, de nummers zijn al klaar, nu nog het technische gedeelte…

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, mystiek, en de esoterie. Enkele recente thema’s waar ik mee werk zijn bijvoorbeeld steencirkels en de zeven chakra’s.

Informatie over Femke is o.a. te vinden op haar eigen twee websites www.femkebloem.nl en www.centrumuniversale.nl en op www.jelevenswiel.nl over haar boek waarbij ze het Keltischjaarwiel gebruikt om de levensfasen aan op te hangen.

Begin juli verscheen er ook nog een artikel over Femke op WantToKnow.nl genaamd Lofzang op je Leven!

Femke’s CD – Fem Pure (hier te beluisteren)

fempure

 


Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x