UFO

Nieuwe Netflix-serie: UFO hing 3 minuten boven Tsjernobyl tijdens kernramp

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Tijdens de kernramp van Tsjernobyl is UFO-activiteit waargenomen. Dat wordt althans beweerd in een nieuwe Netflix-serie.

In de vierdelige docuserie ‘Encounters’, die sinds vorige week te zien is, wordt stilgestaan bij massale UFO-waarnemingen die de afgelopen 50 jaar zijn gedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Fukushima

In aflevering 4, getiteld ‘Lichten Boven Fukushima’, is aandacht voor een ongeïdentificeerd vliegend object dat in 2011 is gespot boven de Japanse stad.

Veel mensen hebben op de dag van de kernramp van Fukushima vreemde lichten waargenomen.

Tsjernobyl

In de serie wordt gesteld dat er na de ramp bij Tsjernobyl ‘veel UFO-activiteit’ is geweest. Na de explosie van reactor 4 van de kerncentrale zagen veel mensen een UFO verschijnen, zei dr. Jensine Andresen. Het object bleef daar 3 minuten hangen, voegde ze toe.

Ze zei verder dat er ook een mysterieus licht is gezien bij reactor 4.

Vervolgens gebeurde er nog iets opmerkelijks: de straling daalde plotseling. Op het hoogtepunt van de brand werd 3000 milliröntgen gemeten, enkele minuten later was dat nog maar 800 milliröntgen.

Het lijkt een poging te zijn geweest om het gevaar te verhelpen, aldus Andresen.

[HITC]

4.2 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
6 maanden geleden

De geesten worden rijp gemaakt zoals Werner von Braun in de zeventiger jaren al had voorspelt, over het “eindspel”

C.J.van der Nagel
C.J.van der Nagel
6 maanden geleden

Vele video’s gezien waarbij het er op neer komt dat objecten (ufo) konden voorkomen ..bijvoorbeeld het afschieten van een raket. Bestaan ze ????? Ik denk van wel….Zou gekker zijn als wij de enigste in dit en andere Universa Zijn.Duik in de geschiedenis neem de Annunaki …..Die kwamen van een andere planeet, mogelijk zijn dit hun vervoers middelen.

Spooked
Spooked
6 maanden geleden

Sure… Na 50 jaar komt het plots naar buiten, zo vlak voor de alien hoax.

M M
M M
6 maanden geleden

Veel mensen die dit lezen zullen weer alleen denken aan project Bluebeam en de fake alien invasie. Helaas is dit een punt die voor velen nog onmogelijk wordt geacht. Iemand wel eens in het verleden gelezen dat nucleaire wapens in silo’s onklaar waren gemaakt na ook zo’n UFO verschijning en dit bij alle nucleare naties. Onze wereld is anders dan dat wij denken, we zijn ons hele leven min of meer geprogrammeerd en dom gehouden. Kijk wat er afgelopen jaren allemaal naar boven komt(corruptie, adrenochrome, kinderhandel, pedofielenclub, satanisten, genezing kanker tegen gehouden, vaccinaties een middel die op oudere leeftijd voor ziektes zorgen, DUMBS, geo engineering, fake verkiezingen etc.) en het einde wat naar boven komt is nog niet in zicht. Maak je borst maar nat en zorg voor een open mind want dat zal je nodig hebben.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x