Homepagina » Binnenland » Koolmees (D66): Aanslag Hanau is schuld van Baudet. Kijk eens wat de NOS hier doet!
koolmees
Foto: Ziko van Dijk CC BY-SA 3.0 Wikimedia Commons

Koolmees (D66): Aanslag Hanau is schuld van Baudet. Kijk eens wat de NOS hier doet!

De Duitse bondspresident Frank-Walter Steinmeier zei na de aanslag in Hanau dat ‘taal die mensen uitsluit en kleineert’ kan leiden tot geweld. Minister Koolmees van Integratie vindt ook dat mensen zich meer bewust moeten zijn van hun taalgebruik. Hij zei bij de NOS: “Je kunt ook echt doorschieten en polariseren en groepen tegen elkaar opzetten, en dat moeten we niet willen met elkaar.”

Hij verwees hierbij ook naar de Tweede Kamer, ‘waar extreme standpunten worden geponeerd’.

Giftige cocktail

De minister doelde hiermee op uitspraken van Thierry Baudet, die zei dat de EU doelbewust migranten naar Europa haalt ‘om zo de Europese identiteit te verzwakken’.

Met dit soort taal moet je als volksvertegenwoordiger voorzichtig zijn, aldus Koolmees.

Veel mensen vinden het niet kunnen wat de NOS hier doet.

Elise De Windt schreef op Twitter: “Fractieleiders van meerdere linkse partijen (waaronder D66), in samenspraak met vele media, creëren thans een giftige cocktail door Baudet extreemrechts te noemen en hem te bestempelen als het grote gevaar. Het wachten is op de gek die opstaat.”

Censuur

Journalist Mattijs Glas zei over de uitspraken van Koolmees: “Taalgebruik kan gekken aanzetten tot geweld. Behalve als het soera’s zijn. Dan niet.”

“Oftewel, Koolmees wil een soort censuur toepassen, hij wil dat een politicus als Baudet die de agenda van de elite blootlegt erover zwijgt want ‘gevaarlijk’. Bij Koolmees gaat het kennelijk weer over de toon van het debat in plaats van over de inhoud,” voegde Johan Boogaard toe.

Aanslagen door moslims

“De NOS heeft weer een manier gevonden om Baudet te linken aan aanslagen. Als minister Koolmees van Integratie nou eens zorgt voor een goede integratieprocedure in plaats van naar degene te wijzen die problemen juist benoemt, komen we een stuk verder,” zei Jurbin van Hooff.

Jeroen Donker vroeg zich af: “Als het taalgebruik van Baudet bijdraagt aan aanslagen zoals nu in Hanau, wiens taalgebruik is dan debet aan al die aanslagen door moslims?”


[NOS]Vind je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Ik leg de schuld volledig bij liberale partijen en hun christelijke ja knikkers. Die zijn verantwoordelijk voor de huidige ellende in de samenlevingen.

  49 likes
  • Helemaal mee eens . In de bijbel noemde Jezus het huichelaars en farizeers.
   En daar bestaat deze politiek uit.
   Meelopers, profiteren van het geld en de bevolking uitbuiten!
   Een andere mening wordt niet getolereerd.Hoezo mensen tegen elkaar opzetten.
   Vooral D 66 met hun idiote ideeën.

   34 likes
  • Bas van Stapelberg , je hebt helemaal gelijk…Door de rollen om te draaien, gebrek aan visie en kennis en vooral de schuld te leggen bij de ander, dat heb je met al die wegkijkers. Het zijn net kinderen met een probleem die geven ook altijd anderen de schuld. Bovendien kent hij de geschiedenis niet, want in het verleden was Rechts extremisme en Links extremisme veel gewelddadiger dan nu…….Zeker in Duitsland . Wil niet zeggen dat ik persoonlijk tegen iedere vorm van geweld ben…Hoe komt D’66 toch aan al die huilebalken …….

   30 likes
  • @Bas van Stapelberg. Inderaad. Over taal gesproken, politiek correcte taal is de taal die vernietigend is en vooral voor eigen volk met die duivels van de linkse kerk. De taal van waarheid is wel confronteend maar niet vernietigend. Waarheid is iets dat ze in de vele doofpotten willen houden en at doen ze met gebruik van politiek correcte taal. Het zijn natuurlijk de linkse duivels die gevaarlijk zijn voor de mensheid en niet alleen in Nederland. En dan zie je ook eindeloos dezelfde tactiek langs komen: een ander de schuld geven waar ze zelf de oorzaak van zijn (als medewerkers van de globalistische agenda).

   8 likes
  • Die roverpartij van jou heeft al alle bruidsschatten van Nederland in de uitverkoop gedaan, wordt toch eens wakker?

   6 likes
 2. Tja en zo word Baudet weer geschoffeerd , helemaal er totaal niks mee te maken maar ondertussen krijgt Baudet de schuld van iets wat ook nog eens in een ander land gebeurd . Waar haalt Koolmees die absurde dingen vandaan vraag ik me af . Oja ik begrijp het al Baudet is een bedreiging voor dat linkse kliekje , dus lekker demoniseren zoals ze met Wilders ook gedaan hebben . Normale politiek anno 2020 is dit , nauw ik spuug op dat hele zooitje landverraders samen met die milieu waanzinnigen . De laatste dagen zijn geteld voor de partij van de duivel D66 en dat voelt ie en dan gaan ze met modder gooien .

  45 likes
 3. 1 naam : Pim Fortuyn. Meer hoeft ik niet te zeggen. Ze hebben niets geleerd en gaan gewoon op de oude voet door.

  36 likes
  • De regering van toen heeft wel wat geleerd en bekenden onlangs ook dat ze het expres zo ver hebben laten komen, maar in de loop der jaren kwam de ene na d andere schoolverlater in de regering, kinderen nog die van toeten noch blazen weten en alleen het eigen gelijk aanhangen, zoals bijna alle verwende kinderen doen.

   14 likes
 4. Na het bang maken van de mensen over de communisten , terroristen , en het vergaan van de wereld wordt er nu vol ingezet op Nazisme de heksen jacht is begonnen !

  Ik geloof heilig in de uitspraak van Thierry Baudet ,, Dat Europa migranten naar Europa haalt om zo de Europese identiteit te verzwakken’ , alles voor de Europese super\controle staat !

  Dit gaat zelf nog een stapje verder , overheden zullen er alles voor over hebben om dat te bereiken zelf aanslagen op de eigen bevolking , om een bepaald doel te bereiken of om de massa een bepaalde richting op te duwen .

  Als je er achter komt dat dat de feitelijke machthebber van nu ook Hitler het geld en de middelen gegeven heeft , om een oorlogs apparaat te bouwen , dan weet je dat ze echt tot alles in staat zijn , Duitsland was na de eerste wereld oorlog feitelijk failiet !

  34 likes
 5. Juist het niet benoemen van de pijnpunten op het gebied van immigratie, islam, klimaat, eerlijke welvaart verdeling…. Het pappen en nathouden beleid, wegkijken, theoretisch geleuter, geen concrete actie, het volk niet serieus nemen (Referenda etc..) …

  Ja, juist dat zorgt ervoor dat er ruimte komt voor een Dutch Defence Force.
  Om een échte democratie te herstellen.

  23 likes
 6. De hele boel hier in Nederland moet radicaal om , want zoals Nederland +/- 40 jaar geleden was is het allang niet meer en zijn we er rotter door geworden gedurende de jaren . We worden voor rassist uitgemaakt notabene in ons eigen land , we geven al die Islam figuren hier onderdak en te eten van ons belastinggeld , Sinterklaas in de ban en woorden die we al decennia lang gebruiken zonder bijbedoeling zoals moorkop worden verboden en dus aantasting van onze eigen cultuur .Intussen loopt de Sociale woningnood gigantisch op door import van buitenlanders . Geen geld meer door het voor gaande waardoor er geen financieen zijn om broodnodige zorginstellingen en bejaarden tehuizen te bouwen . Complete gekte door een club milieuwaanzinnegen en noem het hele scala maar op . DDF Dutch Defence Force een prachtig gekozen naam , laten we ons eigen land weer terug halen zoals het ooit was en als 2e eerst uit de EU .

  20 likes
 7. Ik ben SP-er en als er iets gebeurt met Baudet, dan moet er echt hier een mega opstand komen. Leg dan allemaal het werk neer. Iedereen thuis blijven.
  Meneer Koolmees en velen in de politiek leven in een andere wereld dan de gewone burgers.
  Meneer Koolmees: wij kunnen niet meer gewoon leven/werken/wonen hier door het systeem zelf. Alles zit vast. Dus als je er steeds meer mensen/regels/wetten aan toevoegt, dan vererger je het alleen maar. Heeft in eerste instantie niks met racisme/discriminatie/nazisme enz. te maken. Juist, omdat het systeem(stelsel) zelf niet deugt zijn er burgers die naar andere mensen gaan wijzen. Dus wat moet je dan doen? Zorgen dat het systeem(stelsel), waarin wij leven weer normaal is, zodat mensen weer iets op kunnen bouwen/leven. Kan hier dit wel schrijven, maar denk dat het weinig zin heeft.
  Ik krijg toch echt het idee, dat dit allemaal bewust zo wordt gedaan. Waarom? Een beetje iemand, die logisch na kan denken, die snapt/ziet toch wel, dat het systeem zelf niet deugt. Ik maak het toch echt bijna dagelijks mee, dat ik dingen zie of hoor/zelf echt meemaak, waarvan ik denk: dit kan echt niet. Het is niet meer menselijk.
  Houdt eens op met die poppenkast. Wij zijn geen Amerikanen, die zich laten verleiden met rechts/links enz. toneelspelletjes. Daar zijn wij Nederlanders te nuchter voor. Tenminste, dat hoop ik.

  18 likes
 8. Er is overduidelijk een soort van cohesie tussen huilebalken, zij vinden elkaar blijkbaar allemaal terug bij D66. Dat trekt elkaar aan !

  14 likes
 9. Die Koolmees is een vals stuk deugend links liberaal ongedierte wat ook als zodanig behandeld dient te worden.

  13 likes
 10. Blijkbaar zijn wij te stom om de werking van een democratie te kunnen begrijpen, zo wordt ons regelmatig voorgehouden. Ik kan me kapot ergeren aan die napapagaaiers.

  11 likes
 11. linkse psychopatie.
  we hebben met krankzinnige te maken.

  fff

  11 likes
 12. De globalisten wijzen altijd met de vinger naar een ander, zelf nemen ze namelijk voor niets de verantwoording en ze denken dat dat werkt, ondertussen is half Nederland naar de knoppen en maar de kleinste viool ter wereld gaan bespelen over iets wat elders gebeurd en dat meteen gebruiken om een opponent neer te schoffelen dat is het ” Nieuwe Globalistische Elan”, waar we nu al 12 jaar van genieten minstens.
  Je land in de uitverkoop gooien, evenals de normen en waarden eruit gooien, een hele horde anders denkenden en gelovenden hier naar toe importeren , wegkijken van alle problemen , niets doen en als je daar op aangesproken wordt en de vinger op de zere plek gelegd wordt.. dan noem je het haatzaaien .Zulke labbekakkers betalen we zwaar om ons land te vernietigen Dit giftige vogeltje valt hier ook onder, laat ie maar eerst zijn werk gaan doen en liefst zijn snavel houden, ik heb hem nog niks fatsoenlijks zien doen, behalve zijn vadsige kop af en toe op de tv vertonen.

  11 likes
 13. Das ook toevallig; 1 vandaag gaf Trump de schuld.

  10 likes
 14. Het is de schuld van de EU die de migraten met open armen binnenhaald velen mensen zijn het hier niet mee eens en de eu luistert niet dus gaan we dit soort dingen krijgen het zelfde als hun met hun bomgordels langs komen.

  10 likes
 15. Duidelijk weer ddd 666, als robotjetten niet loopt te wijzen dan wel weer koolmees van de roverfamilie?

  9 likes
 16. koolmees ik ga lekker baudet stemmen en dat komt omdat ik ook wel een beetje rechts ben.

  6 likes
 17. Deze cind ik goed:

  “Taalgebruik kan gekken aanzetten tot geweld. Behalve als het soera’s zijn. Dan niet.”

  Als de linkse idioten hun verstand niet kunnen gebruiken dan zullen de rechtse mensen wel gek genoeg worden

  4 likes
 18. Koolmees=Zionist. Daar is alles mee gezegd. Behoort tot de familie der “Intriganten”. Hij lijkt tegenwoordig wel een strijd tussen Besnedenen en Onbesnedenen.

  4 likes
 19. Daar is helemaal niks van gelogen….. De politieke elite haalt geen welwillende vluchtende gezinnen naar binnen, maar geradicaliseerde vluchtelingen met een oorlogstrauma, die niet mee willen doen aan de samenleving en zich bewust respectloos gedragen naar het gastland. En de politieke elite, de Nederlandse pers en linkse Gutmenschen praten alles recht wat krom is en houden systematisch de hand boven het hoofd van de geradicaliseerde vluchtelingen.

  Tegenwoordig krijgenKOZP, Bij1, Denk en pedofielenclub Martijn een podium en worden anders denkende als racist weggezet en genegeerd.
  De linkse elite creeert zelf dit politiek landschap. Ze willen de mening van het volk niet horen. In mijn ogen wordt dit bewust gedaan om de samenleving nog armer (lees: afhankelijker) te maken. Moderne slavernij….

  3 likes
 20. De rechts-extremistische aanslagen van de laatste tijd zijn de schuld van de zittende regeringen, met name in Europa. Zij leggen een ideale voedingsbodem voor racisme en aanslagen door alles en iedereen hier in Europa toe te laten. De overgrote meerderheid van de Europeanen wil geen gedwongen integratie en geen verdere immigratie. Helaas durven veel mensen hier niet voor uit te komen, dus daarom klopt er van peilingen ook helemaal niets. Het wordt de mensen door de strot geduwd en dat gaat natuurlijk maar voor een beperkte tijd goed. Dit zijn de eerste tekenen van opstand, idioten die links en rechts mensen doodschieten of doodsteken. En nog hebben de regeringsleiders niets in de gaten, of doen ze alsof ze niets in de gaten hebben. Vooral zo doorgaan, denk niet wat er in de jaren ’30 in Duitsland gebeurde, zich niet kan herhalen. We zijn al aardig op weg!

  3 likes
 21. Aanslag Hanau is een gewenste aanslag.

  2 likes
 22. Ze zullen toch niet toe geven dat Ze zelf de kolerezooi hier heen hebben binnen gehaald .
  https://nos.nl/artikel/2323716-ruzie-in-verhoorzaal-tweede-kamer-imam-salam-oneens-met-commissie.html

  2 likes
 23. Thom de Graaf citeerde uit het dagboek van Anne Frank, richting Fortuyn.
  Gerrit Zalm noemde Fortuyn gevaarlijk.
  Rosenmöller , Dijkstal en Melkert, noemde Fortuyn een pleitbezorger van het nazisme.
  De kogel die Fortuyn het leven koste, kwam ook van Links.
  Gaat het Linkse kartel bij Baudet de zelfde kant op.?

  2 likes
 24. d66 slachtofferrolletjes in narcistensaus; opgediend op een bedje van zelfgenoegzaamheid en arrogantie!!!!

  eet smakeliijk!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europarlementariër

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over ...

vvd

VVD en D66 (applaus voor de zorg!) blokkeren voorstel voor betere zorgbeloning: ‘Mes in de rug’

In de Tweede Kamer is de motie ...