Buitenland

Geen complottheorie meer: Amerikaanse onderminister geeft bestaan biolabs in Oekraïne toe

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Dinsdag schreef Bloomberg dat China de Verenigde Staten heeft beschuldigd van het runnen van ‘gevaarlijke’ biolabs in Oekraïne. “Er is recentelijk veel aandacht geweest voor Amerikaanse biolabs in Oekraïne,” zei woordvoerder Zhao Lijian van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken na een vraag van een journalist.

Hij voegde toe dat de VS zo spoedig mogelijk informatie naar buiten moeten brengen over deze labs, ook over de virussen die er zijn opgeslagen en het onderzoek dat er wordt verricht.

Enkele uren later bevestigde de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland tegenover senator Marco Rubio dat de labs bestaan en ‘moeten worden beschermd tegen Rusland’. Op die manier wil Nuland voorkomen dat de Russen ‘een biologische of chemische valse vlag-aanval uitvoeren en Oekraïne de schuld geven’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen ‘nepnieuws’ of ‘complottheorie’ meer

Ze zei bezorgd te zijn dat de biolabs in Russische handen vallen. “We werken samen met de Oekraïners om te voorkomen dat onderzoeksmateriaal in de handen van Russische troepen terechtkomt.”

De Bulgaarse onderzoeksjournalist Dilyana Gaytandzhieva, die al jarenlang onderzoek doet naar Amerikaanse biolabs in onder meer Oekraïne, vraagt zich af waarom de VS zo bezorgd zijn en wat er precies bedoeld wordt met ‘onderzoeksmateriaal’.

“Tot gisteren was dit ‘nepnieuws’ en een ‘complottheorie’,” merkt Gaytandzhieva op.

Echte massavernietigingswapens?!

De Britse journalist Afshin Rattansi schrijft: “Nuland, berucht vanwege haar rol in de staatsgreep in 2014 in Oekraïne waarbij 14.000 mensen zijn gestorven, geeft nu toe dat de VS biolabs hebben aan de grens met Rusland. Echte massavernietigingswapens en niet de Iraakse soort?!”

[Zero Hedge]

4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eugeen
Eugeen
10 maanden geleden

Het moet toch wel deprimerend voor de main stream media zijn dat alle complottheorieën uiteindelijk onomstotelijke waarheden blijken te zijn!

Staxx
Staxx
10 maanden geleden

Leugens, leugens en nog eens leugens, strekkend van area-51 tot en met het kleinste nanodeeltje waar ze mee experimenteren.
Laten we alsjeblieft een begin maken om “onze eigen” liegebeest ratte met zijn hele club de politiek uit te smijten door waar de PVV en het FvD in de gemeenteraadsverkiezingen meedoet, massaal op een van deze partijen te stemmen en hetzelfde te doen bij de komende verkiezingen voor de tweede kamer.
Laten we nu eens een écht voorbeeld voor de wereld zijn waar een klein landje toe in staat is!, net als het dorpje van asterix en obelix tegen de romeinen.

salvar
salvar
10 maanden geleden

Ze zei bezorgd te zijn dat de biolabs in Russische handen vallen??????
waarom hebben jullie ze dan?
wat een stel malloten , smerige nazi,s zijn het.

Yollie
Yollie
10 maanden geleden

Victoria Nuland? Ook zo verschrikkelijk fout.
Harry Vox (zie Bitchute) ziet in haar een soort dubbelspion.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x