Homepagina » Mens en Dier » Lange Frans geeft speech op Museumplein: ‘We staan op het punt van een grote wereldwijde verandering’
lange frans
Foto: Instagram/langefrans

Lange Frans geeft speech op Museumplein: ‘We staan op het punt van een grote wereldwijde verandering’

Op het Museumplein in Amsterdam demonstreerden zondag enkele honderden mensen tegen de coronamaatregelen. Onder hen was ook Lange Frans, die mensen de hand schudde en omhelsde. Hij verklaarde tegenover AT5: “Het was een heerlijk samenkomen met vrienden en familie. We stonden hier tegen de spoedwet en de draconische maatregelen van de regering. Zolang onze minister Grapperhaus kan knuffelen op z’n eigen bruiloft, dan kunnen wij dat ook.”

De media hebben vooral aandacht voor het feit dat Lange Frans de coronaregels ‘aan zijn laars lapte’. Hij gaf ook een speech, maar daarover repten de media met geen woord.

We voelen allemaal dat we op het punt staan van een grote wereldwijde verandering. Binnen no time is dit volk hier in Nederland zo bang geworden dat we alle macht – of het kleine beetje macht dat we nog hadden – uit handen hebben gegeven. Onthoud alsjeblieft: wij hebben de macht, zei Lange Frans.

Al jaren probeer ik in mijn muziek machtsmisbruik aan de kaak te stellen. Sinds een aantal maanden zetten we die gedachte kracht bij door voor jullie een podcast te maken waarin we dieper op deze onderwerpen ingaan. We zijn dit gaan doen met als hoofdreden onderwerpen aan te kaarten als de spoedwet, structureel misbruik van kinderen door hooggeplaatste ambtenaren, 9/11 en nog veel meer onderwerpen waar de mensen hier in dit land nog nooit de waarheid over te horen hebben gekregen.

Zoals je nu ziet, zijn de tijden veranderd. Wij zijn nu de media. Wat wij hier nu doen met z’n allen, dat móeten we doen. De reden dat we hier vandaag allemaal staan, en dat mensen volgende week op het Malieveld zullen staan, en in Londen en Berlijn is de volgende: we voelen allemaal feilloos aan dat als goede mensen nu niets doen tegen het kwaad dat over ons heen loert, er straks geen vrijheid meer is voor onze kinderen en kleinkinderen.

Wij zeggen nee

Het moet afgelopen zijn met de verdeeldheid die al eeuwenlang gezaaid wordt onder de mensen. Het is niet man tegen vrouw, het is niet wit tegen zwart, het is niet homo tegen hetero, het is niet meer links tegenover rechts, maar het is goed tegen kwaad.

De keuze die ieder mens op dit moment voor zichzelf moet maken, is volgens mij de volgende: laat je je leiden en je gedachten beïnvloeden door angsten en door een overheid die zich nog nooit zorgen heeft gemaakt om onze geestelijke en lichamelijke gezondheid, of worden we met z’n allen wakker en gaan we inzien dat we allemaal, stuk voor stuk, liefdevolle creaties zijn van een almachtige schepper, allemaal hier op aarde om te creëren, lief te hebben, te delen, te bouwen en bovendien te genieten van de kostbare tijd die je hier hebt.

Ik heb begrip voor ieder mens in iedere positie en ik hoop en bid dat onze politici de kracht en de wijsheid vinden om de juiste beslissingen te nemen in deze onzekere tijd. Wij zeggen nee tegen een samenleving die niet samenleeft en wij laten ons geen muilkorf omdoen, niet om in de tram te stappen en zeker niet om ons monddood te laten maken. Wij zeggen nee tegen politici die ons de wetten voorschrijven en ze vervolgens zelf lachend overtreden. We zeggen nu en straks nee tegen vaccinaties. En wij zeggen keihard nee tegen pedofielen in topposities binnen justitie!

Wij zijn het volk, wij zijn één grote familie mensen. Eén voor allen en allen voor één!

Bekijk de speech van Lange Frans hieronder terug:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lange Frans speech

Een bericht gedeeld door Lange Frans (@langefrans) op

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
5 maanden geleden

Tja, ‘de media’. Gisteravond op de bank een keertje van mijn wil onafhankelijk mee gekeken naar die rotzooi op SBS6. Man man man, wat een drama. Zouden er werkelijk mensen zijn die niet door hebben dat ook Talpa is ‘gekocht’? TV uit, voor thuis de beste oplossing en voor de rest, muilkorf af. Wij moeten onze gezondheid voeden en een muilkorf past niet in dat beleid. Werkelijk alle van overheidswege opgelegde corona maatregelen maken aantoonbaar duidelijk dat we te maken hebben met georganiseerde misdaad. Waarvan akte.

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  jan doornbos
5 maanden geleden

Tja, goed punt.
Als de MSM leeft van ons belastinggeld en van de reclameinkomsten, dan kunnen we mbt dit laatste punt een vuist maken: boycot deze zenders! Geen kijkcijfers, geen (daling van de) inkomsten!
Let op/tip: Wie bijv. alleen nog Netflix kijkt, zorg dat je eerst op een andere neutrale zender hebt afgestemd. De providers zien immers wie welke zender bekijkt🤔

Simpele boycot van honderdduizenden gaan ze echt voelen😆

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
5 maanden geleden

Ik had niet verwacht ooit nog fan van iemand te worden, maar Lange Frans heeft dat toch bewerkstelligd.
In korte tijd gegroeid als interviewer die de juiste vragen stelt, rust bewaard, interesse heeft in degene tegenover hem en integer en authentiek overkomt. Ik kijk alweer uit naar de volgende podcast!

wolfje168
wolfje168
5 maanden geleden

Het meest beangstigende vind ik nog wel dat het lijkt of het niemand echt iets kan schelen, op een select groepje mensen na. Het klootjesvolk pit rustig door. Dat kan een heel ruw ontwaken worden.

salvar
salvar
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

@wolfje168

de meeste pitten ook door en rutte gaat door waar hij mee bezig is het land en ons om zeep helpen.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 maanden geleden

Ja Rutte en zijn voorgangers zaaien al ongeveer 35 jaar angst, haat en geweld. Via de msm, maar niet vergeten ook RTL,SBS, horen bij de msm.
En Lange Frans wordt al geboycot door de reguliere radiozenders dus we zullen massaal naar zijn podcast gaan luisteren om de waarheid te horen.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

De cabal zal de Mossad Agentur wel inschakelen die er voor moet zorgen dat publiek bekende figuren, die met het hoofd boven het maaiveld uitkomen, worden teruggefloten.

Lange Frans heeft kans dat hij binnenkort positief getest wordt a la Youp van ‘t Hek, met een nep test op corona en zich dan voor altijd rustig moet houden. En dat is dan nog maar de mildere variant van kaltstellen. Het kan ook onder bedreiging van het krijgen van een ongeluk, hartaanval of verzelfmoord, ook de kinderen of partner zullen daarbij bedreigd kunnen worden, de bedreigingen zullen zelfs over het graf getild worden.

Voor de zio cabal staat er veel op het spel en deze cabal zal er werkelijk alles aan doen hun sektarische wereldwijde macht eens en voor altijd te voleindigen en niemand zal ze daarbij mogen hinderen, zelfs niet miljarden mensen in opstand. De cabal gaat zonder pardon over lijken, één of een paar honderd miljoen maakt voor ze geen enkel verschil. Ze zullen met en via oorlog, dood, ziekte, moord, leugens, list, bedrog, dreiging, ellende, geweld, economische crisissituaties enz. hun wereldmacht veroveren. En het goedgelovige en gehersenspoelde slavenvolk steunt ze daarbij met overtuiging en liefde en zijn bereid hun levens daarvoor op te offeren, als het moet met een vaccinatie gifspuit en zullen zelfs met volle overtuiging hun partner en kinderen domweg overhandigen en opofferen voor de satanische sekte.

Ron Swart
Ron Swart
5 maanden geleden

beste Jan, begin jaren tachtig zat John de Mol op zwart zaad en nu is hij als eigenaar van o.a. TALPA en het ANP weer boven Jan met een vermogen van ruim 500 miljoen euro. Alles wijst erop dat De Mol de afgelopen jaren z’n huid heeft verkocht aan de cabal/Deep State/Novus Ordo Seclorum.
Via een ander kanaal heb ik Lange Frans opgeroepen een podcast te maken met dr. Johan Oldenkamp. Oldenkamp heeft zich vastgebeten in de ware geschiedenis van onze zogenaamde koninklijke familie. Juliana (1909 – 2004) is geroofd uit de wieg van een boerenfamilie in Soest, want Wilhelmina (1880 – 1962) was eind april 1909 bevallen van een meisje met ‘t syndroom van down. Juliana op haar beurt is moeder van een op 11 maart 1927 geboren meisje, verwekt door haar stiefvader ‘prins’ Hendrik (1876 – 1934). Deze in 1997 overleden Marie-Claire Roovers heeft haar ongelukkige leven lang gewijd aan het zoeken naar haar natuurlijke ouders.
Oud-minister van Defensie in het kabinet-Den Uyl (1973 – 1977) Henk Vredeling heeft eens in een interview verteld over een kennismakingsetentje op paleis Soestdijk. Bernhard vertelde in geuren en kleuren over zijn activiteiten tussen de lakens met allerlei dames wereldwijd. Het kan niet anders dat Bernhard op de hoogte is gebracht van Juliana’s ‘voorkind’ en hij heeft zijn vrouw daarmee tot haar dood gechanteerd.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Ron Swart
5 maanden geleden

John de Mol (& Joop v.d. Ende) heeft in ieder geval een connectie met Bill Gates.

Bill & Melinda Gates foundation>>>>Endemol Shine

https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2018/11/OPP1196711

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  Ron Swart
5 maanden geleden

Beste Ron Zwart, veel van wat je zegt, is slechts een top van de ijsberg.
Bernard (mede oprichter Bilderberggroep) had volgens historyci zelf een hoogst dubieus verleden! Wat dat betreft konden zij elkaar chanteren🤔

Patricia Müller
Patricia Müller
5 maanden geleden

Zoals niet anders te verwachten was, maakte het Duitse TV gisteren een melding – bij WDR en Tagesschau. Ze kwamen tot de conclusie, dat al de mensen op de demo van 29 august in Berlijn alleen maar rijksburgers en Neo-Nazis waren, extremisten dus. Daar kunnen jullie zichzelf een rijm op maken! Maar ja, van de gecontroleerde leugenmedia was het ook niet anders te verwachten.

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Lange Frans for President!

Hein
Hein
5 maanden geleden

De msm is……..

RemonK
RemonK
5 maanden geleden

Om te beginnen moet het binnenhof niet bestormd worden, maar het mediapark!!

x

Check Also

vvd

Oud-VVD-fractievoorzitter tegen Grapperhaus en Halsema: ‘Stop met intimideren’

In Amsterdam kwamen vanmiddag veel mensen bijeen ...

grapperhaus

Grapperhaus bevestigt: avondklok-wet kan ook worden ingezet om Nederlanders overdag op te sluiten

Ook de Eerste Kamer heeft ingestemd met ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x