Mens en Dier

Lange Frans geeft speech op Museumplein: ‘We staan op het punt van een grote wereldwijde verandering’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op het Museumplein in Amsterdam demonstreerden zondag enkele honderden mensen tegen de coronamaatregelen. Onder hen was ook Lange Frans, die mensen de hand schudde en omhelsde. Hij verklaarde tegenover AT5: “Het was een heerlijk samenkomen met vrienden en familie. We stonden hier tegen de spoedwet en de draconische maatregelen van de regering. Zolang onze minister Grapperhaus kan knuffelen op z’n eigen bruiloft, dan kunnen wij dat ook.”

De media hebben vooral aandacht voor het feit dat Lange Frans de coronaregels ‘aan zijn laars lapte’. Hij gaf ook een speech, maar daarover repten de media met geen woord.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We voelen allemaal dat we op het punt staan van een grote wereldwijde verandering. Binnen no time is dit volk hier in Nederland zo bang geworden dat we alle macht – of het kleine beetje macht dat we nog hadden – uit handen hebben gegeven. Onthoud alsjeblieft: wij hebben de macht, zei Lange Frans.

Al jaren probeer ik in mijn muziek machtsmisbruik aan de kaak te stellen. Sinds een aantal maanden zetten we die gedachte kracht bij door voor jullie een podcast te maken waarin we dieper op deze onderwerpen ingaan. We zijn dit gaan doen met als hoofdreden onderwerpen aan te kaarten als de spoedwet, structureel misbruik van kinderen door hooggeplaatste ambtenaren, 9/11 en nog veel meer onderwerpen waar de mensen hier in dit land nog nooit de waarheid over te horen hebben gekregen.

Zoals je nu ziet, zijn de tijden veranderd. Wij zijn nu de media. Wat wij hier nu doen met z’n allen, dat móeten we doen. De reden dat we hier vandaag allemaal staan, en dat mensen volgende week op het Malieveld zullen staan, en in Londen en Berlijn is de volgende: we voelen allemaal feilloos aan dat als goede mensen nu niets doen tegen het kwaad dat over ons heen loert, er straks geen vrijheid meer is voor onze kinderen en kleinkinderen.

Wij zeggen nee

Het moet afgelopen zijn met de verdeeldheid die al eeuwenlang gezaaid wordt onder de mensen. Het is niet man tegen vrouw, het is niet wit tegen zwart, het is niet homo tegen hetero, het is niet meer links tegenover rechts, maar het is goed tegen kwaad.

De keuze die ieder mens op dit moment voor zichzelf moet maken, is volgens mij de volgende: laat je je leiden en je gedachten beïnvloeden door angsten en door een overheid die zich nog nooit zorgen heeft gemaakt om onze geestelijke en lichamelijke gezondheid, of worden we met z’n allen wakker en gaan we inzien dat we allemaal, stuk voor stuk, liefdevolle creaties zijn van een almachtige schepper, allemaal hier op aarde om te creëren, lief te hebben, te delen, te bouwen en bovendien te genieten van de kostbare tijd die je hier hebt.

Ik heb begrip voor ieder mens in iedere positie en ik hoop en bid dat onze politici de kracht en de wijsheid vinden om de juiste beslissingen te nemen in deze onzekere tijd. Wij zeggen nee tegen een samenleving die niet samenleeft en wij laten ons geen muilkorf omdoen, niet om in de tram te stappen en zeker niet om ons monddood te laten maken. Wij zeggen nee tegen politici die ons de wetten voorschrijven en ze vervolgens zelf lachend overtreden. We zeggen nu en straks nee tegen vaccinaties. En wij zeggen keihard nee tegen pedofielen in topposities binnen justitie!

Wij zijn het volk, wij zijn één grote familie mensen. Eén voor allen en allen voor één!

Bekijk de speech van Lange Frans hieronder terug:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lange Frans speech

Een bericht gedeeld door Lange Frans (@langefrans) op

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Tja, ‘de media’. Gisteravond op de bank een keertje van mijn wil onafhankelijk mee gekeken naar die rotzooi op SBS6. Man man man, wat een drama. Zouden er werkelijk mensen zijn die niet door hebben dat ook Talpa is ‘gekocht’? TV uit, voor thuis de beste oplossing en voor de rest, muilkorf af. Wij moeten onze gezondheid voeden en een muilkorf past niet in dat beleid. Werkelijk alle van overheidswege opgelegde corona maatregelen maken aantoonbaar duidelijk dat we te maken hebben met georganiseerde misdaad. Waarvan akte.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
3 jaren geleden

Ik had niet verwacht ooit nog fan van iemand te worden, maar Lange Frans heeft dat toch bewerkstelligd.
In korte tijd gegroeid als interviewer die de juiste vragen stelt, rust bewaard, interesse heeft in degene tegenover hem en integer en authentiek overkomt. Ik kijk alweer uit naar de volgende podcast!

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Het meest beangstigende vind ik nog wel dat het lijkt of het niemand echt iets kan schelen, op een select groepje mensen na. Het klootjesvolk pit rustig door. Dat kan een heel ruw ontwaken worden.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Ja Rutte en zijn voorgangers zaaien al ongeveer 35 jaar angst, haat en geweld. Via de msm, maar niet vergeten ook RTL,SBS, horen bij de msm.
En Lange Frans wordt al geboycot door de reguliere radiozenders dus we zullen massaal naar zijn podcast gaan luisteren om de waarheid te horen.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x