UFO

Kun jij helpen deze onopgeloste UFO-zaken te ontcijferen?

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse overheid heeft nog altijd geen verklaring kunnen vinden voor zo’n vijf procent van de UFO-waarnemingen in haar archief. De beste foto’s zijn er nu tussenuit gezocht in de hoop dat het publiek een handje kan helpen.

Op één van de foto’s is een UFO te zien die een B-47 bommenwerper volgt in de buurt van Edwards Air Force Base in Californië. Een andere foto, die is vrijgegeven door de Aerial Phenomena Group, toont drie mysterieuze lichten boven Manhattan. De foto is in 1984 gemaakt door Philipe Orego uit New Jersey. Onderzoekers stelden destijds vast dat het geen hoax was.

In de zomer van 1966 legde een luchthavenmedewerker twee rode bollen vast boven het Zwitserse vliegveld Zürich-Kloten. De foto werd later vrijgegeven door de Zwitserse piloot Ferdinand Schmid. Op 15 juli 1952 verschenen er vier heldere ongeïdentificeerde objecten boven een parkeerplaats in Massachusetts.

Kun jij helpen deze onopgeloste UFO-zaken te ontcijferen?
UFO in de VS (10 juni 1964)

Onlangs gaf de Amerikaanse overheid, die tussen 1947 en 1969 documenten over 12.000 UFO-waarnemingen heeft geopenbaard, een aantal ‘gesloten’ zaken vrij. De Amerikaanse luchtmacht hield jarenlang meldingen bij om te zien of het daadwerkelijk om buitenaardse ruimteschepen ging en of die een bedreiging voor de nationale veiligheid vormden.

Het dossier ging in 1970 het archief in met een dikke ‘top secret’-stempel erop. Het zogeheten Blue Book-archief is nu vrijgegeven na een Wob-verzoek, maar het was nogal moeilijk doorzoekbaar. De online gemeenschap The Black Vault heeft het archief bewerkt, zodat iedereen erin kan grasduinen.

Juist het feit dat er geen meldingen van ‘echte’ buitenaardse ruimteschepen in het archief staan, doet de mensen van The Black Vault vermoeden dat de Amerikaanse overheid informatie achterhoudt. “Dit is slechts het topje van de ijsberg van wat het leger en de overheid verborgen houden over het UFO-fenomeen,” aldus John Greenewald, die heeft meegeholpen bij het project.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Trees Kersbergen
Trees Kersbergen
7 jaren geleden

Ik weet wel het e.e.a. Over U.F.O.’s, maar dat is te veel om hier te beschrijven. In ieder geval zijn het verder geëvolueerde wezens, die ons komen helpen met onze problemen, maar nog voorzichtig zijn, omdat ze vaak worden beschoten O.i.d.! Hun bewustzijn ( bewust zijn) is veel verder dan ons bewustzijn. Ze staan ook al afgebeeld op de piramides in Egypte. Dus zijn ze er al heel lang. OmDat wij nu zelf in een evolutiesprong zitten, manifesteren zij zich.
Een hele tijd waren er ook met slechte bedoelingen, die mensen ontvoerden etc., maar die zijn nu onschadelijk gemaakt.
Als zij weten, dat ze welkom zijn, zullen ze hier landen en komen helpen. Zij zijn N.l. Veel machtiger dan wij zijn.
We zullen ze steeds meer kunnen waarnemen.
Heel veel succes met Uw onderzoek (er zijn talloze boeken over in O.a. Spirituele winkels)

Jos Ripken
Jos Ripken
7 jaren geleden

Als je de zogenaamde ” disclosure ” volgt, waarbij het altijd maar de vraag is wat er nu wel en niet waar is is het in ieder geval duidelijk dat de NAZI,s voor het einde van de tweede wereldoorlog al bezig waren met een Vliegtuig, rond, zeg maar een UFO zoals men die zich zo voorstelt, en die “Die glocke “…de klok werd genoemd. Aan het einde vna W.O 2 hebben de VS in de operatie ” paperclip ” minstens 2800 NAZI geleerden naar de VS gebracht…oorlogsmisdadigers die niet vervolgd zijn, en zijn uiteindelijk verder gegaan waar de Duitsers waren gebleven….Nou is het beroerde aan het verhaal dat de NASA, VERBODEN is om het “publiek” te informeren…een document hierover is te vinden.
Je kunt er dus vanuit gaan dat “vliegende schotels ” er dus al zijn vanaf de jaren 50…en de zogenaamde ” black project ” die triljoenen dollars verslind, en nergens te vinden zijn geven alle redenen om aan te nemen dat er, net als ” Zero Point Energy ” technisch gezien al veel meer bestaat dan dan men verteld….zo is er duidelijk sprake van een ruimtevloot in een samenwerking tussen de VS, Rusland < Engeland en Frankrijk, en zou men diverse basis hebben op planeten…hetgeen o.a bevestigd word door personen die onder ede verklaringen hebben afgegeven aan de Amerikaanse senaat…Energie waarbij geen GAS, of OLIE nodig hebt bestaat immers al sinds Nicola Tesla die heeft aangetoond, die echter door de wereldbanken is tegengehouden omdat we natuurlijk met zijn allen onderdrukt moeten blijven door een kunstmatige economie…stel je eens voor…Gratis energie…anti-zwaartekracht aandrijving…….BEWIJSBAAR is dat het er allemaal is !….UFO,s dus ook, zowel "back enginered " van neergeschoten UFO,s alswel op basis van de Duitse resultaten uit W.O 2….Er is meer dan voldoende materiaal over te vinden !

Sip
Sip
7 jaren geleden

Hallo allemaal,

Ik heb ook een ervaring over een UFO of hoe je het ook mag noemen,
het heeft mij jaren gevolgd tot ik het maar heb weg gedrukt.
Ik was toen der tijd zo’n jaar of 3 en was alleen thuis mijn ouders waren bij de buren op viste ze konden alles wel zien van af hun kan. En het gekke deze hebben niets gezien of gehoord!
Dus ik was alleen en hoorde een voor mij een hard gezoem iets wat ik toen niet kende, ik durfde haast niet te kijken maar heb toch de angst over wonnen en zag iets boven ons huis hangen.
Dit was in de jaren 1963 of 1964 maar verder kan ik me er niets meer van herinneren uit deze tijd.
Maar het heeft me altijd in het geheugen gestaan en vraag me steeds was het waar of? En denk van laat ze maar komen zodat ik hier van bevestiging krijg.

nexus
nexus
7 jaren geleden

deze foto lijkt wel op een nazi schotel die ze gemaakt hadden in de jaren 44 a 45
UFO in de VS (10 juni 1964)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x