Het Complot

Ligt onder dit vliegveld een geheim concentratiekamp verborgen?

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Internationale luchthaven Denver, 20 jaar oud, wordt omgeven door complottheorieën. Er gaan bijvoorbeeld geruchten dat er geheime concentratiekampen onder het vliegveld zijn. Dat schrijft de Britse krant Daily Telegraph.

De eerste theorieën hadden te maken met de vorm van de luchthaven. Van bovenaf bekeken lijkt het vliegveld volgens sommigen op een swastika. Al snel verschoof de aandacht naar het interieur. Door de jaren heen is de aankomst- en vertrekhal van Denver International gevuld met kunstwerken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eén daarvan is Mustang, een reusachtig beeldhouwwerk dat is gemaakt door kunstenaar Luis Jiménez. In 2006, twee jaar voordat het werd gekocht, viel een stuk van het standbeeld bovenop hem, waardoor hij stierf.

Ligt onder dit vliegveld een geheim concentratiekamp verborgen?Een verzameling bizarre muurschilderingen van Leo Tanguma, die inmiddels is verwijderd, trok veel aandacht. Volgens sommigen lieten de schilderingen de ware agenda van de ‘Nieuwe Wereldorde’ zien.

Dan is er nog de steen met vrijmetselaarssymboliek in de ‘Great Hall’. De aanwezigheid van waterspuwers zou er ook op wijzen dat het vliegveld ‘sinistere krachten’ herbergt.

Sommige complottheoretici beweren dat het een reusachtige legerbasis is of zelfs een concentratiekamp, dat in de toekomst gebruikt gaat worden om het Amerikaanse volk tot slaaf te maken. Ze wijzen op de exorbitant hoge kosten van het vliegveld: 4,8 miljard dollar, twee miljard dollar meer dan beraamd. Ze wijzen ook op de grote hoeveelheid grondgebied die het vliegveld beslaat: liefst 140 vierkante kilometer.

[Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
EllenB
EllenB
9 jaren geleden

NEE !
Ze hebben de FEMA camps voor de burgers opgezet. Dat zijn de concentratiekampen.
Onder dit vliegveld, ligt een gang (weg) naar de ondergrondse bunkers van de Elite.
Bunkers is trouwens niet het juiste woord, want het zijn complete dorpen, met wegen, treinen, opslagruimten, communicatiesystemen e.d.

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Ik krijg meer het gevoel dat het een vluchtoord is als er een megaramp gebeurt is. Misschien is het wel beide. Mensen met een golden ticket worden vervoerd naar een andere plek op aarde en de overigen worden vast gehouden.
Zijn die tenten boven dit vliegveld afgeleid van een tabernakeltent?

peter
peter
9 jaren geleden

4,8 ipv 2,8 miljard dollar? Lijkt mij meer op de normale gang van zaken bij zowat iedere doodgewone aannemer.

marinus
marinus
9 jaren geleden

4,8 miljard dollar, twee miljard dollar meer dan beraamd. Ze wijzen ook op de grote hoeveelheid grondgebied die het vliegveld beslaat: liefst 140 vierkante kilometer.

2 miljard meer en zowat kijk maar naar de betuwelijn wat die meer gekost heeft.

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x