Homepagina » Het Complot » Ligt onder dit vliegveld een geheim concentratiekamp verborgen?
Ligt onder dit vliegveld een geheim concentratiekamp verborgen?

Ligt onder dit vliegveld een geheim concentratiekamp verborgen?

De Internationale luchthaven Denver, 20 jaar oud, wordt omgeven door complottheorieën. Er gaan bijvoorbeeld geruchten dat er geheime concentratiekampen onder het vliegveld zijn. Dat schrijft de Britse krant Daily Telegraph.

De eerste theorieën hadden te maken met de vorm van de luchthaven. Van bovenaf bekeken lijkt het vliegveld volgens sommigen op een swastika. Al snel verschoof de aandacht naar het interieur. Door de jaren heen is de aankomst- en vertrekhal van Denver International gevuld met kunstwerken.

Eén daarvan is Mustang, een reusachtig beeldhouwwerk dat is gemaakt door kunstenaar Luis Jiménez. In 2006, twee jaar voordat het werd gekocht, viel een stuk van het standbeeld bovenop hem, waardoor hij stierf.

Ligt onder dit vliegveld een geheim concentratiekamp verborgen?Een verzameling bizarre muurschilderingen van Leo Tanguma, die inmiddels is verwijderd, trok veel aandacht. Volgens sommigen lieten de schilderingen de ware agenda van de ‘Nieuwe Wereldorde’ zien.

Dan is er nog de steen met vrijmetselaarssymboliek in de ‘Great Hall’. De aanwezigheid van waterspuwers zou er ook op wijzen dat het vliegveld ‘sinistere krachten’ herbergt.

Sommige complottheoretici beweren dat het een reusachtige legerbasis is of zelfs een concentratiekamp, dat in de toekomst gebruikt gaat worden om het Amerikaanse volk tot slaaf te maken. Ze wijzen op de exorbitant hoge kosten van het vliegveld: 4,8 miljard dollar, twee miljard dollar meer dan beraamd. Ze wijzen ook op de grote hoeveelheid grondgebied die het vliegveld beslaat: liefst 140 vierkante kilometer.

[Telegraph]


Vind je deze informatie waardevol? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

52 reacties

 1. De muurschilderingen vertellen/vertelden over dood en verderf in de toekomst? Als dat zo is dan is wat we nu zien een illusie en niet de waarheid en zitten we allen nog in een soort van ontkenning- en droomfase. Wat we nu zien en waar we ons nu nog druk over maken en mee bezighouden is in en voor de toekomst compleet onbelangrijk, want dan is het knokken en overleven geblazen. De muurschilderingen vertellen over angst en zorgen over nood en ellende, wat feitelijk de waarheid is van dit leven zolang geestelijk zieke mensen deze wereld regeren. Het meest simpele is moord, doodslag, oorlog en ellende te accepteren zoals het is en zoals het komt, het leven is uiteindelijk één grote farce en complete aanfluiting en niet oneindig en als het erop aankomt is alles wat je hebt bereikt of denkt te zijn -koning of pauper- allemaal lucht en inhoudsloos en was of is dit hele gedoe in het leven een spel om te spelen en de sleur te breken en om dit leven een soort van zin en ‘waarde’ te geven, maar waarbij uiteindelijk zal blijken dat dit leven en heel de geschiedenis van de mens complete leegheid is zonder enige vooruitgang.

  Geniet en ervaar zolang het leven er is, maak plezier en pak vooral die kleine ogenschijnlijk onbelangrijke dingen zoals warmte, liefde, vrede, harmonie en vriendschap, maar realiseer je dat al het andere een inhoudsloze illusie en kronkel van hebzucht en tirannie is en totaal nergens over gaat en ons dagelijks wordt aangepraat en opgelegd alsof dat het meest belangrijke is en waarbij dood en ellende een niet te vermijden onderdeel zouden moeten zijn, hoeft natuurlijk helemaal niet maar wordt zo geregisseerd en aan ons voorgesteld door geesteszieke mensen die menen de betweterige macht of recht te hebben de meest gore ellende te moeten of mogen brengen over mensen. Totale onzin natuurlijk, want de mens kan leven in vrede en harmonie, maar daar hebben de fascisten, de geesteszieke macht een ander idee en visie over.

  Misschien een geluk bij een ongeluk, als we gaan dan gaat ook de macht ten onder aan zijn eigen waanzin. Macht is uiteindelijk als het erop aankomt relatief en ook maar beperkt houdbaar, maar jammer genoeg wel erg destructief en vernietigend en berooft mensen van hun mooiste jaren en moment in een eenmalig leven.

  Wij hebben geen enkele overheersende macht nodig, wij hoeven hun geld en voorzieningen, hun denkwijze en structuren niet en en hun eeuwige bemoeienissen met onze levens en bezittingen al helemaal niet. Maar om te kunnen bestaan heeft de macht helaas ons nodig, net als een koning zijn volk nodig heeft maar het over laat komen alsof wij hem nodig zijn. De macht is er niet voor ons, hoe mooi ze het ook mogen brengen en hoe mooi ze ons ook mogen voorzien van de nodige verdeel en heers goederen, geld of zaken die aan de andere kant evenzo makkelijk weer worden afgenomen. De macht zal uiteindelijk ons laten creperen en afmaken als dit in hun voordeel werkt of als wij overbodig zijn geworden. Hoe goed de bedoelingen ook mogen lijken, het uiteindelijke doel is totale vernietiging en macht.

  22 likes
  • Zo is dat. Geen structuren, geen macht en niemand die aan mijn bezittingen komt. Alleen voor dat laatste hebben we een non-agressie verdrag want dat kan ik dan weer niet alleen.

   Geen sociale bindingen, alles is gebaseerd op natuurlijke selectie en het recht van de sterkste.
   Zo is de natuur en zo zal het blijven. Het slechte in de mens overwint altijd.

   15 likes
   • @Jaap

    De verplichte sociale binding van dit moment is een totale farce en vertoont alleen een structuur van dwang en geweld. Je kun mensen wel dwingen om een ander te helpen of bij te staan, maar dan krijg je niet het gewenste duurzame effect wat je als een vrij maatschappij wilt. En hoezo een natuurlijke selectie of recht van de sterkste? Dat is het verre verleden, we zouden als we willen kunnen leven in een geciviliseerde wereld waarin elk mens het recht heeft zichzelf te zijn en macht te hebben over eigen middelen en bezittingen. Lijkt me een heel logische, maar vooral heel gezonde zaak, zo niet dan geef even je naam en adres dan kom ik even bij je langs om mijn deel bij jou op te eisen. Ik kan natuurlijk ook een wapen meenemen en je daarmee dwingen, precies zoals de overheid het doet met gewapende ambtenaren en zoals velen dit accepteren, maar vooral ook nog heel normaal vinden.

    Het slechte in de mens overwint altijd? Natuurlijk wel in een wereld waarin de grenzen van het ontoelaatbare worden gepasseerd en mensen die zogenaamd zo sociaal zijn met behulp van een overheid of macht denken te mogen halen wat ze toekomt. Het slechte overwint alleen omdat deze wordt beschermd, je ziet het op alle fronten, van bank tot aan regeringen, van schuld(enaren) belonen tot aan het idee laten ontspruiten dat een mens geen recht op een eigen soeverein leven zou hebben. Misschien een idee voor een nog socialere wereld namelijk dat je verplicht een orgaan afstaat voor een ander. Waar je bijv. twee organen van hebt één ervan afstaan, waarom ook niet? Het is sociaal, je deelt en je redt daarmee het leven van een ander, want hoever mag een macht de waanzin doortrekken? Weet je hoever? Zover de mens het toelaat en gelooft dat een ander meer recht op jouw lijf heeft dan jijzelf. Zo geschift en gestoord is deze wereld aan het worden en jij en velen zouden het nog toelaten ook. Alleen als ze in jouw lijf zouden beginnen te snijden denk ik dat je er opeens heel anders over zult denken en er wellicht een ander er voor uitzoekt. Want mensen weten heel goed het idee te verkondigingen om te nemen en te verdelen, maar zodra ze zelf aan de beurt zijn laten ze alle ideeën en principes varen, vooral diegene die het hardst schreeuwen voor meer verplichtingen, wetten en dwang.

    Een non-agressie verdrag werkt niet zolang er een wereld is waarin halve zolen en psychopaten leven die de dienst uitmaken, daarom zal een non-agressie verdrag er voorlopig ook niet komen. Wellicht pas nadat de wereld door ‘sociale’ agressie en geweld en een derde wereldoorlog is vernietigd.

    5 likes
    • Een goede organisatie van de maatschappij is onontkoombaar.
     Of je wil of niet daar horen PLICHTEN bij. En uiteraard ook RECHTEN.

     Trias Politica is een goede basis om mensen te organiseren.
     http://www.demaatschappijdatzijnwij.com/

     Solidariteit is in een steeds verdergaande individualiserende samenleving ver te zoeken en geen vanzelsprekendheid in de natuur van de mens.
     https://pure.uvt.nl/portal/files/800216/SOLIDARI.PDF

     De oplossing is NIET om de overheid gewoon maar af te schaffen morgen. Dat wordt het een puinhoop.

     Mensen moeten een vorm van organisatie hebben. Het zou goed zijn om de MORAAL terug te brengen in de overheid / de maatschappij (= iedere mens die in de maatschappij leeft).

     Een maatschappij gebaseerd op de waarden van het Aquarius tijdperk:
     – (Sociale) Rechtvaardigheid
     – Transparantie
     – Intuïtief naast formeel
     – Balans en harmonie
     – Vrijheid in verbondenheid

     Het alleen maar denken in termen van MARKT en GELD en ANGST heeft ons gebracht waar we nu staan.

     18 likes
     • We zijn schaakstukken op een schaakboard en geloof me . onze Schaakmeester verliest n i e t.

      3 likes
     • Kom maar eens een potje schaken dan 😉 Graag wel simultaan tegen vijf tegenstanders tegelijk anders val ik in slaap.

      3 likes
     • contradictio in terminis

      Wat individueel eigendom eigenlijk precies is dat moeten we allemaal zelf maar uitzoeken. Daar is geen definitie van.

      Protectie van het individuele eigendom is een natuurrecht.

      Wat beschermen we dan precies en wanneer?

      1 likes
     • – Zonemax- Een maatschappij gebaseerd op de waarden van het Aquarius tijdperk

      Dan moet er eerst nog worden aangetoond dat het Aquarius tijdperk ook werkelijk bestaat. Wat de waarden zijn is mij onduidelijk maar kan ongeveer wel iets bedenken en dat het iets is in oppositie van wat we nu zien met het huidige dictatoriale onderdrukkende EU systeem die volgens de heren vrede en stabiliteit garandeert en zijn we dus mijlenver verwijdert van het Aquarius tijdperk en leven we nog steeds naar ik meen in het Vissen tijdperk met een EU oorlogsdreiging en EU crisis totaal gebaseerd op leugens en onwaarheden en is het Vissen tijdperk daarom zoveel slechter gebleken dan het Aquarius tijdperk!? Omdat Vissen zoveel slechte eigenschappen herbergen of omdat de VS en de EU zijn gesticht in watertekens die de macht hebben en kunnen vinden in het Vissen tijdperk en daarom ook zoveel schade aanrichten in de wereld. Als je ze hoort dan zijn het brave en lieve jongens die van de VS en de EU, maar de lijken die ze maken en hebben gemaakt vergeten ze er bij te vermelden. Kan natuurlijk ook niet, want het zijn altijd anderen die vele malen slechter zijn en het grote gevaar in zich bergen en daarom moet men wel vasthouden aan het gewelddadige Vissen tijdperk. Maar goed, het Aquarius tijdperk staat te dringen, alleen en helaas nog steeds niet voelbaar in de huidige wereld die niet zo heel lekker meer draait, maar de leugens vertellen over de grote successen en de vooruitgang van de wereld dankzij de VS en de EU.

      0 likes
    • In ECHTE vrijheid heb je toch helemaal geen EIGEN middelen en al helemaal geen EIGEN eigendom nodig?

     Daar gaat de theoretische redenering van @weg met ons toch wel heel erg mank.

     4 likes
     • In echte vrijheid heb je helemaal geen eigen middelen en al helemaal geen eigendommen nodig.

      Het willen hebben van EIGENdom “is een inhoudsloze illusie en kronkel van hebzucht”.

      Als verplichte sociale binding een totale farce zou zijn en alleen leidt tot dwang en geweld, dan gaat datzelfde ook op voor eigenDOM. Het denken te hebben van EigenDOM is ook een vorm van macht.

      En zoals je zelf zegt, macht is relatief en beperkt houdbaar.

      Maar ja, leuk gedachtegoed… het gaat voorbij aan het feit dat mensen nu eenmaal kuddedieren zijn.
      Dat is de natuur, het heeft geen zin daar tegenin te gaan. http://www.havovwo.nl/havo/hne/bestanden/hne06iit1.pdf

      Daarom zie ik meer in een SAMENleving en deze heeft nu eenmaal plichten en rechten en alles wat erbij komt kijken.

      3 likes
     • @rik

      Je schiet wel heel erg door met je gedachte over eigendom en deze te vergelijken met macht is al helemaal van de gekke. En verder wie bepaalt wat eigendom is en hoeveel je ervan mag hebben. Je bent met deze gedachte een top hardcore socialist en onderdrukker.

      Dat jij jezelf rekent tot een kuddedier is je goed recht, maar een ander vertellen wat ze zijn omdat de wetenschap dat zo heeft uitgevogeld of hoe ze als samenleving zich hebben te gedragen met plichten en zogenaamde rechten (rechten worden al snel aan de kant geschoven voor een gemeenschappelijk belang) en hoe ze zich (hebben te) gedragen is bijna een nationaal socialistische gedachte. Jammer dat je niet ziet hoe belangrijk vrijheid is en protectie van individuele eigendommen een natuurrecht is.

      Kijk een wereld waarin geen geld maar zou zijn en geen corrupte macht meer is zoals we die nu kennen en we leven voor de gemeenschap en delen in een gemeenschap en er geen baas meer is boven baas en alle corrupte elementen zijn verdwenen en we werk mogen verrichten die we leuk vinden en waar we goed in zijn als bijdrage geleverd dan kan ik me er iets bij voorstellen. Maar om, zoals jij het wilt, onvrijwillig in dienst te zijn van een macht en gedwongen worden bij te dragen aan de (corrupte) macht is een herhaling van zetten en maakt dat we slaven zijn en slaven zullen blijven. Wetten en plichten zullen dan er alleen, net als nu, op gericht zijn de macht en de elite te beschermen en het volk, de samenleving of gemeenschap als domme kuddes te onderdrukken, te sturen en uit te melken precies zoals nu en het duizenden jaren heeft plaatsgevonden.

      1 likes
     • @rik, In echte vrijheid heb je toch helemaal geen eigen middelen en al helemaal geen eigendommen nodig?

      Is het niet zo?….”Als slaaf heb je toch helemaal geen eigen middelen en al helemaal geen eigendommen nodig”…..

      Over echte of absolute vrijheid die feitelijk en uiteindelijk ligt in de dood kan je lang filosoferen, want wat is echte vrijheid of absolute vrijheid zonder kennis van het totale leven en de inhoud ervan. Hoewel veel zaken indruisen tegen het gevoel kun je als je geest fit genoeg is wel aanvoelen en beredeneren wanneer er inbreuk wordt gemaakt op het recht van -je- vrijheid.

      Dat er mensen zijn die menen dat ergens -aardse- maatschappelijke of sociale afspraken zijn gemaakt waar iedereen zich aan heeft te houden is een begrip die men krijgt aangepraat of zichzelf heeft eigen gemaakt door harde of zachte indoctrinatie. En dat begint al vroeg bij het binnentreden van een schoolgebouw waar de juf of meester bepaalt wanneer -jij- naar de wc mag en waar -jij- afleert om zelf gehoor te geven aan je vrijheid als mens en een ander voor jouw bepaalt wanneer -jij- je lijf mag legen. Dat is nog maar een klein voorbeeld en een begin en eerste stap van het ontnemen van je vrijheid en schijnbaar zijn er veel mensen die dergelijke zaken als vanzelfsprekend ervaren en daarom ook onderdrukking zich gestaag kan uitbreiden tot aan de laatste dag dat een mens -mag- ademhalen.

      Vrijheid is erg relatief, maar de vrijheid waar ieder weldenkende geest naar streeft is toch een heel duidelijke vrijheid die gaat over een leven zonder dwang en zonder verplichtingen opgelegd door anderen en het recht op zelfbeschikking. Anderen die menen het recht te hebben om met macht en geweld het leven van mensen te kunnen bepalen wat ze zijn, mogen bezitten, met dwang moeten afstaan of hoe te leven of het zelfs onder bepaalde situaties gecreëerd door de macht levens mogen nemen met geweld of hoe het leven zich heeft te conformeren of heeft te gedragen en vooral hoe men zich heeft te onderwerpen is voor sommigen schijnbaar een vaststaand en vanzelfsprekend gegeven en gevolg van de maatschappij waarin we ons ‘zo’ hebben te gedragen en volgen velen blindelings, kritiekloos en zonder zich ook maar iets af te vragen de door hun ‘meesters’ uitgestippelde weg. Het is natuurlijk een keus en ieders goed recht om deze weg te volgen, maar niet een keus en recht die leidt tot vrijheid. Zo is het ook ieders recht en keus deze weg niet te volgen, maar stoot men daarmee vervolgens wel op een spervuur van kritiek en een muur van onbegrip van degene die menen dat anderen deze keus of dit recht niet hebben en wel uit oogpunt van wet, plicht, doctrine, religie of zogenaamde opgelegde sociale verworvenheden. Kort genomen; een ander bepaalt wat goed is voor u en sommigen vinden dat wel goed en willen er zelfs nog wel een heel lange reeks aan onderdrukkende en vrijheidsbeperkende maatregelen aan vastplakken tot het oneindige en roepen zelfs hun meesters op dit vooral te blijven doen. Onbegrijpelijk, maar helaas waar.

      0 likes
     • JIJ schiet wel erg door met je gedachte dat er geen sociale binding meer moet zijn en wel eigendom. Dit leidt tot het recht van de sterkste, natuurlijke selectie.

      Mensen (geboren) “zonder eigendom” hebben dan het nakijken of zijn afhankelijk van “de goede giften”, de charitas van de ander.
      Deze denkwijze is terug naar de middeleeuwen

      En in dat geval doe je, je naam eer aan @weg met ons.
      Tot zover in dit topic.

      0 likes
     • @rik

      Mensenkinderen, je bent echt een hardcore pseudo-socialist. We leven juist niet in de middeleeuwen en willen juist niet daar naar terug, maar met jouw stellingnames gaan we daar wel in rap tempo naar toe. We hebben nog steeds gelukkig een wereld waarin we van niets tot iets kunnen of beter gezegd konden groeien, totdat het corporatisme en collectivisme zijn intrede deed en mensen zoals jij de boel nog verder de grond in hebben geboord door zich te focussen op degene die part noch deel hebben aan dit alles, juist de kleine man en de middelgrote man en degene die probeert iets van zijn of haar leven te maken zijn het haasje en dat mede door gedachten zoals velen van jou uitdragen en dit een welkome steun is voor de corrutpe macht die graag van dat soort ideeën de wereld in wil hebben om nog meer te kunnen roven onder de noemer van “een sociale en evenwichtige maatschappij”…zum Kotzwn gewoon.

      Ik denk dat jij een opgekropte woede hebt jegens mensen die werken, verdienen en proberen bezittingen te verzamelen (natuurlijk is alles een illusie, maar het is hun illusie en hun recht om daar zelf achter te komen) en dat een overheid er voor zorgt dat deze mensen even arm worden als degene die te achterlijk zijn het verstand te laten werken of het lichaam fysiek in te zetten is een satanische en kwaadaardige act.

      Jij geeft je kinnesinne af op mensen die proberen vooruit te komen en laat mensen vooruit gaan, maar maak ze zonder dwang dan duidelijk wat deze wereld van onrecht dan werkelijk behelst en probeer niet met diefstal en dwang een ander te verplichten. Wat eigendommen verder zijn moeten mensen zelf maar uitzoeken, want eigendommen of bezit maakt een mens ook dom, afhankelijk en slaafs. Maar iedereen heeft het recht, ook jij, om te doen wat hij of zijn wil met zijn leven en zijn bezittingen. Nu zul jij al je eigendommen al wel bij het grofvuil hebben gezet, dus dat probleem heb je dan niet, maar ga je eens druk maken om de werkelijke corruptie van eigendommen en machtsverdeling, neem de hele wapenindustrie bijvoorbeeld die mensen voor eigen gewin van het leven beroven en hun domicilie vernietigen en dat alles voor een overbodige behoefte, daar groeien eigendommen die tot stand zijn gekomen door leed en levens nemen van anderen, begin daar nu eerst eens flink aan te knagen. Maar ga niet lopen snoeien en hakken als een kortzichtige pseudo-socialist op mensen die door hard werken of slimheid iets willen bereiken of hebben bereikt, dan ben je gewoon een afgunstig en kortzichtig mensje, meer niet. Amen!

      0 likes
     • Een laatste opmerking, als we toestaan dat onder dwang moet worden verdeelt, dan moeten we ook mensen dwingen tot vaccinatie, moeten we ook mensen dwingen genetisch gemanipuleerde voeding te eten, dan moeten we ook mensen dwingen tot het alles wat de staat, de overheid en de macht van ons verlangt, want alles is of kan dan in het belang van de gemeenschap zijn en mag niet langer in het belang van het soevereine individu zijn.

      Wie voor verdeling onder dwang van een staat is is ook voor opsluiten van mensen met andere gedachten en meningen, voor vernietigen van mensen zodra deze niet passen in het beleid of in de gedachte en zich niet conformeren of niet willen schikken naar de wensen van de staat die erop toeziet dat er een ‘eerlijke en sociale’ verdeling is, een verdeling van alles, maar dan ook letterlijk en in overdrachtelijke zin voor alles! 1984!! En het maken van de perfecte slaaf.

      Een geluk voor jou, de centrale banken zijn reeds in de macht en van een macht die toevallig precies doet wat jouw soort mensen wil, geld, eigendommen en bezittingen totaal waardeloos maken en daarna als arm en berooid slavenvee bij elkaar drijven en afmaken en onderwerpen. Kan niet mooier. Dus wat dat betreft kunnen jullie gewoon achterover blijven leunen, het komt allemaal zoals jullie het willen hebben.

      0 likes
     • Goh toch, @weg met ons.

      Jij maakt mij uit voor iemand met “opgekropte woede”, met enorme jaloezie, mensen de grond in boren, corruptie in de hand werken, afgunstig, kortzichtig, slaafs en zo verder.

      Dus wie hier vooral zijn negatieve geaardheid de boventoon laat voren moge duidelijk zijn. De wereldse realiteit is zoals JEZELF deze ziet.

      Amen, OM shanti shanti shanti. Namasté.

      En je maakt wel een draai qua “Eigendom”, dat is mooi dan zit er vooruitgang in je denkwijze.

      In je eerdere commentaar was het:
      “Jammer dat je niet ziet hoe belangrijk vrijheid is en protectie van individuele eigendommen een natuurrecht is. ”

      En in je laatste commentaar is het:
      “Wat eigendommen verder zijn moeten mensen zelf maar uitzoeken, want eigendommen of bezit maakt een mens ook dom, afhankelijk en slaafs”

      Tegen die tijd dat je er zelf uit bent, kunnen we er wellicht nog eens over filosoferen. Verder zal ik niet meer reageren in dit topic.

      0 likes
     • @rik

      Nu breekt me de klomp, protectie van de eigendommen is altijd nog totaal iets anders dan wat mensen die de individuele vrijheid hebben hoe ze er mee omgaan of er tegenaan kijken en hoe deze zich verhouden tot persoonlijke zienswijzen wat betreft eigendommen cq materialisme.

      Hoe de bescherming van eigendommen zich verhouden tot de wet en het recht die menen de macht te hebben waarmee ze niemand kan dwingen te verdelen of te doen laten geloven dat niemand baas is over zijn eigen bezittingen en deze bezittingen ongevraagd van eigenaar moeten wisselen is vanuit gezond en weldenkende perspectief altijd nog diefstal. Hoe mooi de wet en de regels ook mogen zijn opgetuigd en hoe mensen zoals jij het ook mogen brengen, het is en blijft gewoon asociale en ordinaire roof.

      En als paviljoen 11 het nu nog niet wil begrijpen dan zoek het maar uit tot je het weet en anders maar niet. Nog meer scherpe en heldere opmerkingen of zijn we nu klaar?

      0 likes
     • Ik was al klaar voordat we ermee begonnen.

      Een echte visie kan meestal wel in een paar zinnen verwoord worden. Daar heb je geen lappen tekst voor nodig.

      0 likes
     • Daarom vind ik ook dat Monsanto straks eigenaar is van alle zaden op de wereld. Het is tenslotte het gepatenteerde eigendom van deze “meneer”.

      0 likes
    • En profiteren van een uitkering van diezelfde verrotte maatschappij, mag dat wel?

     2 likes
     • JIJ wel hoor blofferd, m’n maotje. Dan participeer je tenminste verrot mee anders sta je maar langs de zijlijn.

      2 likes
 2. NEE !
  Ze hebben de FEMA camps voor de burgers opgezet. Dat zijn de concentratiekampen.
  Onder dit vliegveld, ligt een gang (weg) naar de ondergrondse bunkers van de Elite.
  Bunkers is trouwens niet het juiste woord, want het zijn complete dorpen, met wegen, treinen, opslagruimten, communicatiesystemen e.d.

  11 likes
  • Ben je er geweest?

   3 likes
  • waarschijnlijk ligt dit vliegveld boven een soort van centraal station waar verbindingen liggen middels buizen die een compleet tunnelstelsel door de aardmantel vormen.
   Er worden hoge snelheden bereikt tot wel 800 km per uur.
   Het zou een verklaring kunnen zijn waarom er meestal zo supersnel een enorme hoeveelheid oorlogsmaterieel naar een oorlogsgebied naar keuze of behoefte , wordt vervoerd.
   Meestal zien we maar een enkel vrachtvliegtuigje dat als dekmantel dient in deze.
   De diameter van de tunnels is zo’n 11 meter. Hebben superharde en gladde wanden. Soort van super “buizenpost” Ook regeringsleiders bedienen zich van dit vervoer. Ja, ergens gelezen.
   Het lijkt wat onlogisch om tunnels door de aardmantel te hebben. Je zou denken dat dit pas in het steenboktijdperk tot de mogelijkheden zou gaan horen. Waterman; tijdperk van luchtvaart.

   1 likes
  • Ja het wemelt in de VS van de FEMA camps en over de ondergrondse steden en dorpen en treinwegennetwerken voor de Elite gesproken: reken maar van yes dat die er zijn!

   1 likes
 3. Wellicht is het zo dat Denver Airport een gateway is naar andere planeten op het moment dat de goden terugkeren.

  Ik zeg wel vaker dat ieder DNA zijn eigen planeet gaat krijgen en met DNA bedoel ik ras.

  1 likes
  • Ik denk dat de teletubbies hier wonen!

   7 likes
  • Als je dit bedoelt via horoscopen, dan betekent dat hele gezinnen uit elkaar gerukt kunnen worden. Elk teken van de dierenriem heeft zijn eigen planeet teken plus element. 1. Ram-vuur-mars enz.

   0 likes
   • @Elise49 Leuk dat je reageert.

    Ik heb het over DNA / Rassen die herplaatst gaan worden om racisme en ongelijkheid tegen te gaan. Ik denk dat daar een hogere vorm van bewustzijn nodig is om dit in te kunnen zien. Ieder DNA ras heeft zijn functie in het heelal omdat wij niet enkel van kleur verschillen maar zeker wat er in de bovenkamers kan en niet kan. Ik bedoel het dus niet astrologisch maar gewoon zoals het er staat. Deze enorme overpopulatie is dus geheel geplant al willen vele dat nog steeds niet inzien dat we een enorme overpopulatie hebben.

    0 likes
 4. 4,8 ipv 2,8 miljard dollar? Lijkt mij meer op de normale gang van zaken bij zowat iedere doodgewone aannemer.

  7 likes
 5. Nee joh, het is de plaats waar alle negatieve aliëns naar toe vluchten als we ze straks kunnen zien.

  7 likes
 6. Denver is nicknamed the Mile-High City because its official elevation is exactly one mile (5,280 feet or 1,609.344 meters) above sea level, making it one of the highest major cities in the United States.

  Vind het er maar Macabre uitzien daar met die doemstekeningen , wie wil die negativiteit daar de bovenhand laten vieren en waarom en dan zo,n Paard met bloedrode ogen dat wordt niet zomaar gedaan ?!

  http://gizmodo.com/5807582/proof-that-denver-airport-is-one-of-the-most-evil-places-on-earth

  Heb ook ergens gelezen dat Dick Cheney ergens bij Denver een watervliegtuig wilde kopen en nadien snapte ik dat dat best eens met een mogelijke verhoogde waterstand te maken zou kunnen hebben als je het bovenstaande over Denver leest .

  7 likes
 7. Ik krijg meer het gevoel dat het een vluchtoord is als er een megaramp gebeurt is. Misschien is het wel beide. Mensen met een golden ticket worden vervoerd naar een andere plek op aarde en de overigen worden vast gehouden.
  Zijn die tenten boven dit vliegveld afgeleid van een tabernakeltent?

  6 likes
 8. Heb ergens een filmpje gezien waarin beweerd werd dat dit het eigenlijk een grote gaskamer is.
  Waar na een fals flag mensen die door de NSA gezien worden als mensen die mogelijk in opstand kunnen komen tegen de NWO. Al dan niet onder valse voorwendselen of onder dwang onder gebracht en uiteindelijk vergast gaan worden.

  Op deze manier is de NWO in een klap af van het gevaar dat deze mensen kunnen vormen als ze zich tegen de regering/NWO keren.

  En voor de rest van het volk heb je dan de FEMA kampen. Het gaat daar dan om de heropvoeding, sterilisatie en te werk stellen van mensen.

  In het filmpje gingen ze ook nog verder over het het feit dat de de bevolking van de VS al jaren geprepareerd word. Door middel van het steeds vetter en dommer maken van hun volk.
  Tot op het punt dat er nog maar weinig door hebben wat er echt gebeurt in de wereld en zich er ook niet meer tegen kunnen verzetten.

  5 likes
 9. Ik heb zo mijn twijfels over het bestaan de omvang ervan en ook nog omdat er bij het bouwen ervan heel wat activiteit moest geweest zijn en aantal bijbehorende arbeiders, iemand moet toch iets gezien hebben of stiekem foto’s genomen.

  Dat er tijdens het bouwen van dit complex ( als dit al wel bestaat) er dan ook maar geen enkele arbeider uit de biecht zou gesproken hebben lijkt mij toch hoogst onwaarschijnlijk, er moet wel een lek geweest zijn door bv. ontevreden arbeiders/bedienden die aan het project meewerkten.

  Het kan moeilijk zijn dat men al de betrokkenen geliquideerd heeft zoals ook soms gebeurde in de middeleeuwen met de bouwers van geheime gangen in kastelen.
  Ikzelf heb jaren in grote bouwprojecten gewerkt (hoge snelheidsmijnen en tunnels) en wist verdomd goed waar ik mee bezig was en dat zal ook wel zo geweest zijn met andere vaklui in die branche.

  1 likes
  • Er zijn wel mensen geweest die zich uitgesproken hebben over wat ze gezien hebben daar.
   De meeste anoniem, maar een overheidsmedewerker, die werkte aan meerdere ondergrondse bases, Phil Schneider is wel als whistleblower opgetreden.
   Dat heeft hij in 1996 echter met zijn dood moeten bekopen.
   De andere medewerkers, hebben alleen maar een stuk gezien van het project, maar dat heeft ze al zo bang gemaakt, dat ze er niet over durven te praten.

   4 likes
 10. Nog een paar patienten die het zelf niet weten.

  http://www.youtube.com/watch?v=yck36QritfE

  4 likes
 11. De witte Duif in de tekeningen op het Denver vliegveld is het teken van de secret Society.

  Zie op 46.30 min

  The Subversive Use of Sacred Symbolism in the Media-Michael Tsarion

  https://www.youtube.com/watch?v=d3FtSNIXjL8

  4 likes
 12. 4,8 miljard dollar, twee miljard dollar meer dan beraamd. Ze wijzen ook op de grote hoeveelheid grondgebied die het vliegveld beslaat: liefst 140 vierkante kilometer.

  2 miljard meer en zowat kijk maar naar de betuwelijn wat die meer gekost heeft.

  3 likes
 13. Weet je wat ik denk? Dat het een vliegveld is. Zolang je zelf daar niet onder bent geweest kan je toch niks zeggen?! Niet alleen de “elite” heeft hersenen gekregen, alhoewel tegenwoordig lijkt het alsof dat maar een nieuwe conspiricy moet worden want of jullie ze hebben is niet meer zo duidelijk aangezien veel van jullie ze niet gebruiken. Zonde.

  3 likes
 14. Iedereen denkt dat hij wakker is…maar zolang je in deze illusie leeft, zal je nooit wakker worden.
  je zal eerst een gevecht met je eigen moeten aangaan..en gebroken moeten worden,voordat je de waarheid kan zien..

  0 likes
  • Je hebt verschillende manieren om te breken. Je eigen handelingen. Bewust door anderen/systemen. Zelfs een baby kan al breken bij een moeilijke bevalling. Ik ben niet zo voor breken en al helemaal niet bij kinderen.
   vb. militaire dienst. Daar word je bewust afgebroken om zelf niet meer te denken. Je mag alleen nog maar orders opvolgen. Feitelijk verlies je jezelf.
   Een mens moet kleine fouten kunnen maken om te leren. Je moet dan wel andere keuzes kunnen maken. Laten die andere keuzes steeds minder voorradig zijn door het systeem. Denk bv. aan onderdak. ga je scheiden, dan is onderdak een heel groot probleem. Door te weinig huizen en regelgeving bij inwonen familie of kennissen. Bij veel tegenslag kun je ook breken.
   Een zwaar drugsverslaafde zal moeten breken om het licht weer te kunnen zien.
   Allemaal voorbeelden hoe je kunt breken. Een systeem dat mensen bewust afbreekt en verder er niks mee kunnen(door te strakke regelgeving) is in mijn ogen onmenselijk en heeft geen toegevoegde waarde. En in die fase zitten wij nu.

   3 likes
 15. O my god, wat staat er te gebeuren op 21 dec 2012?

  Ik kijk er naar uit….

  😉

  3 likes
 16. Welke krachten zit achter de ontwikkeling van de mensheid?
  Wie zijn die krachten die beelden maken met schilderingen, waarin de mens zelf deze schilderingen tekent.
  tekeningen zijn een soort symbool zij beelden het verleden en de toekomst uit,
  wie zijn de vormers van die beelden ,alles wat word gevormd is door mensen handen gecreëerd
  het is de mens die verleden en toekomst door elkaar heen haalt ,zo ziet de toekomst eruit, en zo was het in het verleden, beelden die in het menselijke geest leven, van wat moet komen en van wat er is geweest worden uit gebeeld op symbolische wijze, een menselijke zieke geest onthoud deze beelden en zal deze zelf in praktijk brengen, want het zijn de beelden die een zieke geest en vooral mensen met macht
  zullen en kunnen deze apocalyptische symbolen tot werkelijkheid brengen.. let op,,, mensen met Macht..
  De machten zelf is en het zijn Mensen met een ziekelijke kracht tot zelf vernietiging, dat is wat Macht doet met mensen,, als het de macht heeft,,
  mensen die geen macht hebben en daar zijn er veel meer van,,, leiden onder de machthebbers ,,die alles onder controle willen houden.. Machthebbers hebben een enorme dwang tot heersen,
  het zijn echt niet de alliens , maar de machthebbers zijn zo slim om het wel daarop te doen lijken.. ze hebben de technologie ervoor ,op films ziet men allerlei al vliegen voorwerpen, zo kunnen ze ook in ergens op de wereld vliegen voorwerpen creëren met hun technologie, het is een afleiding van de machten ,een schuld toeschuiven naar alliens en daar trappen veel mensen in.. zodat ze in geheim door kunnen gaan met hun praktijken, MACHT,,Het zijn de alliens . het is een psychologische afleiding, daarom blijft het ook zo mysterieus en daar hebben machten baat bij.. misleidingen.. is hun troef..
  oude machten uit oude tijden deden dat al,, zo zijn schilderingen en beelden en symbolen ontstaan, wat mysterieus is en gewone mensen dikken het aan en gaat in deze beelden geloven.. allemaal afleiding die misleiden en zo de symbolen van tekeningen tot een werkelijke dodelijke kracht in de toekomst gaat brengen.. Het is de menselijke ziekelijke macht geest ,die deze tot werkelijkheid gaat brengen, mits het een ommekeer gaat inzien, deze is aanwezig…maar men moet het wel zien.. voordat het te laat is..

  2 likes
 17. Ondergronds lijkt me nodeloos duur. Er staan al overal in de VS zogenaamde FEMA-camps, waar men actief personeel voor werft, die overduidelijk ten doel hebben om mensen massaal te kunnen opsluiten. Die kampen staan gewoon bovengronds en men doet dus amper moeite om ze geheim te houden. De luchthaven van Denver heeft inderdaad meer dan zat ruimte om mensen bovengronds gevangen te zetten. Maar het zou kunnen natuurlijk.

  1 likes
 18. henk

  5 maart 2015 16:39 at 16:39

  Weet je wat ik denk? Dat het een vliegveld is. Zolang je zelf daar niet onder bent geweest kan je toch niks zeggen?! Niet alleen de “elite” heeft hersenen gekregen, alhoewel tegenwoordig lijkt het alsof dat maar een nieuwe conspiricy moet worden want of jullie ze hebben is niet meer zo duidelijk aangezien veel van jullie ze niet gebruiken. Zonde.

  Je denkt maar bent er zelf ook niet geweest !
  Denk je dat die bizarre tekeningen en informatie uit de duim gezogen zijn?

  Jullie, ze niet gebruiken is lachwekkend dat is niet zonde ben blij dat je de humor erin houdT

  1 likes
 19. Iedereen zoekt, maar zal niks vinden…het is nooit anders geweest.
  Kijk in de spiegel ,daar zal je antwoord vinden, hoe dom je word gehouden

  0 likes
 20. Toch is er wel het een en ander veranderd sinds 2012, want wie had dit toen gedacht?

  http://www.welingelichtekringen.nl/anp/berlusconi-wil-verpleger-blijven

  Hij zal patient zijn maar dat gaan ze niet vertellen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gepensioneerde man

Gepensioneerde man uit huis gezet om plaats te maken voor migranten. ‘Schandalig’

Een gepensioneerde man uit het Duitse Neckartailfingen ...

kissinger

Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse ...