Homepagina » Het Complot » “Nazi’s voegden fluoride als eerste toe aan drinkwater”
"Nazi's voegden fluoride als eerste toe aan drinkwater"

“Nazi’s voegden fluoride als eerste toe aan drinkwater”

Tijdens een recent interview met Salon.com zei de Amerikaanse oud-gouverneur Jesse Ventura dat het de nazi’s waren die fluoride als eerste aan drinkwater toevoegden. “Fluoride werd door de nazi’s aan het water toegevoegd,” zei hij. “Zij deden fluoride als eerste in het drinkwater.”

“Ze vertellen ons dat het goed is voor onze tanden, maar is het niet de taak van de ouders om je te vertellen hoe je je tanden moet poetsen en mondwater moet gebruiken?” ging hij verder. “Waarom stopt de overheid één of andere chemische stof in het drinkwater? Fluoride is bovendien het belangrijkste bestanddeel van Prozac! Mensen drinken Prozac-water. Wat doet Prozac met mensen? Ze worden er rustig en dom van en het onderdrukt hun emoties. Dat goedje wordt met een reden in het water gedaan.”

Ventura ging tijdens het interview ook in op de mainstream media. Volgens hem draait het tegenwoordig alleen nog maar om kijkcijfers, hypes en geld verdienen. “Het nieuws is entertainment geworden,” zei hij. “Een goed voorbeeld: toen die sonde [Philae] op die komeet [Rosetta] landde, stond het artikel over de kont van Kim Kardashian met stip op 1. Waar gaat het nog over?”

Volgens de voormalig worstelaar worden veel dingen aangedikt. “Toen ebola aan één iemand het leven had gekost in de Verenigde Staten was mijn eerste reactie: ‘goh, hoeveel mensen zijn er vorige maand gestorven omdat ze beschonken achter het stuur zijn gekropen?’ De kans dat je onderweg wordt gedood door een dronken bestuurder is veel groter dan de kans dat je ebola krijgt en er vervolgens aan sterft.”

[Salon]


Vond je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Naar mijn weten hebben ze dat heel goed gedaan met een hele dikke reden. Doordenken en verder denken is hier van een enorm belang om te begrijpen waarom.

  3 likes
  • en voor de zoveelste keer een loze kreet zonder enige onderbouwing. zucht

   9 likes
   • @Ronny

    Ik zal het een beetje onderbouwen maar of je het gaat begrijpen heb ik mijn twijfels.

    We leven in een frequentie in het tijdperk vissen en die frequentie maakt ons best gek. Zo krijgen we met uitgaan veel vechtpartijen maar ook met voetbalwedstrijden. Die frequentie voert ons zo door dat we HAK muziek gaan krijgen waarop vele niet kunnen stilstaan en ja met een pilletje erbij. Zo kan ik nog meer voorbeelden geven maar ik denk dat jij ze misschien zelf ook kan invullen, als je me begrijpt!!

    Zo word er een wereld gecreëerd waar de mens eigenlijk niet bestendig voor is maar ook de Vrijmetselarij kan niets aan die frequentie veranderen. Ze gaan dus anders handelen en doen dus Fluor in het water wat de mens rustiger houd. Ik weet inmiddels dat de Vrijmetselarij een goede organisatie is die enorm veel voor de mensheid gedaan heeft.

    Alles heeft een achterkant maar het gros kan alleen negatief denken inclusief jijzelf.

    3 likes
 2. Volgens mij is Jesse Ventura niet zijn echte naam, geeft te denken.

  0 likes
 3. Lees de eerste alinea nog eens. Er wordt 3x hetzelfde verteld. Daarmee is de basis voor dit zwakke artikel gelegd.
  Fluor in water is geen prozac, net zo min als water een waterstofbom is, ook al is de grondstof hetzelfde.

  16 likes
 4. Een geringe hoeveelheid fluoride is waarschijnlijk positief voor tanden en botten. Te veel is slecht. (Zoals met vrijwel alles). Fluoride-ionen komen vrijwel overal in wisselende hoeveelheden in het grondwater voor, waar vaak dan weer drinkwater van wordt gemaakt. In gebieden in bijv India komen van nature zulke hoge concentraties voor dat het schadelijk is, met o.a. fluorose tot gevolg. Daar moet het fluoride (eigenlijk) worden verwijderd. In Nederland komt het ook van nature in het grondwater voor en daardoor ook in het drinkwater, maar ruimschoots onder de norm van het WHO (<20%).
  Wat zegt het dat in Prozac ook Fluoride zit? In keukenzout zit ook Chloride en dat is weer een bestanddeel van zoutzuur en weet je hoe gevaarlijk Chloortreinen zijn?, ken je nagaan hoe gevaarlijk keukenzout is…, of toch niet? Het is gewoon een ion dat in talloze verbindingen voorkomt. Sommige verbindingen zijn volstrekt onschuldig, zelfs volkomen inert, andere zijn zeer giftig of wat dan ook. Dat heeft niks met het fluoride ion zelf te maken maar met de rest van het molecuul of het zout.

  15 likes
 5. In Nederland wordt het water niet gefluorideerd. Fluoride heeft wel degelijk een verhardend effect op het tandglazuur waardoor gaatjes minder snel ontstaan. Het effect van fluoride in water is echter minimaal en je kan het beter niet te veel in je systeem krijgen. Dus poetsen met fluoride houdende tandpasta, maar wel goed naspoelen.

  Overigens is de titel van dit artikel puur bedoeld om de angst te voeden. De nazi’s waren degenen die fietsers van rechts voorrang gaven. Is dat ook een duister complot?

  14 likes
 6. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Fluoride zou in prozac zitten maar blijkt niet zo te zijn…..mijn chemische kennis hierover schiet te kort….waar zijn de onderzoeken van de amerikanen rond 1930 die aantonen dat het mensen zou afstompen? Welke documenten zijn er die aantonen dat het bij de concentratiekampen in het water heeft gezeten? hoeveel deeltjes fluoride per liter water zijn goed voor je tanden en vanaf hoeveel deeltjes werkt het op je psyche?
  Welke onderzoeken tonen aan dat het je pijnappelklier verkalkt? en de onderzoeken die nog meer verklaren dat het slecht voor je is b.v. qua iq……

  8 likes
 7. stop de wereld ik wil er af,zovee l mooi s is erniet meer ,, kan er niet meer tegen ,,
  wat de mensheid allemaal te verdragen heeft ,

  3 likes
  • Veel plezier hannie, voeg zelf wat toe aan het mooi’s op deze wereld? Anders zien we je wel weer tijdens een volgende incarnatie.

   0 likes
   • dag Rik .zie heus wel de mooie en goede dingen om me heen ,maar je wordt mal van al de dingen .wat ze je voor schotelen ,, ben van 32 en wat een papieren je krijgt ,zorg toestand ,,onbegrijpelijk voor ons ouderen
    en zo er over ons gesproken wordt ..heb wel gehoord het grijze gevaar
    hoe halen ze het in hun hoofd om zo te spreken ..
    Kijk ook geen nieuws meer ..allemaal leugens ,zonde van mijn energie .
    wil niet meer incarneren ,maar ja hebben we niet inde hand he .
    stel je voor je komt als varken terug ,,,wordt je een karbonaatje
    Dag Rik goed feestdagen en liefde vol 2015.

    3 likes
  • goede reis……….

   1 likes
 8. Held deze man… “vroeger” had ik een Heeel andere mening over deze man. Ik kende hem niet, wist niks van hem, wat ik luisterde niet eens wat hij te melden had. Mijn mening was al (toevallig) beïnvloed, door zijn voorkomen.
  Ik had al een (verkeerde) mening, zelfde geld voor Belgen en Duitsers. Mij was al aangeleerd dat Belgen dom zouden zijn en Duitsers slecht. Wij Nederlanders zijn Achterlijk en slecht.
  Sorry ik dwaal af, Jesse Ventura is een held.

  6 likes
 9. fluor maakt de tanden broos vanbinnen. fluor toevoegen aan drinkwater is achterhaald.

  5 likes
 10. Fluoride toevoegen aan eten/water komt uit de gulag in Siberië. wellicht dat de duitsers het ook toepasten maar de oudste referentie aan het gebruik van fluoride komt toch echt uit Rusland. Maar niet raar gezien de bron (salon). Mr ventura had wel een leuke conspiracy show. Vind zijn podcast “of the grid” niet echt interessant.

  2 likes
 11. Gezien het aantal agressieve leipkezen die nog steeds rondlopen zou ik zeggen: drink water, meer water.! En poets lekker vaak je tanden.

  2 likes
 12. raar dat fluoride goed is voor je tanden???
  met een groten hoeveelheid over het spoor staat er een doodskop aan de zijkant van de tank
  raar.

  2 likes
  • datzelfde geldt voor ANNATO! Dat is een kleurstof die ze tegenwoordig in vleeswaren, kaas, gelukkig niet in alle kaas stoppen! Dus goed je ogen gebruiken! Dus ook in vlees in het algemeen. Puur vergif, en bovendien ook nog kankerverwekkend! Met dezelfde doodskop op de tank waar het uit komt! Ook in diepvries pizza’s, koekjes, etc.

   0 likes
 13. Stomme lui. En nog heb je, dat soort rondlopen, bokken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rode kruis

Nederlander geeft niks meer aan Rode Kruis: ‘Historisch lage opbrengst’. Is dit de reden?

De Nederlander geeft niks aan het Rode ...

coronavirus

Wetenschappers ontdekken hiv-achtige ‘mutatie’ die coronavirus extreem besmettelijk maakt. ‘100 tot 1000 keer zo efficiënt als SARS’

Het nieuwe coronavirus bevat een hiv-achtige mutatie ...