Het Complot

“Nazi’s voegden fluoride als eerste toe aan drinkwater”

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een recent interview met Salon.com zei de Amerikaanse oud-gouverneur Jesse Ventura dat het de nazi’s waren die fluoride als eerste aan drinkwater toevoegden. “Fluoride werd door de nazi’s aan het water toegevoegd,” zei hij. “Zij deden fluoride als eerste in het drinkwater.”

“Ze vertellen ons dat het goed is voor onze tanden, maar is het niet de taak van de ouders om je te vertellen hoe je je tanden moet poetsen en mondwater moet gebruiken?” ging hij verder. “Waarom stopt de overheid één of andere chemische stof in het drinkwater? Fluoride is bovendien het belangrijkste bestanddeel van Prozac! Mensen drinken Prozac-water. Wat doet Prozac met mensen? Ze worden er rustig en dom van en het onderdrukt hun emoties. Dat goedje wordt met een reden in het water gedaan.”

Ventura ging tijdens het interview ook in op de mainstream media. Volgens hem draait het tegenwoordig alleen nog maar om kijkcijfers, hypes en geld verdienen. “Het nieuws is entertainment geworden,” zei hij. “Een goed voorbeeld: toen die sonde [Philae] op die komeet [Rosetta] landde, stond het artikel over de kont van Kim Kardashian met stip op 1. Waar gaat het nog over?”

Volgens de voormalig worstelaar worden veel dingen aangedikt. “Toen ebola aan één iemand het leven had gekost in de Verenigde Staten was mijn eerste reactie: ‘goh, hoeveel mensen zijn er vorige maand gestorven omdat ze beschonken achter het stuur zijn gekropen?’ De kans dat je onderweg wordt gedood door een dronken bestuurder is veel groter dan de kans dat je ebola krijgt en er vervolgens aan sterft.”

[Salon]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m.b
m.b
8 jaren geleden

Volgens mij is Jesse Ventura niet zijn echte naam, geeft te denken.

Rob
Rob
8 jaren geleden

Held deze man… “vroeger” had ik een Heeel andere mening over deze man. Ik kende hem niet, wist niks van hem, wat ik luisterde niet eens wat hij te melden had. Mijn mening was al (toevallig) beïnvloed, door zijn voorkomen.
Ik had al een (verkeerde) mening, zelfde geld voor Belgen en Duitsers. Mij was al aangeleerd dat Belgen dom zouden zijn en Duitsers slecht. Wij Nederlanders zijn Achterlijk en slecht.
Sorry ik dwaal af, Jesse Ventura is een held.

ferrimassi
ferrimassi
8 jaren geleden

Fluoride toevoegen aan eten/water komt uit de gulag in Siberië. wellicht dat de duitsers het ook toepasten maar de oudste referentie aan het gebruik van fluoride komt toch echt uit Rusland. Maar niet raar gezien de bron (salon). Mr ventura had wel een leuke conspiracy show. Vind zijn podcast “of the grid” niet echt interessant.

Teun
Teun
8 jaren geleden

Lees de eerste alinea nog eens. Er wordt 3x hetzelfde verteld. Daarmee is de basis voor dit zwakke artikel gelegd.
Fluor in water is geen prozac, net zo min als water een waterstofbom is, ook al is de grondstof hetzelfde.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x