Homepagina » Buitenland » We kunnen toch niet ontslagen worden. Kijk hoe de deep state de regering-Trump van binnenuit tegenwerkt
We kunnen toch niet ontslagen worden. Project Veritas ontmaskert deep state die regering-Trump van binnenuit tegenwerkt

We kunnen toch niet ontslagen worden. Kijk hoe de deep state de regering-Trump van binnenuit tegenwerkt

Project Veritas is begonnen met het ontmaskeren van de deep state in de Verenigde Staten. Verborgen camera’s onthullen hoe lieden van deze deep state actief de regering-Trump dwarsbomen en ondermijnen.

In een eerste video is Stuart Karaffa te zien, die vanaf het ministerie van Buitenlandse Zaken aan politiek activisme doet namens de Democratic Socialists of America (DSA).

Het ministerie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar de ambtenaar.

Tegen te werken

Een tweede video gaat over Allison Hrabar van het ministerie van Justitie, die overheidscomputers gebruikt om een socialistische agenda op te dringen.

In de video komt ook Jessica Schubel in beeld, die onder Obama stafchef was van het Centers for Medicare and Medicaid Services.

Schubel en Hrabar onthullen dat ambtenaren hun positie binnen de overheid gebruiken om het beleid van de regering-Trump tegen te werken.

Verzetsbeweging

Daarbij deinzen ze er niet voor terug om de wet te overtreden.

In de video geeft Schubel toe dat er een soort verzetsbeweging actief is binnen de federale overheid.

Hrabar geeft toe dat ambtenaren hun positie gebruiken om Trump te dwarsbomen. “Er wordt veel gesproken over manieren waarop we ons van binnenuit kunnen verzetten op het ministerie van Justitie,” zei ze.

Topje van de ijsberg

Ze denkt overal mee weg te komen: “We hebben geluk dat we toch niet ontslagen kunnen worden.”

Voorzitter van Project Veritas James O’Keefe reageerde: “Deze video’s zijn de vleesgeworden deep state en dit is slechts het topje van de ijsberg.”

Bekijk de video’s hieronder:

Foto: Green Giant Wikimedia Commons

[Project Veritas]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  Hoewel ik ene Trump voor de duivel niet vertrouw puur omdat ik zeker weet dat hij een zionistische pion is, weet ik wel zeker dat er een zgnd deep state is.

  Wat dit precies inhoud en hoe men zich hierover een beetje bij kan spijkeren om een en ander beter te begrijpen zou men eens kunnen kijken naar de docu “Committee of 300 The Power Behind the New World Order”

  De beste vind ik die van ex MI6 agent Dr. John Coleman.

  Ook is het verstandig om eens te Googelen op: “The Tavistock Institute” en hier iets over te bekijken!!

  Adembenemend interessant, en dat kan ik u garanderen, zeer zeker voor degene die hier nog nooit van gehoord hebben.

  Gegroet,

  Gladiator

  12 likes
  • Javier schreef:

   Trump volgt volgens mij gewoon de protocollen van zion precies ik snap niet dat hij telkens als oppositie word gezien helemaal niet als je diep in zijn verleden gaat kijken.

   6 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Yep is gewoon deepstate personeel wat Veritas ontmaskerd;
   Trump hoor je hierover niet en jeff Sessions Justitie nog minder.
   Zolang ze niemand arresteren vertrouw ik Trump niet.
   Het is allemaal strafbaar en illegaal volgens Richard Manning en hij ging het aanklagen?
   Is van 18 sept op FOX gisteren geweest en sterft nu een stille dood.

   Heeft Trump al op twitter gereageerd op dit?

   1 likes
  • deze schreef:

   dank je wel Gladiatorrrrrrrrrrrrr !!

   1 likes
 • mike schreef:

  Het feit dat Trump continu zo extreem negatief wordt neergezet door de Amerikaanse en Europese media, en uit zo veel hoeken wordt tegen gewerkt, zou kunnen betekenen dat hij het wel degelijk tegen de Deep State opneemt.

  Er is helemaal geen reden om deze man op zo’n grote schaal te bevechten als hij werkelijk één van hen is.

  Er is inmiddels zo veel belastende informatie over zo veel mensen naar buiten gekomen dat het heel veel burgers heeft wakker geschud. Daar heeft de deep state helemaal geen belang bij.

  Zelfs in zijn directe omgeving is hij door hen geinfiltreerd. Zijn dochter is getrouwd met Zionist Kushner. Als Trump Ivanka hierover zou informeren is er zelfs een reëele kans dat zij het niet eens geloofd en afstand neemt van haar vader.

  We kunnen niet uitsluiten dat Kushner haar “MK-Ultra” handler is. Het is niet aan te tonen, maar het lijkt me best aannemelijk dat hij haar ooit verleid heeft om mee te gaan naar huis waar zij onder invloed van bedwelmende middelen een dergelijke programmering heeft ondergaan. Wellicht zelfs meerdere keren.

  De “verdeel en heers” programmering van ons allen gaat zo diep en zo ver dat we zelfs in gezinssituaties uit elkaar zijn gedreven. Waarom zou dat bij familie Trump niet gebeurt kunnen zijn? Denk dat hij om die reden zijn dochter in de buurt probeert te houden bij zijn werk, zodat zij op termijn ook gaat zien met hoeveel moerasbewoners zij te maken hebben.

  Het grootste probleem waar Trump m.i.mee te maken heeft is de grote twijfel onder de bevolking.

  Zelfs als hij de meer dan 51.000 gesloten aanklachten tegen de leden van de deep state activeert en in een week tijd al deze mensen laat oppakken is er een hele grote kans dat er een burgeroorlog uitbreekt. Te veel mensen zijn hem gaan haten. En dat soort mensen zullen niet gearresteerd worden. Deze groep is de grootste bedreiging voor een soepel verlopend arrestatie- en berechtingsproces.

  Vraag je eens af hoe je het zelf zou aanpakken als je in zijn schoenen stond. Beste wat we kunnen doen is deze man proberen te steunen en kritisch te blijven over wat er gaande is. Geloof niemand, doe onderzoek en deel je kennis.

  7 likes
  • Faya schreef:

   Mee eens @Mike, maar Jared Kushner een MK Ultra handler…? dat de jongen niet achterlijk is heeft hij al bewezen, maar een MK Ultra handler zie ik hem niet voor aan.
   Daarvoor moet je vies geslepen zijn en dat lijkt hij me niet, daar is hij nu net weer iets te broekie-achtig voor.
   Bovendien is het ondenkbaar dat Ivanka haar vader af zou afvallen en waarvoor zou ze?
   De deep state is met of zonder MK Ultra handlers zowiezo nergens meer.
   Het gaat nu hard, alleen de msm nog om en dat gaat snel gebeuren met Trumps alternatief om via een soort Amber Alert rechtstreeks met de bevolking te communiceren.

   4 likes
   • mike schreef:

    Onderschat Kushner maar niet Faya.

    Juist omdat hij eruit ziet als een onschuldig broekie heeft men hem geselecteerd om te infiltreren in het familieleven van Trump. Op die manier had Kushner toegang tot de plannen van Trump. Kushner schijnt verantwoording af te leggen aan Soros.

    Om die reden heeft Trump hem eind februari dit jaar ook zijn security clearance afgenomen. Trump houdt Kushner dichtbij zodat hij precies weet waar Jared mee bezig is. Elke keer als Jared een afspraak heeft wordt hij begeleid door een medewerker van Trump. Zo kan Trump hem constant in de gaten houden.

    Ivanka schijnt nog niet helemaal van het dubbel leven van haar man op de hoogte te zijn. En ook niet over het feit dat haar man één van de cabal leiders is, omdat ze verblind is door liefde (al of niet als gevolg van bovengenoemde praktijken, dat was een aanname van me op basis van zijn achtergrond).

    Kushner onderhoud nauwe banden met voormalig UAE Ambasadeur Yousef Otaiba, die berucht is geworden door zijn betrokkenheid bij het drogeren en gang-rapen van jonge meisjes op feesten.

    https://theintercept.com/2017/08/30/uae-ambassador-yousef-al-otaiba-double-life-prostitutes-sex-work/

    Zou kunnen dat de link niet werkt of wordt geplaatst. Google dan:
    intercept yousef otaiba double life prostitutes sex work

    Ik ben er ook van overtuigd dat het hard gaat en heb ook gelezen dat er een sms alert wordt verzonden aan alle Amerikanen zodra de arrestaties van start gaan. Spannende tijden…

    4 likes
  • Flappie schreef:

   Steek er nog eentje op, Mike.

   2 likes
 • frans schreef:

  Er zijn al velen gearresteerd.
  Trump werkt hard om de diepstate te ontmaskeren en op te ruimen.
  Overigens doet hij dot samen met Dhr. Poetin!

  9 likes
 • Rikk schreef:

  Ach ja, de Deep State via een aantal ambtenaren die een eigen mening hebben en zich dan verzetten tegen andere meningen, zowel op het werk als privé. En de ene gaat daarin wat verder als de ander.

  Als dat Deep State zou zijn, dan ga ik weer rustig slapen.

  5 likes
 • averhoeve schreef:

  Trump is gecontroleerde oppositie. Dient om ‘wakkeren’ te doen geloven dat er tegengewicht is en er wordt gewerkt aan het verwijderen van de Deep state. Dient om wakkeren passief te houden. Als men denkt dat anderen strijden, zal men zelf aan de zijlijn blijven staan. Denk maar aan de cover van The Economist: ‘The World in 2018’. Daarop staat Trump afgebeeld als de rattenvanger van Hamelen die iedereen met zijn mooie liedjes betoverd en meesleept richting afgrond. Ben je echt wakker? Toon dit dan en kom in actie!! Doe aan burgerlijke ongehoorzaamheid, bombardeer sociale media met berichten om anderen wakker te maken en aan te sporen tot actie, doe iets meer dan aan de zijlijn te roeptoeteren dat de deep state ‘over and out is’! Want zolang we blijven toekijken zonder actie blijven ze ons misleiden

  3 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   U heeft het door! mijn complimenten
   de “snake” is trump zelf…
   Deze info van Veritas , zij hebben nog andere zaken onthuld, justitie VS en Trump zwijgen het dood.

   0 likes
 • Koen De Vriendt schreef:

  het zijn een soort nazi’s in Washington. iedereen met verstand ( helaas een kleine minderheid ) weet dit.

  in Nederland is het ook erg moeilijk om criminele burgemeesters, ministers en officieren van justitie te laten opsluiten.

  Nochtans hebben de meeste voldoende op hun kerfstok om nooit meer vrij te komen.

  2 likes
 • RayOfLight schreef:

  Op een zeker moment is DeepState Weg.

  DEEPSTATE ROTOP….

  klaar!

  Alle energie die deepstate ooit had kwam van de mensen die het bestrijden wilden.

  1 likes
 • El Trumporino schreef:

  Laat je toch niet zo foppen, ook in Europa kennen we het fenomeen van dat leiders niets gedaan krijgen. Het is gewoon iets menselijks.

  Ze overleggen en beslissen maar de eerste laag die er onder zit voert het al niet uit zoals ze willen.
  De tweede laag nog minder.
  De derde laag verwerpt het om dat ze het niet zien zitten.
  De vierde laag is liever lui dan moe.
  De 5e laag is een party laag van amtenarren die niets uitvoeren.
  De 6e laag heeft wel wat beters te doen.
  Kortom de deep state zijn jij en ik.
  Dit is een enorme inefficiënte en onbestuurbare blubber. Knappe vent die hier mee weet te navigeren.

  Afspraken tussen twee landen die op hoog niveau gemaakt worden kunnen nooit nagekomen worden vanwege twee, blubber bergen die het niet uitvoeren.

  Vandaar de uitspraak van Trump tegen Hillary; you can,t get anyting done.
  Maar voor een botte eikel wil niemand werken en vandaar dat hij ook niets gedaan krijgt.

  De stijl van Trump werkt alleen in een organisatie waar mensen werken die door hem aangenomen zijn. En die door hem ontslagen kunnen worden.

  En gelukkig kan hij niet iedereen ontslaan.

  1 likes
 • Jaya schreef:

  VS is corrupt; ze wil het Internationaal Strafhof in Den Haag sancties opleggen vanwegen hun misdaden in Afghanistan en op de Palestijnen. En bovendien is het VS-christendom schuldig aan de oorlog in het midden oosten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >