CoronaBinnenland

VVD West Betuwe rebelleert: ‘Wij zijn keihard tegen 2G!’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

“Het is klaar! West Betuwe moet gewoon weer open vanaf nu! De VVD West Betuwe is tegen de QR-maatschappij die de samenleving splijt dus we willen zeker geen 2G! Het is tijd voor de G van Gezond verstand! Dan kunnen ondernemers weer ondernemen en zijn burgers weer vrij!” schreef VVD West Betuwe dinsdag op Twitter.

“Over onder andere die coronamaatregelen hebben we een brief gestuurd naar de landelijke VVD. Het is tijd voor Gezond verstand, zodat onze economie kan bloeien en onze inwoners vrij zijn!” voegde de partij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het bleef stil. Donderdag stuurde de partij opnieuw een tweet de wereld in: “Wij zijn keihard tegen 2G! Een tweedeling in de samenleving is verschrikkelijk, dat heeft met liberaal niks te maken! We gaan voor keuzevrijheid! Tijd voor de G van gezond verstand!”

We doen ons best

Verschillende Tweede Kamerleden reageerden op het bericht. “Dus wat gaan jullie doen? Want de landelijke VVD stemt hierover en die is nog steeds voor!” schreef Fleur Agema (PVV). Waarop VVD West Betuwe antwoordde: “We proberen de Kamerleden van de VVD te overtuigen om te kiezen voor vrijheid, dus tegen 2G. Vorige week hebben we ze allemaal een brief gestuurd. We doen ons best voor de G van Gezond verstand!”

De actie kan de goedkeuring wegdragen van Kamerlid Chris Stoffer. Zijn partij, de SGP, is ook fel tegen 2G. “Een compliment voor de VVD West Betuwe! Ik zou zeggen overtuig jullie Haagse partijgenoten,” schreef Stoffer. Hij kreeg terug: “We doen ons best. […] De VVD moet terug naar het gezonde verstand!”

Doe die weg!

Premier Rutte zei donderdag tijdens het coronadebat dat hij het ‘onverstandig’ zou vinden om halsoverkop te besluiten dat je in de gereedschapskist niet ook 2G nodig hebt. “Ik denk dat er nog steeds wel goede argumenten voor zijn dat je in de gereedschapskist óók 2G nodig hebt.”

Tunahan Kuzu (Denk) zei: “Ik vraag me af: waarom zou je een kapotte boormachine in je gereedschapskist stoppen? Doe die weg! Doe dit de mensen in het land niet aan.”

4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
2 jaren geleden

De Slang bijt zichzelf in de staart!!!

Gelukkig zijn er nog VVD’ers die niet bezeten zijn door de duivel van het WEF!

robert
robert
2 jaren geleden

komt er toch, let maar op. dwingen drammen dwingen al wat het kan.

Badbone
Badbone
2 jaren geleden

Muiterij bij de VVD

Josée
Josée
2 jaren geleden

Yeah!!! Een ander geluid vanuit de VVD-zelf! Top!

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x