Great ResetBuitenland

Lees en huiver: ‘Bij een nieuwe ‘pandemie’ is de WHO de baas’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Een dag voor het voorjaarsreces heeft het kabinet een brief gestuurd over de voortgang van de onderhandelingen over het nieuwe pandemieverdrag en de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) van de WHO.

Het kabinet doet alsof de WHO met deze wijzigingen geen nieuwe bevoegdheden krijgt, maar niets is minder waar, stelt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen in een draad op X. De gewijzigde tekst van de IHR is heel duidelijk: bij een nieuwe ‘pandemie’ is de WHO de baas.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

pan

Als leidende principes zijn ‘fundamentele vrijheden van personen’ doorgestreept en vervangen door ‘rechtvaardigheid’ en ‘inclusiviteit’. “Wie verzint zoiets?” aldus Van Houwelingen.

pan

Verder wordt Nederland straks gedwongen Nederlandse medicijnfabrikanten op verzoek van de WHO een deel van hun productie af te laten staan aan de WHO.

pan

De WHO, een corrupte organisatie die voor een groot deel aangestuurd wordt door China en gefinancierd door Bill Gates, gaat bovendien wereldwijd ‘mis- en desinformatie’ bestrijden.

pan

Welk land speelt bij dit alles een leidende rol en is zelfs één van de initiatiefnemers van het pandemieverdrag? Nederland natuurlijk, aldus Van Houwelingen.

pan

FVD gaat alles doen wat maar mogelijk is om deze ‘vijandige overname’ van onze gezondheidszorg op basis van ‘absurde’ principes te voorkomen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 218 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arie
Arie
2 maanden geleden

Wie of wat is het who, ik heb ze niet gekozen en ga zeker niets van ze aannemen. Zal me tot de laatste snik blijven verzetten, en als ik dan moet gaan dan neem ik er wel een stelletje mee.

Kiekedief
Kiekedief
2 maanden geleden

Ach wie is er nou niet slecht ,moeten allemaal meedoen ,anders ben je helemaal nergens.

ijsbeer
ijsbeer
2 maanden geleden

Zolang het volk niet in opstand komt . Dan zijn we verloren dan doen zij wat ze willen je vrijheid af pakken in inclusief je lichaam

Schinderhannes
Schinderhannes
2 maanden geleden

Ik kreeg gisteren al de indruk dat er een nieuwe pandemie was, zag namelijk rondom het NS-station al verschillende mensen zichzelf vaccineren…
Tevens heeft iemand iets vernomen van lijkenschouwer Ernst Kuijpers??, zag namelijk berichten dat hij gesignaleerd is in Jacksonville ?
Weg met WorldHorrorOrganisation ! Dit is een aftakking van de Nazi’s abteilung Mengele.

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x