Mens en Dier

Belangrijke update: de onwettige arrestatie en ontvoering van Reiner Füllmich

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Het lijkt erop dat de Duitse advocaat Reiner Füllmich erin is geluisd. Leden van zijn coronacommissie hadden in augustus 2022 een ontmoeting met een advocatenkantoor, waarna er aanklachten tegen hem werd ingediend.

Commissieleden Justus Hoffmann, Marcel Templin en Antonia Fischer claimden dat Füllmich zeven ton aan donaties had verduisterd. Ze beweerden verder dat hij een gewelddadige antisemiet was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er werden twee arrestatiebevelen uitgevaardigd, één in Duitsland en één in de EU, zonder medeweten van Reiner. Zonder internationaal arrestatiebevel arresteerden de Duitse en Mexicaanse autoriteiten hem op de Duitse ambassade in Mexico. Hij werd vervolgens naar Frankfurt gevlogen, waar hij in de cel werd gestopt.

Onwettige arrestatie en ontvoering

Juridisch deskundigen spreken van een onwettige arrestatie en zelfs ontvoering.

De donaties die de commissie niet meteen nodig had, werden geïnvesteerd in Reiners huis en in goud.

In de contracten staat dat het geld na de verkoop van zijn huis zou worden overgemaakt naar hem, zodat hij het bedrag kon terugstorten. Het geld werd echter overgemaakt naar de bankrekening van Marcel Templin. Reiner kon het geld dus onmogelijk terugbetalen.

Beloning voor interne coup

Het bewijs hiervoor is aangeleverd aan de rechtbank, die heeft besloten om het te negeren en de verdediging opdracht heeft gegeven om er niet over te spreken. Het bewijs laat zien dat Hoffmann, Templin en een notaris onrechtmatig toegang hebben gekregen tot het geld dat vrijkwam na de verkoop van zijn huis.

De voormalige commissieleden beweren verder dat Füllmich zonder goedkeuring van de aandeelhouders goudstaven heeft gekocht en voor zichzelf heeft gehouden. Ook de aankoop van de goudstaven is gedocumenteerd. Ze worden in bewaring gehouden en zonder de handtekening van zowel Füllmich als Viviane Fischer niet vrijgegeven. Dit staat in documenten die zijn ingediend door de verdediging, maar die ook worden genegeerd door de rechtbank in Göttingen.

De rechtbank liet de tegoeden van Füllmich bevriezen, maar die van Templin ongemoeid. Het lijkt zijn beloning te zijn voor deze interne coup.

Vol verbazing toekijken

De verdediging laat ondertussen weinig heel van de beschuldigingen. Een verslaggever zei dat er geen spaan heel blijft van de zaak en dat je alleen maar vol verbazing kunt toekijken.

Een journalist van BittelTV zei te verwachten dat Reiner zal worden vrijgelaten en gecompenseerd. “De mensen die hem dit hebben aangedaan zullen zelf worden aangeklaagd.”

Maria Zeee sprak met juridisch deskundigen en zakenpartners van Füllmich over zijn ontvoering, gevangenzetting en de overheidsoperatie die mogelijk verantwoordelijk is voor deze situatie:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ongepriktdekistin.
Ongepriktdekistin.
2 maanden geleden

Lastig mannetje, die Füllmich.
Bij gebrek aan beter lost de cabal het maar zo op.

Maria
Maria
2 maanden geleden

De man moest van het toneel verdwijnen. Hij heeft teveel boven water gebracht.

Lei
Lei
2 maanden geleden

Het begint er steeds meer op te lijken dat we binnen de EU geregeerd worden door een misdaadsyndicaat.

Dwarsje
Dwarsje
2 maanden geleden

Hij was bijna klaar met zijn hele voorbereiding om de Cabal aan te klagen en de hele Great Reset te ontmaskeren. Het valt me nog mee dat ze hem niet omgebracht hebben zoals die andere professor in Duitsland. Het misdadig karakter van de Westerse regeringen heeft een hoogtepunt bereikt die alleen nog qua gruwelijkheid met die van Putin verschilt. Hoeveel strijders zullen nog aangepakt worden? Het is bedroevend.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x