Great ResetBuitenland

De schokkende waarheid over het World Economic Forum, het is erger dan je denkt

Help door dit met kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse pastoor Billy Crone schreef het boek ‘Klaus Schwab: The Third Reich and the Covid 19 Holocaust’. Volgens hem zijn berichten die de link leggen tussen het Derde Rijk en Klaus Schwab zoveel mogelijk van het internet gepoetst. Je moet heel diep graven, zei Crone.

De vader van Klaus, Eugen, runde een fabriek in Ravensburg waar munitie werd gemaakt voor Hitler. De nazi’s waren zo onder de indruk van de fabriek dat Eugen allerlei onderscheidingen kreeg. Het werd een modelfabriek voor de nazi’s, zei de pastoor in de podcast Tipping Point with Jimmy Evans.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Slavenarbeid

Er werkten bovendien slavenarbeiders in de fabriek, waaronder krijgsgevangenen. Dat is volgens Crone waar zijn slogan vandaan komt: je zult niets bezitten en gelukkig zijn. Slavenarbeid.

Hitler kwam aan de macht in een periode waarin er een economische crisis heerste. Hij nam vervolgens de overheid, scholen, media, medische industrie en wetenschap over. Daarna hield hij iedereen een utopie voor: het Duizendjarig Rijk.

Vierde Rijk

Hij zou de vervuiling terugdringen, de dieren redden, de bomen redden. Dat werd gebruikt als excuus om privébezit af te pakken. Er was in zijn ogen slechts ruimte voor één ras. De plannen van Hitler komen precies overeen met die van Schwab, stelt de pastoor. Hij veranderde alleen de naam van het Derde Rijk in de Vierde Industriële Revolutie, oftewel het Vierde Rijk.

Het einddoel? Crone: Schwab wil via het World Economic Forum en zijn Young Global Leaders de wereld overnemen.

4.8 224 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

192 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Voorlopig Bombarderen de Russkies al die WEF-Nażis, OekroNazis & NAVO-Nazi-Huurlingen inclusief hun (geavanceerde) wapentuig volkomen aan gruzelementen…Daar nemen de Russkies ruimschoots de tijd voor zowel Denazificatie & Demilitarisering van OekroNazië alswel de WEF Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie….Er worden zo’n 1000 Nazis per dag vernietigt, die Russkies nemen geen halve maatregelen…President Poetin heeft al aangegeven dat WOIII is begonnen…De Grote Eindstrijd tussen het Arrogante Collectieve Westen & de Rest van de Wereld die het zo “Vrije” Collectieve Terroristische Arrogante Westen inmiddels volkomen heeft uitgekotst…Aanschouw de Laatste stuiptrekkingen van dat Luciferiaanse WEF-Beest…Het grote Britse Nazi-Keizerrijk in haar Finale Doodsstrijd….De Unipolaire Westerse NWO/WEF-Wereldheerschappij is DOOD…Lang leve de Russkies & hun Multipolaire Nieuwe Wereldorde….

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

& de slaven😢 zijn dit x de transhumanen🤓 door de elite als Kaag, Rutte, Macron & Trudeau geregeerd met ijzeren hand.😳

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Dit mag nooit meer gebeuren zeiden ze na afloop van WO 2. Ze stelden zelfs regels op, de Nerenberg Rules en nu gebeurt het weer. Weer zo’n stel criminelen die de wereld willen overnemen en naar hun model willen inrichten.

Alleen zijn de middelen nu veranderd. In WO2 gebruikten ze gas voor de Endlösing, nu biologische oorlogsvoering.

Bent zat
Bent zat
1 jaar geleden

Wat een ongelooflijke idioot zeg die SATAN KLAUS SWABBER .

Back to top button
192
0
We lezen graag je reactie!x