Bewustzijn

Leiders van een nieuwe mensheid

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ascentie wordt ook wel thuiskomen genoemd. Eenieder die de planeet naar haar doel leidt draagt namelijk de vibratie met zich mee van thuis.

Hoewel velen het licht in zichzelf moesten dimmen om in deze wereld te kunnen functioneren opent je hart zich steeds meer en kun je steeds meer je ware zelf zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De veranderingen die plaatsvinden worden zichtbaar in het menselijk collectief en als gevolg veranderen ook de externe structuren in onze wereld. Daardoor voelen velen zich leeg van binnen omdat het oude paradigma, denk aan familie en vrienden, je geen voldoening meer geeft. Deze ongemakkelijke gevoelens komen in veel verschillende sectoren van de menselijke maatschappij aan het oppervlak en dreigen alle resterende globale systemen die afscheiding verkiezen boven eenheid omver te werpen.

Bloei

Eenieder zal worden getest om de volledige kracht van zijn of haar licht toe te passen. De leiders van de nieuwe wereld worden opgeroepen uit hun schuilplaats te komen. De tijd om je licht te laten schijnen is nu en de komende tijd ontstaan er vele situaties waarin dit van je wordt gevraagd. Dit wil niet zeggen dat je wordt geconfronteerd met uitdagingen, maar dat je je innerlijke kracht tentoon kunt spreiden zodat dit wordt gezien, gevoeld en gehoord door anderen. Veel van de nieuwe leiders hebben zich veel te lang verscholen achter een sluier van onwaardigheid. Deze zielen worden op een grootse manier geopend.

De buitenwereld is altijd een accurate weerspiegeling van onze innerlijke wereld. Terwijl we deelnemen aan de fysieke wereld vanuit een bepaalde waarheid kunnen de reflecties van ons licht die terug schijnen ons hart en onze ogen verder openen. We lijnen onszelf uit met ons ware zelf, maar het fysieke bewijs van onze onmiskenbare innerlijke schoonheid is zo lang gebukt gegaan onder het gewicht van de beperkingen die we onszelf hebben opgelegd.

Die sluier verdwijnt nu en als resultaat begint de buitenwereld onze goddelijkheid te zien, omdat we steeds meer leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Deze ervaringen, voor het eerst ‘gezien worden’ voor wie we werkelijk zijn, kunnen schokkend zijn na zoveel jaar ons ware zelf verborgen te hebben gehouden omdat we steeds werden veroordeeld door denkers die waren beïnvloed door doctrines.

Verschuil je niet langer. Wanneer we niet langer onzeker zijn om veroordeeld of uitgelachen te worden kan de onverwachte warme ontvangst van anderen veel dankbaarheid en voldoening opleveren.

Het kan je opvallen dat deze hartverbindingen overal om je heen ontstaan, zelfs met mensen die je niet kent. Een gevoel dat plotseling het licht in iedereen is aangegaan. De waarheid is dat dit enkel reflecties zijn van je eigen innerlijke licht dat zo fel is gaan schijnen dat de rest van de wereld het eindelijk kan zien.

Gespleten realiteit

Enkel zij die spiritueel volwassen zijn geworden kunnen in deze voorbereidende periode leiding geven. Zij die naar voren treden als lichtbakens in een tijd van duisternis ervaren een compleet andere realiteit dan zij die net beginnen in zichzelf te kijken.

Deze gespleten realiteit wordt steeds duidelijker zichtbaar. Er is een groep die al lange tijd ervaart hoe het oude systeem aan het afbrokkelen is. Een andere groep ontwaakt nu net naar haar eigen goddelijke zelf en ervaart ook een verval van de driedimensionale structuur waar ze al die tijd aan mee hebben gedaan. De leiders staan op hetzelfde moment op wanneer de 3D-bel begint te barsten voor de mensen die net ontwaken. Sommigen worden op die manier de gidsen voor anderen, net zoals de onzichtbaren ons al die tijd hebben geholpen.

Er is niet langer een verschil tussen wat we hier komen ervaren en wat we de mensen hier komen leren. Als we hier zijn om anderen te leren over genezing, is er niet langer een verschil tussen onze persoonlijke gezondheid en de informatie die we geven over genezing. We belichamen met andere woorden wat we komen doen.

Fysieke gebeurtenissen

We werken vanuit het hart door middel van ervaring, in plaats vanuit het hoofd met kennis. Integratie versus concept. Het fysieke lichaam is niet langer een ruimte voor je ziel, maar wordt aangevuld met hogere intelligentie die een eigen ‘bewustzijn’ heeft.

Ons lichaam maakt grote, grote veranderingen door. De meeste veranderingen kunnen we voelen maar nog niet begrijpen. We merken dat ons lichaam onafhankelijk van de wereld om ons heen begint te functioneren. Op deze manier worden we losgeweekt van de verstoorde planetaire matrix om ons heen. Dit kan in eerste instantie leiden tot verwarring of stress, maar wees niet bezorgd.

Zaken die nog wel gebaseerd zijn op afscheiding of beperking lijken heel ver weg. Richt je zo weinig mogelijk op het verschil tussen je eigen bewustzijn en het bewustzijn van anderen, maar focus je meer op de verbinding tussen je hoofd en je hart. Dat is waar de magie plaatsvindt.

Het betekent niet het einde van de matrix van menselijk leven, maar het einde van de matrix van menselijk lijden.

Ben jij klaar om te stralen?

Bron: Thinkwithyourheart.net

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x