Homepagina » Buitenaards » Levensechte Barbie zegt van de Plejaden te komen
Levensechte Barbie zegt van de Plejaden te komen

Levensechte Barbie zegt van de Plejaden te komen

Valeria Lukyanova uit Oekraïne is een levende barbiepop. De 23-jarige eet alleen maar vloeibaar, onderging naar eigen zeggen slechts één operatie en zegt dat ze van een andere planeet komt.

Lukyanova nodigt iedereen uit om uit het lichaam te treden en op ruimtereis te gaan. Ze pleit daarnaast voor aandrijving op zonne-energie.

Ze zegt samen met haar lookalike Olga Oleynik in een vorig leven op de Plejaden te hebben gewoond. Daar zijn zulke looks heel gewoon, aldus Valeria.

Prana

Voor voeding rekent ze op prana, de hindoeïstische benaming voor levensenergie waarmee iedereen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau zou kunnen functioneren. Aan een Russische krant vertelde Lukyanova, die momenteel in Odessa woont, dat ze de afgelopen maanden alleen sapjes heeft gedronken en binnenkort wil gaan overstappen op enkel water.

“Daarna ga ik leven op prana,” zei ze. “Ik at jarenlang alleen rauw voedsel, maar ik moet beter worden om diepere spirituele ervaringen te krijgen. Na verloop van tijd kan ik mijn gewicht beheersen met mijn geest.”

Dimensie

De voormalig kandidate voor Miss Oekraïne houdt van mediteren, wil graag de wereld verbeteren en is erg geboeid door haar kosmische kant. “Ik leer mensen hoe ze hun fysieke lichaam kunnen verlaten en op reis gaan in de eindeloosheid van het universum,” voegde ze toe.

Valeria komt naar eigen zeggen uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is. In de dimensie waar ik vandaan kom bestaan geen kinderen, aldus de Oekraïense.

Bron: HLN.be

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bert schreef:

  Haar verhaal klopt, want in een vorig leven was ik Ken en kwam ik ook van de Plejaden.

  1 likes
 • Arnold schreef:

  Veel plastische chirurgie, google maar even.

  0 likes
 • chris schreef:

  Ha ha, is toch wat,

  0 likes
 • Sander schreef:

  Wow dit is echt interessant! Kan het dus misschien zo zijn dat ze in haar vorige leven niet verslaafd was aan het aandacht zoeken, en er wel normaal uit zag?
  Wow.

  0 likes
 • silfersurfer schreef:

  [quote name=”Arnold”]Veel plastische chirurgie, google maar even.[/quote]
  Tjonge, wat groot.

  0 likes
 • Lilly schreef:

  Veel op Youtube te vinden deze ‘dame’.
  Vertrouw die Pleiadiërs niet zo meer 😉

  0 likes
 • Dovav schreef:

  toen ze nog en naturel look had was het wel echt een mooie meid

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  Arm kind, je moet wel heel onzeker zijn als je je zo laat mismaken en dan dit soort verhalen vertelt…

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  Het is wachten op de eerste die oprecht haar verhaal serieus neemt. Hoe ik over leven op de Plejaden (en Venus, Sirius, Orion e.d.) denk, kun je elders teruglezen.
  Ze lijkt me behoorlijk in de war, of ze heeft een aparte humor.

  0 likes
 • Don schreef:

  Iemand van de Pleiaden? Die weten dat schoonheid van binnen zit en het zich in je uiterlijk kan manifesteren. Niet met plastische chirurgie, zeker niet als je ziet hoe ze ervoor uitzag echt niet super lelijk ofzo. Maarja helaas is bijna niemand een (volledig) bewuste reincarnatie.

  0 likes
 • Sabine Neuteboom schreef:

  Belachelijk. Ik heb meer van dit soort vouwen ontmoet, die beweren verschrikkelijk spiritueel te zijn, maar op neurotische wijze bezig zijn met hun uiterlijk en gewicht. Ze willen niet van licht leven omdat het zo spiritueel is, maar omdat ze doodsbang zijn voor hun fysieke lichaam. Dat is geen spiritualiteit, dat is ziek. Overigens: het lichaam heeft brandstof nodig om te kunnen verbranden en dus af te kunnen vallen. De vrouw die ik ontmoette, jaren terug, die van licht leefde, begreep maar niet waarom ze steeds dikker en (dus) steeds ongelukkiger werd. Ik vind het heel erg dat spiritualiteit misbruikt wordt om allerlei 1-dimensionale onzin te rechtvaardigen.

  0 likes
 • mevrouw S. schreef:

  Bericht aan de media en andere zieke geesten: de wakkere mens trapt niet meer in dit soort verhalen. De mens wil nu de waarheid gaan lezen en zien. !

  0 likes
 • Roswell Grey schreef:

  Zij is de dochter van Billy Meier en Semjase.

  0 likes
 • Oome Joop schreef:

  Mensen, ik neem nog maar een neut !

  0 likes
 • Matt schreef:

  De plejaden zijn een goep sterren die onderling tientallen lichtjaren van elkaar en 400 van ons verwijderd liggen. Het zevengesternte zoals ze ook genoemd worden zijn in die vorm enkel vanaf de aarde zichtbaar. Dus van welke planeet komt zij dan??

  0 likes
 • Staatslot schreef:

  Oekraïense versie van Marijke Helwegen. Het zal je dochter maar zijn :-S

  0 likes
 • Nico schreef:

  Valeria komt naar eigen zeggen uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is.

  Nou dat lijkt mij ook niets.Ik ga vanavond maar eens een stevige wip maken haha……..

  0 likes
 • Serge schreef:

  Nou. Dan haar maar eens gecontroleerd haar op prana laten leven. Dan zien we meteen wat van al die claims klopt.

  0 likes
 • Lil schreef:

  Oud nieuws.. er zijn nu veel geincarneerde pleiadiers op aarde..dat is allang bekent. Ook komt het steeds meer voor dat er mensen die inmiddels meer in hun lichtlichaam zijn en van Prana leven..mensen die b.v nog veel
  vlees eten, zitten nog in een ‘grofstoffelijk’ lichaam..
  Soms is het voor de mensen die o.a met spiritueel werk bezig zijn en veel mediteren etc..toch wel eens nodig om soms een stukje vlees te eten om goed te aarden..want hoe dan ook, uiteindelijk moeten we het wel op deze planeet doen !;-)

  In Lak éch

  0 likes
 • hmm schreef:

  Ik weet t niet hoor.. maar zonder deze soort mensen zou ‘t ook wel een saaie boel zijn hier.

  Als zij er zo uit wil zien.. sja moet ze zelf weten toch.

  Misschien deed ze het uit onzekerheid.. misschien uit een drang om perfectie te vinden.. je weet het niet. En haar leven is niet de jouwe.

  Grappig dat mensen het ‘zielig’ of ‘ziek’ vinden. Misschien is het wel zielig of ziek dat je nodig vind om dat van een ander te vinden 😛

  Moet iedereen dan ‘normaal’ zijn?

  Waar is dan die zogenaamde grens?

  0 likes
 • hmm schreef:

  [quote name=”Staatslot”]Oekraïense versie van Marijke Helwegen. Het zal je dochter maar zijn :-S[/quote]
  En als het je dochter was… wat had je gedaan? Jezelf of haar voor de kop geschoten?

  0 likes
 • robbie schreef:

  [quote name=”Lil”]Oud nieuws.. er zijn nu veel geincarneerde pleiadiers op aarde..dat is allang bekent. Ook komt het steeds meer voor dat er mensen die inmiddels meer in hun lichtlichaam zijn en van Prana leven..mensen die b.v nog veel
  vlees eten, zitten nog in een ‘grofstoffelijk’ lichaam..
  Soms is het voor de mensen die o.a met spiritueel werk bezig zijn en veel mediteren etc..toch wel eens nodig om soms een stukje vlees te eten om goed te aarden..want hoe dan ook, uiteindelijk moeten we het wel op deze planeet doen !;-)

  In Lak éch[/quote]

  Sorry hoor maar waarom zou dit moeten?
  En waarom goed te aarden doormiddel van vlees? Een mens heeft in feiten geen eens vlees nodig, dit is allemaal zogenaamd in je hoofd gepropt. De natuur kan je alle stoffen brengen die je nodig hebt. En je lekker jezelf gronden, met dieren die misbruikt worden, vergiftigd, verpest, noem maar op.. Dieren hebben ook rech op leven, omdat wij hoger en wijzer zijn dan zij, zegt nog niet dat we ze moeten slachten en eten. Stel je voor hogere wezens van een ander universum die meer ontwikkeld zijn dan ons gaan ons tog ook niet eten omdat ze hoger ontwikkeld zijn. We leven allemaal alleen op verschillend niveau.
  En veel heilige en yogi’s eten ook geen vlees, en als die niet goed geaard zijn weet ik het ook niet.

  0 likes
 • 365Y schreef:

  Nou toch maar even mee dollen !

  Via de belgische link stuitte ik op een andere pop namelijk ene Ken ( u kent hem als het vriendje van Barbie ) de jongeman woont in Amerika en heeft zichzelf in 90 operaties blij gemaakt. Verder op de site: een youtube filmpje over haar metamorphose .

  Over smaak valt niet te twisten ? Of is onze schone schijn afhankelijk op de manier waarin iemand je in iets belooft en jij gelooft ?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  Waarom wordt dit soort mensen die psychisch in de war zijn zo’n podium gegeven? Waarom helpen we haar niet door haar door te verwijzen naar de psychiater?

  0 likes
 • Stikker schreef:

  Hoogontwikkelde zielen van de Plejaden houden zichzelf totaal niet bezig met uiterlijk en cosmetische ingrepen!? Er zijn gelukkig genoeg aardse zielen zoals ik en hopelijk de meeste lezers, die heel goed in staat zijn om aan te voelen dat dit verhaal helemaal nergens op slaat!!

  0 likes
 • Abel schreef:

  Al het New Age-volk van de Plejaden doet zich voor als lief en licht, maar dient in feite het duister.

  0 likes
 • Eibhlin schreef:

  [quote name=”Stikker”]Hoogontwikkelde zielen van de Plejaden houden zichzelf totaal niet bezig met uiterlijk en cosmetische ingrepen!? Er zijn gelukkig genoeg aardse zielen zoals ik en hopelijk de meeste lezers, die heel goed in staat zijn om aan te voelen dat dit verhaal helemaal nergens op slaat!![/quote]
  Kan goed zijn maar eens je hier op aarde geboren word onderga je jammer genoeg de zelfde problemen, twijfels, angsten en zo meer als de andere zielen die wel aarde gebonden zijn. Mij lijkt het meer dat ze gewoon totaal niet om kan gaan met haar situatie en zich probeert vast te klampen aan wat ze kende. Volgens mij eerder een extreem geval van heimwee. Het is niet omdat je van elders komt en die plaats misschien verder staat dan de aarde dat je daarom hier de perfectie zelve bent…

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”robbie”]Dieren hebben ook rech op leven, omdat wij hoger en wijzer zijn dan zij, zegt nog niet dat we ze moeten slachten en eten. [/quote]
  En wie zegt dat wij hoger en wijzer zijn? Er is maar een soort die hebzuchtig kan zijn en de aarde verwoest. Dat zal je bij een dier echt nooit tegenkomen:)

  0 likes
 • Linda schreef:

  Hier zie je dat de medisch-cosmetische wereld gewetenloos is,om iemand van 23 zo aan te pakken. Het vergroot de onzekerheid bij jonge meiden die vaak al rond hun 18e of vroeger allerlei onderdelen van hun lichaam ‘aangepast’ willen hebben en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Het is duidelijk dat deze jonge vrouw ook niet bol staat van zelfvertrouwen.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Wesley, ja laten we haar volproppen met medicijnen, daar knapt ze vast van op en dan krijgt ze ook nog wat binnen.
  Iedereen die zich anders gedraagt dan de kudde moet naar de alwetende dokter voor een flinke dosis chemicalien, want anders raken wij in de war en dat kan toch niet.

  0 likes
 • Peter II schreef:

  [quote name=”Linda”]Hier zie je dat de medisch-cosmetische wereld gewetenloos is,om iemand van 23 zo aan te pakken. Het vergroot de onzekerheid bij jonge meiden die vaak al rond hun 18e of vroeger allerlei onderdelen van hun lichaam ‘aangepast’ willen hebben en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Het is duidelijk dat deze jonge vrouw ook niet bol staat van zelfvertrouwen.[/quote]

  En toch zou ik ook zo’ n barbie willen hebben…

  0 likes
 • robbie schreef:

  [quote name=”Linda”][quote name=”robbie”]Dieren hebben ook rech op leven, omdat wij hoger en wijzer zijn dan zij, zegt nog niet dat we ze moeten slachten en eten. [/quote]
  En wie zegt dat wij hoger en wijzer zijn? Er is maar een soort die hebzuchtig kan zijn en de aarde verwoest. Dat zal je bij een dier echt nooit tegenkomen:)[/quote]

  ja dat klopt, maar je kan begrijpen in welke richting ik het bedoel, mischien niet zoals ik precies zei. Maar wij kunnen laat maar zeggen meer in onze zicht en behandelen ze als vuil,de meeste denken het zijn maar dieren, maar ze horen ook bij de wereld en natuur. er is niet echt een woord voor dat ik even kan verzinnen, maar dit moet je wel begrijpen. Net zoals met hoger ontwikkelde wezens, stel je voor als ze ons ineens als de dieren in deze tijd gaan behandelen, zoude we ook niet fijn vinden.Ondanks een wezen meer kan of mogelijkheden heeft hoef je lagere nog niet slecht te gaan behandelen.
  Hopelijk is dit wat duidelijker in deze richting.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”robbie”][quote name=”Linda”][quote name=”robbie”]Dieren hebben ook rech op leven, omdat wij hoger en wijzer zijn dan zij, zegt nog niet dat we ze moeten slachten en eten. [/quote]
  En wie zegt dat wij hoger en wijzer zijn? Er is maar een soort die hebzuchtig kan zijn en de aarde verwoest. Dat zal je bij een dier echt nooit tegenkomen:)[/quote]

  ja dat klopt, maar je kan begrijpen in welke richting ik het bedoel, mischien niet zoals ik precies zei. Maar wij kunnen laat maar zeggen meer in onze zicht en behandelen ze als vuil,de meeste denken het zijn maar dieren, maar ze horen ook bij de wereld en natuur. er is niet echt een woord voor dat ik even kan verzinnen, maar dit moet je wel begrijpen. Net zoals met hoger ontwikkelde wezens, stel je voor als ze ons ineens als de dieren in deze tijd gaan behandelen, zoude we ook niet fijn vinden.Ondanks een wezen meer kan of mogelijkheden heeft hoef je lagere nog niet slecht te gaan behandelen.
  Hopelijk is dit wat duidelijker in deze richting.[/quote]
  Je hebt gelijk. Bedoel je dat we ons superieur gedragen? Dat is waar.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”Peter II”][quote name=”Linda”]Hier zie je dat de medisch-cosmetische wereld gewetenloos is,om iemand van 23 zo aan te pakken. Het vergroot de onzekerheid bij jonge meiden die vaak al rond hun 18e of vroeger allerlei onderdelen van hun lichaam ‘aangepast’ willen hebben en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Het is duidelijk dat deze jonge vrouw ook niet bol staat van zelfvertrouwen.[/quote]
  En toch zou ik ook zo’ n barbie willen hebben…[/quote]
  Dat zou je tegenvallen, iemand die zich alleen maar druk maakt om haar uiterlijk. Ze leeft hoor! 🙂

  0 likes
 • mister diamond schreef:

  @linda er zijn echt wel dieren die hebzuchtig zijn ik ken een jackrussel die al het eten opeist waar bij een andere hond moet wachten, doet ie dat niet dan word die hond aangevallen of wat te denken van een hond die alleen maar bedeld….ze heb al genoeg eten maar toch door vragen

  ik weet dat dit deels aan opvoeding ligt ik heb zelf ook een hond maar er is ook geen benul bij een hond die denkt goh ik krijg al genoeg laat ik nou maar iets anders doen

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”mevrouw S.”]Bericht aan de media en andere zieke geesten: de wakkere mens trapt niet meer in dit soort verhalen. De mens wil nu de waarheid gaan lezen en zien. ![/quote]

  idd!

  beetje of-topic, maar zag laatst de film American Mary (weet weer zo’n typische filmnaam). Hierin was er ook een vrouw die al deze dame wou lijken (een levensechte barbie).. In de film heeft de zieke Mary de geslachtsdelen dicht genaaid van barbie, waarbij haar tepels er ook eraf werden gehaald..

  Ja tis een zieke film weet het, maar vraag me af zou het bij haar ook zo zijn?

  aahaha lol, gewoon grapje niburu’s

  op het verhaal terug te komen, ik trap niet meer in zulke verhaaltjes.. bah wat ze maar doen om bekend te worden ppffff

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”Linda”]Hier zie je dat de medisch-cosmetische wereld gewetenloos is,om iemand van 23 zo aan te pakken. Het vergroot de onzekerheid bij jonge meiden die vaak al rond hun 18e of vroeger allerlei onderdelen van hun lichaam ‘aangepast’ willen hebben en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Het is duidelijk dat deze jonge vrouw ook niet bol staat van zelfvertrouwen.[/quote]

  Nog altijd haar eigen keuze geweest he! Dus geen medelijden met dit soort personen

  0 likes
 • Pablo schreef:

  Goed, MAARRRRR…een problempje..De Plejaden zijn maar honderdduizend jaar oud!
  Dus planeten zijn nog bezig te fuseren met het stof en dergelijke…Deze Barbie zal toch eens iets meer van astronomie moeten leren.

  0 likes
 • Frankie schreef:

  HET MENSDOM
  en
  HET DIERENRIJk

  0 likes
 • Delfia schreef:

  Volgens mij komt zij toch echt van Draco. Het ultieme bewijs van shapeshifting Reptilians is dan toch nu echt geleverd. Forget about Bush.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”kengai”]Wesley, ja laten we haar volproppen met medicijnen, daar knapt ze vast van op en dan krijgt ze ook nog wat binnen.
  Iedereen die zich anders gedraagt dan de kudde moet naar de alwetende dokter voor een flinke dosis chemicalien, want anders raken wij in de war en dat kan toch niet.[/quote]

  Ik denk dat vooral zij daar heel erg veel baat bij heeft. Het is klinkklare onzin wat ze zegt, wellicht heeft ze dat niet door en zou ze op heldere momenten (na medicatie) wel tot de conclusie komen dat ze zichzelf enorm voor schut heeft gezet.

  Ik vind het helemaal geen slecht idee.

  0 likes
 • karel Appel schreef:

  een echte Barbie herken ik direkt !
  Die heeft namelijk geen geslachtsdelen 🙂

  0 likes
 • Helende Bergkat schreef:

  Dat mens liegt en heeft gewoon wat gesnoven. Er z’n foto’s van haar gevonden voor dat ze die ”barbie look” kreeg. Ze heeft meerdere operaties gehad, neuscorrectie, lip, borst, taille en waarschijnlijk zal d’r vast ook wel een rib zijn verwijderd. BAH! vertrek maar weer naar die stomme planeet van je.

  0 likes
 • Aloysius schreef:

  lijkt me wel boeiend … een potje pleiadische seks!

  0 likes
 • IG schreef:

  Zielloos, onnatuurlijk, synthetisch. Antimensen!

  0 likes
 • ikke schreef:

  quote artikel: ‘…uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is.’

  Mediteren en yoga en al wat te maken heeft met spiritualiteit (geen religie dus) is gewoon de max, maaaaar… ter tijd en stond een wipje vind ik ook niet slecht hoor…

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  EU

  ‘Enorm schandaal’: EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’

  De EU heeft 36,5 miljoen euro overgemaakt ...

  bill gates

  Bill Gates: ‘Corona-ellende komt terug als we klimaatverandering niet stoppen’

  Miljardair Bill Gates wil dat de Verenigde ...

  >