Homepagina » Buitenaards » Levensechte Barbie zegt van de Plejaden te komen
Levensechte Barbie zegt van de Plejaden te komen

Levensechte Barbie zegt van de Plejaden te komen

Valeria Lukyanova uit Oekraïne is een levende barbiepop. De 23-jarige eet alleen maar vloeibaar, onderging naar eigen zeggen slechts één operatie en zegt dat ze van een andere planeet komt.

Lukyanova nodigt iedereen uit om uit het lichaam te treden en op ruimtereis te gaan. Ze pleit daarnaast voor aandrijving op zonne-energie.

Ze zegt samen met haar lookalike Olga Oleynik in een vorig leven op de Plejaden te hebben gewoond. Daar zijn zulke looks heel gewoon, aldus Valeria.

Prana

Voor voeding rekent ze op prana, de hindoeïstische benaming voor levensenergie waarmee iedereen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau zou kunnen functioneren. Aan een Russische krant vertelde Lukyanova, die momenteel in Odessa woont, dat ze de afgelopen maanden alleen sapjes heeft gedronken en binnenkort wil gaan overstappen op enkel water.

“Daarna ga ik leven op prana,” zei ze. “Ik at jarenlang alleen rauw voedsel, maar ik moet beter worden om diepere spirituele ervaringen te krijgen. Na verloop van tijd kan ik mijn gewicht beheersen met mijn geest.”

Dimensie

De voormalig kandidate voor Miss Oekraïne houdt van mediteren, wil graag de wereld verbeteren en is erg geboeid door haar kosmische kant. “Ik leer mensen hoe ze hun fysieke lichaam kunnen verlaten en op reis gaan in de eindeloosheid van het universum,” voegde ze toe.

Valeria komt naar eigen zeggen uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is. In de dimensie waar ik vandaan kom bestaan geen kinderen, aldus de Oekraïense.

Bron: HLN.be

Gerelateerd:

 Vond je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Haar verhaal klopt, want in een vorig leven was ik Ken en kwam ik ook van de Plejaden.

  1 likes
 2. Veel plastische chirurgie, google maar even.

  0 likes
 3. Ha ha, is toch wat,

  0 likes
 4. Wow dit is echt interessant! Kan het dus misschien zo zijn dat ze in haar vorige leven niet verslaafd was aan het aandacht zoeken, en er wel normaal uit zag?
  Wow.

  0 likes
 5. [quote name=”Arnold”]Veel plastische chirurgie, google maar even.[/quote]
  Tjonge, wat groot.

  0 likes
 6. Veel op Youtube te vinden deze ‘dame’.
  Vertrouw die Pleiadiërs niet zo meer 😉

  0 likes
 7. toen ze nog en naturel look had was het wel echt een mooie meid

  0 likes
 8. Arm kind, je moet wel heel onzeker zijn als je je zo laat mismaken en dan dit soort verhalen vertelt…

  0 likes
 9. Het is wachten op de eerste die oprecht haar verhaal serieus neemt. Hoe ik over leven op de Plejaden (en Venus, Sirius, Orion e.d.) denk, kun je elders teruglezen.
  Ze lijkt me behoorlijk in de war, of ze heeft een aparte humor.

  0 likes
 10. Iemand van de Pleiaden? Die weten dat schoonheid van binnen zit en het zich in je uiterlijk kan manifesteren. Niet met plastische chirurgie, zeker niet als je ziet hoe ze ervoor uitzag echt niet super lelijk ofzo. Maarja helaas is bijna niemand een (volledig) bewuste reincarnatie.

  0 likes
 11. Belachelijk. Ik heb meer van dit soort vouwen ontmoet, die beweren verschrikkelijk spiritueel te zijn, maar op neurotische wijze bezig zijn met hun uiterlijk en gewicht. Ze willen niet van licht leven omdat het zo spiritueel is, maar omdat ze doodsbang zijn voor hun fysieke lichaam. Dat is geen spiritualiteit, dat is ziek. Overigens: het lichaam heeft brandstof nodig om te kunnen verbranden en dus af te kunnen vallen. De vrouw die ik ontmoette, jaren terug, die van licht leefde, begreep maar niet waarom ze steeds dikker en (dus) steeds ongelukkiger werd. Ik vind het heel erg dat spiritualiteit misbruikt wordt om allerlei 1-dimensionale onzin te rechtvaardigen.

  0 likes
 12. Bericht aan de media en andere zieke geesten: de wakkere mens trapt niet meer in dit soort verhalen. De mens wil nu de waarheid gaan lezen en zien. !

  0 likes
 13. Zij is de dochter van Billy Meier en Semjase.

  0 likes
 14. Mensen, ik neem nog maar een neut !

  0 likes
 15. De plejaden zijn een goep sterren die onderling tientallen lichtjaren van elkaar en 400 van ons verwijderd liggen. Het zevengesternte zoals ze ook genoemd worden zijn in die vorm enkel vanaf de aarde zichtbaar. Dus van welke planeet komt zij dan??

  0 likes
 16. Oekraïense versie van Marijke Helwegen. Het zal je dochter maar zijn :-S

  0 likes
 17. Valeria komt naar eigen zeggen uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is.

  Nou dat lijkt mij ook niets.Ik ga vanavond maar eens een stevige wip maken haha……..

  0 likes
 18. Nou. Dan haar maar eens gecontroleerd haar op prana laten leven. Dan zien we meteen wat van al die claims klopt.

  0 likes
 19. Oud nieuws.. er zijn nu veel geincarneerde pleiadiers op aarde..dat is allang bekent. Ook komt het steeds meer voor dat er mensen die inmiddels meer in hun lichtlichaam zijn en van Prana leven..mensen die b.v nog veel
  vlees eten, zitten nog in een ‘grofstoffelijk’ lichaam..
  Soms is het voor de mensen die o.a met spiritueel werk bezig zijn en veel mediteren etc..toch wel eens nodig om soms een stukje vlees te eten om goed te aarden..want hoe dan ook, uiteindelijk moeten we het wel op deze planeet doen !;-)

  In Lak éch

  0 likes
 20. Ik weet t niet hoor.. maar zonder deze soort mensen zou ‘t ook wel een saaie boel zijn hier.

  Als zij er zo uit wil zien.. sja moet ze zelf weten toch.

  Misschien deed ze het uit onzekerheid.. misschien uit een drang om perfectie te vinden.. je weet het niet. En haar leven is niet de jouwe.

  Grappig dat mensen het ‘zielig’ of ‘ziek’ vinden. Misschien is het wel zielig of ziek dat je nodig vind om dat van een ander te vinden 😛

  Moet iedereen dan ‘normaal’ zijn?

  Waar is dan die zogenaamde grens?

  0 likes
 21. [quote name=”Staatslot”]Oekraïense versie van Marijke Helwegen. Het zal je dochter maar zijn :-S[/quote]
  En als het je dochter was… wat had je gedaan? Jezelf of haar voor de kop geschoten?

  0 likes
 22. [quote name=”Lil”]Oud nieuws.. er zijn nu veel geincarneerde pleiadiers op aarde..dat is allang bekent. Ook komt het steeds meer voor dat er mensen die inmiddels meer in hun lichtlichaam zijn en van Prana leven..mensen die b.v nog veel
  vlees eten, zitten nog in een ‘grofstoffelijk’ lichaam..
  Soms is het voor de mensen die o.a met spiritueel werk bezig zijn en veel mediteren etc..toch wel eens nodig om soms een stukje vlees te eten om goed te aarden..want hoe dan ook, uiteindelijk moeten we het wel op deze planeet doen !;-)

  In Lak éch[/quote]

  Sorry hoor maar waarom zou dit moeten?
  En waarom goed te aarden doormiddel van vlees? Een mens heeft in feiten geen eens vlees nodig, dit is allemaal zogenaamd in je hoofd gepropt. De natuur kan je alle stoffen brengen die je nodig hebt. En je lekker jezelf gronden, met dieren die misbruikt worden, vergiftigd, verpest, noem maar op.. Dieren hebben ook rech op leven, omdat wij hoger en wijzer zijn dan zij, zegt nog niet dat we ze moeten slachten en eten. Stel je voor hogere wezens van een ander universum die meer ontwikkeld zijn dan ons gaan ons tog ook niet eten omdat ze hoger ontwikkeld zijn. We leven allemaal alleen op verschillend niveau.
  En veel heilige en yogi’s eten ook geen vlees, en als die niet goed geaard zijn weet ik het ook niet.

  0 likes
 23. Nou toch maar even mee dollen !

  Via de belgische link stuitte ik op een andere pop namelijk ene Ken ( u kent hem als het vriendje van Barbie ) de jongeman woont in Amerika en heeft zichzelf in 90 operaties blij gemaakt. Verder op de site: een youtube filmpje over haar metamorphose .

  Over smaak valt niet te twisten ? Of is onze schone schijn afhankelijk op de manier waarin iemand je in iets belooft en jij gelooft ?

  0 likes
 24. Waarom wordt dit soort mensen die psychisch in de war zijn zo’n podium gegeven? Waarom helpen we haar niet door haar door te verwijzen naar de psychiater?

  0 likes
 25. Hoogontwikkelde zielen van de Plejaden houden zichzelf totaal niet bezig met uiterlijk en cosmetische ingrepen!? Er zijn gelukkig genoeg aardse zielen zoals ik en hopelijk de meeste lezers, die heel goed in staat zijn om aan te voelen dat dit verhaal helemaal nergens op slaat!!

  0 likes
 26. Al het New Age-volk van de Plejaden doet zich voor als lief en licht, maar dient in feite het duister.

  0 likes
 27. [quote name=”Stikker”]Hoogontwikkelde zielen van de Plejaden houden zichzelf totaal niet bezig met uiterlijk en cosmetische ingrepen!? Er zijn gelukkig genoeg aardse zielen zoals ik en hopelijk de meeste lezers, die heel goed in staat zijn om aan te voelen dat dit verhaal helemaal nergens op slaat!![/quote]
  Kan goed zijn maar eens je hier op aarde geboren word onderga je jammer genoeg de zelfde problemen, twijfels, angsten en zo meer als de andere zielen die wel aarde gebonden zijn. Mij lijkt het meer dat ze gewoon totaal niet om kan gaan met haar situatie en zich probeert vast te klampen aan wat ze kende. Volgens mij eerder een extreem geval van heimwee. Het is niet omdat je van elders komt en die plaats misschien verder staat dan de aarde dat je daarom hier de perfectie zelve bent…

  0 likes
 28. [quote name=”robbie”]Dieren hebben ook rech op leven, omdat wij hoger en wijzer zijn dan zij, zegt nog niet dat we ze moeten slachten en eten. [/quote]
  En wie zegt dat wij hoger en wijzer zijn? Er is maar een soort die hebzuchtig kan zijn en de aarde verwoest. Dat zal je bij een dier echt nooit tegenkomen:)

  0 likes
 29. Hier zie je dat de medisch-cosmetische wereld gewetenloos is,om iemand van 23 zo aan te pakken. Het vergroot de onzekerheid bij jonge meiden die vaak al rond hun 18e of vroeger allerlei onderdelen van hun lichaam ‘aangepast’ willen hebben en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Het is duidelijk dat deze jonge vrouw ook niet bol staat van zelfvertrouwen.

  0 likes
 30. Wesley, ja laten we haar volproppen met medicijnen, daar knapt ze vast van op en dan krijgt ze ook nog wat binnen.
  Iedereen die zich anders gedraagt dan de kudde moet naar de alwetende dokter voor een flinke dosis chemicalien, want anders raken wij in de war en dat kan toch niet.

  0 likes
 31. [quote name=”Linda”]Hier zie je dat de medisch-cosmetische wereld gewetenloos is,om iemand van 23 zo aan te pakken. Het vergroot de onzekerheid bij jonge meiden die vaak al rond hun 18e of vroeger allerlei onderdelen van hun lichaam ‘aangepast’ willen hebben en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Het is duidelijk dat deze jonge vrouw ook niet bol staat van zelfvertrouwen.[/quote]

  En toch zou ik ook zo’ n barbie willen hebben…

  0 likes
 32. [quote name=”Linda”][quote name=”robbie”]Dieren hebben ook rech op leven, omdat wij hoger en wijzer zijn dan zij, zegt nog niet dat we ze moeten slachten en eten. [/quote]
  En wie zegt dat wij hoger en wijzer zijn? Er is maar een soort die hebzuchtig kan zijn en de aarde verwoest. Dat zal je bij een dier echt nooit tegenkomen:)[/quote]

  ja dat klopt, maar je kan begrijpen in welke richting ik het bedoel, mischien niet zoals ik precies zei. Maar wij kunnen laat maar zeggen meer in onze zicht en behandelen ze als vuil,de meeste denken het zijn maar dieren, maar ze horen ook bij de wereld en natuur. er is niet echt een woord voor dat ik even kan verzinnen, maar dit moet je wel begrijpen. Net zoals met hoger ontwikkelde wezens, stel je voor als ze ons ineens als de dieren in deze tijd gaan behandelen, zoude we ook niet fijn vinden.Ondanks een wezen meer kan of mogelijkheden heeft hoef je lagere nog niet slecht te gaan behandelen.
  Hopelijk is dit wat duidelijker in deze richting.

  0 likes
 33. [quote name=”robbie”][quote name=”Linda”][quote name=”robbie”]Dieren hebben ook rech op leven, omdat wij hoger en wijzer zijn dan zij, zegt nog niet dat we ze moeten slachten en eten. [/quote]
  En wie zegt dat wij hoger en wijzer zijn? Er is maar een soort die hebzuchtig kan zijn en de aarde verwoest. Dat zal je bij een dier echt nooit tegenkomen:)[/quote]

  ja dat klopt, maar je kan begrijpen in welke richting ik het bedoel, mischien niet zoals ik precies zei. Maar wij kunnen laat maar zeggen meer in onze zicht en behandelen ze als vuil,de meeste denken het zijn maar dieren, maar ze horen ook bij de wereld en natuur. er is niet echt een woord voor dat ik even kan verzinnen, maar dit moet je wel begrijpen. Net zoals met hoger ontwikkelde wezens, stel je voor als ze ons ineens als de dieren in deze tijd gaan behandelen, zoude we ook niet fijn vinden.Ondanks een wezen meer kan of mogelijkheden heeft hoef je lagere nog niet slecht te gaan behandelen.
  Hopelijk is dit wat duidelijker in deze richting.[/quote]
  Je hebt gelijk. Bedoel je dat we ons superieur gedragen? Dat is waar.

  0 likes
 34. [quote name=”Peter II”][quote name=”Linda”]Hier zie je dat de medisch-cosmetische wereld gewetenloos is,om iemand van 23 zo aan te pakken. Het vergroot de onzekerheid bij jonge meiden die vaak al rond hun 18e of vroeger allerlei onderdelen van hun lichaam ‘aangepast’ willen hebben en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Het is duidelijk dat deze jonge vrouw ook niet bol staat van zelfvertrouwen.[/quote]
  En toch zou ik ook zo’ n barbie willen hebben…[/quote]
  Dat zou je tegenvallen, iemand die zich alleen maar druk maakt om haar uiterlijk. Ze leeft hoor! 🙂

  0 likes
 35. @linda er zijn echt wel dieren die hebzuchtig zijn ik ken een jackrussel die al het eten opeist waar bij een andere hond moet wachten, doet ie dat niet dan word die hond aangevallen of wat te denken van een hond die alleen maar bedeld….ze heb al genoeg eten maar toch door vragen

  ik weet dat dit deels aan opvoeding ligt ik heb zelf ook een hond maar er is ook geen benul bij een hond die denkt goh ik krijg al genoeg laat ik nou maar iets anders doen

  0 likes
 36. [quote name=”mevrouw S.”]Bericht aan de media en andere zieke geesten: de wakkere mens trapt niet meer in dit soort verhalen. De mens wil nu de waarheid gaan lezen en zien. ![/quote]

  idd!

  beetje of-topic, maar zag laatst de film American Mary (weet weer zo’n typische filmnaam). Hierin was er ook een vrouw die al deze dame wou lijken (een levensechte barbie).. In de film heeft de zieke Mary de geslachtsdelen dicht genaaid van barbie, waarbij haar tepels er ook eraf werden gehaald..

  Ja tis een zieke film weet het, maar vraag me af zou het bij haar ook zo zijn?

  aahaha lol, gewoon grapje niburu’s

  op het verhaal terug te komen, ik trap niet meer in zulke verhaaltjes.. bah wat ze maar doen om bekend te worden ppffff

  0 likes
 37. [quote name=”Linda”]Hier zie je dat de medisch-cosmetische wereld gewetenloos is,om iemand van 23 zo aan te pakken. Het vergroot de onzekerheid bij jonge meiden die vaak al rond hun 18e of vroeger allerlei onderdelen van hun lichaam ‘aangepast’ willen hebben en daar wordt goed gebruik van gemaakt. Het is duidelijk dat deze jonge vrouw ook niet bol staat van zelfvertrouwen.[/quote]

  Nog altijd haar eigen keuze geweest he! Dus geen medelijden met dit soort personen

  0 likes
 38. Goed, MAARRRRR…een problempje..De Plejaden zijn maar honderdduizend jaar oud!
  Dus planeten zijn nog bezig te fuseren met het stof en dergelijke…Deze Barbie zal toch eens iets meer van astronomie moeten leren.

  0 likes
 39. HET MENSDOM
  en
  HET DIERENRIJk

  0 likes
 40. Volgens mij komt zij toch echt van Draco. Het ultieme bewijs van shapeshifting Reptilians is dan toch nu echt geleverd. Forget about Bush.

  0 likes
 41. [quote name=”kengai”]Wesley, ja laten we haar volproppen met medicijnen, daar knapt ze vast van op en dan krijgt ze ook nog wat binnen.
  Iedereen die zich anders gedraagt dan de kudde moet naar de alwetende dokter voor een flinke dosis chemicalien, want anders raken wij in de war en dat kan toch niet.[/quote]

  Ik denk dat vooral zij daar heel erg veel baat bij heeft. Het is klinkklare onzin wat ze zegt, wellicht heeft ze dat niet door en zou ze op heldere momenten (na medicatie) wel tot de conclusie komen dat ze zichzelf enorm voor schut heeft gezet.

  Ik vind het helemaal geen slecht idee.

  0 likes
 42. een echte Barbie herken ik direkt !
  Die heeft namelijk geen geslachtsdelen 🙂

  0 likes
 43. Dat mens liegt en heeft gewoon wat gesnoven. Er z’n foto’s van haar gevonden voor dat ze die ”barbie look” kreeg. Ze heeft meerdere operaties gehad, neuscorrectie, lip, borst, taille en waarschijnlijk zal d’r vast ook wel een rib zijn verwijderd. BAH! vertrek maar weer naar die stomme planeet van je.

  0 likes
 44. lijkt me wel boeiend … een potje pleiadische seks!

  0 likes
 45. Zielloos, onnatuurlijk, synthetisch. Antimensen!

  0 likes
 46. quote artikel: ‘…uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is.’

  Mediteren en yoga en al wat te maken heeft met spiritualiteit (geen religie dus) is gewoon de max, maaaaar… ter tijd en stond een wipje vind ik ook niet slecht hoor…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

davos

Tegenpolen Trump en Thunberg in Davos: president veegt vloer aan met klimaatalarmisten en onthult hun achterliggende agenda

In het Zwitserse Davos is het World ...

canada

Canada en VS begraven onder sneeuw, veel records aan diggelen. ‘Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien’

Het ‘sneeuwt’ records in de Verenigde Staten ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.