Buitenaards

Levensechte Barbie zegt van de Plejaden te komen

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Valeria Lukyanova uit Oekraïne is een levende barbiepop. De 23-jarige eet alleen maar vloeibaar, onderging naar eigen zeggen slechts één operatie en zegt dat ze van een andere planeet komt.

Lukyanova nodigt iedereen uit om uit het lichaam te treden en op ruimtereis te gaan. Ze pleit daarnaast voor aandrijving op zonne-energie.

Ze zegt samen met haar lookalike Olga Oleynik in een vorig leven op de Plejaden te hebben gewoond. Daar zijn zulke looks heel gewoon, aldus Valeria.

Prana

Voor voeding rekent ze op prana, de hindoeïstische benaming voor levensenergie waarmee iedereen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau zou kunnen functioneren. Aan een Russische krant vertelde Lukyanova, die momenteel in Odessa woont, dat ze de afgelopen maanden alleen sapjes heeft gedronken en binnenkort wil gaan overstappen op enkel water.

“Daarna ga ik leven op prana,” zei ze. “Ik at jarenlang alleen rauw voedsel, maar ik moet beter worden om diepere spirituele ervaringen te krijgen. Na verloop van tijd kan ik mijn gewicht beheersen met mijn geest.”

Dimensie

De voormalig kandidate voor Miss Oekraïne houdt van mediteren, wil graag de wereld verbeteren en is erg geboeid door haar kosmische kant. “Ik leer mensen hoe ze hun fysieke lichaam kunnen verlaten en op reis gaan in de eindeloosheid van het universum,” voegde ze toe.

Valeria komt naar eigen zeggen uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is. In de dimensie waar ik vandaan kom bestaan geen kinderen, aldus de Oekraïense.

Bron: HLN.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
9 jaren geleden

Haar verhaal klopt, want in een vorig leven was ik Ken en kwam ik ook van de Plejaden.

Arnold
Arnold
9 jaren geleden

Veel plastische chirurgie, google maar even.

chris
chris
9 jaren geleden

Ha ha, is toch wat,

Sander
Sander
9 jaren geleden

Wow dit is echt interessant! Kan het dus misschien zo zijn dat ze in haar vorige leven niet verslaafd was aan het aandacht zoeken, en er wel normaal uit zag?
Wow.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x