Buitenaards

Levensechte Barbie zegt van de Plejaden te komen

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Valeria Lukyanova uit Oekraïne is een levende barbiepop. De 23-jarige eet alleen maar vloeibaar, onderging naar eigen zeggen slechts één operatie en zegt dat ze van een andere planeet komt.

Lukyanova nodigt iedereen uit om uit het lichaam te treden en op ruimtereis te gaan. Ze pleit daarnaast voor aandrijving op zonne-energie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze zegt samen met haar lookalike Olga Oleynik in een vorig leven op de Plejaden te hebben gewoond. Daar zijn zulke looks heel gewoon, aldus Valeria.

Prana

Voor voeding rekent ze op prana, de hindoeïstische benaming voor levensenergie waarmee iedereen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau zou kunnen functioneren. Aan een Russische krant vertelde Lukyanova, die momenteel in Odessa woont, dat ze de afgelopen maanden alleen sapjes heeft gedronken en binnenkort wil gaan overstappen op enkel water.

“Daarna ga ik leven op prana,” zei ze. “Ik at jarenlang alleen rauw voedsel, maar ik moet beter worden om diepere spirituele ervaringen te krijgen. Na verloop van tijd kan ik mijn gewicht beheersen met mijn geest.”

Dimensie

De voormalig kandidate voor Miss Oekraïne houdt van mediteren, wil graag de wereld verbeteren en is erg geboeid door haar kosmische kant. “Ik leer mensen hoe ze hun fysieke lichaam kunnen verlaten en op reis gaan in de eindeloosheid van het universum,” voegde ze toe.

Valeria komt naar eigen zeggen uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is. In de dimensie waar ik vandaan kom bestaan geen kinderen, aldus de Oekraïense.

Bron: HLN.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
11 jaren geleden

Haar verhaal klopt, want in een vorig leven was ik Ken en kwam ik ook van de Plejaden.

Arnold
Arnold
11 jaren geleden

Veel plastische chirurgie, google maar even.

chris
chris
11 jaren geleden

Ha ha, is toch wat,

Sander
Sander
11 jaren geleden

Wow dit is echt interessant! Kan het dus misschien zo zijn dat ze in haar vorige leven niet verslaafd was aan het aandacht zoeken, en er wel normaal uit zag?
Wow.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x