Het Complot

CIA financiert al vanaf het begin de topgeheime Bilderbergconferentie. Dit is de reden

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stel je een bijeenkomst voor waar presidenten, premiers, bankiers en generaals vergaderen en waar mensen die de legers, markten en overheden aansturen zeggen wat ze nooit openlijk zouden zeggen.

Miljoenen mensen geloven dat wereldgebeurtenissen zoals oorlogen en beleidsveranderingen worden voorbereid op de jaarlijkse Bilderbergconferentie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit vrijgegeven CIA-documenten blijkt dat de spionagedienst al vanaf het begin zijn ogen had gericht op de Bilderberggroep.

Publieke opinie

In de film ‘Bilderberg: The Movie’, te zien op Amazon Prime, zegt schrijver Gerard Aalders dat de CIA zich vanwege de Koude Oorlog bemoeide met Bilderberg.

“Ze probeerden op alle mogelijke manieren de publieke opinie te beïnvloeden in Europa en de rest van de wereld,” klonk het.

“En dat was de reden dat ze de eerste Bilderbergconferentie financierden,” zei Aalders.

In de film wordt gesteld dat de CIA nog steeds de Bilderbergers sponsort.

CIA

Schrijver Kai Bird stelt bijvoorbeeld in één van zijn boeken dat Jozef Retinger eind 1952 naar Amerika afreisde om met zijn Amerikaanse contacten te praten over de conferentie.

Hij had ontmoetingen met oude vrienden zoals Averell Harriman, David Rockefeller en Bedel Smith, toenmalig directeur van de CIA.

Nadat Retinger zijn voorstel had toegelicht zei Smith: “Waarom kwam je in vredesnaam niet eerst naar mij toe?”

Psychologische oorlogvoering

Hij verwees Retinger gelijk door naar Charles Douglas Jackson, die op het punt stond Eisenhowers speciale assistent voor psychologische oorlogvoering te worden.

Jackson organiseerde de Amerikaanse tak van de groep en in mei 1954 werd de eerste conferentie gehouden in Hotel de Bilderberg.

Bird schreef: “Prins Bernhard en Retinger bepaalden welke Europeanen werden uitgenodigd, terwijl Jackson de Amerikaanse lijst samenstelde.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willie
Willie
5 jaren geleden

Goh, moet ik nu verbaasd of verrast zijn? Boeventuig plant misdadige praktijken: logisch! We waren lekker met die Victor van Baarn!

toute va bien
toute va bien
5 jaren geleden

Wat onze grootouders en ouders hebben gecreéerd dat wil zeggen het democratische sociale denken, de persoonlijke vrijheid, is langzaam maar zeker te niet gedaan door deze bilderbergers en hun massa media, ze hebben de massa een rad voor ogen gedraaid en doen dit nog elke dag, met behulp van gecurrompeerde individuen uit onze eigen gelederen, hier denk ik aan Kok en Bos, en vele anderen, Ollogren is de nieuwe geest uit de Bilderberg fles, wat die mensen behelst, God mag het weten, liegen is hun dagelijkse werk !

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Bird schreef: “Prins Bernhard en Retinger bepaalden welke Europeanen werden uitgenodigd, terwijl Jackson de Amerikaanse lijst samenstelde.”

Prins Bernhard, de stadhouder en professionele leugenaar van Nederland zat dus mede aan de knoppen van hiërarchie in de wereld. En ons werd met droge ogen verteld dat het koningshuis slechts een ceremoniële taak had . Voor Juliana gold dat misschien maar voor Bernhard zeker niet. Tuig van de richel was het top van de NAZI

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x