Het Complot

CIA financiert al vanaf het begin de topgeheime Bilderbergconferentie. Dit is de reden

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stel je een bijeenkomst voor waar presidenten, premiers, bankiers en generaals vergaderen en waar mensen die de legers, markten en overheden aansturen zeggen wat ze nooit openlijk zouden zeggen.

Miljoenen mensen geloven dat wereldgebeurtenissen zoals oorlogen en beleidsveranderingen worden voorbereid op de jaarlijkse Bilderbergconferentie.

Uit vrijgegeven CIA-documenten blijkt dat de spionagedienst al vanaf het begin zijn ogen had gericht op de Bilderberggroep.

Publieke opinie

In de film ‘Bilderberg: The Movie’, te zien op Amazon Prime, zegt schrijver Gerard Aalders dat de CIA zich vanwege de Koude Oorlog bemoeide met Bilderberg.

“Ze probeerden op alle mogelijke manieren de publieke opinie te beïnvloeden in Europa en de rest van de wereld,” klonk het.

“En dat was de reden dat ze de eerste Bilderbergconferentie financierden,” zei Aalders.

In de film wordt gesteld dat de CIA nog steeds de Bilderbergers sponsort.

CIA

Schrijver Kai Bird stelt bijvoorbeeld in één van zijn boeken dat Jozef Retinger eind 1952 naar Amerika afreisde om met zijn Amerikaanse contacten te praten over de conferentie.

Hij had ontmoetingen met oude vrienden zoals Averell Harriman, David Rockefeller en Bedel Smith, toenmalig directeur van de CIA.

Nadat Retinger zijn voorstel had toegelicht zei Smith: “Waarom kwam je in vredesnaam niet eerst naar mij toe?”

Psychologische oorlogvoering

Hij verwees Retinger gelijk door naar Charles Douglas Jackson, die op het punt stond Eisenhowers speciale assistent voor psychologische oorlogvoering te worden.

Jackson organiseerde de Amerikaanse tak van de groep en in mei 1954 werd de eerste conferentie gehouden in Hotel de Bilderberg.

Bird schreef: “Prins Bernhard en Retinger bepaalden welke Europeanen werden uitgenodigd, terwijl Jackson de Amerikaanse lijst samenstelde.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willie
Willie
3 jaren geleden

Goh, moet ik nu verbaasd of verrast zijn? Boeventuig plant misdadige praktijken: logisch! We waren lekker met die Victor van Baarn!

toute va bien
toute va bien
3 jaren geleden

Wat onze grootouders en ouders hebben gecreéerd dat wil zeggen het democratische sociale denken, de persoonlijke vrijheid, is langzaam maar zeker te niet gedaan door deze bilderbergers en hun massa media, ze hebben de massa een rad voor ogen gedraaid en doen dit nog elke dag, met behulp van gecurrompeerde individuen uit onze eigen gelederen, hier denk ik aan Kok en Bos, en vele anderen, Ollogren is de nieuwe geest uit de Bilderberg fles, wat die mensen behelst, God mag het weten, liegen is hun dagelijkse werk !

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Bird schreef: “Prins Bernhard en Retinger bepaalden welke Europeanen werden uitgenodigd, terwijl Jackson de Amerikaanse lijst samenstelde.”

Prins Bernhard, de stadhouder en professionele leugenaar van Nederland zat dus mede aan de knoppen van hiërarchie in de wereld. En ons werd met droge ogen verteld dat het koningshuis slechts een ceremoniële taak had . Voor Juliana gold dat misschien maar voor Bernhard zeker niet. Tuig van de richel was het top van de NAZI

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x