Homepagina » Gezondheid » Hoe broccolisap het lichaam helpt ontgiften
Hoe broccolisap het lichaam helpt ontgiften

Hoe broccolisap het lichaam helpt ontgiften

De lucht in China is ernstig vervuild. Zelfs mensen die buiten de grote steden wonen hebben er last van. Wetenschappers van de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health in Baltimore hebben wellicht een oplossing gevonden voor de gezondheidsrisico’s die de slechte luchtkwaliteit met zich meebrengt.

Ze maakten een drankje op basis van broccolischeuten van drie tot vier dagen oud dat positieve effecten heeft op de gezondheid. Het is algemeen bekend dat groenten als broccoli kanker kunnen voorkomen. Dat komt met name omdat jonge broccoli rijk is aan glucorafanine.

Door het snijden of koken van broccoli wordt uit glucorafanine het stofje sulforafaan gevormd, een krachtige antioxidant. Dankzij deze verbinding kan het lichaam sneller ontgiften na het opnemen van verschillende schadelijke stoffen.

Voor het onderzoek dronken 291 Chinese mannen en vrouwen uit een rurale gemeente in de provincie Jiangsu 12 weken lang iedere dag een half kopje broccolisap, dat bestond uit gedemineraliseerd water, ananas, limoensap en broccoliplanten in poedervorm. Een deel van de groep proefpersonen dronk het drankje zonder broccolipoeder.

Na de 12 weken werd bij alle deelnemers een bloed- en urinemonster afgenomen. De onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat de mensen die het drankje met de broccoli dronken tot 61 procent sneller de kankerverwekkende stof benzeen uit hun lichaam kunnen weren. Acroleïne, een andere gevaarlijke stof, verdween in vergelijking met groep die het drankje zonder broccolipoeder had genomen 23 procent sneller uit het lichaam.

“Deze studie laat zien dat er eenvoudige middelen bestaan om de gezondheidsrisico’s van luchtvervuiling op de lange termijn terug te dringen,” besloot hoofdonderzoeker Thomas Kensler.

[Nieuwsblad]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold 2
Arnold 2
6 jaren geleden

Oei, oei, oei, hier zal Big Pharma niet blij mee zijn. Kunnen ze niks aan verdienen.

Pascal
Pascal
Reactie op  Arnold 2
6 jaren geleden

Hoezo verdienen??

GELD bestaat binnenkort niet meer en daarom worden jullie allemaal in de zeik genomen.

Monsanto en zijn miljoenen en miljarden!!

Geweldige LOL!!

atomnics
atomnics
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

@ pascal

kun je mij wat meer vertellen, over het feit dat je zegt dat geld binnenkort niet meer bestaat.

Huisheks
Huisheks
Reactie op  atomnics
6 jaren geleden

Voor zover mij bekend, is het wel de bedoeling dat geld blijft bestaan alleen dan virtueel. Contant geld wil men vanaf. Dan kunnen wij niet meer traceren waar dat virtuele geld naar toe gesluisd wordt en de overheid kan de kleine man dan beter in de gaten houden waar hij/zij het geld aan besteed en het zwarte circuit elimineren. Want contante uitgaven zijn moeilijker te controleren.

atomnics
atomnics
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

@ huisheks

Dat is inderdaad wat het duister wilt ja.
Klopt helemaal wat je zegt.

Hebben we nou niet genoeg gehad van de spelletje goed en slecht. kunnen we ook doen zonder geld, doen we eigenlijk altijd al. Alleen laten sommige zich leiden door geld oftewel geld praat voor ons wat zogenaamd goed moet zijn voor ons wat zogenaamd heel veel waarde heeft zo veel nog meer dan een leven van een mens of dier uhm zelfs zo arrogant dat het maling heeft aan alle levens vormen van moeder aarde. En daar zit het hem nu in wij moeten weer de leider worden van onszelf alleen dan zien we wat echt waarde heeft en dat ben jij wij ons allemaal, het ziel licht bewustzijn leven zelf in fysieke toestand!
Geen groene virtueel papier-muntje

Pascal
Pascal
Reactie op  atomnics
6 jaren geleden

Beste atomnics

Ik ben gaan inzien dat de manipulatie geweldig is. Ze vertellen dat sparen niet goed is. Ze maken geld nu aan alle kanten zwart en vele komen in de media met geldproblemen. Dit en meer is een iedere dag voorkomend iets in de media. GELD is een illusie waar we in leven en die illusie zal binnenkort ten einde komen wat naar mijn mening gepaard zal gaan met de grote financiële klap (ISIS IRAK en de OLIE) en ik denk de terugkeer van de goden wat zelfs de MSM bereikt heeft.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4464/Religie-filosofie/article/detail/3597164/2014/02/15/Huurclausule-in-Jeruzalem-wegwezen-als-de-Messias-komt.dhtml

Dit gaat natuurlijk gepaard met de PARTICIPATIE manipulatie en dat op het moment al de supermarkten al 3 voor de prijs van 1 hebben en veel meer van die voordelen wat de mens nog steeds niet ziet.

Al de supermarkt pasjes en doe het zelf markt pasjes zullen wel een reden gaan krijgen want het zal meer inhoud hebben dan alleen de voordelen.

Kijk niet naar het oppervlak maar ga de diepte in om te zien wat er werkelijk speelt en verbind zaken met elkaar en zoek de logica daarin.

Denk jij dat buitenaardse civilisaties GELD hebben of zijn wij enkel de slaaf van ons eigen ego met het geld??

Voorbeeldje Monsanto

Ik denk dat Monsanto geheel niet voor planeet Aarde is maar voor planeet Mars die een andere grond heeft en waar andere zaden voor nodig zijn.
Het zou wel eens kunnen dat onze overpopulatie geheel geplant is en dat de komende goden mensen gaan verplaatsen naar Mars om samen met hun die planeet op te zetten. Dan de vraag wie gaat en wie blijft. Hier hebben we religies de 1 bid de zon aan en de andere bid Saturnus aan en misschien zijn dat wel de te verdelen groepen.

Dit is geheel mijn denkwijze en ga er zelf maar eens over denken en verbinden maar hou wel een vorm van logica erin.

Succes

atomnics
atomnics
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

yoo pascal,

weetje eerlijk gezegd wou ik ff kijken hoe je erover dacht.

Ik ben het helemaal met je eens met wat je allemaal zegt. ik was me daar al bewust van.

¨Denk jij dat buitenaardse civilisaties GELD hebben of zijn wij enkel de slaaf van ons eigen ego met het geld??¨

4e dimensie in deze realiteit heerst het kosmische ego.
(mars) Buitenaardse civilisaties gebruiken technologie als ruilmiddel, geld is een vorm ervan.

De realiteit in de 3e dimensie heerst het mind-ego
zijn wij enkel de slaaf van ons eigen ego inderdaad ja

Om hieruit te komen zullen naar de realiteit van de 5e dimensie moeten gaan waar de hart-ego heerst daar waar geld inderdaad een illusie is. Daar weet je wat nou echt wat van belang is en wat echt waarde heeft. de 5, 6, 7 dimensie is waar onze hogere zelf vertoeft die altijd het beste voor ons weet. de 8, 9 dimensie is waar onze ziel is. Wij allen zijn een multidimensionaal licht wezen. Als dit niet gerealiseerd wordt kunnen we lang wachten totdat geld echt niet meer bestaat. Tenzij ja de goden eindelijk komen om de volgers op te hallen naar mars toe. En dan nog wie op aarde blijft hartstikke leuk. Maar dan ben ik benieuwd of geld nog een rol gaat spelen of een soort vervanger. Want we zullen het toch echt zelf in praktijk moeten doen handelen dat geld niet bestaat dat het een illusie is. Ja ik heb er zeker zin dat zeker ha. Het is vrij simpel hoe we dat in praktijk kunnen doen handelen, we noemen zoiets iets gunnen omdat het gewoon kan. much loveeee

Huisheks
Huisheks
Reactie op  Arnold 2
6 jaren geleden

Zou het niet een beetje een zoethoudertje kunnen wezen ?
Van; we hebben wel wat kankerverwekkende stoffen, maaaaaaaaaaaaaar daar hebben we wat broccoli-sap voor van Monsanto en als jullie dat drinken wordt iedereen er beter van.
Bijvoorbeeld dan he ..? Kan ook zijn dat het proefdiermensen zijn, die een aardige stuiver verdienen met het opslurpen van dit goedje, maar ja, dit is misschien water naar de zee dragen.
Want , als we niet zo veel kankerverwekkende stoffen zouden gebruiken, hoeven we dus ook niet al die moeite te doen. Beetje jammer weer……

Pascal
Pascal
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Beste Huisheks en atomnics,

Wat ik denk te merken is dat mensen met het ADHD of ADD “geluk” veel gevoeliger zijn voor de frequentie waarin we leven en dat zij veel verder kunnen zijn in die dimensies dan mensen die geen ADD of ADHD hebben. ADD en ADHD zijn de gevolgen van het einde tijdperk VISSEN waarin de kosmische tijd enorm werd versnelt door ….. Hier kon ik niet tegen en raakte overal mijn baan kwijt maar ik merk nu dat als ik om me heen kijk dat ik veel verder en dieper kan denken dan andere. Misschien klinkt het vreemd maar het is echt zo en wat misschien ook uit mijn vorige verhaal op te maken is.

Huisheks, Ik kan niet met je meegaan in het feit dat duistere groepen zijn die geld willen houden. Naar mijn mening is dat een geheel Theater die verplicht zo moet lopen. Mensen vergeten nog steeds door hun eigen ongeloof dat de makers van de mens nog steeds de dienst hier uitmaken en dat die Duisteren groep gewoon doelen maakt en uitvoert voor die (GODEN) mensenmakers. Ik denk dat met balans berekeningen van het universum dat zaken zo moeten lopen zoals ze lopen. Het Vaticaan en de Vrijmetselarij is het dus gewoon verplicht!! Oorlogen worden gemaakt om de ziel te rijpen. De Aarde is een PUBER planeet.

steez
steez
6 jaren geleden

grappig..ik drink al maanden paar keer per week brocolieshake. het is even wennen, en of t die voordelen oplevert weet ik niet, maar t voelt goed aan. Meestal neem ik een banaan, en handjevol brocoli roosjes. Dan in de blender, soms nog xtra fruit erbij en blender maar. een brocoli, kost rond de euro, dus duur is t niet.

Voor mn gevoel doe ik het omdat de energie hier zo electro en smog vervuild is is dat het goed is dat mensen extra ondersteunende producten nemen. Als je op het platteland van italie woont is dat niet nodig, die mensen leven gewoon op witbrood en pasta. Scheelt echt enorm als je in zuivere lucht woont..

trackback
Tips om je lichaam te ontgiften - Gezonder LevenGezonder Leven
5 jaren geleden

[…] Broccoli zorgt ervoor dat leverenzymen correct functioneren tijdens de ontgiftingskuur. […]

x

Check Also

immunoloog

Immunoloog (ex-RIVM): Geen tweede lockdown, wel vitamines slikken

Het afkondigen van lockdowns tot er een ...

klokkenluider

Klokkenluider publiceert tweede paper: ‘Corona is biowapen’

Li-Meng Yan, een Chinese viroloog en klokkenluider ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x