Homepagina » Het Complot » Leylijnen zijn van fundamenteel belang voor het bestaan van iedere ziel
Leylijnen zijn van fundamenteel belang voor het bestaan van iedere ziel

Leylijnen zijn van fundamenteel belang voor het bestaan van iedere ziel

Jullie worden vanuit alle hoeken overspoeld met informatie. Wees waakzaam en alert, want er zit veel desinformatie verborgen tussen alle onthullingen.

Het wordt er met opzet tussen geplaatst om alle informatie aan te merken als nep. De Cabal heeft deze praktijk gedurende haar hele bestaan toegepast.

Ze veranderen hun formule niet, dus geloven ze dat het voor ze blijft werken. Jullie zijn voldoende ontwaakt om nu voor jezelf te kunnen ontcijferen wat waarheid is en wat door hen is bedacht, hoewel er, om jullie er in te laten trappen, altijd een spoortje waarheid in zal zitten.

Probeer alles te bezien met een heldere geest, zonder oordeel, en onthoud, zij vechten eveneens voor hun bestaan. Ze zijn nu bang voor jullie, want er zijn een groot aantal van jullie, in vergelijking met hen. Ze hebben jullie input nodig om te overleven. Ze hebben dit spel generaties lang gespeeld en ze zijn er experts in. Jullie daarentegen hebben niet geleerd bijeen te komen en als een geheel samen te werken, zoals zij deden.

Er zijn nu splijtzwammen onder hen. Elke factie probeert de controle over te nemen. Voor ons is het noodzakelijk eensgezind te zijn en onze kleinzielige geschillen achter ons te laten, zoals ras en geloof etc. Jullie zijn het menselijk ras en jullie weigeren jezelf uit te laten roeien. Wanneer jullie serieus nadenken over alle methodes die ze gebruiken om jullie te vernietigen, zul je zien dat alles wat ze doen ontworpen is om de kwaliteit van het leven te vernietigen en om ziekten en lijden voor de massa’s te creëren.

Jullie moeten begrijpen dat jullie lijden, woede, angst en wanhoop hun zuurstof is. Waarom leiden zovelen van jullie, vanwege angst, zulke miserabele, hulpeloze levens? Als je de controle over je eigen leven neemt en weloverwogen keuzes maakt, en weigert de propaganda te geloven waarmee je gebombardeerd wordt, alleen dan zul je de smaak van keuzevrijheid proeven. Jullie moeten beslissen wat het beste voor je is. Je hart zal je leiden. De waarheid werd jullie niet geleerd, en dit is wat jullie je beginnen te realiseren; het werpt een heel ander licht op alles.

Jullie zien nu duidelijk dat de neergang van het menselijk ras zorgvuldig gepland was, jullie waren je hier volledig onbewust van, dus het kan jullie worden vergeven dat het wat tijd kost om dit te bevatten. Dit is een kritieke tijd in de geschiedenis van de mens. Het is tijd om te ontwaken en verantwoordelijkheid te nemen. Doe niet langer als schapen, want tijd is van het grootste belang. De Cabal heeft grote plannen voor 2014. Ze geloven dat ze deze plannen kunnen uitvoeren zonder enige hinder door jullie. Daarom is het belangrijk dat jullie oppassen en als een geheel handelen.

Ik heb vele malen sinds mijn heengaan gesproken over het grote belang van LEYLIJNEN, en waarom de natuurlijke energie van de Aarde expres voor jullie geblokkeerd werd. Velen van jullie begrijpen dit feit en willen stappen ondernemen om de blokkades, die strategisch werden geplaatst om te voorkomen dat de natuurlijke energie van de Aarde zou vloeien om de mensheid en jullie planeet van energie te voorzien, te verwijderen. Ik vroeg om een speciaal e-mailadres, zodat mensen uit alle landen als één geheel kunnen handelen om die natuurlijke energie terug te claimen. Ik vraag nu om jullie diensten aan te bieden ten gunste van de mensheid en jullie planeet, en om welke stappen jullie ook wordt aangeraden te ondernemen te zetten, teneinde een betere wereld te creëren voor iedereen.

[email protected]

Mark, die wetenschapper is, en een expert op het gebied van leylijnen, heeft een te volgen strategie ontwikkeld. Hij zal jullie met betrekking tot dit onderwerp begeleiden en adviseren. Het is tijd om actief te zijn, om deze prachtige energie te bevrijden en je verbinding met het universum te vernieuwen. Deze uitvoering kost geen geld, alleen maar wat tijd en inspanning.

Ik heb Mark gevraagd een korte samenvatting te schrijven van wat er gevraagd wordt.

“Nu is de tijd gekomen om door te gaan en het werk dat is begonnen door Watkins, Guichard, Thom, Hawkins en Michel et al. af te maken, aangezien leylijnen van fundamenteel belang zijn voor het spirituele bestaan van iedere ziel. Er mag geen verdere aarzeling zijn om mee te gaan in de queeste om de gewijde paden en tellurische energiecentra te midden van onze lokale landschappen opnieuw te herkennen, terug te vinden en zodoende opnieuw in kaart te brengen. Vervolgens, als ze eenmaal geïdentificeerd zijn, moeten deze routes en plekken gereinigd en opnieuw zuiver gemaakt worden ten behoeve van de tijd die gaat komen. Het moet een mondiale taak zijn aangezien geen enkel deel van de Aarde minder belangrijk is dan enig ander met betrekking tot het uiteindelijke resultaat – het licht van liefde, vrede en welvaart voor de hele mensheid.

Deze aankondiging is een uitnodiging om deel te nemen aan een project van ongekende schaal, doch met voorstelbare proporties als resultaat. Het potentieel om onze individuele bevindingen te delen en te coördineren is net zo immens als de resultaten zelf. Door zo’n verspreiding ontstaat de vereniging van landen door middel van de hereniging van het Aardse leylijnennetwerk.

Dit is een prachtige gelegenheid voor alle mensen op de wereld om als een geheel samen te werken. Je zult versteld staan van de resultaten die jullie wachten. Samen zullen we jullie planeet en de mensheid redden. Elke inspanning, hoe klein ook, telt. Iedere ziel telt en heeft jullie hulp nodig. Laat ons 2014 beginnen door actie te ondernemen, vreedzaam, en in de zekere wetenschap dat onze inspanningen resultaten zullen opleveren waarvan komende generaties kunnen genieten. Er wordt van jullie gevraagd een beter heden en een betere toekomst voor allen te creëren.

Bron: Montaguekeen.com

Gerelateerd:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Ik wil best meewerken. Maar hoe? Zijn alle leylijnen niet geblokkeerd met kerken etc.?

  0 likes
 2. Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?

  0 likes
 3. Vaag…..

  0 likes
 4. [quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]
  Je ziel is de motor van je lichaam. Zonder ziel geen leven in die body. Je ziel is de brandstof, maar ook onsterfelijk.
  Ik las laatst van iemand die zei: soms denk ik, ik zit niet goed in m’n vel… Wie is er dan aan het woord?

  0 likes
 5. @ nature: ik heb recent dit artikel gelezen en daarin staat wat je kunt doen om de leylijnen te gebruiken.

  http://www.scribd.com/doc/196542200/souls-of-distortion-part-2-healing-the-leylines

  0 likes
 6. [quote name=”nature”][quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]
  Je ziel is de motor van je lichaam. Zonder ziel geen leven in die body. Je ziel is de brandstof, maar ook onsterfelijk.
  Ik las laatst van iemand die zei: soms denk ik, ik zit niet goed in m’n vel… Wie is er dan aan het woord?[/quote]
  De motor van je lichaam is je hart…
  Dus je weet ook niet weat een ziel is.

  0 likes
 7. [quote name=”nature”]Ik wil best meewerken. Maar hoe? Zijn alle leylijnen niet geblokkeerd met kerken etc.?[/quote]
  Is dat zo erg?
  Net zoals veel mensen hier op Niburu getuigen van een holistische visie, zo is er ook binnen de kerk een verschuiving op dit vlak. Natuurlijk zie je dat niet vaak in de openbaarheid komen, maar ik persoonlijk ken mensen die naar de kerk gaan, en zich eveneens in fenomenen zoals Sjamanisme, Leylijnen, kwantumfysica, enz.interesseren.Ook hier vindt een samensmelting van dit soort zaken plaats, maar nogmaals; dit is nog niet direct zichtbaar, en dus denken mensen die niets met de kerk te maken willen hebben dat christenen per definitie dogmatisch zijn en een tunnelvisie hebben.Ook in de kerken “borrelt” het behoorlijk.
  Fijn weekeind!
  Iaw Abraxas

  0 likes
 8. zie http://galacticchannelings.com/nederlands/montague05-01-14.html

  Zelfde groep als Salusa.Een vaag verhaal met zoveel beloftes, zoals altijd.

  0 likes
 9. [quote name=”Lucy1963″]zie http://galacticchannelings.com/nederlands/montague05-01-14.html

  Zelfde groep als Salusa.Een vaag verhaal met zoveel beloftes, zoals altijd.[/quote]
  Dit is geen vaag verhaal,Dit is gewoon de waarheid.Als men het totale plaatje inclusief wat zich nu gaat openbaren wil weten.Hollow earth network.com. whoneedslicht.org.Biografie van sanande/jesus.word verspreid over het hele internet.Wat keen wil aangeven is samen komen om een wereld in eenheid te manifesteren.Het enige ware geloof is liefde.de rest is gebaseerd op verdeel en heers tactiek.

  0 likes
 10. Eentje loopt van stonehenge Engeland naar Slotbosse Toren in Oosterhout van daar naar de toren van Sint janskathedraal in Den Bosch. Gewoon precies over de kathedraal heen, als je van boven naar de kerk kijkt zie je het kruis waar Jmannuel op is gehangen, die lijn loopt daar precies overheen.

  0 likes
 11. [quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]

  Dan moet je een ei heel hard op je hoofd tikken en alleen als het ei kapot gaat,dan heb je een ziel.

  0 likes
 12. Licht zal zegevieren

  http://www.leylijnen.com/archief.htm ook de grote ley lijnen zijn op de site te vinden, als de instructies gegeven worden, kan ieder zijn dorp/stad/omgeving schoonvegen, geen woorden maar daden!!

  0 likes
 13. ik wil ook wel meewerken weet enkel nog niet hoe.
  Ik heb jaren ongeveer 100 meter van de sterkste kruising van leilijnen in Nederland gewoon bij de oosterlander kerk.
  Ga er nog wel eens heen voor de eregie. Gr. Cornelis.

  0 likes
 14. [quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]
  Let op.
  Het is niet gemakkelijk om dat te begrijpen.
  Ten eerste: Het wordt je niet geleerd om iets te begrijpen. Ten tweede: Ik heb nog nooit een school of een curcus gezien, die je verteld wat of wie je ziel is.
  Het is ook niet zo gemakkelijk om dat uit te leggen. Daarvoor moet je enige kennis hebben om dat te begrijpen. Ten derde, in alle geloven wordt je voor gespiegeld dat je een drie eenheid bent. Opzich klopt dat wel, maar er wordt niet bij vertelt hoe dat in elkaar steekt. Ik zei geloven, maar dat is niet de werkelijkheid. geloof is het aannemen van iets, maar dat is nog geen werkelijkheid. En daar zit nu het grote misserie. Geloven zijn een geloof, maar geen werkelijkheid. Het zijn aannames. Dus de echte werkelijkheid kan nooit een geloof zijn. Maar zo wordt dat wel verkondigd. In dit commentaar heb ik je hoppelijk laten begrijpen dat dit nog maar een heel klein deel is van iets wat je goed moet weten eer er een uitspraak over te doen.

  0 likes
 15. De waarheid, de waarheid ????

  De waarheid die weer niet gaat uitkomen omdat we niet genoeg ons best doen ?
  Van je laatste voorspellingen PB is er niet 1 uitgekomen, tussen kerst en oud en nieuw zou het allemaal gaan gebeuren, er gebeurde weer eens niks.
  De enigste trillingen die ik in die tijd mocht ervaren, waren trillingen tgv klote pubertjes die met Cobra’s 6 aan het gooien waren.

  Dit lijkt mij teveel op Salusa 2.0

  0 likes
 16. [quote name=”little rascal”][quote name=”nature”][quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]
  Je ziel is de motor van je lichaam. Zonder ziel geen leven in die body. Je ziel is de brandstof, maar ook onsterfelijk.
  Ik las laatst van iemand die zei: soms denk ik, ik zit niet goed in m’n vel… Wie is er dan aan het woord?[/quote]
  De motor van je lichaam is je hart…
  Dus je weet ook niet weat een ziel is.[/quote]
  alsof dat een op zichzelf staand orgaan zou zijn, welk alles beweegt>
  Neen neen, het hart wordt voortbewogen door het BLOED en dat is wel een heel bijzonder sap! Belevendigd door de ziel therein lieth and which dieth not!

  0 likes
 17. @pietje bell:”Als men het totale plaatje inclusief wat zich nu gaat openbaren wil weten”
  Hoef ik niet te weten. Ik zie wel wat er komt. Ik probeer een goed mens te zijn,ook naar mijn medemens.Door naar jezelf te luisteren, ga je minder spreken.
  By the way:Ieder heeft zijn eigen waarheid.

  0 likes
 18. [quote name=”Hr”][quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]

  Dan moet je een ei heel hard op je hoofd tikken en alleen als het ei kapot gaat,dan heb je een ziel.[/quote]
  Dus jij weet ook niet wat een ziel is en hoe deze zich manifesteert in het lichaam.

  0 likes
 19. [quote name=”050 Grunn”]De waarheid, de waarheid ????

  De waarheid die weer niet gaat uitkomen omdat we niet genoeg ons best doen ?
  Van je laatste voorspellingen PB is er niet 1 uitgekomen, tussen kerst en oud en nieuw zou het allemaal gaan gebeuren, er gebeurde weer eens niks.
  De enigste trillingen die ik in die tijd mocht ervaren, waren trillingen tgv klote pubertjes die met Cobra’s 6 aan het gooien waren.

  Dit lijkt mij teveel op Salusa 2.0[/quote]
  Salusa betekend wel de oplossing.En die is zich duidelijk aan het manifesteren.Wij leven in 2 werelden,de macht doet er alles aan om de mensheid in de angst vast te houden.gigantische straling van fucushima ,volgens benjamin fulford, Hij woont daar is er totaal geen radio actieve straling daar te meten.dus wie houd hier wie nu voor de gek.Daarnaast als Obama niet gauw komt met de discloser.doet de G.F het zelf wel.Alles is aan het veranderen.Nasa verteld ook niet dat er een tweede aarde naast de planeet Helios ligt te wachten.Op de gene die nog niet klaar zijn voor ascentie ieder op zijn eigen tijd en tempo.Namastè.

  0 likes
 20. [quote name=”little rascal”][quote name=”Hr”][quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]

  Dan moet je een ei heel hard op je hoofd tikken en alleen als het ei kapot gaat,dan heb je een ziel.[/quote]
  Dus jij weet ook niet wat een ziel is en hoe deze zich manifesteert in het lichaam.[/quote]
  Misschien is het wel andersom?Je lichaam manifesteert zich IN je ziel, alles wat je ziet bevindt zich IN je ziel

  0 likes
 21. [quote name=”Cornelis”]ik wil ook wel meewerken weet enkel nog niet hoe.
  Ik heb jaren ongeveer 100 meter van de sterkste kruising van leilijnen in Nederland gewoon bij de oosterlander kerk.
  Ga er nog wel eens heen voor de eregie. Gr. Cornelis.[/quote]

  Een wakkere wieringer hier?

  0 likes
 22. [quote name=”Edwin”][quote name=”nature”]Ik wil best meewerken. Maar hoe? Zijn alle leylijnen niet geblokkeerd met kerken etc.?[/quote]
  Is dat zo erg?
  Net zoals veel mensen hier op Niburu getuigen van een holistische visie, zo is er ook binnen de kerk een verschuiving op dit vlak. Natuurlijk zie je dat niet vaak in de openbaarheid komen, maar ik persoonlijk ken mensen die naar de kerk gaan, en zich eveneens in fenomenen zoals Sjamanisme, Leylijnen, kwantumfysica, enz.interesseren.Ook hier vindt een samensmelting van dit soort zaken plaats, maar nogmaals; dit is nog niet direct zichtbaar, en dus denken mensen die niets met de kerk te maken willen hebben dat christenen per definitie dogmatisch zijn en een tunnelvisie hebben.Ook in de kerken “borrelt” het behoorlijk.
  Fijn weekeind!
  Iaw Abraxas[/quote]

  Weet nog heel goed dat me oma zei al zo’n 12 jaar terug dat ze wat slechter werd ” jongen de kerk is ook niet alles hoor” jah en gewoon elke zondag is die heen geweest.

  Wij moesten ook naar de kerk , ben er bij de tweede keer uit vandaan gelopen midden in de dienst en toen was er nog geen wakker wordt niburu.

  Grappig is ook dat door bezuinigingen de kerken moeten sluiten en dat alles weer naar 1 kerk moet, katoliek , protestant etc , alles weer bijelkaar en blijkt dat het ook nog kan.

  0 likes
 23. [quote name=”050 Grunn”]De waarheid, de waarheid ????

  De waarheid die weer niet gaat uitkomen omdat we niet genoeg ons best doen ?
  Van je laatste voorspellingen PB is er niet 1 uitgekomen, tussen kerst en oud en nieuw zou het allemaal gaan gebeuren, er gebeurde weer eens niks.
  De enigste trillingen die ik in die tijd mocht ervaren, waren trillingen tgv klote pubertjes die met Cobra’s 6 aan het gooien waren.

  Dit lijkt mij teveel op Salusa 2.0[/quote]
  Helemaal mee eens. Weer iemand die de les voorschrijft naar aanleiding van een zgn. gechannelde boodschap. En altijd weer dezelfde personen die dat direct als ‘de waarheid’ zien. Mensen manipuleren is echt zo makkelijk… en tja, dat soort onzin levert altijd geld op. Jammer dat ik een geweten heb, want financieel zit ik echt in het verkeerde vak geloof ik. 😉

  0 likes
 24. Zit toch met een vraag: De polen zijn aan het verschuiven. Notabene worden de bordjes aangepast bij vliegvelden. Liggen de leylijnen dan ook nog op dezelfde plaats? Met andere woorden zijn die niet aan het verschuiven en daardoor uit balans en dat heeft betrekking op de mens? Ik denk dus dat zuiveren overal plaats moet vinden en dat begint gewoon al thuis. Dus zonder e-mail. Alles wat betrekking heeft met moderne technologie(telecommunicatie)Magnetron-effect. is voor de mens gevaarlijk. Dat moet stoppen.

  0 likes
 25. [quote name=”little rascal”][quote name=”Hr”][quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]

  Dan moet je een ei heel hard op je hoofd tikken en alleen als het ei kapot gaat,dan heb je een ziel.[/quote]
  Dus jij weet ook niet wat een ziel is en hoe deze zich manifesteert in het lichaam.[/quote]

  Nee, maar het ei wel

  0 likes
 26. [quote name=”Edwin”][quote name=”little rascal”][quote name=”Hr”][quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]

  Dan moet je een ei heel hard op je hoofd tikken en alleen als het ei kapot gaat,dan heb je een ziel.[/quote]
  Dus jij weet ook niet wat een ziel is en hoe deze zich manifesteert in het lichaam.[/quote]
  Misschien is het wel andersom?Je lichaam manifesteert zich IN je ziel, alles wat je ziet bevindt zich IN je ziel[/quote]

  Mijn vraag is wat is een ziel en hoe weten jullie/ik of we er 1 hebben.

  Simpel toch, maar blijkbaar niet voor diegenen die op deze vraag antwoord geven.

  0 likes
 27. @ 19

  Serieus PB, geen straling in Japan ??
  Of je het nu gelooft of niet, dat gebied daar is 1 dikke ellende en het einde is jammer genoeg nog niet in zicht ook.En dan kom je aan met Benjamin Fulford ? ( Die trouwens in Tokio woont )Zal mij benieuwen wanneer zijn leger van onzichtbare Ninja Killers eindelijk eens de Cabal gaat aanpakken zoals die al jaren beloofd. Er zat ooit wel een kern in zijn verhalen, maar heb het idee dat die de laatste jaren zo zwaar aan de coke zit dat er alleen maar onzin uitkomt.
  Wel mooi dat die voor elk jaar dat begint een overzicht geeft van wat ons te wachten staat. Niet 1 van die dingen is uitgekomen de laatste jaren. Obama zou naar Hawaii gaan en daar blijven, maar oeps, hij kwam wel terug naar het vaste land.

  Dit komt uit 1 van zijn schrijvens van dec 2013, dus net een maand oud.

  We are also once again being told of mass arrests of cabalists that have begun in the US. This time US Treasury Secretary Jacob Lew was named as one of those arrested for refusing to sign on to the new financial system, according to one Pentagon and one CIA source. A google image search shows the last time he appeared in public was 3 days ago. However, both myself and Christopher Story among others, have been told repeatedly that some top cabalist had been arrested only to have them appear in public the day after we wrote about the arrest. This could be that same old trick all over again.

  De grap hier is dat Christopher Story ook de info heeft gekregen, dat staat er duidelijk, lullig dat die in 2010 is overleden, en wat maakte hij daarvan ?
  Vermoord door de Cabal, tsja, hou maar op

  0 likes
 28. [quote name=”Edwin”][quote name=”nature”]Ik wil best meewerken. Maar hoe? Zijn alle leylijnen niet geblokkeerd met kerken etc.?[/quote]
  Is dat zo erg?
  Net zoals veel mensen hier op Niburu getuigen van een holistische visie, zo is er ook binnen de kerk een verschuiving op dit vlak. Natuurlijk zie je dat niet vaak in de openbaarheid komen, maar ik persoonlijk ken mensen die naar de kerk gaan, en zich eveneens in fenomenen zoals Sjamanisme, Leylijnen, kwantumfysica, enz.interesseren.Ook hier vindt een samensmelting van dit soort zaken plaats, maar nogmaals; dit is nog niet direct zichtbaar, en dus denken mensen die niets met de kerk te maken willen hebben dat christenen per definitie dogmatisch zijn en een tunnelvisie hebben.Ook in de kerken “borrelt” het behoorlijk.
  Fijn weekeind!
  Iaw Abraxas[/quote]
  Mijn vraag ging over het opsporen van leijlijnen. Niet over welk geloof dan ook.

  0 likes
 29. [quote name=”Elise”]Zit toch met een vraag: De polen zijn aan het verschuiven. Notabene worden de bordjes aangepast bij vliegvelden. Liggen de leylijnen dan ook nog op dezelfde plaats? Met andere woorden zijn die niet aan het verschuiven en daardoor uit balans en dat heeft betrekking op de mens? Ik denk dus dat zuiveren overal plaats moet vinden en dat begint gewoon al thuis. Dus zonder e-mail. Alles wat betrekking heeft met moderne technologie(telecommunicatie)Magnetron-effect. is voor de mens gevaarlijk. Dat moet stoppen.[/quote]

  Dat ging er bij mij ook door me hoofd, het zijn naar mijn idee magnetiche loop velden , net zoals de zon dat doet. en de noord en zuid pool verschuiven dus waarom zou dit niet kunnen verschuiven of in ieder geval beinvloed kunnen worden dat de pool verplaatst.

  0 likes
 30. [quote name=”little rascal”][quote name=”Edwin”][quote name=”little rascal”][quote name=”Hr”][quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]

  Dan moet je een ei heel hard op je hoofd tikken en alleen als het ei kapot gaat,dan heb je een ziel.[/quote]
  Dus jij weet ook niet wat een ziel is en hoe deze zich manifesteert in het lichaam.[/quote]
  Misschien is het wel andersom?Je lichaam manifesteert zich IN je ziel, alles wat je ziet bevindt zich IN je ziel[/quote]

  Mijn vraag is wat is een ziel en hoe weten jullie/ik of we er 1 hebben.

  Simpel toch, maar blijkbaar niet voor diegenen die op deze vraag antwoord geven.[/quote]

  Ben jij je lichaam? Maar wie is het die het lichaam observeert?

  Ben je je gedachten? Maar wie is het die je gedachten observeert?

  Ben je je emoties? Maar wie is het die je emoties observeert?

  Ben je je spiritueel lichaam (het lichaam die onder andere de vorige drie lichamen ‘bestuurt’)? Maar wie is het die dit lichaam observeert.

  En wie is toch die observeerder? Is het mogelijk om ook de getuige te zijn van deze observeerder?

  Vraag deze vragen en je zult steeds dieper gaan.

  0 likes
 31. [quote name=”hmm”][quote name=”little rascal”][quote name=”Edwin”][quote name=”little rascal”][quote name=”Hr”][quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]

  Dan moet je een ei heel hard op je hoofd tikken en alleen als het ei kapot gaat,dan heb je een ziel.[/quote]
  Dus jij weet ook niet wat een ziel is en hoe deze zich manifesteert in het lichaam.[/quote]
  Misschien is het wel andersom?Je lichaam manifesteert zich IN je ziel, alles wat je ziet bevindt zich IN je ziel[/quote]

  Mijn vraag is wat is een ziel en hoe weten jullie/ik of we er 1 hebben.

  Simpel toch, maar blijkbaar niet voor diegenen die op deze vraag antwoord geven.[/quote]

  Ben jij je lichaam? Maar wie is het die het lichaam observeert?

  Ben je je gedachten? Maar wie is het die je gedachten observeert?

  Ben je je emoties? Maar wie is het die je emoties observeert?

  Ben je je spiritueel lichaam (het lichaam die onder andere de vorige drie lichamen ‘bestuurt’)? Maar wie is het die dit lichaam observeert.

  En wie is toch die observeerder? Is het mogelijk om ook de getuige te zijn van deze observeerder?

  Vraag deze vragen en je zult steeds dieper gaan.[/quote]

  Vraag 1 is natuurlijk: ‘Ís er een observeerder.’
  Pas na beantwoording van die vraag komen -eventueel- jouw vragen aan bod.
  Je vult al in dat ie er is -‘wie is toch die observeerder..’, een ongefundeerde aanname, en daarop baseer je vervolgens een aantal vervolgstappen.

  Altijd beginnen bij het begin, stap 1. Niet meteen naar een stap 10 gaan, zeker niet als een aanname in stap 10 niet eens vaststaat.

  0 likes
 32. [quote name=”Elise”]Ik denk dus dat zuiveren overal plaats moet vinden en dat begint gewoon al thuis. Dus zonder e-mail. Alles wat betrekking heeft met moderne technologie(telecommunicatie)Magnetron-effect. is voor de mens gevaarlijk. Dat moet stoppen.[/quote]

  Juist, Elise. Weg die PC. Weg dat internet. Alles. Laat niburu met rooksignalen communiceren. Terug naar de steentijd.
  Ik ga je hier missen, Elise. 😉

  0 likes
 33. Vaag stuk, wie is de ik die ons met ‘jullie’ aanspreekt?

  0 likes
 34. [quote name=”theo”][quote name=”hmm”][quote name=”little rascal”][quote name=”Edwin”][quote name=”little rascal”][quote name=”Hr”][quote name=”little rascal”]Ik wil best meewerken. Maar hoe weet ik dat ik een ziel heb?[/quote]

  Dan moet je een ei heel hard op je hoofd tikken en alleen als het ei kapot gaat,dan heb je een ziel.[/quote]
  Dus jij weet ook niet wat een ziel is en hoe deze zich manifesteert in het lichaam.[/quote]
  Misschien is het wel andersom?Je lichaam manifesteert zich IN je ziel, alles wat je ziet bevindt zich IN je ziel[/quote]

  Mijn vraag is wat is een ziel en hoe weten jullie/ik of we er 1 hebben.

  Simpel toch, maar blijkbaar niet voor diegenen die op deze vraag antwoord geven.[/quote]

  Ben jij je lichaam? Maar wie is het die het lichaam observeert?

  Ben je je gedachten? Maar wie is het die je gedachten observeert?

  Ben je je emoties? Maar wie is het die je emoties observeert?

  Ben je je spiritueel lichaam (het lichaam die onder andere de vorige drie lichamen ‘bestuurt’)? Maar wie is het die dit lichaam observeert.

  En wie is toch die observeerder? Is het mogelijk om ook de getuige te zijn van deze observeerder?

  Vraag deze vragen en je zult steeds dieper gaan.[/quote]

  Vraag 1 is natuurlijk: ‘Ís er een observeerder.’
  Pas na beantwoording van die vraag komen -eventueel- jouw vragen aan bod.
  Je vult al in dat ie er is -‘wie is toch die observeerder..’, een ongefundeerde aanname, en daarop baseer je vervolgens een aantal vervolgstappen.

  Altijd beginnen bij het begin, stap 1. Niet meteen naar een stap 10 gaan, zeker niet als een aanname in stap 10 niet eens vaststaat.[/quote]
  Welke aanname? Dat ik een observeerder ben?

  Dus jij weet niet zeker of je de ‘wereld’ observeert?!

  0 likes
 35. [quote name=”hmm”][quote name=”theo”]
  Vraag 1 is natuurlijk: ‘Ís er een observeerder.’
  Pas na beantwoording van die vraag komen -eventueel- jouw vragen aan bod.
  Je vult al in dat ie er is -‘wie is toch die observeerder..’, een ongefundeerde aanname, en daarop baseer je vervolgens een aantal vervolgstappen.

  Altijd beginnen bij het begin, stap 1. Niet meteen naar een stap 10 gaan, zeker niet als een aanname in stap 10 niet eens vaststaat.[/quote]
  Welke aanname? Dat ik een observeerder ben?

  Dus jij weet niet zeker of je de ‘wereld’ observeert?![/quote]

  De aanname dat er ‘een’ observeerder is.
  “En wie is toch die observeerder? Is het mogelijk om ook de getuige te zijn van deze observeerder?”

  Dat is iets anders dan dat ík een observeerder ben, of jij. Tenminste, dat haal ik niet uit je oorspronkelijke tekst.

  Ik observeer de wereld, in ieder geval delen daarvan, maar dat is niet een conclusie die ik uit jouw vragen trek.

  Vertel eens,

  “Ben jij je lichaam? Maar wie is het die het lichaam observeert?
  Ben je je gedachten? Maar wie is het die je gedachten observeert?
  Ben je je emoties? Maar wie is het die je emoties observeert?
  Ben je je spiritueel lichaam (het lichaam die onder andere de vorige drie lichamen ‘bestuurt’)? Maar wie is het die dit lichaam observeert.

  En wie is toch die observeerder? Is het mogelijk om ook de getuige te zijn van deze observeerder?

  Vraag deze vragen en je zult steeds dieper gaan.”

  0 likes
 36. [quote name=”theo”][quote name=”hmm”][quote name=”theo”]
  Vraag 1 is natuurlijk: ‘Ís er een observeerder.’
  Pas na beantwoording van die vraag komen -eventueel- jouw vragen aan bod.
  Je vult al in dat ie er is -‘wie is toch die observeerder..’, een ongefundeerde aanname, en daarop baseer je vervolgens een aantal vervolgstappen.

  Altijd beginnen bij het begin, stap 1. Niet meteen naar een stap 10 gaan, zeker niet als een aanname in stap 10 niet eens vaststaat.[/quote]
  Welke aanname? Dat ik een observeerder ben?

  Dus jij weet niet zeker of je de ‘wereld’ observeert?![/quote]

  De aanname dat er ‘een’ observeerder is.
  “En wie is toch die observeerder? Is het mogelijk om ook de getuige te zijn van deze observeerder?”

  Dat is iets anders dan dat ík een observeerder ben, of jij. Tenminste, dat haal ik niet uit je oorspronkelijke tekst.

  Ik observeer de wereld, in ieder geval delen daarvan, maar dat is niet een conclusie die ik uit jouw vragen trek.

  Vertel eens,

  “Ben jij je lichaam? Maar wie is het die het lichaam observeert?
  Ben je je gedachten? Maar wie is het die je gedachten observeert?
  Ben je je emoties? Maar wie is het die je emoties observeert?
  Ben je je spiritueel lichaam (het lichaam die onder andere de vorige drie lichamen ‘bestuurt’)? Maar wie is het die dit lichaam observeert.

  En wie is toch die observeerder? Is het mogelijk om ook de getuige te zijn van deze observeerder?

  Vraag deze vragen en je zult steeds dieper gaan.”[/quote]

  Ja, ik heb ‘t er over dat jij de observeerder/waarnemer bent. En (misschien? dat is de vraag) niet de ‘lichamen’ die je ‘draagt’.

  Jij dacht dat ik ‘t in een religieuze zin bedoelde (God de observeerder)?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

cda

Huisarts: Nieuwe lijsttrekker CDA is een paling in een emmer snot

Hugo de Jonge is de nieuwe leider ...

twitter

Twitter-hack: ‘Dit is pas het begin’. Hackers wilden pedofilie bij elite aankaarten

Vannacht is het Twitter-account van PVV-leider Geert ...