Spiritueel

Een stem zei dat het nog niet mijn tijd was. Zangeres vertelt wat ze meemaakte tijdens haar bijna-doodervaring

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zangeres Berget Lewis werd geboren met een gesloten fontanel en bracht de eerste jaren van haar leven door in het ziekenhuis.

Tijdens een operatie maakte ze een bijna-doodervaring mee, waarbij ze naar eigen zeggen naar de hemel ging.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het was het eerste wat ik zei toen ik wakker werd: ‘Mam, ik ben in de hemel geweest!’,” zegt Berget in het tv-programma De Kist.

Stem

“Ik was op een plek waar het heel mooi was. Heel licht,” voegt ze toe. “Ik hoorde echt een stem zeggen: ‘Het is nog niet jouw tijd’.”

Tijdens de bijna-doodervaring zag Berget zichzelf liggen in het ziekenhuis. “Je kijkt naar jezelf en gaat naar een soort van licht. Ik noem het de hemel.”

Groot feest

De zangeres verloor haar broer aan darmkanker. Vanwege een optreden miste ze het moment van zijn overlijden.

Ze wil dat haar eigen begrafenis een groot feest wordt, want ze zegt zeker te weten dat de hemel bestaat.

Bekijk het fragment hieronder:

[EO]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Als je tijd nog niet rijp is om dood te gaan dan moet je nog werken aan samendelen, rechtvaardigheid en vrede op aarde.

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

‘of nee, blijf toch maar hier. uw aardse lichaam is zojuist opgeeist volgens de wet dijkstra’

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Men kan gewoon “nee” zeggen? Dit is niet “gewoon”, maar een onvoorstelbare schande dat een overheid zich het recht neemt organen van mensen die nog leven of in leven worden gegouden uit het lichaam kunnen nemen. Het wordt in deze wereld met de dag gekker.

Wat men gewoon noemt is slechts de opmaat naar meer. En bedenk ook dat men vandaag “nee” kan aanmelden, maar ook dat een “ja” kan zijn in de toekomst als de politiek eem volgende vernieuwde donorwet invoert. Alles gaat tactisch stapsgewijs.

Ik mag hopen dat degenen die zo voor zijn, ook vrouw Pia Dijkstra, uiteindelijk op de snijtafel komen te liggen om zo heerlijk voor het grote geld te doneren. Uiteraard is doneren een grote industriële productie van organen ten behoeve van het grote geld. Alleen willem donoren dat schijnbaar niet weten, die lopen met het hoofd in de roze wolk van de linkse goegemeente die heel de wereld ten koste van zichzelf wil helpen en dat automatisch ook van anderen eist. “Welkom in ons lijf”….?

En verder is een “nee” echt een “nee”. Bij aftakeling van het lijf, wel of niet mede veroorzaakt door jezelf. En daarbij ook geen onderdelen vervangen met die van anderen. Laat de dood maar komen, die hoort er nu eenmaal bij.

Maar met voldoende middelen kan men natuurlijk ook als over de honderdjaar geworden Rockefeller doen: organen roven. Of zou Rockefeller netjes iedere keer op zijn beurt hebben gewacht?

Louies Brijnius
Louies Brijnius
6 jaren geleden

Tja, als kind is me dit ook overkomen, ik mocht niet verder in de tunnel waar aan het einde zo’n prachtig licht was. Dus ik weet ook , dat er een hemel of hoe je het wil noemen is. Heeft wel altijd invloet op je gedachtegang, verwerking van problemen, die op je pad kwamen. Maar een spetterend begrafenis hoeft voor mij niet, gewoon crematie en uitstrooing van dit stoffelijk lichaam is mij genoeg.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x