New Reality Shows

The New Reality Show – Robert Verhoeven over perceptie

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In deze aflevering van de New Reality Show gaat Elias in gesprek met beeldend kunstenaar en filosoof Robert Verhoeven.

Hij houdt zich onder meer bezig met de ongeziene aspecten van de samenleving die hij ‘de ongeziene achterhuizen van het heden’ noemt.

Daarnaast bestudeert Robert het ontstaan van perceptie. Hij is zelfs van plan een heuse Perceptie Academie op te richten. Via deze academie wil hij inzichten verschaffen in het ontstaan van overtuiging, geloof en zienswijze om het bewustzijn in de samenleving te helpen verruimen.

Een filosofisch gesprek over maatschappelijke veranderingen en een vrije wereld waarin creativiteit bepalend is.

Bekijk hier meer New Reality Shows

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ozzy
Ozzy
10 jaren geleden

Interessant idee, ondanks de warrige “vrije expressie” ervan. Petje af voor Elias als resumerend en initierend gespreksleider, want met dhr. Verhoeven is het zeker geen sinecure om kernachtig te blijven.
Ik loop zelf regelmatig te roepen dat onze (r)evolutie dient te worden gesteund door het onderkennen en in kaart brengen van onze percepties, aannames en overtuigingen. Dit begint wat mij betreft in onze taal als communicatiemiddel. Als oud-klasgenoot van Peter Toonen zou ik hier graag Niburu in bij willen staan, met name daar waar het gaat om de (academisch)wetenschappelijke en journalistieke vorm, integriteit en helderheid van geboden onderwerpen. Jullie stellen je kwetsbaar op, hulde. Maar “Shoot the Messenger” dien je te voorkomen, dan gaat het ineens niet meer waar het over gaat. Dit kan echter eenvoudig worden vermeden door het hanteren van zuivere communicatie. Dit geldt zeker voor de SOPN.

Getsjennelde Hermanus Brood:
“Knowledge is Powder!”

ArTee
ArTee
10 jaren geleden

De waarnemer en het waargenomene, het waargenomen universum is holistisch van aard en je kunt het ene waarnemen in het andere. Een kwestie van perceptie….om het potentiele zichtbaar te maken.

Incy
Incy
10 jaren geleden

Concludeer ik dit goed als ik zeg dat wanneer mensen gaan accepteren dat iedereen een eigen perceptie heeft op zaken, je hiermee de mens kan bevrijden van angst en je daarmee bewerkstelligd dat je volledig vanuit jezelf kunt leven zonder alle negatieve weerklank die we nu ervaren? En dat we dus belangeloos met elkaar om kunnen gaan? Zo ja, dan hoop ik dat het project groots opgezet gaat worden zodat er grote groepen mensen hiervan notie krijgen en het “het 100 apen effect” zal gaan krijgen.

Joep
Joep
10 jaren geleden

Hoe is Robert Verhoeven precies filosoof?

Hij is daar op geen enkele manier in geschoold, als ik zijn cv op zijn website bekijk.

Laten we hem gewoon ‘kunstenaar’ blijven noemen, dan weten we meteen welk gewicht we aan zijn uitspraken moeten geven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x