Homepagina » Mens en Dier » Epidemioloog: ‘Het coronabeleid slaat helemaal door. Ik vind dit gevaarlijk’
epidemioloog

Epidemioloog: ‘Het coronabeleid slaat helemaal door. Ik vind dit gevaarlijk’

Onlangs kreeg een vrouw van de Belgische politie een waarschuwing omdat ze op haar eigen oprit de boodschappen uit haar auto aan het halen was zonder mondkapje. We hebben een steeds groter wordende groep politici en burgemeesters die op eigen initiatief maatregelen begint te nemen. Dat kan niet goed gaan en zal op termijn op verzet botsen, waarschuwt epidemioloog Luc Bonneux in een interview met website Doorbraak.be.

Hij voegt toe dat de politiek zich opvallend stilhoudt over het machtsmisbruik. “Op dit moment is de inperking van vrijheden met de dag groter aan het worden waarbij er geen eind lijkt te komen aan wat men kan verbieden. Ik vind dit gevaarlijk. Het beleid dat helemaal doorslaat waardoor we steeds minder mogen.”

Bonneux, die bekendstaat als de grootste criticus van het RIVM, stelt dat Covid-19 niet veel erger is dan de griep. “Het is erger dan griep met een factor 5 tot 10 schat ik, maar niet met een factor 100 zoals men soms lijkt te suggereren.”

Meer schade

Hij zegt bovendien dat we de scholen nooit hadden mogen sluiten. “Daar was geen enkele reden voor. Er komen amper infecties voor bij jonge kinderen.”

De epidemioloog voegt toe: “Bij de tropenartsen is er trouwens consensus dat de maatregelen tegen Covid-19 meer schade hebben veroorzaakt dan ze wereldwijd geholpen hebben.”

Zweden

Eerder schreef Bonneux voor De Standaard dat de architecten van de Zweedse corona-aanpak op alle vlakken gelijk hebben gekregen. “De epidemie bleef beperkt. Zweden streeft naar minimale schade voor de volksgezondheid op de lange termijn. Dat die aanpak goed werkt, is voor veel mensen een bittere pil om te slikken.”

Lees hier het hele interview met Bonneux.

[Doorbraak]
4 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
8 maanden geleden

Inderdaad het slaat door,Maurice de Hond van LinkedIn verwijderd!
Het failliet van onze democratie!

Bahrija
Bahrija
8 maanden geleden

we weten nu allemaal nu is het tijd binnenste werk te doen en zelf brengen op hoge vibratie

salvar
salvar
8 maanden geleden

het is oke wat hij zegt maar, ze schijnen niet te snappen dat het opzet is.
alles wat er gebeurt is uitgedacht en wordt uitgevoerd.
gisteren zag ik dat de jongeren zich massaal laten testen en ja hoor de besmettingen vliegen weer om je horen.
zijn die jongeren ziek , zo te zien niet en zijn het ook niet.
ze peuteren iets uit je kop want dat ding wordt tot in je hersens geduwd.
ik vraag me af (weet het bijna zeker) wat of waar ze mee bezig zijn.
1). je DNA pakken?
2). eigenlijk halen ze volgens mij er niet uit maar duwen nano chips in je hersens.
als mij testen zal ik mogelijk ook positief testen , ben ik ziek nee.

het lijkt erop of er bij de overheid alleen nog psychopaten rondlopen.

maar alle gekheid op een stokje die man zegt als het zo doorgaat krijg je een opstand?
moet ik hem even wakkerschudden dat gebeurt hier niet.

we gaan zo over een maand of wat de burger weer opsluiten en nu voor langere tijd.
het wordt de omgekeerde wereld , de normalen in een gevangenis en de gekken er buiten.

zeg mij wie van de eerste en tweede kamer of het kabinet is nog normaal?

ik zou het niet weten U wel.

Lucie
Lucie
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Mijn man krijgt over een maand een nieuwe knie,dus alvast vragenlijst invullen,bloed afnemen en de assistente ging met een wattenstaafje fink in de mond heen en weer.
Ze vertelde heel duidelijk dat dit geen coronatest was.
Nu hoor ik van meerdere mensen dat dit is gebeurd.
Lijkt zomaar een DNA test te zijn.
Dat is immers wat de elite wil,van iedereen het DNA in een databank.
Dit gebeurd dus heel stiekem bij de mensen.

Philip
Philip
8 maanden geleden

Worden we binnenkort constant gescreend?

Door de coronacrisis beseffen we meer en meer dat een gezonde en coronaproof werkomgeving steeds belangrijker wordt. Naast de social distancing en het dragen van een mondmasker kiezen steeds meer bedrijven ervoor om nog een stapje verder te gaan. Een stap te ver?

https://www.jobat.be/nl/art/worden-we-binnenkort-constant-gescreend?utm_medium=content&utm_source=hbvl&utm_campaign=home-blok1

Herman de Graaf
Herman de Graaf
8 maanden geleden

B.v. : Het is zoals fietsdiefstal.
Wanneer de politie de andere kant op kijkt, zullen steeds meer dieven fietsen stelen.

Het gaat in dit geval om machtsmisbruik door landelijke en locale overheden. Zolang er niet tegen wordt opgetreden, zullen steeds meer bestuurders de wet overtreden.
Notabene zijn dat juist die lieden die onze veiligheid zouden moeten garanderen.
Het ziet er steeds meer naar uit dat burgers voor zichzelf op moeten komen.
Hou het vreedzaam, maar laat van je horen! Laat de bestuurders weten dat hun wetteloosheid niet toelaatbaar is.
Verwerpelijk en strafbaar.
Kom op voor je vrijheid.
Je hebt er recht op.
Het is een universeel recht van iedereen om met rust gelaten te worden.

Harry
Harry
8 maanden geleden

Een virus en diens gevaar hebben meerdere dimensies. Als kinderen dood gaan kost dat het meeste mensenlevens. Aan griep gaan volgens het Amerikaanse rivm 5 tot 10 keer zoveel kinderen dood als covid19. De ifr, hoe groot de kans is dat je dood gaat aan COVID19 is vergelijkbaar met een flinke griep, die we regelmatig per decennium krijgen. Het enige verschil is dat als je een overload covid19 aerosolen binnen krijgt je heel ziek kan worden. De maatregelen is dan ventilatie, apres ski buiten in een tent. Er is geen bewijs dat social distancing helpt of mondkapjes.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
8 maanden geleden

Hij heeft grotendeels gelijk. Behalve dan dat corona binnen net zo gevaarlijk is als in de buitenlucht. Namelijk nagenoeg 0 en net qua gevaar met een ‘gewone’ griep te vergelijken is. De gewone griep die overigens in week 5 van dit jaar volgens RIVM plots verdwenen was. Dus dat verhaal gaat volledig niet op dat het door de lockdown kwam, want die begon pas in week 12. Wordt weer CFR en IFR al naar gelang met cherry picking in eigen vooroordeel uitgelegd.

Ikke
Ikke
8 maanden geleden

Volgens een tabel bij het RIVM bestaat COVID-19 niet meer. Het is nu het Rhinovirus. Maar daar reageert de foute PCR test ook op.
Vandaar dat de ziekenhuisopnames niet toenemen.
https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers

Gea Breuker
Gea Breuker
8 maanden geleden

Pas op met Zweden de hemel in te praten. In essentie is Zweden failliet (vorig jaar moest Malmo met 580 miljoen gesteund worden door de rest van de de Zweedse steden, het geld uit het noorden druipt naar een bodemloze put in het zuiden (hey, klinkt bekend trouwens) maar ook in de noordelijke steden is een negatieve begroting of in ieder geval een trend daar naar toe; omdat de ‘nieuwkomers’ kansloos zijn zowel in het bedrijfsleven als in de sociale gemeenschap met de echte Zweden, niet integreren, alleen maar aan de overheidstiet hangen en uitzuigen, dat is de waarheid).

De zgn. socialistische regering, bekend van effectieve ont-bevolkingsprogrammas als in de Oekraine en Kazachstan en Rusland en China, had eigenlijk gehoopt dat het virus had geruimd in het land, weg met de zwakken en eindelijk wat meer ruimte in de staatskas.

Klinkt bizar, onmenselijk, onvatbaar? Nee, wat er nu in de wereld gebeurt is wel logisch dan? Kom op mensen, politici, bureaucraten, ze zijn de verbintenis met het Volk totaal kwijt, verslaafd aan macht en grijpen iedere mogelijkheid aan om zich, verborgen in en achter het systeem, om te spelen met de wil en ziel van de mensheid. Dit moet stoppen, wereldwijd.

En wellicht is een tijdje NWO niet eens zo een gek idee, want bedenk ook dat het Volk er telkens weer in trapt, telkens haar eigen macht corrumpeert en uit handen geeft aan de politici en bureaucraten. Het Volk weet dat ze genaaid worden en toch blijven ze stil, dociel, het slachtoffer.
Erg treurige wereld, maar wel spannend! Hoop wel dat er papieren boeken worden gedrukt hierover, want als het internet binnenkort ook uitvalt (bewust) is de kennis over de werkelijke historie verloren, dat mag niet gebeuren.

Jets
Jets
Reactie op  Gea Breuker
8 maanden geleden

Beste Gea,

Het volk is nooit aan de macht geweest ….

Demo(N)cratie is maar een kapstok waar men veel aan kan ophangen :-)))

(Trouwens, ik heb U ook een duim op gegeven).

Jan
Jan
8 maanden geleden

De Europese Commissie (ongekozen lui) neemt vaccindeal met AstraZeneca over. Straks EU-Verordnung: vaccinatie verplicht.
Ik hoop niet dat Brussel daadwerkelijk een vaccinatieplicht gaat instellen. Voor een eventuele juridische grondslag (Als deze er is of nog gaat komen) verwijs ik naar artikel 3 , artikel 4 en artikel 168 (lid 5) van het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie = (Verdrag van Lissabon 2009). Wellicht zijn er meerdere juridische grondslagen aan te wijzen. Op 1juni 2005 stemde Nederland (ook Frankrijk) bij referendum tegen een Europese Grondwet. Vervolgens werd een geraffineerde truc bedacht: we betrekken het volk er verder niet meer bij (we maken er een verdrag van). Dit resulteerde onder andere in het Verdrag van Lissabon).

x

Check Also

de jonge

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de ...

huisarts

Ontgoochelde huisarts: ‘Regering heeft allang met Europa bekokstoofd dat we vaccinatiesamenleving gaan inrichten’

Het kabinet wil mensen met een negatief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x