Homepagina » Universum » De effecten van recente zonnevlammen
De effecten van recente zonnevlammen

De effecten van recente zonnevlammen

Begin deze maand circuleerden beelden van een grote heldere zonnevlam op internet. Het fenomeen werd geclassificeerd als een X1,2-zonnevlam. X-zonnevlammen kunnen gsm- en communicatiesignalen verstoren.

De zonne-activiteit heeft ook invloed op mensen. Met name na M-zonnevlammen wordt een duidelijk effect waargenomen.

Zonnevlammen hebben invloed op het centrale zenuwstelsel, hersenactiviteit, gedrag en psychofysiologische reacties. Ze kunnen ervoor zorgen dat mensen zich nerveus, bang, moe, geïrriteerd, futloos, misselijk of onrustig voelen. Ook krijgen mensen na zware zonne-uitbarstingen vaak last van hoofdpijn, geheugenverlies of hartkloppingen.

Zonnevlammen veranderen de structuur van onze fysieke realiteit omdat ze een krachtig effect hebben onze cellen. Het geheugen van de cellen wordt geactiveerd en opgeschoond. We merken dit vaak doordat ons lichaam plotseling opwarmt.

De energie van lagere emoties als gevolg van bijvoorbeeld traumatische gebeurtenissen wordt opgeslagen in onze cellen. Fotonen die met de zonnewind de aarde bereiken zijn hoogenergetisch geladen deeltjes. Ze trekken de lagere emoties letterlijk naar boven. Vaak worden deze lagere emoties zoals verdriet en woede losgelaten zonder dat we weten waarom. Dit kan per keer ongeveer 20 minuten duren.

De elementen van onze blauwdruk zijn nauw verweven met het bewustzijn van onze cellen. Wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonen sijpelen de verschillende elementen in ons bewustzijn en beginnen we ons doel te herinneren. Er wordt aan ons getrokken om te veranderen, maar we weten niet waarom.

De energie van fotonen verbindt zich met onze gedachten en dus is het belangrijk dat we weten wat we willen in plaats van wat we niet willen, want anders creëren we alleen maar meer van wat we niet willen. Als je in het proces van verandering en transformatie zit werkt deze energie goed. Als je echter vast wordt gehouden door het verleden, creëer je door woede en de slachtofferrol meer redenen om vast te blijven zitten tot je bereid bent los te laten. 

De zonnevlammen kunnen oude gedachtepatronen doorbreken zodat er ruimte komt voor nieuwe. Daardoor kunnen we ons tegelijkertijd hyper en uitgeput voelen. Ze kunnen ook leiden tot storingen in communicatie en de elektriciteitsvoorziening.

Bron: Carliniinstitute.com

Gerelateerd:

 Vind je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. er gebeurt nogal wat boven/onder ons eigen bolletje.

  0 likes
 2. Ik ben me sowieso het laatste jaar bewust van enorme veranderingen. Veel dingen laat ik nu gewoon met rust, terwijl ik er wel eens bovenop sprong.
  Ook zijn veel dingen niet meer belangrijk voor me. Net alsof door een filter alles gezuiverd wordt. Verbazingwekkend maar fijn proces. Ik voel me een beter mens.

  0 likes
 3. Zijn dit soort berichten niet bedoeld om chaos en paniek te creëren!! Wie het nog niet wist, de ELITE beheersen alles om uw heen dus ook uw internet en de berichtgeving, ja zelfs hier op Niburu. Het is voor hun heel gemakkelijk om een ILLUSIE te creëren en dan nog eens te onderhouden wat al duizenden jaren gebeurd. Het is een Duizenden jaren poppenkast met Jan Klaasen en Katrijn met een homo sapiens publiek die maar ooooh roepen. Conspiracies worden door de ELITE met opzet gemaakt voor een verder doel. Alles is berekend en geplant met een doel. De nog domme homo sapiens denken alles te weten maar weten niets omdat we nog in een dikke eigen wereld verkeren met de ELITE gemaakte illusie.

  Wij zijn onbewust geheel afhankelijk van andere gemaakt door die ELITE. Laten we hopen dat het snel gaat gebeuren met die ELITE die hun terreur daden nu in een vredelievend tijdperk plannen. Veel succes allemaal!!

  0 likes
 4. hallo ik wil niet als betweterig overkomen en misschien heb ik ook geen gelijk maar jullie artikel heeft het over zonnewind wat bestaat uit fotonen en voor zover ik weet bestaat zonnewind juist uit elektronen en protonen en nog wat andere geladen deeltjes. want fotonen gaan met lichtsnelheid en zonnewind meestal iets langzamer.

  groeten arjen

  0 likes
 5. http://m.youtube.com/watch?v=8LZQ7TOwO6o

  Elke dag een kort filmpje en verslag van het ruimteweer, allerlei stralingen, en uitbarstingen en ook het verband met wat er op aarde gebeurd. Aardbevingen, vulkanen, biologische rampen, tsunamiboeien en ook het weer op wereldwijde schaal.
  Heel interessant en ook andere interessante filmpjes al “How to watchseries THE sun” en “your mind is your waepon”. Geen zweverig gedoe maar feiten en verbanden. Ik hoop op evengoede bijdrage in zoektocht. Groetjes!

  0 likes
 6. [quote name=”Dennis”]http://m.youtube.com/watch?v=8LZQ7TOwO6o

  Elke dag een kort filmpje en verslag van het ruimteweer, allerlei stralingen, en uitbarstingen en ook het verband met wat er op aarde gebeurd. Aardbevingen, vulkanen, biologische rampen, tsunamiboeien en ook het weer op wereldwijde schaal.
  Heel interessant en ook andere interessante filmpjes al “How to watchseries THE sun” en “your mind is your waepon”. Geen zweverig gedoe maar feiten en verbanden. Ik hoop op evengoede bijdrage in zoektocht. Groetjes![/quote]
  Ja precies die,zonder onzin en je leert daar ook heel veel

  0 likes
 7. Dit heb ik dus de laatste paar dagen meegemaakt, als medium empath zijnde.

  0 likes
 8. [quote name=”Pascal”]Zijn dit soort berichten niet bedoeld om chaos en paniek te creëren!! Wie het nog niet wist, de ELITE beheersen alles om uw heen dus ook uw internet en de berichtgeving, ja zelfs hier op Niburu. Het is voor hun heel gemakkelijk om een ILLUSIE te creëren en dan nog eens te onderhouden wat al duizenden jaren gebeurd. Het is een Duizenden jaren poppenkast met Jan Klaasen en Katrijn met een homo sapiens publiek die maar ooooh roepen. Conspiracies worden door de ELITE met opzet gemaakt voor een verder doel. Alles is berekend en geplant met een doel. De nog domme homo sapiens denken alles te weten maar weten niets omdat we nog in een dikke eigen wereld verkeren met de ELITE gemaakte illusie.

  Wij zijn onbewust geheel afhankelijk van andere gemaakt door die ELITE. Laten we hopen dat het snel gaat gebeuren met die ELITE die hun terreur daden nu in een vredelievend tijdperk plannen. Veel succes allemaal!![/quote]
  mr Pascal,U vergat de reptilianen te noemen:-))

  0 likes
 9. Het Apollo project vond plaats tijdens een hele actieve zon, toch ff iets om over na te denken. Zelfs top wetenschappers hebben zich hierover uitgesproken in die tijd. Het Apollo maanlanding sprookje wacht op de olifant met de grote snuit, die het verhaaltje uitblaast.
  http://www.awe130.com/index.php/19-articles-and-photos-single/143

  0 likes
 10. Super leuk onderwerp om verder in te neuzen.Het is inderdaad meer common sense , meetbaar en zelf makkelijk terug zoeken naar datum en gebeurtenissen. 9 en 10 janurie X1 flare, inderdaad meer gebeurt dan anders op bepaalde vlakken.Het wachten is op een X10 to X17 flare gericht op de aarde , dan mag je de kaarsjes aan steken voor een wat langere tijd. Deze dingen zijn niet nieuw en gebeuren al eeuwen, echter zijn we nog maar net afhankelijk van stroom. Dode volgels en vleermuizen en vissen die de verkeerde kant op zwemmen wordt ook wat meer verklaarbaar in mijn ogen, het is niet alleen de zon maar ons magnetich veld is ook met 10% afgenomen.

  Wie een beetje verzadigd is van Chemtrails en channeling en dat alles wat je eet niet goed is kan je hier weer uren aan besteden.youtube Suspious oberservers, geen doomdenken en lekker Nuchter voor de Nederlander. BPeartwatch op youtube , vet overdreven doomdenken fearmonker etc, maar vet tof om naar te luisten , vooral als die zegt ” are you lissening ” Stay with me” kan zo disney verhalen vertellen.

  Anyway , mooi pad om in te slaan , eyes open.

  0 likes
 11. [quote name=”hottfix”]Super leuk onderwerp om verder in te neuzen.Het is inderdaad meer common sense , meetbaar en zelf makkelijk terug zoeken naar datum en gebeurtenissen. 9 en 10 janurie X1 flare, inderdaad meer gebeurt dan anders op bepaalde vlakken.Het wachten is op een X10 to X17 flare gericht op de aarde , dan mag je de kaarsjes aan steken voor een wat langere tijd. Deze dingen zijn niet nieuw en gebeuren al eeuwen, echter zijn we nog maar net afhankelijk van stroom. Dode volgels en vleermuizen en vissen die de verkeerde kant op zwemmen wordt ook wat meer verklaarbaar in mijn ogen, het is niet alleen de zon maar ons magnetich veld is ook met 10% afgenomen.

  Wie een beetje verzadigd is van Chemtrails en channeling en dat alles wat je eet niet goed is kan je hier weer uren aan besteden.youtube Suspious oberservers, geen doomdenken en lekker Nuchter voor de Nederlander. BPeartwatch op youtube , vet overdreven doomdenken fearmonker etc, maar vet tof om naar te luisten , vooral als die zegt ” are you lissening ” Stay with me” kan zo disney verhalen vertellen.

  Anyway , mooi pad om in te slaan , eyes open.[/quote]

  Precies,geweldig ook om hem te horen kijk er altijd naar uit 😉

  0 likes
 12. [quote name=”Pascal”]Zijn dit soort berichten niet bedoeld om chaos en paniek te creëren!! Wie het nog niet wist, de ELITE beheersen alles om uw heen dus ook uw internet en de berichtgeving, ja zelfs hier op Niburu. Het is voor hun heel gemakkelijk om een ILLUSIE te creëren en dan nog eens te onderhouden wat al duizenden jaren gebeurd. Het is een Duizenden jaren poppenkast met Jan Klaasen en Katrijn met een homo sapiens publiek die maar ooooh roepen. Conspiracies worden door de ELITE met opzet gemaakt voor een verder doel. Alles is berekend en geplant met een doel. De nog domme homo sapiens denken alles te weten maar weten niets omdat we nog in een dikke eigen wereld verkeren met de ELITE gemaakte illusie.

  Wij zijn onbewust geheel afhankelijk van andere gemaakt door die ELITE. Laten we hopen dat het snel gaat gebeuren met die ELITE die hun terreur daden nu in een vredelievend tijdperk plannen. Veel succes allemaal!![/quote]
  was u niet degene die in december nog zei dat het nooit 2014 zou worden doordat er een apocalyptisch einde zat aan te komen? 🙂

  0 likes
 13. [quote name=”Redice”][quote name=”Pascal”]Zijn dit soort berichten niet bedoeld om chaos en paniek te creëren!! Wie het nog niet wist, de ELITE beheersen alles om uw heen dus ook uw internet en de berichtgeving, ja zelfs hier op Niburu. Het is voor hun heel gemakkelijk om een ILLUSIE te creëren en dan nog eens te onderhouden wat al duizenden jaren gebeurd. Het is een Duizenden jaren poppenkast met Jan Klaasen en Katrijn met een homo sapiens publiek die maar ooooh roepen. Conspiracies worden door de ELITE met opzet gemaakt voor een verder doel. Alles is berekend en geplant met een doel. De nog domme homo sapiens denken alles te weten maar weten niets omdat we nog in een dikke eigen wereld verkeren met de ELITE gemaakte illusie.

  Wij zijn onbewust geheel afhankelijk van andere gemaakt door die ELITE. Laten we hopen dat het snel gaat gebeuren met die ELITE die hun terreur daden nu in een vredelievend tijdperk plannen. Veel succes allemaal!![/quote]
  was u niet degene die in december nog zei dat het nooit 2014 zou worden doordat er een apocalyptisch einde zat aan te komen? :-)[/quote]
  NEE diegene was ik niet! Uw heeft mij totaal niet begrepen. Wat ik bedoelde is dat we nu ook niet in 2014 leven maar misschien in 8014 of meer. De Juiste jaartelling gaan we nog krijgen.

  0 likes
 14. [quote name=”Pascal”]Zijn dit soort berichten niet bedoeld om chaos en paniek te creëren!! Wie het nog niet wist, de ELITE beheersen alles om uw heen dus ook uw internet en de berichtgeving, ja zelfs hier op Niburu. Het is voor hun heel gemakkelijk om een ILLUSIE te creëren en dan nog eens te onderhouden wat al duizenden jaren gebeurd.[/quote]
  Denk je niet dat je de ‘elite’ teveel macht geeft?

  De ‘elite’ bepaalt niet wat ik eet, waar ik mijn tanden mee poets, welke programma’s ik kijk, welke kleren ik draag, naar welke muziek ik luister, waar ik aan denk, welke route ik volg naar mijn werk, of ik vijf minuten langer in bed blijf liggen, of ik vandaag mijn gras maai of morgen, etcetera, etcetera…

  Zolang jij denkt dat de ‘elite’ invloed op jou heeft, hebben ze dat ook. Misschien is dat nog wel de grootste grap.

  0 likes
 15. [quote name=”Freek”][quote name=”Pascal”]Zijn dit soort berichten niet bedoeld om chaos en paniek te creëren!! Wie het nog niet wist, de ELITE beheersen alles om uw heen dus ook uw internet en de berichtgeving, ja zelfs hier op Niburu. Het is voor hun heel gemakkelijk om een ILLUSIE te creëren en dan nog eens te onderhouden wat al duizenden jaren gebeurd.[/quote]
  Denk je niet dat je de ‘elite’ teveel macht geeft?

  De ‘elite’ bepaalt niet wat ik eet, waar ik mijn tanden mee poets, welke programma’s ik kijk, welke kleren ik draag, naar welke muziek ik luister, waar ik aan denk, welke route ik volg naar mijn werk, of ik vijf minuten langer in bed blijf liggen, of ik vandaag mijn gras maai of morgen, etcetera, etcetera…

  Zolang jij denkt dat de ‘elite’ invloed op jou heeft, hebben ze dat ook. Misschien is dat nog wel de grootste grap.[/quote]
  Jou leefbare illusie is nog zeer groot. De zaken die jij iedere dag eet en gebruikt is door hun zeker bepaald. De eigen wereld bij vele is nog te dik om out of the box te “kunnen” denken. Veel succes.

  0 likes
 16. Eigenlijk is het elke dag wel spannend,zeker als je na gaat dat de zonne uitbarstingen onze kant op makkelijk alles lam kan leggen,geen Electra,gas water of licht,ons Magnetisch veld is verzwakt,in plaats van 10 is het nu 15,dat is de realiteit,ook het weer en uitbarstingen hebben allemaal met elkaar te maken,interactie en reactie.

  No fair besave every one

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Foto's bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Foto’s bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Jimmy van YouTube-kanaal Bright Insight heeft een ...

Schieten zonder waarschuwing en steun voor sterilisatieprogramma's. Bekijk deze onthullende aflevering van Zembla over het Wereld Natuur Fonds

Schieten zonder waarschuwing en steun voor sterilisatieprogramma’s. Bekijk deze onthullende aflevering van Zembla over het Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds (WWF) is opnieuw ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.