Universum

De effecten van recente zonnevlammen

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand circuleerden beelden van een grote heldere zonnevlam op internet. Het fenomeen werd geclassificeerd als een X1,2-zonnevlam. X-zonnevlammen kunnen gsm- en communicatiesignalen verstoren.

De zonne-activiteit heeft ook invloed op mensen. Met name na M-zonnevlammen wordt een duidelijk effect waargenomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zonnevlammen hebben invloed op het centrale zenuwstelsel, hersenactiviteit, gedrag en psychofysiologische reacties. Ze kunnen ervoor zorgen dat mensen zich nerveus, bang, moe, geïrriteerd, futloos, misselijk of onrustig voelen. Ook krijgen mensen na zware zonne-uitbarstingen vaak last van hoofdpijn, geheugenverlies of hartkloppingen.

Zonnevlammen veranderen de structuur van onze fysieke realiteit omdat ze een krachtig effect hebben onze cellen. Het geheugen van de cellen wordt geactiveerd en opgeschoond. We merken dit vaak doordat ons lichaam plotseling opwarmt.

De energie van lagere emoties als gevolg van bijvoorbeeld traumatische gebeurtenissen wordt opgeslagen in onze cellen. Fotonen die met de zonnewind de aarde bereiken zijn hoogenergetisch geladen deeltjes. Ze trekken de lagere emoties letterlijk naar boven. Vaak worden deze lagere emoties zoals verdriet en woede losgelaten zonder dat we weten waarom. Dit kan per keer ongeveer 20 minuten duren.

De elementen van onze blauwdruk zijn nauw verweven met het bewustzijn van onze cellen. Wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonen sijpelen de verschillende elementen in ons bewustzijn en beginnen we ons doel te herinneren. Er wordt aan ons getrokken om te veranderen, maar we weten niet waarom.

De energie van fotonen verbindt zich met onze gedachten en dus is het belangrijk dat we weten wat we willen in plaats van wat we niet willen, want anders creëren we alleen maar meer van wat we niet willen. Als je in het proces van verandering en transformatie zit werkt deze energie goed. Als je echter vast wordt gehouden door het verleden, creëer je door woede en de slachtofferrol meer redenen om vast te blijven zitten tot je bereid bent los te laten. 

De zonnevlammen kunnen oude gedachtepatronen doorbreken zodat er ruimte komt voor nieuwe. Daardoor kunnen we ons tegelijkertijd hyper en uitgeput voelen. Ze kunnen ook leiden tot storingen in communicatie en de elektriciteitsvoorziening.

Bron: Carliniinstitute.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

er gebeurt nogal wat boven/onder ons eigen bolletje.

nature
nature
10 jaren geleden

Ik ben me sowieso het laatste jaar bewust van enorme veranderingen. Veel dingen laat ik nu gewoon met rust, terwijl ik er wel eens bovenop sprong.
Ook zijn veel dingen niet meer belangrijk voor me. Net alsof door een filter alles gezuiverd wordt. Verbazingwekkend maar fijn proces. Ik voel me een beter mens.

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Zijn dit soort berichten niet bedoeld om chaos en paniek te creëren!! Wie het nog niet wist, de ELITE beheersen alles om uw heen dus ook uw internet en de berichtgeving, ja zelfs hier op Niburu. Het is voor hun heel gemakkelijk om een ILLUSIE te creëren en dan nog eens te onderhouden wat al duizenden jaren gebeurd. Het is een Duizenden jaren poppenkast met Jan Klaasen en Katrijn met een homo sapiens publiek die maar ooooh roepen. Conspiracies worden door de ELITE met opzet gemaakt voor een verder doel. Alles is berekend en geplant met een doel. De nog domme homo sapiens denken alles te weten maar weten niets omdat we nog in een dikke eigen wereld verkeren met de ELITE gemaakte illusie.

Wij zijn onbewust geheel afhankelijk van andere gemaakt door die ELITE. Laten we hopen dat het snel gaat gebeuren met die ELITE die hun terreur daden nu in een vredelievend tijdperk plannen. Veel succes allemaal!!

arjen
arjen
10 jaren geleden

hallo ik wil niet als betweterig overkomen en misschien heb ik ook geen gelijk maar jullie artikel heeft het over zonnewind wat bestaat uit fotonen en voor zover ik weet bestaat zonnewind juist uit elektronen en protonen en nog wat andere geladen deeltjes. want fotonen gaan met lichtsnelheid en zonnewind meestal iets langzamer.

groeten arjen

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x