Homepagina » Gezondheid » Zes maanden oude baby overlijdt 1,5 dag na ‘klote-vaccinatie’. Moeder Catie heeft een belangrijke boodschap voor je
Zes maanden oude baby overlijdt 1,5 dag na 'klote-vaccinatie'. Moeder Catie heeft een belangrijke boodschap voor je

Zes maanden oude baby overlijdt 1,5 dag na ‘klote-vaccinatie’. Moeder Catie heeft een belangrijke boodschap voor je

De zes maanden oude baby van Catie Clobes uit Minneapolis stierf begin vorige maand 1,5 dag nadat ze zes vaccins tegelijk had gekregen. De vrouw heeft op Facebook aan de bel getrokken.

Clobes laat weten dat ze vastbesloten is om te achterhalen waarom haar goed doorvoede, perfect gezonde dochtertje Evee 1,5 dag na het krijgen van zes ‘noodzakelijke’ vaccinaties is gestorven.

Ze heeft inmiddels inzage gekregen in Evee’s medische gegevens.

Zwaarder

“Er stond: ‘ouders geïnformeerd over de risico’s en voordelen van vaccinatie tegen difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B, pneumokokken en polio’,” schrijft Clobes. “HA!”

“Moeders en vaders, doe je kinderen het grootste plezier dat je ze ooit kunt doen en doe zelf onderzoek naar deze vaccinaties,” benadrukt ze.

“Misschien zul je denken dat je bent geïnformeerd over de risico’s en voordelen, maar dat was ik NIET,” gaat ze verder.

“De risico’s zijn aanzienlijk en wegen zeker zwaarder dan de voordelen,” aldus Clobes.

Wiegendood

Ze roept ouders op te vragen naar de bijsluiter van de vaccinaties die aan kinderen worden gegeven.

“Doe dit alsjeblieft! Lees ze van tevoren,” klinkt het.

In het bericht linkt ze naar de bijsluiter van het vaccin Pediarix van GSK. Daarin staat letterlijk dat vaccins die kinkhoest bevatten kunnen leiden tot wiegendood.

“Uitgerekend mijn baby is waarschijnlijk gestorven door deze klote-vaccinatie,” schrijft Clobes.

Echt niet

“Als mijn kinderarts haar werk goed had gedaan en me daadwerkelijk had geïnformeerd over de risico’s en de voordelen van wat de zuster in mijn kind zou prikken, zou ik hebben gezegd: ECHT NIET,” vervolgt ze.

“Ik trof mijn baby op een ochtend blauw en koud aan, anderhalve dag nadat ze deze prik had gekregen,” zegt de moeder.

“Ik hield haar levenloze lichaam in mijn armen en bleef schreeuwen omdat ik wist dat ze er niet meer was.”

Autopsie

“Ik zal nooit meer dezelfde persoon zijn en ik wens niemand deze pijn toe.”

“Doe eerst zelf onderzoek,” besluit ze.

Clobes heeft geld ingezameld via een GoFundMe-pagina zodat ze een autopsie kan laten verrichten, om zo de ware doodsoorzaak te achterhalen.

[CE]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
1 jaar geleden

Zo triest 😓

onbekend
onbekend
1 jaar geleden

India vaccinatie advies. Verplicht: Geen.
=
India gaat in 2022 drie bemanningsleden in een ruimtetuig in een baan rond de aarde brengen.

Solida
Solida
1 jaar geleden

Waarom staat zoiets niet in de Telegraaf…?

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Ik zou wel eens willen weten hoeveel doden en ernstig zieken er jaarlijks zijn wereldwijd, puur en alleen door vaccinaties. Ik denk als alles boven water te krijgen zou zijn er een schrikbarend getal tevoorschijn zou komen. Een getal wat de doden als gevolg van de betreffende ziektes ver overstijgt. En toch gaat het allemaal gewoon door.

Dirk
Dirk
1 jaar geleden

Als je de ware doodsoorzaak alsnog wilt achterhalen, hoe kan het artikel dan “Zes maanden oude baby overlijdt 1,5 dag na ‘klote-vaccinatie’ ” genoemd worden?

Statistisch gezien bij het inenten van zoveel mensen is dat niet zo vreemd dat er een overlijden is binnen een paar uur of dagen.
Zegt niets over vaccineren.

Niettemin erg natuurlijk voor de ouders.

Elles
Elles
Reactie op  Dirk
1 jaar geleden

Een kerngezonde baby die 1,5 dag na een vaccinatie overlijdt niet vreemd? Je mag verwachten dat alle bijwerkingen voldoende onderzocht zijn

Klaas78
Klaas78
1 jaar geleden

Vaccinaties redden levens.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Klaas78
1 jaar geleden

@Klaas,

Ik zou eens kijken op http://www.vaccinvrij.nl; hier staat in duidelijke taal beschreven wat vaccinaties doen en hoe de statistieken worden gebruikt om de boel te belazeren.

Polio is uitgebannen in Nederland door vaccinaties? (DKTP) Ammehoela, ze hebben de diagnose veranderd in meningitis!
https://thevaccinereaction.org/2015/07/polio-wasnt-vanquished-it-was-redefined/

In Japan is het VERBODEN om kinderen onder de twee jaar te vaccineren, zodat het NATUURLIJKE immuunsysteem de kans krijgt zich eerst te ontwikkelen. In Nederland hebben de baby’s vóór hun 2e levensjaar al een groot de van de vaccinatiecocktails naar binnen gespoten gekregen.

AL die chronische aandoeningen bij kinderen, astma, copd, huiduitslag, wiegendood, allergiën, etc, etc, zijn nooit onderzocht of dit het gevolg was van één of andere vaccinatiecocktall.

Doe eerst gedegen onderzoek zou ik zeggen. Als je tijdens je kinderjaren de mazelen hebt gehad, BEN JE JE HELE LEVEN IMMUUN! Bij een BMR prik hooguit 10 jaar. En mazelen op volwassen leeftijd is véle malen gevaarlijker dan bij kinderen!

Nee, je hebt leugens en je hebt statistieken. En de medische mafia gebruikt ALLES om over de ruggen van onze gezondheid en die van onze kids zoveel mogelijk winst te maken!

Nu op het journul dat mazelen LEVENSGEVAARLIJK is. (Het is een KINDERZIEKTE DIE IN MIJN OGEN HOORT BIJ DE OPBOUW VAN HET IMMUUNSYSTEEM) en dat deze kinderen niet waren ingeënt. Zo zie je maar weer dat je van alle kanten wordt belazerd om maar zoveel mogelijk rotzooi naar binnen te kunnen spuiten! Bah!

Louise
Louise
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

In de Telegraaf net, mazelenuitbraak in Haagse crèche ……
In de morgen.be Mazelenuitbraak bij joodse genootschap , in de US mag alleen naar buiten als je gevaccineerd bent….
Waar angst regeert verdwijnt het verstand..

eksegese
eksegese
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Ik las het ja, een paar mazelenbesmettingen op één school. Vroeger was mazelen de normaalste zaak van de wereld. Je wachtte gewoon tot jouw kind het ook kreeg, dat hoorde er gewoon bij. Er waren zelfs ouders waarbij het niet snel genoeg ging, die stuurden hun kind op bezoek bij een gezin waar een kind met mazelen was geconstateerd. Je kon het maar achter de rug hebben. Het kind knapte in no time op en was sterker en weerbaarder dan voorheen. Tegenwoordig halen enkele gevallen van mazelen de voorpagina van de krant. De wereld is aan het gek worden als je het mij vraagt. In mijn hele omgeving is nog nooit één kind overleden aan de mazelen en nu schijten we massaal in de broek bij een paar gevallen van mazelen. We laten ons echt totaal in de maling nemen door dat criminele zootje.

Marie
Marie
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Dat er zoveel aandacht aan wordt besteed in de media (als het al waar is van die ´mazelenepidemie) is natuurlijk uitsluitend bedoeld om mensen angst aan te jagen zodat ze hun kindjes blijven vaccineren…er is teveel wat stinkt rondom vaccinaties. Ik begrijp werkelijk niet dat ouders hier niet wat kritischer mee omgaan. Het zegt veel over de toestand in Nederland/wereld en het immer nog rotsvaste vertrouwen in de overheid. Angst en gemakzucht voeren bij veel mensen de boventoon.

J. Bos
J. Bos
Reactie op  Klaas78
1 jaar geleden

?,

jammer hoor..,

mijn 12 kinderen zijn mooi en gezond en zijn nergens voor ingeënt.

J. Bos

Louise
Louise
Reactie op  J. Bos
1 jaar geleden

@ j. Bos
Mag ik vragen of ze wel de bekende kinderziekten hebben gehad…….

Ron
Ron
1 jaar geleden

Het productieproces ken ik niet maar een dokter schud soms krachtig vooraleer in te spuiten. Als men dus de verdunde gedinamiseerde toevoegingen inspuit kunnen de gevolgen dan niet zijn .Aluminium heeft verwarring en tegelijkertijd een enorme inwendige onrust. Omdat ze hun interne haast niet bij kunnen houden, worden ze prikkelbaar.
Alumina is echter niet vatbaar voor paranoia en ontwikkelt geen achterdochtigheid. Zijn houding is afwijzend en negatief omdat hij zijn plaats in deze wereld nog niet heeft gevonden en de ontwikkeling van zijn ego is nog niet voltooid.
De interne haast en de uitvoerende traagheid in Alumina creëert angst en verwarring, later bedroefdheid en depressieviteit. Hij voelt dat er iets mis is, maar hij beseft niet waar het probleem ligt. Omdat hij het niet in zichzelf kan vinden, zoekt hij naar een omstandigheid of een persoon als externe oorzaak van zijn onbalans. Door iemand of iets verantwoordelijk te maken voor hun probleem, kan Alumina eindelijk zijn frustratie concentreren op iets echts. Nu begint hij zich (mogelijk tegen betere kennis) als een slachtoffer te voelen, maar hij is te realistisch om te overacten en te beleefd om onvriendelijk te zijn – nog steeds is hij boos op zichzelf en de wereld. Hij wordt “Peevish and whining”.
Kwik vernietiging , ongrijpbaarheid en rusteloosheid zijn 3 grote kenmerken van Hg
Strijd is een actief proces. Ze willen zich aan de macht houden tegen elke prijs, maar ze hebben het gevoel dat ze worden bedreigd. Dit maakt ze overreageren in een poging om de controle te behouden. Ze worden dictatoriaal en tolereren geen tegenspraak of belediging. Ze voelen dat ze de enige zijn die in staat is om dit op te nemen en ze durven niet aan iemand anders over te dragen uit angst dat het allemaal mis kan gaan. Hun overdreven controle en dictatoriaal gedrag maakt hen niet erg populair. Er zijn overal vijanden en ze weten niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Ze proberen andere mensen te misleiden zodat ze de baas kunnen blijven. Verraad is het sterke thema van kwik .
Je ziet dus het totaalbeeld van de wereld op deze moment.

elisabethje
elisabethje
1 jaar geleden

Aluminium + Kwik geeft wel een heel vreemde chemische reactie!!!!!!
Dit zit dan samen in een vaccin als bewaarmiddel???
Kijk eens wat deze twee stoffen veroorzaken als ze samen gebracht worden… https://www.youtube.com/watch?v=IrdYueB9pY4&t=381s
Zeg nou niet dat dit normaal is he!? En dit zit dan in vaccins die pasgeborenen opgespoten krijgen…

Xandion
Xandion
Reactie op  elisabethje
1 jaar geleden

En wat doet Al + Hg dan?
En toon eens aan dat dit in de vaccins zit?

Wist u dat Na met water reageert? Zo heftig zelfs dat het spontaan gaat branden als het met water in contact komt. Toch moeten we Na innemen omdat we anders doodgaan? Het verschil? Het is een Na-zout dat we nodig hebben. En een zout is iets heel anders dan een element. Zo ook met de Al en Hg.

Mocht u er nou niet helemaal uit komen, dan snap ik dat. Het is een verhaal waarvoor een Chemie achtergrond nodig is. En mocht u het niet volgen, dan beheerst u niet de basis. En dat is precies datgene wat nodig is om te begrijpen wat er in vaccins zit (en waarom).

Ronald
Ronald
1 jaar geleden

Diegene die de inenting toedient aan een patiënt moet wettelijk persoonlijk aansprakelijk kunnen worden gesteld, als de patiënt ziek wordt of komt te overlijden. Hetzelfde moet gaan gelden voor de instanties die de inentingen verplichten. Als een persoon door een ander een letsel wordt aangedaan of wordt gedood is dit immers wettelijk strafbaar.

danmaarzo
danmaarzo
Reactie op  Ronald
1 jaar geleden

Dan ook personen die onzin verkopen als waarheid aansprakelijk stellen, dat als gevolg van hun uitspraken mensen komen te overlijden.

Dirk Jansen
Dirk Jansen
1 jaar geleden

Heel jammer dat de baby is overleden. Maar je moet ook niet 6 vaccinaties in één keer nemen, staat vgm gwn gelijk aan een overdosis. Het kan ook zijn dat de baby niet aan de vaccinaties is overleden maar aan totaal iets anders wat er los van staat.

x

Check Also

bökkers

Bökkers knalt erin met protestlied: ‘Ik neem geen vaccinatie en jij waarschijnlijk wel’

Hendrik Jan Bökkers is hard getroffen door ...

coronavaccin

Verloskundige (56) overlijdt door heftige reactie op coronavaccin: ‘Laat zijn dood niet tevergeefs geweest zijn’

De liefde van mijn leven, mijn echtgenoot, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x