CoronaMens en Dier

Het boek van Baudet ‘stond bovenaan’, maar ‘we hebben gewoon geen zin om een prijs aan hem uit te reiken’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

FVD-leider Baudet wil dat wordt opgehelderd waarom de NS Publieksprijs dit jaar niet wordt uitgereikt, terwijl zijn boek Het Coronabedrog op veel stemmen kon rekenen. Volgens de organisatie achter de prijs is er ‘op grote schaal gemanipuleerd’.

Afgelopen weekend werd de stemming korte tijd stilgezet nadat Kamerleden hadden aangegeven dat hun mailadres door anderen was gebruikt om te stemmen op het boek van Baudet. Er werd vervolgens een extra verificatiestap ingebouwd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hij stond gewoon bovenaan

Veel mensen vermoeden dat de prijs niet wordt uitgereikt omdat Baudets boek op de meeste stemmen kon rekenen. Dat werd bevestigd in de talkshow Khalid & Sophie. Columnist Özcan Akyol zei in de uitzending: “Ik heb begrepen van iemand dat er honderdduizenden stemmen waren op hem. Hij stond gewoon bovenaan.”

“Dat denk ik ook,” voegde journalist Marcel van Roosmalen toe. “Ik denk ook dat hij het had gewonnen.”

“En daarom denk ik ook dat je gewoon als symbool had moeten zeggen: je boek doet gewoon niet meer mee. We hebben gewoon geen zin om een prijs aan hem uit te reiken,” zei Van Roosmalen, bij wie de stoom nog net niet uit de oren kwam.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alle maskers vallen af

Forum voor Democratie reageert: “De aap komt uit de mouw.” Annelies Strikkers voegt toe: “Alle maskers vallen af.” Baudet vindt dat het tijd wordt dat er openheid van zaken wordt gegeven.

Ook journalist Wouke van Scherrenburg heeft een mening over het boek, ook al heeft ze het niet gelezen. “Ze hadden gewoon dat boek eruit moeten halen. Ik heb het niet gelezen hoor, maar ik kan me zo voorstellen dat het geen goed boek is geweest,” zei ze aan tafel bij Khalid & Sophie.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

180 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marie
Marie
1 jaar geleden

Dick Maas: “Als Baudet de verkiezingen wint worden de verkiezingen afgeschaft.”

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wouke van Sterrenburg heeft dus een mening over een boek, dat zij nota bene niet eens gelezen heeft.

Knap hoor om dan de brutaliteit te hebben daar een mening over te geven.

Is DAT nu het nieuwe normaal? IK zeg: WEG ERMEE!

IK heb daarentegen het boek WEL gelezen. Ik had het al besteld vóórdat het überhaupt in de boekwinkels lag. Je kon als FVD-lid al intekenen en dan behoorde je tot de eersten die het boek ontvingen.

IK heb het WEL gelezen en vond en vind nog steeds, dat het een fantastisch geschreven boek is. Praktisch ALLES wat Thierry Baudet als zogenaamde complotdenker heeft voorspeld, is praktisch één op één uitgekomen.

Hoezo complotdenker?

Zoals Gideon ook al deze week heeft aangegeven: “ze” zijn bang voor de enorme populariteit van zowel Forum voor Democratie EN natuurlijk Ongehoord Nederland.

Maar ik weet bijna zeker dat het ongelooflijke demoniseren van beide partijen als een geweldige boemerang zal terugkeren.

DE GEEST IS UIT DE FLES en ik denk dat het verrekte moeilijk wordt voor die hele satanische club om DIE er weer in te krijgen.

Marie
Marie
1 jaar geleden

Heb het boek direct gekocht toen het uitkwam.
Wat nog niet makkelijk was, want vanwege de censuur moeilijk verkrijgbaar.
Beste boek van het jaar.

anna
anna
1 jaar geleden

WTF….lig in een deuk.gesjoemeld….eh……serieus.mijn god.Zelfde als Gideon intimideerd.GIDEON INTIMIDEERD.Ahahahahahahahahahaha….de arme schat.

Back to top button
180
0
We lezen graag je reactie!x