Het Complot

We worden gehersenspoeld zonder het te weten

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zonder dat we het bewust weten worden we dagelijks gebombardeerd met vele honderden verborgen boodschappen.

Deze komen via de media, in de vorm van verpakte informatie, uiteindelijk in ons brein terecht.

Op radio en tv worden we constant bestookt met berichten, die ons zo programmeren dat we denken dat we het beter hebben dan in werkelijkheid het geval is.

Stel je het volgende dagelijkse scenario eens voor: je komt thuis van je werk, het is warm en gezellig thuis, de tv staat aan, straks lekker gezellig naar RTL of een andere zender kijken. Je ziet blije kinderen in een commercial die staan te springen om naar een pretpark te gaan. En jouw kinderen willen dat ook graag en vragen je “wanneer gaan we nou?”

Dan komt er een commercial voorbij van de supermarkt, met de aanbiedingen van morgen. Je herkent het melodietje, je ziet mensen gezellig samen met het gezin eten… Wat denk je dat er morgenavond op jouw tafel staat?

Er ligt een kleurige folder in de brievenbus dat je een auto gewonnen hebt! Vroeger hapten de meesten… en helaas nu nog steeds. En een andere folder roept dat je nu heel voordelig 10.000 euro kunt lenen zonder BKR-toetsing! En een meubelzaak belooft je dat je nu eindelijk dat nieuwe bankstel kunt kopen en eind volgend jaar pas hoeft te betalen, tegen nul procent rente!

Daarna zie je op tv een aanbieder van mobiele telefonie die je vertelt hoe enorm voordelig het is, en hoeveel korting je krijgt, als je je een jaar lang aan een contract bindt. Heb jij al de nieuwste iPad of iPhone?

De constant aanhoudende stroom van dit soort berichten heeft een grote invloed op ons brein, omdat we de werkelijke boodschap niet zien. En dat is dat je je nu van alles kunt permitteren, zonder dat het je wat kost. Het geeft je op onbewust niveau het gevoel dat je in een rijke wereld van overvloed leeft, waar jij deel van uitmaakt. En het onbewuste brein identificeert zich daarmee, met als gevolg dat mensen hun zuurverdiende geld massaal uitgeven aan dingen die ze eigenlijk niet nodig hebben of niet willen.

Het is deze stiekeme programmering die ervoor zorgt dat er duizenden mensen op een dag ‘wakker worden’ en zich realiseren dat ze in de problemen geraakt zijn, zonder precies te weten hoe het zo gekomen is. Het is een vorm van hersenspoeling, die tot armoede leidt.

Michel Lejeune, expert op het gebied van het onderbewustzijn, heeft geconstateerd dat deze onbewuste programmering grotendeels verantwoordelijk is voor veel problemen op sociaal en financieel gebied. “Mensen hebben niet in de gaten wat zij in hun hoofd stoppen. En als dat negatieve programmering is, dan krijgen zij ook negatieve resultaten.”

Volgens Lejeune is het de hoogste tijd dat mensen gaan beseffen wat er speelt, zodat zij kunnen beginnen positieve programmering in hun hoofd te stoppen, wat leidt tot een positiever leven.

Met gebruikmaking van hypnose en binaurale dagsessies, hielp hij al tienduizenden mensen bewust hun negatieve programmering te wissen en te vervangen met positieve programmering. Hierdoor verdwijnen vele fysieke en mentale klachten en krijgen mensen een rijker leven in elk opzicht.

De hypnosesessies en binaurale dagsessies kunnen als mp3-bestand gedownload worden van www.trancewerk.nl. De binaurale dagsessies zijn zeer geschikt voor mensen die huiverig zijn voor hypnose of niet de rust hebben om te gaan liggen luisteren naar een hypnosesessie. Binaurale dagsessies werken anders en zeker zo effectief als hypnose. Het voordeel is dat je deze binaurale dagsessies altijd en overal kunt luisteren.

De binaurale dagsessies kosten normaliter 19,99 euro en worden nu tijdelijk aangeboden voor slechts 10 euro per stuk. In combinatie met een bijbehorende hypnosesessie krijg je nog 50% extra korting en betaal je slechts 5 euro.

Klik hier voor meer informatie over binaurale dagsessies of klik hier om een gratis online test te doen waarbij je ontdekt in hoeverre je gehersenspoeld bent voor armoede.

Gerelateerd:

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.