Homepagina » UFO » “Machtig Amerikaans genootschap houdt UFO-geheimen verborgen”
"Machtig Amerikaans geheim genootschap houdt UFO-geheimen verborgen"

“Machtig Amerikaans genootschap houdt UFO-geheimen verborgen”

Voormalig topadviseur van president Obama John Podesta baalde ervan dat het hem opnieuw niet was gelukt geheime overheidsdocumenten over UFO’s naar buiten te brengen. Waarom is hem dit niet gelukt?

In 1947 vormde president Harry Truman een geheim genootschap bestaande uit vijf hooggeplaatste legerleiders, twee regeringsmedewerkers en vijf topwetenschappers. Dit genootschap kreeg de naam Majestic 12 en werd belast met het onderzoek naar het Roswellincident.

In de afgelopen 70 jaar is deze groep veranderd in een machtige ‘cabal’ die de informatiestroom over UFO’s beheert, schrijft Sabir Hussain, directeur van de INSETS (Indian Society for Extraterrestrial Studies) in de krant The New Indian Express. Een aantal wetenschappers, astronauten, journalisten en legerfunctionarissen hebben zich openlijk uitgesproken over deze groep.

Achter slot en grendel

"Machtig Amerikaans geheim genootschap houdt UFO-geheimen verborgen"Dr. Eric Walker (1910-1995), oud-voorzitter van de militaire denktank IDA en oud-directeur van de Penn State University, zei: “Ik ben bekend met MJ-12. Ik ken ze al 40 jaar. Je kunt hier niets tegen doen.”

Wijlen astronaut dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, noemde MJ-12 een clandestiene groep, een quasi-regering die zonder toezicht opereert.

Emmy-winnares en onderzoeksjournalist Linda Moulton Howe merkte op dat het Congres, de vertegenwoordigers van het volk, geen toegang heeft tot informatie over UFO’s en aliens, die achter slot en grendel wordt bewaard door geheime agentschappen.

Alles aan doen

Volgens de gepensioneerde Amerikaanse commandant Will Miller zal MJ-12 er alles aan doen om informatie over hun UFO-onderzoek geheim te houden. Alleen mensen die toegang hebben tot de zogeheten ‘unacknowledged special access programs’, die worden gebruikt om onderzoek naar UFO’s te financieren, mogen weten wat er speelt, aldus Miller.

Hij merkte op dat zelfs de Joint Chiefs of Staff, een militair adviesorgaan van de Amerikaanse overheid, en de militaire inlichtingendienst DIA geen toegang hebben. Ze doen alsof het fenomeen een mythe is, hoewel er geheime documenten over in omloop zijn die Podesta boven tafel probeerde te krijgen.

In september 2005 zei president Clinton in gesprek met een tv-zender in Hong Kong dat het goed mogelijk is dat er bureaucraten zijn die geheimen over UFO’s verborgen houden, zelfs voor presidenten.

[New Indian Express]


Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

2 reacties

  1. Wat zijn autoriteiten toch een grote secreten.

    11 likes
  2. Wat werkt manipulatie/conditionering/verdeeldheid toch goed.

    Wat de waarheid ook is, (als deze al bestaat), ze zal nooit naar boven komen, zolang de mensheid niet globaal hier om vraagt/eist…….

    2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...