UFO

“Machtig Amerikaans genootschap houdt UFO-geheimen verborgen”

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig topadviseur van president Obama John Podesta baalde ervan dat het hem opnieuw niet was gelukt geheime overheidsdocumenten over UFO’s naar buiten te brengen. Waarom is hem dit niet gelukt?

In 1947 vormde president Harry Truman een geheim genootschap bestaande uit vijf hooggeplaatste legerleiders, twee regeringsmedewerkers en vijf topwetenschappers. Dit genootschap kreeg de naam Majestic 12 en werd belast met het onderzoek naar het Roswellincident.

In de afgelopen 70 jaar is deze groep veranderd in een machtige ‘cabal’ die de informatiestroom over UFO’s beheert, schrijft Sabir Hussain, directeur van de INSETS (Indian Society for Extraterrestrial Studies) in de krant The New Indian Express. Een aantal wetenschappers, astronauten, journalisten en legerfunctionarissen hebben zich openlijk uitgesproken over deze groep.

Achter slot en grendel

"Machtig Amerikaans geheim genootschap houdt UFO-geheimen verborgen"Dr. Eric Walker (1910-1995), oud-voorzitter van de militaire denktank IDA en oud-directeur van de Penn State University, zei: “Ik ben bekend met MJ-12. Ik ken ze al 40 jaar. Je kunt hier niets tegen doen.”

Wijlen astronaut dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, noemde MJ-12 een clandestiene groep, een quasi-regering die zonder toezicht opereert.

Emmy-winnares en onderzoeksjournalist Linda Moulton Howe merkte op dat het Congres, de vertegenwoordigers van het volk, geen toegang heeft tot informatie over UFO’s en aliens, die achter slot en grendel wordt bewaard door geheime agentschappen.

Alles aan doen

Volgens de gepensioneerde Amerikaanse commandant Will Miller zal MJ-12 er alles aan doen om informatie over hun UFO-onderzoek geheim te houden. Alleen mensen die toegang hebben tot de zogeheten ‘unacknowledged special access programs’, die worden gebruikt om onderzoek naar UFO’s te financieren, mogen weten wat er speelt, aldus Miller.

Hij merkte op dat zelfs de Joint Chiefs of Staff, een militair adviesorgaan van de Amerikaanse overheid, en de militaire inlichtingendienst DIA geen toegang hebben. Ze doen alsof het fenomeen een mythe is, hoewel er geheime documenten over in omloop zijn die Podesta boven tafel probeerde te krijgen.

In september 2005 zei president Clinton in gesprek met een tv-zender in Hong Kong dat het goed mogelijk is dat er bureaucraten zijn die geheimen over UFO’s verborgen houden, zelfs voor presidenten.

[New Indian Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Wat zijn autoriteiten toch een grote secreten.

raymond
raymond
6 jaren geleden

Wat werkt manipulatie/conditionering/verdeeldheid toch goed.

Wat de waarheid ook is, (als deze al bestaat), ze zal nooit naar boven komen, zolang de mensheid niet globaal hier om vraagt/eist…….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x