Binnenland

Waarom Rutte en andere kabinetsleden in alle oprechtheid kunnen liegen en misleiden

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De leden van het kabinet-Rutte III zijn loyaal aan een ideologie van het World Economic Forum en zijn Agenda 2030, schrijft bioloog en auteur Esther Noordermeer voor omroep Ongehoord Nederland.

Wat gebeurt er met de grondrechten als een ideologie tot afgod is verheven? Grondrechten die de ideologie steunen, blijven gelden en grondrechten die daartegen ingaan, worden terzijde geschoven. Als leugen en misleiding toegestane tools zijn, dan zijn maatregelen die tegen de grondwet ingaan ook toegestaan, zegt Noordermeer.

Het doel heiligt immers de middelen

“Zodra een ideologie deze afgodische status heeft, wordt alles daaraan ondergeschikt, óók de weg daarnaartoe. Als leugens en misleiding nodig zijn om het doel te bereiken, is dat redelijkerwijs toegestaan. Het doel heiligt immers de middelen. Straks als het einddoel is gerealiseerd, zal iedereen dankbaar zijn en erkennen dat de weg ernaartoe de moeite waard was. Zij bemoedigen elkaar en het volk met woorden als ‘We moeten nu door de zure appel heen bijten, maar het komt goed’,” schrijft ze.

Bitter gif

“Dat het zuur van de appel in werkelijkheid een bitter gif is dat veel slachtoffers vraagt, nemen zij op de koop toe. Dat zijn redelijke offers. Het toekomstig paradijs mag wat kosten. Zo denken zij en zoiets betekent de gevleugelde term ‘Build Back Better’. Het verklaart waarom politici in alle oprechtheid kunnen liegen en misleiden en daar eenvoudigweg geen wroeging over hebben. Het verklaart tevens waarom grondrechten zo makkelijk worden getreden,” aldus Noordermeer.

Ze benadrukt dat zittende heersers in alle toonaarden zullen ontkennen dat hun ideologie een afgod is en dat zij aan handen en voeten gebonden zijn.

[Ongehoord Nederland]

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Clown Bassie
Clown Bassie
1 jaar geleden

Men kan ook niet meer terug. Hoe het afgelopen is met de 3 Afrikaanse leiders die geweigerd hadden is bekend en wordt als voorbeeld gesteld.

Underground
Underground
1 jaar geleden

De dag komt, dat deze aartsleugenaars te verantwoording worden geroepen!
En ermee weg komen, zal niet gaan.

LANDVERRADERS!!!!!!!!!!!!

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

De media hebben ze mee….

Annette
Annette
1 jaar geleden

De zittende heersers zouden aan handen en voeten gebonden zijn om dat duivelse programma van het World Economic Forum uit te voeren.
Nu…. dat geloof ik ook wel. Er is de laatste 10, 20 jaar heel veel gebeurd, dat het daglicht niet kan verdragen. De “machtigen” der aarde zijn daarvan op de hoogte.
De heersers zijn dus chantabel, zoveel is mij wel duidelijk. De meeste mensen, die gechanteerd worden, geven toe. Er zijn ook weinig andere opties. ZIJ weten wat van je, en alleen als je mee doet, blijf je buiten schot.
Heersers die NIET te chanteren waren, zijn op miraculeuze wijze om het leven gekomen.
Daar zijn wel wat voorbeelden van.
Aangezien wij dus niet hoeven te verwachten, dat onze “grote” leiders het goede voor ons zullen doen, zullen wij uiteindelijk het heft in eigen hand moeten nemen.
Dat kan dan bijvoorbeeld door het opzetten van een soort van parallelle samenleving. Daarvoor hebben wij dan natuurlijk wel de nodige knappe koppen nodig, zoals leerkrachten en natuurlijk artsen en verpleegkundigen.
Toch zie ik dat als het enig juiste wat wij kunnen doen.
Verder natuurlijk nergens aan meewerken: uiteraard geen prikken, maar ook geen testen.
Dat wij vandaag weer te horen krijgen, dat de “besmettingen” oplopen, komt alleen maar door die domoren die zich laten testen.
Ik ben er vrij zeker van, dat dat voornamelijk gevaccineerde mensen zijn “met klachten”.
Die zorgen dat de hele bende weer in de paniekmodus geraakt.
Volgens mij een excuus om straks weer een grote lockdown te organiseren.
DAT is volgens mij het enige doel waarnaar zij streven.
Wij moeten worden uitgeput met z’n allen.
Laat zij daar NIET in slagen.

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x