UFO

Draait er een UFO rond deze asteroïde?

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De asteroïde die maandag op 1,2 miljoen kilometer langs de aarde vloog, heeft een eigen maan. Dat blijkt uit beelden die zijn gemaakt met NASA’s Deep Space Network radiotelescoop in Californië.

Asteroïde 2004 BL86 is ongeveer 325 meter groot, en eromheen cirkelt een maan met een doorsnee van 70 meter. Het zal zeker twee eeuwen duren voordat 2004 BL86 opnieuw in de buurt van de aarde zal komen. Volgens NASA heeft 16 procent van alle asteroïden die in de buurt van de aarde komen, één of twee manen.

Allerhande UFO-experts zijn ervan overtuigd dat rond de asteroïde een buitenaards ruimteschip cirkelt, zo meldt de Britse krant Metro. Complotsite UFO Sightings Daily gelooft niets van de uitleg van NASA. “Er draait een UFO in een baan om de asteroïde,” aldus de site. “We zien op de foto dat het schip ruitvormig en plat is.” Verder zou de UFO niet draaien, maar zichzelf recht houden. “Iets wat een ruimteschip ook zou doen.”

Schrijver Nigel Watson is ook overtuigd van de buitenaardse oorsprong. “We weten al dat komeet 67P een enorm ruimteschip is,” vertelde hij aan Yahoo. “Dat schip heeft al 20 jaar radiocontact met NASA. Daarom is Rosetta er ook naartoe gestuurd, om contact te maken met de aliens.”

“We zouden dus niet vreemd moeten opkijken dat er een UFO wordt ontdekt bij asteroïde 2004 BL86,” voegde hij toe. Watson merkte op dat UFO’s hier komen in enorme moederschepen die vermomd zijn als kometen en asteroïden.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Zou die UFO de Astroide in de gaten houden dat de Astroide geen schade berokkent aan planeten die beschavingen herbergen?

Thomas
Thomas
7 jaren geleden

Het is niet de enigste met zo’n ‘maan’
Astroide 1999 QE2 heeft ook zo’n maantje die precies er op die van 2004 BL86 lijkt.
http://youtu.be/m2Qp3doeY9I

Eeelke
Eeelke
7 jaren geleden

Het is waarschijnlijk gewoon een ster op de achtergrond. De astroide verplaatst zich en de ster staat stil.

Nedroj
Nedroj
7 jaren geleden

UFO ‘unidentified flying object’

Serieus jongen,

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x