Homepagina » UFO » Draait er een UFO rond deze asteroïde?
Draait er een UFO rond deze asteroïde?

Draait er een UFO rond deze asteroïde?

De asteroïde die maandag op 1,2 miljoen kilometer langs de aarde vloog, heeft een eigen maan. Dat blijkt uit beelden die zijn gemaakt met NASA’s Deep Space Network radiotelescoop in Californië.

Asteroïde 2004 BL86 is ongeveer 325 meter groot, en eromheen cirkelt een maan met een doorsnee van 70 meter. Het zal zeker twee eeuwen duren voordat 2004 BL86 opnieuw in de buurt van de aarde zal komen. Volgens NASA heeft 16 procent van alle asteroïden die in de buurt van de aarde komen, één of twee manen.

Allerhande UFO-experts zijn ervan overtuigd dat rond de asteroïde een buitenaards ruimteschip cirkelt, zo meldt de Britse krant Metro. Complotsite UFO Sightings Daily gelooft niets van de uitleg van NASA. “Er draait een UFO in een baan om de asteroïde,” aldus de site. “We zien op de foto dat het schip ruitvormig en plat is.” Verder zou de UFO niet draaien, maar zichzelf recht houden. “Iets wat een ruimteschip ook zou doen.”

Schrijver Nigel Watson is ook overtuigd van de buitenaardse oorsprong. “We weten al dat komeet 67P een enorm ruimteschip is,” vertelde hij aan Yahoo. “Dat schip heeft al 20 jaar radiocontact met NASA. Daarom is Rosetta er ook naartoe gestuurd, om contact te maken met de aliens.”

“We zouden dus niet vreemd moeten opkijken dat er een UFO wordt ontdekt bij asteroïde 2004 BL86,” voegde hij toe. Watson merkte op dat UFO’s hier komen in enorme moederschepen die vermomd zijn als kometen en asteroïden.

[Metro]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Poresch schreef:

  Tuurlijk is het een ufo: het vliegt en niemand die weet wat het is… Hou nou eens op om alles wat vliegt een ufo te noemen!

  11 likes
  • Ikke schreef:

   Ff je huiswerk doen.
   Dat noem je namelijk ook een UFO!

   17 likes
   • Poresch schreef:

    Ja wijsneus, wie is hier nu wakker? Probleem hier is dat jullie soms het verschil niet zien tussen een ufo en buitenaardsen die hier rond zouden vliegen… Het eerste bestaat, het andere is maar een idee dat jullie graag willen geloven…

    6 likes
    • Ikke schreef:

     Ga je is echt goed verdiepen in de grote van het heelal.
     Dan ben je gewoon naief als je niet in buitenaards leven geloof.
     Of een egoïst.
     En ga er dan vanuit dat die buitenaardse beschaving technologisch 1miljoen jaar verder is dan ons.
     Die hebben dan geen afstandsbeperkingen meer.
     Ach er zijn zelfs mensen die in een oppergod geloven waar geen enkel bewijs van is.
     Dat is pas echt geloven.

     5 likes
     • Poresch schreef:

      Dat is het verschil tussen jou en mij: ik geloof niet en ga af op wat mijn eigen ervaringen zijn. En reken maar dat ik veel rare dingen in mijn leven heb meegemaakt en ook heb zien vliegen. Ja, ook UFO’s. Maar ik zie de link naar buitenaardsen nog steeds niet. Het wordt ons verteld ja, maar dat het daarmee dan ook de waarheid is…? Geloof niet wat anderen zeggen, hoe mooi het sprookje ook lijkt… Ik ontken niets, maar kan ook niets met zekerheid vaststellen als het om ‘buitenaardsen’ gaat, of hoe je ze ook wilt noemen.

      0 likes
  • pietsnot schreef:

   je noemt het zelf ook een UFO ,,LOL

   3 likes
   • rory schreef:

    Ja dat doet hij. Omdat hij de afkorting goed interpreteert. Een UFO is niet bij uitstek een ruimteschip.

    Het is een ongeïdentificeerd vliegend object totdat het geïdentificeerd is.

    2 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific politics and monetary systems
  Flanders- Antwerp – Exopolitics.org

  UFO-experts zijn ervan overtuigd dat rond de asteroïde een buitenaards ruimteschip cirkelt, zo te zien ja, indien geen false flag. Voor space future bescherming van de Aarde tegen asteroïde inslagen, wat op ruimtevaartvlak, zich beschermen tegen het sadisme uit het universum, de kosmossoep van leven vernielen en scheppen aanwezig op spacelichamen door onderlinge botsingen of inslagen. Op spacedefensie vlak voor een militaire uitbouw van de ruimte : protectie van het leven op de eigen Aarde en het aanreiken van grondstoffen uit de ruimte, die iedere staat kan aankopen en verconsumeren voor
  het huishoudcomfort van de bevolking in de styl van de Brusselse batibouwshow, al dan niet in samenwerking met Extraterrestrials

  1 likes
  • Poresch schreef:

   Gaap! UFO-experts zijn slagers die hun eigen vlees keuren. Ik kan me ook expert noemen in van alles en nog wat. Dit is letterlijk gel*l in de ruimte 😉

   12 likes
  • Ferry schreef:

   Met aanreiken en verconsumeren bedoelt u dan alles monopoliseren door onze oliebaronnen, gelukkig geloof ik niet in die ufo onzin.
   Indien die zogenaamde buitenaardsen echt bestaan en hogere technologische middelen hebben dan de aardsen dan vraag ik mij af waarom die dan schrik zouden hebben om ons openlijk een bezoek te brengen daar zij gezien hun vermogen om ons te vernietigen in het voordeel zijn.

   1 likes
  • svartvatten schreef:

   Geweldige uitleg, Rasechte Berenstroop, bedankt, in een klap is alles duidelijk ……..

   1 likes
 • Rick schreef:

  En komeet 67p is een ruimteschip? Zijn er echt mensen die deze informatie serieus nemen?

  6 likes
  • Eeelke schreef:

   Rick,Verdiep je eens in de Mars-maantje Phobos en Deimos, Beide maantjes hebben een baan die niet mogelijk is, ze zijn te licht voor hun omvang en samenstelling en moeten dus hol zijn. Alle pogingen om er op te landen zijn mislukt.

   2 likes
 • Kalki schreef:

  Zou die UFO de Astroide in de gaten houden dat de Astroide geen schade berokkent aan planeten die beschavingen herbergen?

  5 likes
 • Thomas schreef:

  Het is niet de enigste met zo’n ‘maan’
  Astroide 1999 QE2 heeft ook zo’n maantje die precies er op die van 2004 BL86 lijkt.
  http://youtu.be/m2Qp3doeY9I

  5 likes
 • Red Skywalker schreef:

  Het is gewoon een maantje zoals NASA zegt. Er bestaat geen ander leven dan hier op Aarde. De enorme afstanden in het Heelal en de beperking van de lichtsnelheid zorgen ervoor dat we altijd geïsoleerd en volkomen alleen zullen zijn. ‘Vliegende schotels’ zijn technisch en wetenschappelijk onmogelijk. Concentreer je liever op je familie, werk en inkomen voor je nieuwste Iphone. De enige hoop die je hier op Aarde kunt hebben is die in een hogere ‘geestelijke’ macht. Aanbid die dan ook en zorg dat uiteindelijk iedereen dat doet.

  Dit is je werkelijkheid zoals die op deze planeet heerst. Andere planeten zijn slechts helse materieballen. Zoek niet verder en braak verder geen onzin uit.

  Zolang dit het heersende gedachtegoed blijft, slopen we onze planeet. Natuurlijk is er een wetenschappelijke mogelijkheid om tussen de sterren te reizen, voor altijd voldoende energie te hebben en iedereen te genezen. Het wemelt van de mensen in het heelal, al hebben ze verschillende vormen. Ieder levend wezen evolueert na lange tijd toch tot een menselijke vorm.
  Maar zolang niemand die wetenschap heeft ontdekt, of al heeft ontdekt maar niet wil onderwijzen, blijft het menselijk leven op Aarde een zielig zooitje. Gelukkig is dit maar tijdelijk, wat niet werkt verdwijnt weer.

  3 likes
 • Eeelke schreef:

  Het is waarschijnlijk gewoon een ster op de achtergrond. De astroide verplaatst zich en de ster staat stil.

  3 likes
  • Thomas schreef:

   Een ster is uitgesloten aangezien de data niet van een optisch apparaat komt maar van een radarinstallatie.
   Die een te beperkt bereik heeft om een ster te waarnemen.

   0 likes
 • Nedroj schreef:

  UFO ‘unidentified flying object’

  Serieus jongen,

  2 likes
  • Poresch schreef:

   De vermeende spraakverwarring zit ‘m in de tekst:
   “…Er draait een UFO in een baan om de asteroïde,” aldus de site. “We zien op de foto dat het schip ruitvormig en plat is.” Verder zou de UFO niet draaien, maar zichzelf recht houden. “Iets wat een ruimteschip ook zou doen…”
   In de tekst wordt al meteen de relatie gelegd dat een UFO een ruimteschip zou zijn. Nou, dan haak ik al meteen af en dat is waar ik op reageer.
   Idd was het beter geweest als ik had gezegd: noem nou niet iedere UFO een ruimteschip met buitenaardsen of een of ander nieuw ding van de NASA of oud ding van iets dat Niburu heet…

   1 likes
 • Topper schreef:

  Moet ik dit nou echt serieus.

  3 likes
 • Ruud schreef:

  Wel vreemd dat het object niet meedraait in de draairichting van de asteroïde zelf

  2 likes
 • Ronny schreef:

  hm. niet eens een complot achter ???

  3 likes
 • Marcel M schreef:

  tuurlijk een ruimteschip dat zich vermomt als een komeet, ja de aarde en de mensen zijn zo eng en gevaarlijk daar ga je je wel voor vermommen ook al ben je in staat interstellair te reizen met je vermomde ruimteschip GET A LIFE!

  1 likes
 • Kevin schreef:

  Moet een interessante komeet zijn om daar even wat te gaan rondhangen…

  0 likes
 • Rick schreef:

  Eeelke, ik wil best geloven dat de genoemde manen zich anders gedragen dan normaal. In de cosmos zijn er meerdere fenomenen die (nog) niet helemaal te verklaren zijn, maar ik snap niet wat daar de link is met 67p en een ruimteschip..

  0 likes
 • gerrit schreef:

  ja dat is een ei cel die bijna wordt bevrucht door een zaadje van mij, kiek ehm s gaan die sterke beer

  srry kon het niet laten XD hij is wel heel rond voor een astroide heb ik nog nooit gezien maar, zoveel heb ik er in dit leven ook nog niet gezien !

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  >