Buitenland

De mainstream media zijn overgenomen door de CIA en de Mossad. Hoogleraar reageert op ‘volstrekt ongepaste maatregel’

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse mainstream media worden zwaar beïnvloed door spionagediensten, zoals de CIA en de Israëlische Mossad. Dat heeft een Amerikaanse academicus en analist gezegd.

Onlangs werd het kanaal van Press TV door YouTube geblokkeerd, volgens emeritus hoogleraar James Henry Fetzer om de druk op Iran op te voeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Helaas zijn de mainstream media hier in de Verenigde Staten overgenomen door de CIA en de Mossad,” zei Fetzer.

AIPAC

De analist merkte op dat de regering-Trump Iran onder druk zet in opdracht van de American Israel Public Relations Committee (AIPAC).

Trump besloot zich in mei 2018 terug te trekken uit de atoomdeal met Iran. Daarnaast heeft de president een aantal economische sancties afgekondigd tegen Teheran.

Verder is de Iraanse Revolutionaire Garde, het militaire elitekorps van Iran, door de VS aangemerkt als terroristische organisatie.

Geweigerd

Op vrijdag blokkeerde de Amerikaanse techreus Google zonder waarschuwing de YouTube-kanalen van Press TV en HispanTV.

Google heeft tot dusver geweigerd een verklaring te geven voor de ‘volstrekt ongepaste maatregel’.

Het is niet voor het eerst dat het YouTube-kanaal van Press TV is geblokkeerd.

Gesloten

Het oorspronkelijke kanaal van de Iraanse tv-zender werd opgericht in december 2009 en in september 2013 gesloten.

Een nieuw kanaal werd twee maanden later opgericht, maar ook dat werd al snel geblokkeerd.

Het huidige kanaal, het vierde, bleef lange tijd actief en had op den duur ruim 270.000 abonnees, tot het vrijdag werd gesloten.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
5 jaren geleden

Amerika terroristen natie!!! With lies and under pressing they rule the world. Een ieder die dat in de weg staat wordt opgeruimd.
Uitschot 1ste klasse daar

Wanneer worden ze echt gestopt??

mike
mike
5 jaren geleden

Het feit dat het al zo breed bekend is dat de media niet objectief is en over veel onderwerpen ronduit liegt is best hoopgevend te noemen. Het is onafwendbaar dat de gehele mensheid dit probleem op een gegeven moment onder ogen gaat zien.

Er gaat een dag komen dat de gecontroleerde media zichzelf compleet buiten spel zet en hun hele invloed op de samenleving verliest. Om die reden zijn de achterliggende criminele organisaties al een tijdje om zich heen aan het slaan en grijpen ze elke mogelijkheid aan om onrust te stoken. De vele aanslagen van de afgelopen jaren zijn daar voorbeelden van.

En afgezien van al het leed dat men ermee aanricht, worden hierdoor alleen maar meer mensen wakker. Het bewustzijn over alle leugens neemt exponentieel toe.

Dus… laat ze maar liegen, zo veel als ze kunnen. Ze graven uiteindelijk hun eigen graf.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Ook wereldwijde terroristische aanvallen worden door de CIA, de loopjongens van de zionistische nazi Rothschild/Bilderberg Mossad, georkestreerd en in scène gezet.

Als de Mossad het nodig heeft om de massa, regeringen of wet en regelgeving een bepaalde richting op te krijgen, dan gaat er ergens wel een bom af, worden mensen doodgeschoten of vliegen op afstand bestuurbare vliegtuigen in een gebouw.

Nooit over nagedacht hoe het kan dat de terroristen nooit een regeringsgebouw met inhoud opblazen of een Merkel, Macron of Rutte te grazen nemen, zelfs niet eenns een oud politicus. Rare jongens, die terroristen!…Zijn ze laf, dom, achterlijk, simpel of zelfs bang voor de autoriteiten, maar slim genoeg om onschuldige mensen in het geniep op te blazen en niet bang om daarbij te sterven? Wil je als zelfmoordidioot zo een statement maken richting wereld om welke reden dan ook en daarbij een Allah welgevallig te zijn?

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 jaren geleden

Hahaha niet alleen in The USA.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x