Homepagina » Buitenland » De mainstream media zijn overgenomen door de CIA en de Mossad. Hoogleraar reageert op ‘volstrekt ongepaste maatregel’
De mainstream media zijn overgenomen door de CIA en de Mossad. Hoogleraar reageert op 'volstrekt ongepaste maatregel'

De mainstream media zijn overgenomen door de CIA en de Mossad. Hoogleraar reageert op ‘volstrekt ongepaste maatregel’

De Amerikaanse mainstream media worden zwaar beïnvloed door spionagediensten, zoals de CIA en de Israëlische Mossad. Dat heeft een Amerikaanse academicus en analist gezegd.

Onlangs werd het kanaal van Press TV door YouTube geblokkeerd, volgens emeritus hoogleraar James Henry Fetzer om de druk op Iran op te voeren.

“Helaas zijn de mainstream media hier in de Verenigde Staten overgenomen door de CIA en de Mossad,” zei Fetzer.

AIPAC

De analist merkte op dat de regering-Trump Iran onder druk zet in opdracht van de American Israel Public Relations Committee (AIPAC).

Trump besloot zich in mei 2018 terug te trekken uit de atoomdeal met Iran. Daarnaast heeft de president een aantal economische sancties afgekondigd tegen Teheran.

Verder is de Iraanse Revolutionaire Garde, het militaire elitekorps van Iran, door de VS aangemerkt als terroristische organisatie.

Geweigerd

Op vrijdag blokkeerde de Amerikaanse techreus Google zonder waarschuwing de YouTube-kanalen van Press TV en HispanTV.

Google heeft tot dusver geweigerd een verklaring te geven voor de ‘volstrekt ongepaste maatregel’.

Het is niet voor het eerst dat het YouTube-kanaal van Press TV is geblokkeerd.

Gesloten

Het oorspronkelijke kanaal van de Iraanse tv-zender werd opgericht in december 2009 en in september 2013 gesloten.

Een nieuw kanaal werd twee maanden later opgericht, maar ook dat werd al snel geblokkeerd.

Het huidige kanaal, het vierde, bleef lange tijd actief en had op den duur ruim 270.000 abonnees, tot het vrijdag werd gesloten.

[PressTV]


Vond je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ook wereldwijde terroristische aanvallen worden door de CIA, de loopjongens van de zionistische nazi Rothschild/Bilderberg Mossad, georkestreerd en in scène gezet.

  Als de Mossad het nodig heeft om de massa, regeringen of wet en regelgeving een bepaalde richting op te krijgen, dan gaat er ergens wel een bom af, worden mensen doodgeschoten of vliegen op afstand bestuurbare vliegtuigen in een gebouw.

  Nooit over nagedacht hoe het kan dat de terroristen nooit een regeringsgebouw met inhoud opblazen of een Merkel, Macron of Rutte te grazen nemen, zelfs niet eenns een oud politicus. Rare jongens, die terroristen!…Zijn ze laf, dom, achterlijk, simpel of zelfs bang voor de autoriteiten, maar slim genoeg om onschuldige mensen in het geniep op te blazen en niet bang om daarbij te sterven? Wil je als zelfmoordidioot zo een statement maken richting wereld om welke reden dan ook en daarbij een Allah welgevallig te zijn?

  21 likes
  • ….en waar blijven de geheime diensten met hun eis tot gedwongen inzage in ieders priveleven tot aan de gele kruis in de onderbroek, hun werelwijde nazistische controle en toezicht, met de meest geavanceerde camara- en afluisterapparatuur en overal hangende miljarden kostende spionagesatellieten en bijbehorende -netwerken, z e vinden nog een losgeraakte neushaar in de verlaten woestijn en ruiken zelfs dat een vlo op een aap in de oerwouden een scheet heeft gelaten, maar een terroristische aanslag verijdelen kunnen de westerse nazi’s niet?

   9/11 was ook zo’n niet te voorkomen aanslag en kon ‘zomaar’ gebeuren en de milardenkostende veiligheidsdiensten lagen daarbij languit te slapen en te dromen, geen verdediging in de lucht, geen enkel signaal ging er af bij de heren Pentagon, CIA, FBI, Moassad??…LOL!!…En gij geleuft da?

   Maar na les 9/11 werd alles anders aangepakt en wordt nu iedere slaaf tot op de cent, de neushaar, de scheet gecontroleerd en gevolgd en toch gebeuren er altijd nog weer zaken waarvan men achteraf zegt: “waar zijn nu toch weer de alles en iedereen controlerende en volgende jongens en meisjes die de doorsnee burger wel weten te controleren en tot aan het krankzinnige weten aan te pakken?”. Hoe bijzonder is de wondere wereld van de Judas autoriteiten en de afdeling geheime Slaapmutsen.

   24 likes
   • Vanuit neutraal terrein betracht, maar wat is een Trump met Israel? Is dus overduidelijk : the loosers budhole and errand boy of Bibi and the zionists. En de VS mag bij een aanstaande WOIII spelen voor idioot en sterke Bennie? En daarbij de hete kolen uit het vuur halen voor Israël? En Europa en z’n landen gaan als slaafjes der VS natuurlijk alle medewerking verlenen en is Iran, net als Libie en Syrië, onze grootste vijand en spreekt men in Nederland z’n grote zorg uit en andere blablabla.

    14 likes
 2. Het feit dat het al zo breed bekend is dat de media niet objectief is en over veel onderwerpen ronduit liegt is best hoopgevend te noemen. Het is onafwendbaar dat de gehele mensheid dit probleem op een gegeven moment onder ogen gaat zien.

  Er gaat een dag komen dat de gecontroleerde media zichzelf compleet buiten spel zet en hun hele invloed op de samenleving verliest. Om die reden zijn de achterliggende criminele organisaties al een tijdje om zich heen aan het slaan en grijpen ze elke mogelijkheid aan om onrust te stoken. De vele aanslagen van de afgelopen jaren zijn daar voorbeelden van.

  En afgezien van al het leed dat men ermee aanricht, worden hierdoor alleen maar meer mensen wakker. Het bewustzijn over alle leugens neemt exponentieel toe.

  Dus… laat ze maar liegen, zo veel als ze kunnen. Ze graven uiteindelijk hun eigen graf.

  16 likes
 3. Amerika terroristen natie!!! With lies and under pressing they rule the world. Een ieder die dat in de weg staat wordt opgeruimd.
  Uitschot 1ste klasse daar

  Wanneer worden ze echt gestopt??

  7 likes
 4. Bas van Stapelberg

  Hahaha niet alleen in The USA.

  4 likes
 5. BULLSH*T, de hele MSN is op de hand van de ISLAM, het meest moorddadige geloof op aarde.
  Niemand durft een punt van kritiek te p[laatsen over deze doodsdoctrine.
  Zelfs regionale vodjes zoals DE Gelderlander censureren al jaren kritiek tegen deze misselijkmakende groep.
  Je kan overal op reageren als lezer behalve op berichten over moslims.
  Toen die NEP aanslag op die jankerds in Nieuw Zeeland geplaagd was kon dat wel en spraken de linkse deugers er schande van, maar tijdens de paas aanslagen op Sri Lanka hoor je niemand hier over.
  Benieuwd of dat geaffecteerd pratende mormel, Burgermeester Femke Hal(al)sema deze week ook mee gaat lopen tijdens een stille tocht voor de zoveelste onschuldige slachtoffers van die bloeddorstige psychopaten.
  Ga mij niet vertellen dat Amerika en Israel de boosdoeners zijn want dat slaat echt helemaal nergens op.
  De grootste boosdoeners zijn die linkse munt thee zuipers met hun gekruip voor alles wat islamitische is..

  1 likes
  • Islam, islam, islam, islam … dat is exact wat ze willen. Dat je gedachten doorweekt zijn met islam.
   Zodat je niet verder gaat zoeken wat openlijk te vinden is!!!

   “You will pay dearly for it Europeans! To such an extent that you have no idea! And you will have no place to run to. Because all the evil you have done to Israel [the Jews], you will pay for it a hundred-fold. When Italy will be gone, when Edom (that is why Christianity’s headquarters, which come from ‘Hessal’, is there), when that place will be gone, and that’s what Islam is going to do. Islam is the broom of Israel, you have to know it. So, instead of having us do all the job, He sends Ishmael to solve the problem. When he is going to clean all this and that the wine will come back home, then it’s Melah Ramachiar(messiah time).”

   -Rabbi David Touitou

   1 likes
  • Je zit toch echt niet goed hoor. De islam kan dit nooit coordineren / financieren. Dat ze het mooi vinden en zelfs opeisen betekent niet dat ze het ook gedaan hebben. Het pentagon en het congress zijn het slaafje van Israels regering wat weer in stand wordt gehouden door de MSM propaganda die voor 97% in Joodse handen is..

   1 likes
  • Lust je geen muntthee?
   Met sommige mensen is het beter thee drinken Dan slap gezever bij een Haag’s bakkie

   In Sri Lanka begrijpt/weet het merendeel van de bevolking zeer goed wat er aan de hand is, daar valt voor msm niet zoveel dramatisch emotionele angstopwekkende nonsense over te schrijven.

   Wat het meest erg is, is de toekomst voor het toerisme in dit prachtige land met zijn vredeslievende, zeer gastvrije inwoners…dat gaat miljarden kosten.

   En…ja, daar zul je voor in een vliegtuig moeten stappen of de oceanen over zeilen, een aanrader!

   0 likes
 6. de U.S. zat ook achter Hitler. laten we eerlijk zijn, die schurkenbende verdient niet beter dan vernietigd te worden.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Nobelprijswinnaar onderzocht corona-besmettingen in 78 landen. Dit is zijn opmerkelijke conclusie

Nobelprijswinnaar en biofysicus Michael Levitt deed een ...

coronavirus

Coronavirus is een biologisch wapen, schrijft deze oud-president in brief aan VN

Het is inmiddels duidelijk dat het coronavirus ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.