Great ResetMens en Dier

Rutte verzekert ons: op het World Economic Forum worden geen besluiten genomen

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Na zijn bezoek aan de Amerikaanse president Biden reisde premier Rutte meteen door naar Davos voor de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum.

“In tijden van oorlog en instabiliteit is het belangrijker dan ooit om met elkaar in gesprek te blijven. Op het World Economic Forum komen politici, bedrijven, internationale organisaties en wetenschappers samen om te praten over grote vraagstukken rond economie, energie en klimaat,” schrijft de premier op social media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Rutte plaatste ook een filmpje waarin hij zegt dat er de laatste tijd ‘best wat te doen was’ over het WEF. “Daar zouden spannende dingen gebeuren. Nou, dat valt allemaal erg mee,” stelde de premier.

Geen besluiten

“Wat er wel gebeurt, is dat daar panels zijn om te praten over belangrijke ontwikkelingen,” vervolgde Rutte, die Oekraïne als voorbeeld noemde. “Het WEF is ook een mogelijkheid om politici, bedrijven, journalisten en wetenschappers te spreken.”

Zou je dat apart moeten doen, dan praat je misschien wel over letterlijk tientallen reizen naar al deze mensen toe of zij naar mij of naar ons en dit is dus ook veel praktischer, aldus Rutte.

“Er worden geen besluiten genomen,” beweerde hij. “Geen besluiten, maar wel heel veel inspiratie opdoen.”

Daar hebben ze jullie helemaal niet bij nodig

FVD-voorman Thierry Baudet reageert: “Dat klopt. Die besluiten zíjn namelijk al genomen (daar hebben ze jullie helemaal niet bij nodig). Je bent daar met Kaag, Ollongren, et cetera enkel voor de briefing. Enjoy!”

Robert Jensen voegt toe: “Hun systeem is gebroken. Moeilijke maar belangrijke tijden komen.”

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

180 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Waarom was Rutte niet van het begin af aan transparanter?

Adriaan
Adriaan
1 jaar geleden

Geen gordel

Annette
Annette
1 jaar geleden

En zomaar komt er eens géén leugen uit de mond van aartsleugenaar Mark Rutte.

Het is namelijk PRECIES zoals hij zegt: er worden daar geen besluiten genomen, omdat die besluiten al lang genomen zijn.

De “poppetjes” die aan de touwtjes hangen van de leider van het World Economic Forum, “master” Klaus Schwab, komen daar alleen maar om hun verdere orders te ontvangen, maar, denk ik, OOK om eens flink de bloemetjes buiten te zetten.

Ik heb gisteren op Telegram gelezen, dat de prostituees overuren maken om die zó “geweldige” boven ons gestelden, op ALLE fronten tevreden te stellen.

Daarnaast zullen zij ongetwijfeld ook genieten van heerlijk voedsel en dranken. Uiteindelijk zijn zij de varkens, zie Animal Farm, die vér boven ons verheven zijn.

Ik heb OOK gelezen, dat vanaf 24 januari a.s. er toestemming is gegeven om in ongelooflijk veel levensmiddelen INSECTENPOEDER te verwerken. Dat las ik vorig jaar al en DAT is ook de reden, dat mijn man sinds die tijd ons eigen brood bakt.

Dus: buiten de giftige stoffen, die je, tenzij je een eigen waterfilter hebt, via het drinkwater, de lucht (chemtrails), heel veel voeding überhaupt al binnen krijgt, komt daar nu ook insectenpoeder bij. Wat een horror!

Ik heb trouwens NOG een giftig iets vergeten: de experimentele gentechinjectie. Maar ik weet uiteraard dat de meeste lezers die Godzijdank niet hebben genomen. Dat was toen nog een keuze. Maar tegen de rest wordt het moeilijker om dat te vermijden.

Dan terug naar Davos: Het blijft een ongelooflijke schande, dat nationale regeringsleiders, die er in de eerste plaats zouden moeten zijn voor de eigen bevolking, orders hebben ontvangen om hun eigen bevolking te knechten.

Wat ik dus al eens eerder betoogde: WIJ zijn in feite bezet gebied, ofschoon er helaas genoeg mensen zijn, die DAT totaal niet begrijpen.

Onbekend
Onbekend
1 jaar geleden

Elk nieuw kabinet en alle politici zweren trouw aan de koning, een weffer.

Back to top button
180
0
We lezen graag je reactie!x