Homepagina » Paranormaal » Russische jongen claimt van Mars te komen, zegt dat het leven oneindig is
Russische jongen claimt van Mars te komen, zegt dat het leven oneindig is

Russische jongen claimt van Mars te komen, zegt dat het leven oneindig is

Veel mensen zijn geïnteresseerd in reïncarnatie, de opvatting dat we na de dood niet verdwijnen, maar opnieuw geboren worden. Sinds enige tijd wordt hier ook wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Een bekende wetenschapper die herinneringen aan vorige levens bestudeert, is psychiater dr. Jim Tucker van de Universiteit van Virginia.

Het meest opzienbarende verhaal over reïncarnatie is misschien wel dat van Boriska. Enkele jaren geleden trok deze Russische jongen wereldwijde aandacht toen hij claimde in een vorig leven op Mars te hebben geleefd. “Soms ging hij in de lotushouding zitten en vertelde hij ons gedetailleerde informatie over Mars, planetaire systemen en andere beschavingen,” zei de moeder van de jongen in gesprek met de Russische krant Pravda. “We stonden voor een raadsel.”

Lemuria

Boriska zei dat de rode planeet ook op dit moment nog bewoond is, hoewel de atmosfeer zwaar beschadigd is geraakt als gevolg van een enorme catastrofe. De Marsbewoners leven in ondergrondse steden, aldus de jongen.

De Russische jongen zei ook dat hij geregeld naar de aarde vloog om onderzoek te doen. Dat gebeurde volgens hem ten tijde van de Lemurische beschaving. Hij zei dat Lemuria verloren ging omdat ‘de mensen zich niet meer spiritueel ontwikkelden en de eenheid van hun planeet verbraken’.

De jongen vertelde en passant ook nog even dat mensen geen oude kennis gaan vinden onder de Grote Piramide van Cheops. “Die kennis zal worden gevonden onder een andere piramide, eentje die nog niet ontdekt is,” klonk het.

Oneindig

Boriska zei niet bang te zijn voor de dood ‘omdat het leven oneindig is’. Specialisten vroegen de jongen waarom aardse ruimteschepen vaak crashen als ze Mars naderen. “De Marsbewoners zenden speciale signalen uit die stations vernietigen die schadelijke straling bevatten,” reageerde hij.

Terwijl hij UFO’s tekende gaf hij uitleg over hun structuur en de manier waarop ze werken. “Deze bestaat uit zes lagen,” zei hij. “De bovenste laag bestaat uit metaal, de twee laag uit rubber, de derde weer uit metaal en vervolgens een laag met magnetische eigenschappen. Die laatste laag stelt ruimteschepen in staat om het universum te doorkruisen.”

In onderstaande video wordt Boriska geïnterviewd door Project Camelot:

[Collective-evolution, SimpleCapacity]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
5 jaren geleden

Sh*t moet ik dus nog 10000000000000000000000x terugkeren in een nieuw leven!
Er zullen veel levens tussen zitten van verschrikkelijke pijn en verdriet. Ik kies dus voor gewoon niets na dit leven, dat is altijd beter dan miljoenen keren opnieuw te leven. Ik heb geen angst voor niets na dit leven maar wel als ik nog miljoenen keren opnieuw moet leven in dit universum !

Berry1982
Berry1982
5 jaren geleden

Dat is dus de reden dat wij telkens in herhaling vallen op deze aarde, net zo lang dat wij het vernietigd hebben helaas. Zitten hele goede zielen bij maar echter ook heel veel slechte!

Ik geloof in reïncarnatie heb ook wel eens gevoel dat ik het zelf ben vanwege veel herinneringen, als het nep is hebben zij hem goed in het oor gefluisterd. Of hij heeft een geweldige fantasie!

formidabele
formidabele
5 jaren geleden

het feit nooit meer eeuwige rust te kunnen vinden is een gruwel?

koekje
koekje
5 jaren geleden

The boy says that the displacement of Earth’s poles will cause two catastrophes: in 2009 and 2013. Only a few people will survive, he said. – See more at: http://www.pravdareport.com/science/mysteries/05-03-2008/104375-boriska_boy_mars-0/

Zo kan die wel weer. NEXT

x

Check Also

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

egyptenaren

Wisten de oude Egyptenaren meer dan we denken?

Veel mensen kijken momenteel op Netflix een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x