Mens en Dier

Manager bij investeringsfonds George Soros verkrachtte en elektrocuteerde vrouwen in sekskerker. Dit deed hij nog meer

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is al veel geschreven over de Amerikaanse miljardair George Soros. In de media wordt hij vaak afgeschilderd als een gulle filantroop, maar nu wordt langzaam maar zeker duidelijk in wat voor kringen hij zich begeeft.

Een oud-manager van één van de investeringsfondsen van Soros is beschuldigd van mensensmokkel en gewelddadige verkrachting. Drie modellen uit Florida eisen een schadevergoeding van 27 miljoen dollar.

Howard Rubin (62) zou de drie vrouwen in 2016 zwaar hebben mishandeld in een geheime ‘sekskerker’ in een peperduur penthouse in Manhattan.

De vrouwen claimen dat Rubin en zijn trawanten contact opnamen via Instagram en hen vervolgens naar New York lokten.

Verdoezelen
Manager bij investeringsfonds George Soros verkrachtte en elektrocuteerde vrouwen in sekskerker. Dit deed hij nog meer
Howard Rubin (Zero Hedge)

In Manhattan werden ze gedrogeerd, geslagen, geëlektrocuteerd en vastgebonden. Eén van de vrouwen werd zo hard geslagen dat ze flauwviel.

Tegen de andere twee zou hij gezegd hebben: “Ik ga jullie verkrachten zoals ik mijn dochter verkracht.”

Hij probeerde de verkrachtingen en aanvallen vervolgens te verdoezelen door ze 5000 dollar per persoon te geven.

Verlies

Rubin, een beruchte Wall Street-handelaar, wordt verantwoordelijk gehouden voor het verlies van 377 miljoen dollar dat de bank Merrill Lynch in 1987 leed.

De vrouwen zeggen dat ze bleven terugkomen omdat ze het geld nodig hadden. Het personeel van Rubin bood hen duizenden dollars, fotoshoots en gratis vluchten naar New York.

In het appartement werden ze door Rubin gedrogeerd, geslagen en verkracht, waarna hij naar huis ging om tijd door te brengen met zijn vrouw en drie kinderen.

Medische verzorging

De vrouwen werden naar eigen zeggen vaak zo hard geslagen dat ze naderhand medische verzorging nodig hadden. Het personeel gaf hen vervolgens nog meer zwijggeld en betaalde daarnaast de ziekenhuisrekeningen.

Rubin stond van 2008 tot 2015 aan het hoofd van een investeringsfonds van financier George Soros. Hij heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
4 jaren geleden

Vaag zooitje daar.

Jelle
Jelle
4 jaren geleden

Ja de beerput gaat sneller open wie volgt

Henk
Henk
4 jaren geleden

Moet het verschil tussen Khazaren en joden nog worden uitgelegd?

Louise
Louise
4 jaren geleden

Ach dit is helaas maar een heel kleine aanwijzing de beerput is natuurlijk veel groter en erger…… Maar zeggen die vrouwen we bleven terug komen omdat we het geld nodig hadden, 5000 dollar per keer……. Hier word ik nou zo moedeloos van , dat is ook het probleem waarom de meeste zaken nooit opgelost worden……En het trouwens ook gewoon door gaat…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x