Archeologie

Sporen van onbekende beschaving ontdekt hoog in Himalaya. Deze archeologen staan voor een raadsel

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Russische archeologen hebben hoog in de Himalaya twee archeologische complexen met unieke stenen figuren gevonden.

De complexen blijken te zijn gebouwd door een nog onbekende beschaving. Ze dateren uit de middeleeuwen, zegt het onderzoeksteam onder leiding van archeologe Natalia Polosmak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Er zijn twee rituele complexen ver en hoog in de bergen ontdekt op plekken die allesbehalve makkelijk te bereiken zijn,” zei Vyacheslav Molodin van de Russische Academie van Wetenschappen.

Uniek

De beelden, waaronder zo’n 200 stenen ruiters, zijn in dezelfde stijl gemaakt en rijkelijk versierd. Toch is ieder beeld uniek.

In de buurt van de heiligdommen hebben archeologen ook waterbronnen en andere stenen bouwwerken ontdekt, die gerelateerd zouden zijn aan religieuze complexen.

Onduidelijk

“Het is onduidelijk welke beschaving hierachter zit,” zei Molodin. “Het moet een bevolking zijn geweest die plotseling is verschenen in de Himalaya, zich heeft gevestigd in afgelegen gebieden en deze sporen heeft achtergelaten.”

Molodin sprak van een verrassende en fantastische vondst. “Je zou denken dat we alles al weten over India, maar dit is voor het eerst dat de wetenschappelijke gemeenschap hier kennis van neemt.”

“De vondst laat zien dat we nog niet alles weten over de planeet,” zei hij tegen persbureau RIA Novosti. Het team van Polosmak is al drie jaar in India.

Foto: Scfh.ru

[RIA Novosti]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert
bert
6 jaren geleden

Dit lijkt verdacht veel op wat de kelten hebben achtergelaten. Vooral de motiefen die gebruikt zijn.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
6 jaren geleden

Na de zondvloed 6000j geleden waren het enkel de Himalaya Volken die dat overleefden.
Anunnaki 1 ras overleefde dat door Marduks hulp. ( dat 1 ras moorden alle Kelten Druïden, Indianen alles en iedereen stammen alles uit die met de Spirituele Wereld verbonden waren, zij rulen nu de planeet maar niet voor lang meer), het geluk van Tibet en Himalaya Volken dat zij niet uitgemoord zijn was omdat ze amper bereikbaar waren, all knowledge ligt ginder, graaf in dat Tibet en Himalaya historie en Green Emerald stone en alle antwoorden verkrijg je…
Himalaya Volken waren NIET door Anunnaki gecreëerd.
Dit zijn restanten van Aryan Ras waarvan de Kelten idd ook afkomstig van waren, zij gaan minimum terug tot een 12-30000j geleden die Roots en zijn ook degenen met Swastika teken verbonden ras…

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x