CoronaMens en Dier

Marion Koopmans over tienjarenplan WHO: ‘Bereid je voor de komende 10 jaar, er gaat een grote crisis komen’

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Als ik goed volg wat je al jaren zegt, dan is de kans dat [er] een tweede pandemie komt heel erg groot, zei Eva Jinek in haar talkshow in gesprek met viroloog en OMT-lid Marion Koopmans.

“Ja, daar is wel consensus over. Dat staat ook al een tijdlang in het tienjarenplan van de Wereldgezondheidsorganisatie. Daar stond: bereid je voor de komende 10 jaar, er gaat een grote infectieziektecrisis komen,” reageerde Koopmans. “Nou, dit was jaar één. Dus eh…”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Miljardair en ‘machtigste arts ter wereld’ Bill Gates verwees in een interview met Stephen Colbert naar ‘pandemie 2’. Hij noemde corona ‘pandemie 1’. Die zal pas echt aandacht krijgen, lachte Gates besmuikt.

Onverwachte uitbraak

Anthony Fauci waarschuwde de regering-Trump in januari 2017 dat er ‘een onverwachte uitbraak’ van een nieuwe ziekte zou plaatsvinden. Hij zei destijds dat de Verenigde Staten beter voorbereid zouden moeten zijn.

“De komende regering zal geconfronteerd worden met een uitdaging op het gebied van besmettelijke ziektes. We zijn er heel erg van overtuigd dat dit ergens in de komende jaren zal gebeuren,” zei de virusadviseur tijdens een speech aan de Georgetown University.

De ‘onverwachte uitbraak’ kwam er, precies zoals hij en Gates hadden voorspeld.

Stripboek

In 2012 liet de EU een stripboek maken over een virusuitbraak die ongekozen bureaucraten weten te bezweren. Het stripverhaal was niet bedoeld voor het grote publiek, maar voor intern gebruik. In de beschrijving bij de publicatie stelt de EU dat het verhaal ‘fictie is, maar ook feitelijke informatie bevat’.

In het stripboek zijn wetenschappers te zien die in een lab in China experimenteren met virussen. Een held reist terug in de tijd om de autoriteiten te waarschuwen voor de aanstaande pandemie.

Het stripverhaal voorspelt draconische veiligheidsmaatregelen, waaronder afstand houden, die het dagelijks leven ondraaglijk maken. Ook worden de globalisten geprezen omdat ze hebben geholpen bij de ontwikkeling en verspreiding van een vaccin.

Opstand

Talloze artsen en wetenschappers hebben gezegd dat deze pandemieën gepland zijn om meer controle te krijgen en de bevolking uit te dunnen. In verschillende landen, waaronder Australië, spreken politici en media inmiddels openlijk over ‘de Nieuwe Wereldorde’. Er durven echter ook steeds meer artsen en wetenschappers in opstand te komen tegen de tirannie.

Kijk hier voor meer informatie.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eddy
Eddy
1 jaar geleden

SPARS 2025 👍🏼

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Verhalen uit de ouwe doos.

Alex Shao
Alex Shao
1 jaar geleden

Trap er niet in,ze proberen ons weer te vermoorden met vergif! Wees op je hoede!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het is de kwestie om je bij de volgende aanval op het gezond verstand niet meer tot paniek te laten drijven door kranten en journaaluitzendingen. Angst is altijd al een slechte raadgever geweest en we hebben de afgelopen twee jaar kunnen zien tot wat het kan leiden. Laat je gezond verstand werken en het zal duidelijk worden dat ze van hogerhand telkens weer dezelfde strategie gebruiken om hun wil door te drijven. Kom in verzet en weiger nog verder mee te doen aan dit belachelijke WHO verhaal, anders zijn we als mensheid gedoemd om ons verdere leven in slavernij door te brengen…

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x