Archeologie

Geen bewijs dat vogels zijn geevolueerd uit dinosauriers

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De sensatiepers geeft doorgaans veel aandacht aan evolutionisten die beweren dat vogels ooit geëvolueerd zijn uit dinosauriërs.

Niet alle evolutionisten zijn het eens over conclusies die worden getrokken op basis van fossielen, maar toch doen de reguliere media alsof enkele van hen voor de wetenschap als geheel spreken.

Er zijn fossielen van dinosauriërs ontdekt die veren lijken te bevatten. Nadere inspectie onthult dat het niet gaat om veren, maar om schubben die er tijdens de fossilisatie enigszins als veren uit kwamen te zien. Alle dinosauriërs waren immers reptielen.

Microraptor

Sommige evolutionisten menen meer bewijs te hebben gevonden dat vogels geëvolueerd zijn uit dinosauriërs. De naam van het gefossiliseerde wezen luidt Microraptor. De Microraptor had vier vleugels en een lange staart. Was het een dinosauriër die in een vogel evolueerde of was het een unieke vogel?

Ten eerste ontdekten wetenschappers de restanten van een vogel in de ribbenkast van Microraptor. De Microraptor at vogels. Dat betekent dat vogels reeds bestonden ten tijde van Microraptor. Daarom kon Microraptor niet evolueren in een vogel. De veren en vleugels van Microraptor waren volledig ontwikkeld.

Bovendien kan een deels ontwikkelde diersoort nooit overleven in het wild. Alle levensvormen moeten volledig gevormd en volledig functionerend zijn om te kunnen overleven. De lange staart van Microraptor diende ter stabilisatie omdat het dier vier vleugels had.

Ontwerper

Genetische informatie wordt niet bij toeval verspreid en dus is het logischer om aan te nemen dat er een intelligente architect of ontwerper is die functies voor allerlei doeleinden ontwerpt.

Junk-DNA is geen junk. De ongecodeerde segmenten van het DNA blijken van essentieel belang bij het reguleren van genexpressie. Dat deze segmenten niet worden gebruikt voor de productie van eiwitten betekent niet dat ze nergens voor worden gebruikt. Wegens onwetendheid van de wetenschap zijn deze vitale segmenten van het DNA door de jaren heen per abuis geclassificeerd als junk.

Er worden alleen fossielen gevonden van volledig gevormde en complete diersoorten, krachtig bewijs dat alle soorten op aarde verschenen als compleet en volledig gevormd. Dat is alleen mogelijk door middel van creatie.

Ouderwets en gedateerd

Alle fossielen die zijn gebruikt om de menselijke evolutie te ondersteunen bleken een hoax of niet-menselijk. Schoolboeken en musea tonen nog altijd voorbeelden en illustraties van de menselijke evolutie die door de meeste evolutionisten reeds als ouderwets en gedateerd worden gezien.

Het is een wetenschappelijk feit dat er beperkte ruimte is in de natuur voor biologische veranderingen. Beperkte evolutie is mogelijk, zoals verschillende varianten van honden, katten, paarden, koeien, enzovoorts, maar van sponsdier tot mens…

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat willekeurige veranderingen in de volgorde van de genetische code geheel nieuwe genen kunnen produceren. Dat is hetzelfde als zeggen dat het veranderen van de volgorde van de letters in een roman uiteindelijk een boek over astronomie zal voortbrengen.

Bron: Pravda.ru

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
4 jaren geleden

Als we zo door gaan met denken dan worden onze hersenen al denkend ook fossielen.
En je zult het je niet kunnen herinneren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x