CoronaMens en Dier

Franse journalist: ‘Heel zorgwekkend dat Ab Osterhaus samenwerkt met Bill Gates’

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!

Zaterdag was de Franse onafhankelijk journalist Freddie Ponton te gast bij de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich. Hij vroeg aandacht voor het One Health Platform, een initiatief gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation met de hulp van vele zogenoemde ‘stakeholders’ en gesteund door de WHO.

Medeoprichter van de One Health Global Leaders Group on Antimicrobial Resistance is bijvoorbeeld Lothar Wieler, de chef van het Duitse RIVM, onthulde Ponton, waarna Füllmich hard begon te lachen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De advocaat beschuldigde Wieler ervan overheden doelbewust te hebben misleid. Hij sleepte hem voor de rechter namens een cliënt. Vervolgens gebeurde er iets vreemds. Füllmich had contact met iemand die op het kantoor van de Duitse bondskanselier werkt en die zei tegen hem dat ze ‘in paniek waren’.

Extreem gevaarlijk

Vervolgens dwongen de rechters de cliënt van Füllmich 350.000 euro te betalen om de zaak in behandeling te nemen. Enkele dagen later deed de Duitse arbeidsinspectie een inval bij de fabrieken van zijn cliënt. “Dit is waar je mee te maken krijgt als je dit doet. Op alle fronten wordt druk uitgeoefend.”

Onder One Health opereert een groep die de Bio Threats Scanning Group wordt genoemd, vervolgde de journalist. De groep verzamelt data die worden gebruikt om het mondiale gezondheidsbeleid te beïnvloeden en vorm te geven. “Dat is extreem gevaarlijk,” benadrukte Ponton.

Heel zorgwekkend

We zien nu bijvoorbeeld dat de Europese Unie werkt aan een pandemieverdrag dat de WHO zeggenschap geeft over het beleid op landelijk niveau. Dat de WHO beleidskeuzes voor je maakt, is extreem gevaarlijk, zei de journalist.

Ook viroloog Ab Osterhaus, voorzitter van het Research Center for Emerging Infections and Zoonoses (RIZ) in Hannover, is medeoprichter van het One Health Platform, dat gefinancierd wordt door Bill en Melinda Gates, ontdekte Ponton. “Het is heel zorgwekkend om te zien dat deze mannen samenwerken met Bill,” aldus de journalist.


4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ine
Ine
1 jaar geleden

Beetje aan de late kant als je daar nu pas achter komt.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het boevenraderwerk wordt langzaam maar zeker ontrafeld en plots begrijpen we veel beter waarom bepaalde personen bepaalde waanzinnige ideeën verkondigen. Follow the money en ontmasker de misdadigers.

Mar
Mar
1 jaar geleden

Tha was te verwachten, van die engerd. Maar idd zorgwekkend.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

GROOTSTE MASSAMOORD IN DE GESCHIEDENIS VAN NEDERLAND

Zorgwekkend….dat is wel een hele conservatieve schatting van de huidige stand van zaken…Landverrader & Massamoordenaar Herr Doktor Ab Österhaus & de rest van die NSB’ers, hebben een staatsgreep gepleegd in Nederland & vervolgens zijn ze begonnen met het ruimen van alle Useless Eaters…toen die allemaal ingespoten waren met die Operatie-Depopulatie Langetermijn-Executie-VaxxiNazi, hebbend ze ook geprobeerd alle kinderen te ruimen …Dit was Operation-Dark-Winter-Plandemie-1…Operation-Dark-Winter-2 is alweer onderweg….Maar maakt u zich vooral geen zorgen Bill Gates of Hell heeft ook daar alweer een prachtige Experimentele mRNA-Gentherapie-VaxxiNazi voor op de plank liggen…

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x