BuitenlandCorona

Mondkapjesvrij Zweden dicht bij NUL dagelijkse coronadoden

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mondkapjesvrij Zweden nadert nul coronadoden per dag. Ondertussen wuift de hoofdepidemioloog van het land de angst voor de deltavariant weg. In de afgelopen twee weken registreerde Zweden gemiddeld 0,6 coronadoden per dag, schrijft de Daily Mail.

De Zweedse economie ging niet op slot en ook werden er geen lockdowns of strenge afstandsregels ingesteld. Begin juli schafte het land de mondkapjesplicht in het openbaar vervoer af.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Lastig te zeggen

Vrijdag waarschuwde de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC dat de deltavariant even besmettelijk is als waterpokken, maar Anders Tegnell – de architect van de Zweedse coronastrategie – zei dat er nog steeds veel onbekend is over de deltavariant en dat we geen ‘verstrekkende conclusies’ moeten trekken.

Tegen de krant Aftonbladet zei hij dat het lastig te zeggen is hoe besmettelijk delta is. In sommige gevallen besmet één persoon 100 mensen, in andere gevallen niemand, aldus Tegnell. Hij zei ook dat de deltavariant ‘de dominante variant’ is in Zweden en ‘al enige tijd’ circuleert.

Groepsimmuniteit bereikt

Volgens een nieuwe, nog niet gepubliceerde Zweedse studie heeft het land al groepsimmuniteit bereikt tegen meerdere coronavarianten. De onderzoekers zeggen dat de grens om groepsimmuniteit te bereiken veel lager lijkt te zijn dan gedacht.

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
2 jaren geleden

En dan nog niet worden de mensen wakker…

Annette
Annette
2 jaren geleden

DAT zal de Deep State helemaal geen mooi nieuws vinden. Dit gaat dus helemaal niet volgens plan. WAT? Gaan er nauwelijks mensen dood in Zweden aan corona?
Wat ik wel graag zou willen weten, is, hoeveel % van de Zweden inmiddels “gevaccineerd” is, want volgens mij is er een zeer duidelijke relatie tussen de zogenaamde Deltavariant en de prik. In DIE landen waar veel mensen zijn geprikt, zijn nu weer veel coronapatiënten. Dat mis ik jammer genoeg in dit verhaal.
Wel mooi natuurlijk dat deze Anders Tegnell zonder dralen de Amerikaanse CDC tegenspreekt en TERECHT zegt, dat er nog geen conclusies getrokken kunnen worden. Lijkt MIJ logisch. Wat ze in Amerika zeggen, komt rechtstreeks uit de hele grote duim.
In Zweden zijn in ieder geval een stuk minder trekpoppen te vinden dan in ons land. Ik hoor ook nauwelijks verhalen over demonstraties in dat land. De Zweden kunnen dus schijnbaar nog redelijk hun gangetje gaan.
Maar ja…. blijft de vraag: hoeveel Zweden hebben die gentechinjectie gehad? Vanaf dat moment is je normale leventje natuurlijk sowieso voorbij. Hetzij op korte of langere termijn.

Locke
Locke
2 jaren geleden

Nu de Delta hierna de Epsilon dan de Zeta dan de Eta,Theta, daarna komen er nog een klein dozijn. Wat een clown show en dat is wat het dagelijkse leven bepaalt. Het mag wat kosten.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Ben benieuwd waar de NWO mee komt om dit te tackelen

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x