Great ResetMens en Dier

‘Ik begrijp niet waarom zo’n beetje alle wereldleiders als schoothondjes achter Klaus Schwab aanlopen’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Van 22 tot 26 mei wordt in het Zwitserse skidorp Davos het World Economic Forum gehouden. De afgelopen twee jaar waren de bijeenkomsten virtueel in verband met de coronapandemie.

Regeringsleiders en andere politici, maar ook topbestuurders uit het bedrijfsleven komen normaal gesproken elk jaar in Davos bijeen om te bespreken ‘wat de wereld nodig heeft’. Dit jaar zijn onder meer minister Sigrid Kaag en de Oekraïense president Zelenski te gast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Steeds meer mensen zetten vraagtekens bij de intenties van het WEF. Zo ook Maurice Jongen, directeur van Medisana Benelux. “Wat ik me constant afvraag, is wat de drijfveer van al die politici is om hun eigen land, waarvan ze nota bene gekozen vertegenwoordigers zijn, te verkwanselen aan de agenda van het WEF. Iets erdoor drukken wat de mensen die hen gekozen hebben helemaal niet willen,” schrijft Jongen op social media. Hij vraagt zich af wat ze in ruil hiervoor krijgen of wat hen is beloofd.

Gewoon bizar!

“Wie is die Klaus Schwab eigenlijk?” vraagt Jongen. “Is het de baas van de wereld, aangezien zo’n beetje alle wereldleiders als schoothondjes achter hem aanlopen? Iets wat ik trouwens niet begrijp, want waarom zou je achter iemand aanlopen die leider is van een private onderneming zonder ook maar de geringste verbinding met politiek en overheid? Iemand die niet gekozen is en die de meest rare uitspraken doet.”

“Of is hij zelf wellicht het schoothondje van een aantal megarijken als Bill G. en George S.?”

“Ik snap niet dat deze persoon zoveel macht kan hebben en de hele wereld schijnbaar met het grootste gemak voor zijn karretje kan spannen zonder ook maar één weerwoord. Gewoon bizar!” stelt Jongen.

Veel erger

Hij waarschuwt verder dat het coronatoegangsbewijs vervangen gaat worden door de Europese digitale ID ‘die in feite hetzelfde is, maar dan veel erger’. “Hier gaat werkelijk alles aan gekoppeld worden.”

En nog steeds zijn er mensen die geloven dat dit een complottheorie is, die je aankijken alsof ze water zien branden als je het hebt over Klaus S. of het WEF en die nog steeds het woord wappie durven te gebruiken, verzucht Jongen.

4.8 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

164 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leo
Leo
2 jaren geleden

World Economic Forum, club van landverraders.

Harry Katyusha
Harry Katyusha
2 jaren geleden

Dat komt omdat niet Klaus Schwab de grote baas is maar een volk dat al eeuwen de dienst uitmaakt hier op aarde,het is dat volkje waar niet over gesproken mag worden maar dat iedereen wel kent.

Annette
Annette
2 jaren geleden

De directeur van Medisana Benelux, Maurice Jongen, is dus duidelijk NIET lid van de club.

Waarom dat is, is natuurlijk niet één, twee, drie te verklaren. Daarvoor weten WIJ natuurlijk te weinig af.

Ik heb in ieder geval wel een paar suggesties: Maurice Jongen zal heel waarschijnlijk een integer mens zijn met een schone lei, die door de WEF vertegenwoordigers NIET gechanteerd kan worden.

Ik ben er 100% van overtuigd, dat veel regeringsleiders aan handen en voeten gebonden zijn om alles te doen, wat hun door die griezelige club wordt opgedragen, omdat ze door bepaald gedrag in het verleden of heden chantabel zijn.

Er kan natuurlijk ook nog een andere reden zijn: gewetenloze “mensen”, die sowieso van God los zijn en totaal vergeten zijn, waarvoor zij regeringsleider zijn en dus eigenlijk de eigen bevolking laten barsten. Daarmee plegen zij in feite volksverraad.

Nog steeds wordt er door het World Economic Forum gesuggereerd, dat ZIJ van de wereld een betere plaats willen maken.

Dat geloof ik ook wel, maar ze vergeten er bij te vertellen: alléén voor een geselecteerde club van bevoorrechten.

Het spreekwoord zegt: “De kruik gaat te water tot ie barst.” Hopelijk duurt dat niet al te lang meer.

Als mijn moeder op dit moment nog zou leven, dan weet ik precies wat zij zou zeggen: “Wij leven in een interessante tijd.”

Mijn antwoord zou dan zonder meer zijn: “Van MIJ zou het wel wat minder interessant mogen zijn.”

Even off topic:

Senator Rand Paul uit de staat Kentucky heeft het voor elkaar gekregen om het gigantische bedrag van 40 MILJARD voor “hulp” aan de Oekraïne te blokkeren.

Dat lukte vrij gemakkelijk. Alleen maar door als eis te stellen, dat er controle moest komen op WAAR het geld aan zou worden besteed.

Het is natuurlijk sowieso al krankzinnig, dat een failliet land als de Verenigde Staten een dergelijk bedrag beschikbaar wil stellen.

Wij snappen dat natuurlijk wel, want binnen de Oekraïne is natuurlijk heel veel bewijsmateriaal te vinden over de Amerikaanse nazi’s. En zij doen het natuurlijk in hun broek dat dat allemaal in handen van de Russen zal komen.

Gelukkig is dat al voor een groot deel gelukt.

De beerput gaat steeds meer open.

Christien
Christien
2 jaren geleden

Het ego van deze groep dat ze bijeenkomen en bepalen wat wij nodig hebben.

Hoe ze ons met de juiste woorden en regels kunnen onderdrukken.
Deze groep vernield en verkwanseld, dus die hebben we niet nodig.

Onze vrije wil, dat hebben we nodig.
Wij zijn geen verdien model en wij verdienen het niet om op alle fronten mishandeld te worden door deze groep mensen.

STA OP EN ZEG STOP.

Back to top button
164
0
We lezen graag je reactie!x