Mens en Dier

Marion Koopmans springt in de bres voor minister De Jonge en krijgt kritiek: ‘Verschrikkelijk mens’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Minister Hugo de Jonge verweet FVD in de Tweede Kamer ‘je reinste complotretoriek’. Hij had zware kritiek op het referendumvoorstel van de partij.

Volgens De Jonge verspreidde FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren ‘totale onzin die niet onschuldig is’. Hij noemde geen voorbeelden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De minister vindt het referendumplan van FVD niet goed, omdat het ‘te veel is gebaseerd op het complotdenken van die partij’.

Chapeau!

Van Meijeren vindt dat De Jonge inhoudelijk moet ingaan op zijn opmerkingen in plaats van ze ‘gemakzuchtig weg te wuiven als complottheorie’. De Jonge is op dat verzoek niet ingegaan, omdat hij het gedachtegoed van FVD ‘geen podium wil geven’.

De minister kreeg veel kritiek. “Ook ik vind dat FVD vaak olie op het vuur gooit, maar het op hooghartige wijze negeren van klachten uit de Tweede Kamer én de samenleving is niet bepaald democratisch en werkt hoe dan ook averechts,” zei jurist Stan Baggen.

Hoogleraar Ewald Engelen voegde toe: “Iets afdoen als complotdenken is geen uitnodiging tot gesprek, maar is iemand veroordelen tot de loony bin. Weinig democratisch. En weinig kritisch jegens de enorme schade die Rutte en co. de democratische instituties hebben bezorgd. Denk aan toeslagen.”

Viroloog Marion Koopmans sprong in de bres voor De Jonge. “Chapeau!” schreef ze op X. Met vier uitroeptekens.

Dedain

“Vrouwe Koopmans, die het maar niet kan laten om steeds opnieuw haar enorme dedain te etaleren voor de coronacritici en pakweg een miljoen mensen die zich niet wilden laten vaccineren, en op alle mogelijke manieren getreiterd en geterroriseerd werden door deze minister van Drang en Dwang,” merkt neuroloog Jan Bonte op.

“De ‘wetenschapper’ die er op werkelijk elk mogelijk aspect van het coronabeleid compleet naast zat, en het ene na het andere belachelijke en onwetenschappelijke advies in elkaar flanste. Dan heb je toch een plaat voor de kop die de bepantsering van een Leopard II verre overstijgt,” vervolgt hij.

“Chapeau, Marion. Voor je niet aflatende pogingen om te laten zien wat voor een verschrikkelijk mens je eigenlijk bent.”

4.9 228 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

153 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
6 maanden geleden

is dat mens nou nog steeds niet opgepakt?

ALF
ALF
6 maanden geleden

Verschrikkelijke Heks.

Jerrel
Jerrel
6 maanden geleden

Beste Mario Koopmans, je mag alleen voor dieren in de bres springen, achterlijke dierenarts.

Ron
Ron
6 maanden geleden

Die struisvogel Koopmans 🤣🤣🤣🤣🤣🤣die maakt de eigen belachelijk.
Hoe dom kan je zijn.
Ze is net zo goed fout tijdens de nep corona.
Jullie allemaal zijn moordenaars eerste klas.

Back to top button
153
0
We lezen graag je reactie!x