Homepagina » Buitenland » Kijk: WHO-onderzoeker doet boekje open over virusexperimenten in Wuhan vóór pandemie
who
Foto: Peter Daszak (Uppsala Health Summit CC BY 3.0)

Kijk: WHO-onderzoeker doet boekje open over virusexperimenten in Wuhan vóór pandemie

In een video die vlak voor het begin van de coronapandemie is gemaakt, bespreekt een WHO-onderzoeker experimenten met coronavirussen op menselijke cellen en gehumaniseerde muizen door het Wuhan Instituut voor Virologie.

De beelden zijn gemaakt op 9 december 2019, drie weken voor de uitbraak van het virus. Viroloog Vincent Racaniello praat in onderstaande video met de Britse zoöloog en voorzitter van de EcoHealth Alliance Peter Daszak. Sinds 2014 heeft de organisatie van Daszak miljoenen dollars van het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH gekregen. Het geld werd doorgesluisd naar het Wuhan Instituut voor Virologie voor onderzoek naar coronavirussen.

Tussen 2014 en 2019 coördineerde Daszak het onderzoek met Shi Zhengli, beter bekend als de ‘vleermuisvrouw’. EcoHealth Alliance ontving 3,7 miljoen dollar van het NIH en daarvan ging 10 procent naar het Wuhan Instituut voor Virologie, schreef NPR. In 2019 werd ook gain of function-onderzoek verricht door het instituut.

Spill-over

Tijdens het interview zei de WHO-onderzoeker dat sommige coronavirussen in het lab menselijke cellen kunnen binnengaan en dat andere bij gehumaniseerde muizen Sars kunnen veroorzaken. Hij waarschuwde dat dergelijke coronavirussen niet kunnen worden behandeld met antilichamen en dat je er niet tegen kunt vaccineren met een vaccin.

Ironisch genoeg zei hij dat zijn team zocht naar een spill-over, dus de overstap van een virus van dieren naar mensen, die de volgende pandemie zou kunnen veroorzaken.

Je kunt ze in het lab vrij eenvoudig manipuleren

Uit de uitspraken van Daszak kan worden opgemaakt dat het Wuhan Instituut voor Virologie in het lab experimenten deed met coronavirussen. “Je kunt ze in het lab vrij eenvoudig manipuleren,” zei hij.

Daszak maakte ook deel uit van het WHO-team dat eerder dit jaar naar Peking afreisde om onderzoek te doen naar de oorsprong van het coronavirus. Het WHO-team, met daarin ook Marion Koopmans, zei na afloop van het onderzoek dat het ‘extreem onwaarschijnlijk is’ dat het coronavirus uit een Chinees lab komt.

[Taiwan News]
4.8 49 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
4 maanden geleden

Marion Koopmans, “Extreem onwaarschijnlijk” deze uitspraken met de klemtoon op ((((EXTREEM)))) is typisch herkenbaar taal gebruik van leugenaars. Voordat nog dergelijke individuen op deze posten terecht komen dienen zij in de wetenschap te zijn dat bij dergelijke uitspraken (nergens op gebaseerd) zij alles zullen verliezen.

t de vries
t de vries
4 maanden geleden

Dat waarschijnlijk ,zullen we maar aannemen als zeker .Het is uiteindelijk niet de eerste keer dat men van uit een lab een virus produceerd .En het aantal keren dat zo een virus zo genaamd ontsnapt ook niet ,zo als nu weer blijkt .Alleen de zo wel economische als menselijke schade is enorm ,men kan er van uit gaan dat ook dat van te voren is uitgedacht .Zo als alles naar buiten kwam de laatste maanden de voorgeschiedenis de geregiseerde verloop van de corona hype . Tot aan de vaccinatie nu ,wij zijn belazerd belogen geestelijk en lichamelijk beschadigd zelfs nu nog .Met vaccins die ons meer schade berokkenen dan beter maken

Annette
Annette
4 maanden geleden

Vanaf het begin van deze zogenaamde pandemie werd er al gesuggereerd dat dat o zo gevaarlijke virus zeer waarschijnlijk uit een laboratorium kwam. Maar dat werd natuurlijk in alle toonaarden ontkend. Het was ondenkbaar dat zoiets was gebeurd. Het was een ongelukje en dat was ontstaan op een grote markt in Wuhan. TOEN had ik al gelijk mijn bedenkingen. Het leek mij veel logischer dat het doelbewust uit een laboratorium kwam. Wij zijn met z’n allen al die tijd voor de gek gehouden. What else is new?
Waarom Marion Koopmans, uiteraard op ONZE kosten, zo nodig naar China moest om de waarheid te achterhalen…. wie het weet mag het zeggen. Totale poppenkast en afleiding.
De beerput gaat steeds verder open.

Vrijmensworden
Vrijmensworden
4 maanden geleden

Is dit niet allemaal misleiding. Want er is geen virus maar een psyop? Virus is nooit geïsoleerd

x

Check Also

corona

Hoger beroep tegen uitspraak over coronapas: ‘Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media’

Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen ...

nieuw-zeeland

Kijk: Premier Nieuw-Zeeland geeft toe dat ze twee klassen creëert, gevaccineerden krijgen privileges

U heeft min of meer gezegd dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

46
0
We lezen graag je reactie!x