UFO

UFO leegde watertank bij boerderij in Australië

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door de jaren heen zijn er veel meldingen geweest van ongeïdentificeerde vliegende objecten die watertanks hebben leeggepompt.

Een interessant voorbeeld is een voorval op 30 september 1980 in de Australische staat Victoria. Die dag leegde een onbekend object op een boerderij bij Rosedale een tank met bijna 40.000 liter water.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De Australische onderzoeker Paul Norman omschreef het incident eens als een ‘zeer indrukwekkende UFO-landing’. De krant Gippsland Times maakte destijds melding van de gebeurtenis.

Witte koepel

De eigenaar van het terrein werd op de bewuste dag wakker van een geluid en zag een vreemd object voorbij vliegen. Het object was voorzien van een witte koepel en hing ongeveer 2 tot 3 meter boven de grond.

De boer kon duidelijk enkele oranje en blauwe lichten aan de buitenkant van het object onderscheiden. De UFO had een diameter van ongeveer 9 meter en was 4,5 meter hoog. Het object bleef enige ogenblikken boven een watertank hangen. Op enkele tientallen meters landde het vervolgens op de grond.

Feeëncirkels

De eigenaar stapte op zijn motor en naderde de UFO tot op enkele tientallen meters. Hij kon zien hoe een zwarte buis rond het object verscheen. Plots hoorde hij een enorme knal waarna het object opsteeg en de landingsplaats verliet. De getuige werd door de knal bijna van zijn motor geblazen.

Op een hoogte van zo’n 3 meter maakte het object geen enkel geluid meer. Op dat moment vielen stenen, planten en resten koemest van de onderkant van de UFO, waarna het object uit het zicht verdween.

Ook op andere plaatsen in de buurt werd melding gemaakt van onbekende objecten die waren geland en een zwarte ring hadden achtergelaten in het weiland. Er werden monsters genomen, maar er kon geen prozaïsche verklaring – bijvoorbeeld feeëncirkels – worden gevonden voor de ringen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Waarom water halen bij een boer uit zijn tank in plaats van uit een meer of zee? Daarom mijn vraagtekens bij dit soort verhalen.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Dat is vast een UFO geweest, uit het STOOM tijdperk.Uiteraard geloof ik dit verhaal,jammer van de niet verschenen foto,s van het object.Het “Kannon” zal thuis gelaten zijn??

J. Selten
J. Selten
11 jaren geleden

als eerste, er viel koemest en dergelijke neer, misschien een manier om het “schip” schoon te maken?
Dat wil ik ook op mijn auto 😛

ten tweede, misschien hadden ze dorst?
in dat geval is het misschien een idee om een wegrestaurant te beginnen voor onze bezoekers. Alleen even denken hoe het met afrekenen moet gaan, ik denk niet dat ze euro’s op zak hebben :s

Chris van Kalken
Chris van Kalken
11 jaren geleden

Er blijft ook wel heel erg weinig ruimte over in die UFO nadat het 40.000 liter water heeft ‘getankt’ Lol.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x