Homepagina » UFO » UFO leegde watertank bij boerderij in Australië
UFO leegde watertank bij boerderij in Australië

UFO leegde watertank bij boerderij in Australië

Door de jaren heen zijn er veel meldingen geweest van ongeïdentificeerde vliegende objecten die watertanks hebben leeggepompt.

Een interessant voorbeeld is een voorval op 30 september 1980 in de Australische staat Victoria. Die dag leegde een onbekend object op een boerderij bij Rosedale een tank met bijna 40.000 liter water.

De Australische onderzoeker Paul Norman omschreef het incident eens als een ‘zeer indrukwekkende UFO-landing’. De krant Gippsland Times maakte destijds melding van de gebeurtenis.

Witte koepel

De eigenaar van het terrein werd op de bewuste dag wakker van een geluid en zag een vreemd object voorbij vliegen. Het object was voorzien van een witte koepel en hing ongeveer 2 tot 3 meter boven de grond.

De boer kon duidelijk enkele oranje en blauwe lichten aan de buitenkant van het object onderscheiden. De UFO had een diameter van ongeveer 9 meter en was 4,5 meter hoog. Het object bleef enige ogenblikken boven een watertank hangen. Op enkele tientallen meters landde het vervolgens op de grond.

Feeëncirkels

De eigenaar stapte op zijn motor en naderde de UFO tot op enkele tientallen meters. Hij kon zien hoe een zwarte buis rond het object verscheen. Plots hoorde hij een enorme knal waarna het object opsteeg en de landingsplaats verliet. De getuige werd door de knal bijna van zijn motor geblazen.

Op een hoogte van zo’n 3 meter maakte het object geen enkel geluid meer. Op dat moment vielen stenen, planten en resten koemest van de onderkant van de UFO, waarna het object uit het zicht verdween.

Ook op andere plaatsen in de buurt werd melding gemaakt van onbekende objecten die waren geland en een zwarte ring hadden achtergelaten in het weiland. Er werden monsters genomen, maar er kon geen prozaïsche verklaring – bijvoorbeeld feeëncirkels – worden gevonden voor de ringen.

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Waarom water halen bij een boer uit zijn tank in plaats van uit een meer of zee? Daarom mijn vraagtekens bij dit soort verhalen.

  0 likes
 2. Dat is vast een UFO geweest, uit het STOOM tijdperk.Uiteraard geloof ik dit verhaal,jammer van de niet verschenen foto,s van het object.Het “Kannon” zal thuis gelaten zijn??

  0 likes
 3. als eerste, er viel koemest en dergelijke neer, misschien een manier om het “schip” schoon te maken?
  Dat wil ik ook op mijn auto 😛

  ten tweede, misschien hadden ze dorst?
  in dat geval is het misschien een idee om een wegrestaurant te beginnen voor onze bezoekers. Alleen even denken hoe het met afrekenen moet gaan, ik denk niet dat ze euro’s op zak hebben :s

  0 likes
 4. Er blijft ook wel heel erg weinig ruimte over in die UFO nadat het 40.000 liter water heeft ‘getankt’ Lol.

  0 likes
 5. [quote name=”Chris van Kalken”]Er blijft ook wel heel erg weinig ruimte over in die UFO nadat het 40.000 liter water heeft ‘getankt’ Lol.[/quote]
  Nee dat is in stoom opgegaan, toen ie zo snel weg schoot.Zie reaktie #2

  0 likes
 6. ja Chris dat ist eerste waar ik aan dacht lol…zal wel via een portal dingeshole gaan dan:)))iig kheb ‘ze’ met bomen zien slepen …niks nieuws toch? haha

  0 likes
 7. [quote name=”Chris van Kalken”]Er blijft ook wel heel erg weinig ruimte over in die UFO nadat het 40.000 liter water heeft ‘getankt’ Lol.[/quote]
  toch weer kijken als STARTREK weer op de televisie komt.de laatste aflevering waar zij de laatste 2 walvissen uit deze tijd komen redden.en terug zetten in hun tijd zo,n 200jaar verder.

  0 likes
 8. [quote name=”Vonzie”]Waarom water halen bij een boer uit zijn tank in plaats van uit een meer of zee? Daarom mijn vraagtekens bij dit soort verhalen.[/quote]
  Begrijpelijk, maar misschien was er geen andere waterbron in de buurt, of hadden ze haast en gebruikten ze een watertank?? Zo kun je het ook bekijken 🙂

  0 likes
 9. in 1980?? geen recenter nieuws meer over ufo’s de laatste tijd precies..
  en het lijkt wel of die ufo-technologiën gelijklopend met onze technologie erop vooruitgegaan zijn dan, komaan zeg een zwarte ring en een knal om op te stijgen klinkt nu niet echt futuristisch tegenwoordig he??

  0 likes
 10. Ze hadden vast trek in thee.

  0 likes
 11. Ze hebben natuurlijk bincoins 🙂 [quote name=”J. Selten”]als eerste, er viel koemest en dergelijke neer, misschien een manier om het “schip” schoon te maken?
  Dat wil ik ook op mijn auto 😛

  ten tweede, misschien hadden ze dorst?
  in dat geval is het misschien een idee om een wegrestaurant te beginnen voor onze bezoekers. Alleen even denken hoe het met afrekenen moet gaan, ik denk niet dat ze euro’s op zak hebben :s[/quote]

  0 likes
 12. [quote name=”J. Selten”]als eerste, er viel koemest en dergelijke neer, misschien een manier om het “schip” schoon te maken?
  Dat wil ik ook op mijn auto 😛

  ten tweede, misschien hadden ze dorst?
  in dat geval is het misschien een idee om een wegrestaurant te beginnen voor onze bezoekers. Alleen even denken hoe het met afrekenen moet gaan, ik denk niet dat ze euro’s op zak hebben :s[/quote]
  Nee maar Amerika werkt ook met dollars niet met euro’s tja als we met zijn allen toch melig bezig zijn. Wat een getroll hier zeg !

  0 likes
 13. [quote name=”Chris van Kalken”]Er blijft ook wel heel erg weinig ruimte over in die UFO nadat het 40.000 liter water heeft ‘getankt’ Lol.[/quote]
  Met 3,5m x 3.5m x 3,5m zit je al over de 42 kuub heen. De schotel was 9m x 9m x 4,5m.

  Hoeft dus kwa inhoud geen probleem te zijn.

  Eerst een klein beetje nadenken, dan lollen! 😉

  0 likes
 14. Er verscheen een zwarte buis rondom het object, dat al tientallen meters van de watertank vandaan was. En de eigenaar heeft helemaal geen zwarte buis rondom de watertank gezien. Hoe komen ze dan tot de conclusie dat het object water uit de tank heeft gebruikt? Die andere objecten hebben ook geen overval gepleegd op watertanks.
  Vreemd verhaal hoor.

  0 likes
 15. [quote name=”peter”][quote name=”Chris van Kalken”]Er blijft ook wel heel erg weinig ruimte over in die UFO nadat het 40.000 liter water heeft ‘getankt’ Lol.[/quote]
  Met 3,5m x 3.5m x 3,5m zit je al over de 42 kuub heen. De schotel was 9m x 9m x 4,5m.

  Hoeft dus kwa inhoud geen probleem te zijn.

  Eerst een klein beetje nadenken, dan lollen! ;)[/quote]

  Er staat nergens dat het water ‘getankt’ is..dwz in de ufo terecht is gekomen?anyhow they are suckers

  0 likes
 16. En daar komen ze nu mee?! Valt dat onder “filteren”

  0 likes
 17. Ze hadden vast dorst

  0 likes
 18. wist u dat project h.a.r.m van de rijkswater staat collaboreerde met philadelpia eccelon tribal van mossad reederij muller om mensen te chanteren en seksueel misbruik netwerken uitbuiten beveiligdt door politie en heroine verhandelen uit midd oosten via marine en wassen hun geld wit via vaticaan en kaaiman eilanden samen met mari van veen aivd en doen ook met de yulius klinieken zorg verzekerings fraude door patient een foute diagnose te geven om ze zolang mogelijk vast te houden.en de medicijn verkoop.natuurlijk bijv abbillify allemaal opdracht justitie regering.getuige zijn communucatie off meiboom kolonel karremans generaal van uhm.jeanine hennis plasgaert en p.menke slachtoffer van systeem tevens auteur voor interpol mi5 aljazeera en de onderzoek journalistiek.die ik waarschuwde ze chanteeren mij met mijn waardeloze seks leven.en de getuige van rijkswater staat zelf natuurlijk jan timmer mrs van leeuwen h.a.r.m ze zullen er wel over liegen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

china

Dit is hoe China het werkelijke dodental door het coronavirus verdoezelt

In 2003 loog Peking wekenlang over de ...

royals

Mensen zijn het zat om continu uitgemaakt te worden voor racist. Hoe de politieke klasse en royals de massa demoniseren

Er was de afgelopen weken veel te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.