Buitenland

Tientallen topsporters krijgen plotseling hartstilstand: wat is er aan de hand?

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgen coronavaccins voor een piek in hartaanvallen bij sporters? De cijfers zijn verbijsterend en kunnen niet langer worden genegeerd, stelt de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann.

In diverse gevallen kunnen de incidenten worden gelinkt aan recente vaccinatie, aldus Swann. De media geven er vrijwel geen ruchtbaarheid aan. Het is bekend dat de coronavaccins hartontstekingen kunnen veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Journalist Alex Berenson heeft zich verdiept in hartproblemen bij topsporters. Het gaat daarbij vaak om mensen die miljoenen, zo niet tientallen miljoenen per jaar krijgen om fit en gezond te blijven.

Voetbal, ijshockey, cricket

Op 2 november zakte de IJslandse voetballer Emil Palsson (28) na een hartstilstand in elkaar tijdens een wedstrijd in Noorwegen. In juni kreeg de Deense voetballer Christian Eriksen een hartstilstand tijdens het EK.

Op 3 november overleed de Slowaakse ijshockeyspeler Boris Sadecky. Hij had een hartontsteking. In juli zakten twee spelers van het West-Indisch vrouwencricketelftal in elkaar. Dat gebeurde enkele dagen nadat bekend was geworden dat het hele team was gevaccineerd tegen corona. De twee spelers, Chinelle Henry en Chedean Nation, vielen tijdens een wedstrijd tegen Pakistan op de grond. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Nooit eerder

Berenson schrijft dat de media weigeren uitgebreid aandacht te besteden aan deze incidenten of vragen te stellen als teams en coaches relevante informatie niet naar buiten brengen.

De media zijn geobsedeerd door beroemdheden en topsporters, maar als ze vervolgens op het veld in elkaar zakken na een hartstilstand – iets wat nooit eerder massaal gebeurde – negeren ze het, zegt Swann. “En dus komen mensen niet te weten hoeveel van deze gebeurtenissen gerelateerd zijn aan de coronavaccinatie.”

Bekijk het item hier.

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim bierman
Wim bierman
2 jaren geleden

Myocarditis

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat er aan de hand is? DAT weten wij natuurlijk al lang! De experimentele gentechinjecties zijn daar 100% verantwoordelijk voor.

Wie DAT nu nog niet door heeft…. WIL het niet begrijpen.

Zoals ik het zie, zijn er inmiddels ongelooflijk veel mensen, die ná geprikt te zijn, een groot aantal van hun hersencellen verloren hebben.

En ja…. die hersencellen zijn wel héél belangrijk om de juiste beslissingen te nemen.

Vandaar ook, dat ik er vrij zeker van ben, dat er veel mensen straks weer in de rijen staan voor hun levensreddende “boosterprik”.

Gelukkig niet allemaal, maar ja, wat is het alternatief?

Na die eerste 2 prikken word je eigenlijk al veroordeeld tot het nemen van de volgende. Simpelweg omdat je niet meer kunt vertrouwen op je eigen immuunsysteem.

Die alinea, waarin stond dat er in de kranten nauwelijks aandacht wordt besteed aan deze jonge sporters, die zijn overleden…

Daar heb ik maar één antwoord op: Een ongelooflijke schande. Maar ook te verklaren, als je weet, dat de meeste nieuwszenders en kranten allemaal in handen zijn van de globalisten.
En deze bepalen wat er wél en niet geschreven en gezegd mag worden.

Eén ding is zeker en dat geldt óók expliciet voor die sporters, die bewust ervoor hebben gekozen om zich niet te laten prikken:

De waarheid komt iedere dag een stukje dichterbij!

Houd vol!

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Wat is er toch aan de hand met de media?waar blijven de oprechte journalisten,zitten wij nu echt in 1940!Of zijn ze zover gevorderd,dat het alleen nog buiksprekers zijn,wij zitten op helden te wachten

Wim bierman
Wim bierman
2 jaren geleden

Ik zeg ook altijd, ik wil nog wel de keuze hebben!

De gen-o -zie&die spuit of eu-te nazzi spuit!

Mag dat ook al niet meer ?

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x