Great ResetBuitenland

Medeoprichter Greenpeace: alleen miljardairs kunnen zich straks voedsel veroorloven, de rest zal sterven

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Ze dreigen nu de voedseltoevoer af te knijpen omdat voedsel ‘global warming’ veroorzaakt, zei medeoprichter van Greenpeace Patrick Moore in een interview met UK Column.

Dan kunnen straks alleen de miljardairs nog voedsel kopen en zullen de andere mensen sterven omdat er niet genoeg voedsel is, voegde hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eén van de meest kwaadaardige daden uit de geschiedenis

“Dat is wat er gaat gebeuren als we naar deze mensen blijven luisteren,” waarschuwde Moore. “Ze staan op het punt één van de meest kwaadaardige daden uit de geschiedenis van de beschaving te plegen, namelijk het veroorzaken van armoede en hongersnood.”

Deze mensen willen net zero bereiken, maar om net zero te bereiken moeten we alle dieren doden, inclusief wijzelf, omdat wij CO2 uitstoten, benadrukte hij.

Verwoesting zoals deze wereld nog nooit gezien heeft

Als ze hiermee doorgaan, zullen ze verwoesting veroorzaken zoals deze wereld nog nooit gezien heeft. We zijn met 8 miljard en 4 miljard mensen zijn afhankelijk van kunstmest, dat volgens hen ‘slecht’ is omdat er stikstof in zit, aldus Moore.

Ze beweren ten onrechte dat stikstof in de vorm van N2O een broeikasgas is en de aarde zal doen opwarmen. Het is allemaal nep. Datzelfde geldt voor de campagne tegen CO2, zei hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cees
Cees
3 maanden geleden

De mensen zijn allemaal murd geslagen als ze dit allemaal accepteren. De ene na de andere gekkigheid komt naar buiten. Hopelijk is de mensheid niet verloren

Jeroen
Jeroen
3 maanden geleden

Deze mensen willen net zero bereiken, maar om net zero te bereiken moeten we alle dieren doden, inclusief wijzelf, omdat wij CO2 uitstoten, benadrukte hij.”

Ja tot die conclusie was ik enkele jaren geleden ook al gekomen, maar toen ik ’t toen zei, kreeg ik terug: “Man je overdrijft”.

Ik zweer ’t je, ik ben de reïncarnatie van Cassandra.

jessie nameles
jessie nameles
3 maanden geleden

ramp , oorlog, en een crises veroorzaken en [zelf] met de oplossing komen . ?? het draait altijd om 3 dingen ..GELD, MACHT EN CONTROLE meer niet .. maar de mensheid is aardig aan het zien dat de meeste dingen niet kloppen .!!

roel
roel
3 maanden geleden

stap 1: mediapark afbranden ; stap 2: EU brussel ontruimen en onbruikbaar maken ; dan krijgen stap 3 tm x kans op effect.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x