Homepagina » Buitenland » Ruslandonderzoek Mueller betekent doodsklap voor de gevestigde media. En dus gaat het vrije internet op zwart
Ruslandonderzoek Mueller betekent doodsklap voor de gevestigde media. En dus gaat het vrije internet op zwart

Ruslandonderzoek Mueller betekent doodsklap voor de gevestigde media. En dus gaat het vrije internet op zwart

Het bericht dat speciaal aanklager Robert Mueller geen bewijs vond voor de theorie dat president Trump dankzij Rusland in het Witte Huis zit, betekent een doodsklap voor de media, aldus de Washington Post.

Maandenlang overspoelden de gevestigde media hun lezers en kijkers met nieuwsberichten over het aanstaande gedwongen vertrek van de president, schrijft Marianne Zwagerman in een column voor BNR.

Het motto van de Washington Post is ‘democracy dies in darkness’. Maar, zo zegt Zwagerman, democratie gaat ook dood als je steeds weer de spotlights vol op de verkeerde zaken zet omdat je morele kompas sterk afwijkt van de realiteit.

Maandenlange tsunami

“De media maakten zichzelf belachelijk met hun maandenlange tsunami van hijgerige berichten over het toen nog lopende onderzoek,” merkt ze op.

“Het gevolg is dat een groot deel van de bevolking voortaan helemaal nooit meer iets zal geloven waar media Trump van beschuldigen,” vervolgt ze.

Kapot maakt

De gevestigde media lobbyden de laatste tijd voor een nieuwe Europese wet op het auteursrecht die het vrije internet kapot maakt, aldus Zwagerman.

Deze nieuwe wet zal techbedrijven ertoe aanzetten om meer te vertrouwen op bronnen van ‘gevestigde media’ dan die van waarheidszoekers.

Fake news

In de afgelopen maanden zijn veel mediamakers van YouTube, Facebook en Twitter gegooid omdat ze ‘fake news’ zouden verspreiden.

Het echte fake news was ondertussen gewoon op CNN en in de New York Times, besluit Zwagerman.


[BNR]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. En…..we gaan gewoon weer door. Gaat tijd worden voor en duidelijke politieke keuze, huidige politiek voldoet niet meer.

  6 likes
  • Waarom denk je dat FvD een klinkende overwinning bij de 1e kamerverkiezingen heeft behaald?
   Mensen zijn die culturele marxisme en al die poltieke “correctheid” meer dan zat.
   En dat nepnieuws met die onzin en nazi vergelijkingen vindt ook in Nederland en Europa plaats.
   Mensen zien die horden linksstemmende cultuurparels, die niet integreren, maar infiltreren, met lede ogen naar Nederland komen, en eenieder die er tegen is wordt gebrandmerkt als racist, fascist of nog erger.

   Om nog maar niet te spreken over die klimaatkul, waar de burger voor de centen moet opdraaien.
   De CO2 inquisitie is de norm van vandaag. Nederland moet van het gas af ten faveure van totaal onrendabele warmtepompen, die op zijn minst 3x zo duur zijn als een HR ketel en electrische auto’s met een actieradius van huis naar de dichtstbijzijnde kerk, helemaal wanneer je er een aanhanger achter plaatst.

   De lonen zijn, dankzij het Nederlandsche poldermodel, in de afgelopen decennia nauwelijks gestegen en alleen de hoge heren en de grote bedrijven profiteren er van, gesteund door de MSM die is gedegradeerd tot een propagandistische spreekbuis van die partijen.

   Alles is te lezen in het boek Pan-Europa van Richard von Coudenhove-Kalerg (geschreven in 1926)i en gesponsord door Rothschild zélf, waar de blauwdruk van dit Europa minitieus uiteen wordt gezet.
   Die Zionistische psychopate kliek moet maar eens afnokken; alsof wij niet weten wat wij willen of niet weten wat goed voor ons zou zijn. In elk geval dít niet!

   24 likes
   • @joepiedepoepie. De FvD gaat daar niks aan veranderen hoor. Die zijn gewoon meer van hetzelfde, de volgende afleiding. Hiddema is voor volksvermenging met het blanke ras. Dus is hij voorstander voor de verdwijning van het blanke ras, ofwel het Carnegie plan.

    Links en rechts is ‘verdeel en heers’ tactiek. Het maakt niet uit waar je op stemt, de politiek wordt geselecteerd door globalisten, net zoals dat in de V.S. gaat. Wat je ook stemt, het is altijd de agenda van de globalisten. Nieuwe partijen in het Binnenhof zijn gewoon nieuwe misleidingen. Het trieste ervan is dat het gros er na decennia van misleiding nog steeds in trapt en wederom blijft stemmen terwijl er nooit iets zal veranderen. het Binnenhof is een globalistisch centrum. Alleen als je de agenda steunt en uitvoert kom je er terecht.

    8 likes
    • Links = internationaal socialisme , de politieke elite leidt de economische elite
     Rechts=nationaal socialisme,de economische elite leidt de politieke elite.
     En alle mensen in het ootje genomen met elke wissel die verandering belooft. Have a lot tegen have nota’s al eeuwen lang.

     1 likes
  • Met die euforische filmpjes van een dansende Trump, dit om zelf punten, likes en humor te scoren maak je de wereld en alles rondom het geheel niet beter, people are dying!! Het komische is dat het filmpje afkomstig is van de PVV, het had ook Wilders kunnen zijn, lol

   3 likes
 2. De wereld wordt belazert door de media, niets is meer te vertrouwen de media geeft er een draai aan en zet de kampen bv Links en Rechts tegen elkaar op.
  Is dit nu de giga invloed van bv Bilderberg en Rothschild.??

  De burgers zijn de weg kwijt en de media en de politiek, maken daar misbruik van.

  15 likes
 3. Wat die aangekondigde droevige media-wet en daardoor ook internet-censuur betreft, past dit helemaal binnen het satanistische-illuminati_beleid om de mensheid meer en meer te gaan onderdrukken.

  6 likes
 4. Hopelijk is het de doodsklap voor Müller zelf als het rapport volledig gepubliceerd wordt en blijkt dat hij de boel gemanipuleerd heeft…

  4 likes
  • @Solida: Waarom denk je dat die enge oranje wereldvernietiger (trump) zo fanatiek probeert te voorkomen dat de bevindingen van Mueller openbaar worden gemaakt ? Er hebben reeds meerdere deelnemers van de trump-mafiaorganisatie de “doodsklap” gekregen van de rechter. Zijn die rechters ook “fake”?? Het wordt hoogste tijd dat baby trump ook in n oranje jumpertje wordt gehezen. De hele wereld gaat kapot door die sneue verwende egobaby .

   1 likes
   • Pies, welke bevindingen? die er niet zijn? Wat er niet is kun je ook niet ontmaskeren, wat wel gaat gebeuren is de vervolging van de groeperingen die achter deze hele kwestie zitten. De corrupte Clinton’s, Obama’s Schiffer, Podesta enz. En hopelijk ook het hele pedo circus wat er mee samenhangt.

    1 likes
    • @ deugniet: Hoe kom je er bij dat er geen bevindingen bestaan ? Waarom nogmaals , denk jij dat er door het witte huis alles aan gedaan wordt, om te voorkomen dat die zaken wereldkundig worden ??
     Een ander “dingetje “… Hoe weet jij dat clintons corrupt zijn ? ken jij ze persoonlijk ? En dat geldt net zo voor alle andere namen die jij gewoon maar effe post hier, met die idiote beschuldigingen .
     Dat je dan ook nog het geschifte idee over neemt dat de clintons pedofiel zijn…. Hoe verzin je het ??? Echt te zot voor woorden . Enne, “groeperingen achter de hele kwestie zitten “…?? De groepering die dat onderzoeksteam in het leven geroepen heeft is gewoon het congres. INCLUSIEF de republikeinen. ( trumps partij) Nog vóór dat de democraten de meerderheid kregen. En dus als jij het zo wilt stellen, dan veroordeel je dus het gehele Amerikaanse volk. Ik kan ook niet zo maar effe alle strafbare, immorele acties van Trump opdissen. Sowieso niet te doen, wegens de tijd die t kost. Maar dat die man constant heel ziek liegt, dat kun je gewoon zien aan de hand van ZIJN EIGEN uitlatingen, die volledig met in tegenspraak zijn. Dan hoef ik mij niet te laten influisteren door zijn propagandamachine. Zoals foxnews, waar jij kennelijk geloof aan hecht. Verder draait alles om hèm. Hij snapt niks van politiek, of verhoudingen in de wereld. Vraagje : Wat denk jij , nog even los van de veiligheid in de wereld, persoonlijk beter te worden van het bestaan van deze bespottelijke president? Hij is er slechts op uit om jou, en iedereen uit te zuigen . Maar goed, sorry voor mijn opgewondenheid.
     Ik had ook niet verwacht hier een duimpje omhoog te krijgen . Gheghe.

     0 likes
     • Ik ben het niet met je eens dat hij niks snapt van de politiek want nationalisme is wat hij aanhangt en dat vergt gedegen staatmanschap.

      0 likes
   • corrupte adept van killary, doe zo voort killerwijf!

    0 likes
 5. Rapport is nog niet eens vrijgegeven….

  4 likes
 6. gijs meulenmeesters

  maar ja hoe kan het, de media is in handen van de zogenaamde echte nieuws brengers

  2 likes
 7. Trump is een held.Twee jaar zoeken naar niks.behoorlijk aantal hier leven in een tunnelvisie willen graag iets geloven wat een utopie is.Het gaat om geld en macht van de klimaat onzin tot de sprookjesboek volgers gaat om veel voor weinige weinig voor vele.

  0 likes
  • @de niet: “een tunnelvisie”? Welke utopie ? Alle sprookjesboeken ten spijt. Maar de realiteit is dat je gewoon echo’t wat Trump beweert : Dat er “niks”is. Maar er bestaan bijna geen uitlatingen van die man, die iets met de waarheid van doen hebben !! En iedereen weet dat . Zo vreemd!
   Je spreekt van “twee jaar zoeken naar niks” . Hoe is u aan die wijsheid gekomen ? hahaha. MORGEN wordt namelijk dat raport pas vrij gegeven. En dan krijgt men een “redactioned”document. Dus met heeel erg veel tekst onleesbaar zwart gemaakt. Het onderzoek, wat door alle partijen werd verzocht, dat is betaald door de belastingbetalers. Van een “democratisch”land. Men heeft recht op de beloofde openheid.
   Vind je het trouwens niet een beetje jammer en uiterst merkwaardig dat jouw held steeds grote vriend/verdediger en loopjongen is van rusland? Volgens mij is het voor alle partijen erg schadelijk die man in het zadel te houden. Erg jammer dat het zo lang duurt, voordat ook alle partijen het snappen.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...