Buitenland

Moeder die weigert haar kind te laten prikken verliest voogdij: ‘Dit is regelrechte dwang’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, vertelde in Bannons War Room dat een kind van 14 uit de Amerikaanse stad Boston bij de ouders is weggehaald. Het kind zou zelf gevaccineerd willen worden tegen corona, maar de moeder maakt daar bezwaar tegen.

Malone zei dat de moeder een directeur is van een biotechbedrijf en dus veel kennis van zaken heeft. Na het bestuderen van de data heeft ze besloten om haar kind niet te laten vaccineren. Vervolgens werd de voogdij afgenomen. De moeder wil dr. Malone nu laten overvliegen naar Boston om te getuigen in de rechtbank.

Kinderen worden weggehaald bij hun ouders

Hij legde uit dat de mensen die twijfelen over het coronavaccin of de prik weigeren, zeer goed geïnformeerd en hoogopgeleid zijn. Malone benadrukte dat dit geen volledig goedgekeurde producten zijn. Hij vindt het dan ook vreemd dat er zoveel druk wordt uitgeoefend op mensen. Het gebeurt dus zelfs al dat kinderen worden weggehaald bij hun ouders.

Daarnaast krijgen kinderen die zich laten vaccineren van de overheid tegoedbonnen of spelen ze automatisch mee met een loterij. “Dit is wat er nu gebeurt. Dit is regelrechte dwang. Ze krijgen niet langer een ijsje als ze zonder toestemming van hun ouders de prik halen, zoals in Canada, maar er worden nu financiële prikkels ingezet,” zei Malone.

4.5 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
levitas
levitas
9 maanden geleden

Het heeft zoals allang bekent totaal niets met
gezondheid te maken.
Dit is meer de prik u dood show met cadeautjes.

salvar
salvar
9 maanden geleden

tuig van laban.

Juriaan
Juriaan
9 maanden geleden

Staats euthanasie niet meer en zeker niet minder

TAO Foundation
TAO Foundation
9 maanden geleden

In wat voor horror film zijn we beland ?!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x