Homepagina » Mens en Dier » Meer dan HELFT proefpersonen krijgt last van bijwerkingen na coronavaccin
coronavaccin
Foto: CC0

Meer dan HELFT proefpersonen krijgt last van bijwerkingen na coronavaccin

Tijdens een klinisch onderzoek naar een veelbelovend coronavaccin van farmaceut Moderna kreeg meer dan de helft van de proefpersonen last van bijwerkingen. Bij één testgroep werden zelfs ‘ernstige’ symptomen gemeld. De deelnemers kregen verspreid over een maand twee doses van het vaccin toegediend.

Het onderzoeksteam meldde dinsdag vol trots in The New England Journal of Medicine dat het vaccin bij alle proefpersonen een immuunreactie uitlokte. De onderzoekers schreven dat ‘er geen veiligheidsrisico’s zijn gesignaleerd’.

Toch meldde een meerderheid van de deelnemers tenminste één bijwerking. Zo kreeg meer dan de helft last van vermoeidheid, rillingen, hoofdpijn, spierpijn, koorts, gewrichtspijn en misselijkheid.

81 procent

Hoe meer en hoe groter de doses, hoe meer bijwerkingen, aldus de wetenschappers. Meer dan een vijfde van de proefpersonen kreeg één of meer ernstige bijwerkingen. Eén proefpersoon moest noodgedwongen stoppen omdat het individu na de tweede prik last kreeg van netelroos.

De deelnemers waren onderverdeeld in 3 groepen. Eén groep kreeg 25 microgram, een andere 100 microgram en een derde 250 microgram. De personen uit de tweede en derde groep kregen na hun tweede prik allemaal last van bijwerkingen.

Het kan nog erger. In China veroorzaakte een experimenteel coronavaccin bij 81 procent van de vrijwilligers bijwerkingen.

Volstrekt veilig

Volstrekt veilig dus. Gewoon die spuit erin en niet zeuren. Ben je niet vooruit te branden? Hoort erbij. Hoofdpijn? Gaat wel weer over. Misselijk? Zet maar een teiltje naast het bed. Dat moet je er maar voor over hebben. Je bent immers de trotse eigenaar van antistoffen. Hoelang ze in je lichaam blijven? Geen idee. Maar je hebt ze in ieder geval.

En je mag het concertgebouw in terwijl mensen die geen last hebben van vermoeidheid, rillingen, hoofdpijn, spierpijn, koorts, gewrichtspijn en misselijkheid, en die niet onder de netelroos zitten buiten moeten wachten. Niet getreurd: voor al deze kwaaltjes hebben wij middeltjes die de symptomen onderdrukken en die je dus de rest van je leven moet gebruiken. Kassa!

[Zero Hedge via Just The News]
4.9 18 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
7 maanden geleden

Nu nog afwachten hoe ze echt reageren bij besmetting met corona of erger nog andere virale infecties zoals de griep. De ontwikkeling van het coronavirusvaccin is de afgelopen 30 jaar erg moeilijk gebleken, aangezien de vaccins een zeer robuuste antilichaamreactie veroorzaken, maar wanneer de patiënt het wilde virus tegenkomt, worden ze ernstig ziek en gaan ze vaak dood – een reactie die bekend staat als paradoxale immuunrespons of paradoxale immuunversterking.

salvar
salvar
7 maanden geleden

mengele is herboren.
tjoek tjoek daar komt de trein , wie wil zich inschrijven voor de laatste rit van zijn leven???
hou er rekening mee ze deinzen nergens voor terug de SS.
het is altijd een duistere wereld geweest alleen nu hebben er ik hoop een heleboel de ogen los.
rivm blijft zoeken om elke keer weer te vertellen hoe gevaarlijk het is.
zeer klein uitbraakje in het noorden.
nu weer dat mensen onverschillig worden en rivm ja moet je niet doen we moeten voor elkaar blijven opkomen.

ZOUT EEN EIND OP RIVM.

Tony
Tony
7 maanden geleden

Natuurlijk lokt je een immuunsysteem een reactie uit, want je wordt ziek gemaakt en juist daarvoor heb je een immuunsysteem om nog zieker worden te voorkomen. Dat immuunsysteem doet gewoon zijn werk en niets anders dan dat, maar heeft ook zijn limiet.

Wanneer je wordt ingespoten met allerhande onnatuurlijke stoffen, wordt je dus vergiftigd. Daar gaat het in de Coronacrisis om en daar mag voor de belanghebbenden geen eind aan komen. Mensen worden wereldwijd voor de gek gehouden en daar valt ook nog eens veel geld aan te verdienen. Dat is dan ook de reden dat er wereldwijd op inentingen wordt ingezet.

De onlangs aangenomen wet in de USA, waarbij fabrikanten van serums nooit en te nimmer aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de negatieve gezondheidseffecten (en zelfs dood kan veroorzaken) geeft de farmaceutische een vrijbrief om mensen wereldwijd ziek te maken en vrij uit te gaan. Dat is waar het hier om gaat en niets anders. Het is gewoon een andere manier van geld drukken en nog legaal ook.

Helaas is het zo dat de meeste mensen dit niet willen zien of niet willen weten. De kwade machten die maximale invloed willen hebben op de mensheid en het vele geld dat er met het bewust ziek maken van de wereldbevolking te verdienen is, is de zieke gedachte achter deze manier om mensen wereldwijd ziek te maken en onder controle te krijgen. Dat het uitroeien van mensen daar bij hoort, kan zo langzamerhand niet meer ontkent worden.

Het wordt tijd voor een volksopstand, want protesteren heeft geen zin meer. De meeste mensen hebben veel te verliezen en daar wordt bewust door de kwade machten gebruik van gemaakt. Dat houdt in: mensen bewust angst aanpraten, zodat ze als makke schaapjes te delegeren zijn. Dat is de taak van de reguliere media.

Mensen die niet daar niet in mee willen doen, worden bewust uit de weg geruimd. Dat is nu al diverse keren gebeurd. De rijken der aarde hebben genoeg geld om hun doelstelling uit te voeren. Geld is macht en iedereen is te manipuleren of om te kopen.

Zo te zien zijn alle gezondheid instanties en regeringen in de wereld al bewerkt en ingelijfd. Bill Gates en het WHO weten wat ze doen, want dit is al lang geleden voorbereid en dit plan wordt nu met militaire precisie uitgevoerd. De infiltratie zit in elk land en tegenstanders worden gewoon uit de weg geruimd en daar is de president die het WHO zijn Afrikaans land uitgooide dan ook de dupe van geworden. De nieuwe president past wel bij de denkwijze en is vast en zeker omgekocht.

Ook hij wordt gebruikt om onmenselijke plannen tot werkelijkheid te maken. Het lot van gewone mensen doet er niet meer toe en dat zal dan ook wel bewust de opzet zijn.

alex
alex
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Tony, ben het helemaal met je eens, helaas is het grootste gedeelte van het stemvee echt in slaap of zelfs comateus, als je dit ergens aankaart krijg je voornamelijk lauwe reacties of zelfs helemaal niet…

Piet
Piet
7 maanden geleden

Als er genoeg bijwerkingen zijn, zal het vaccin wel goedgekeurd worden.

Mr.111
Mr.111
7 maanden geleden

Binnenkort samen met 5G uitrol wordt tegelijk uitgetest of de nanochips in de vaccins ook hun werk goed doen.

vladi
vladi
7 maanden geleden

en vergeet niet,

dit is op korte termijn.
welke schade krijgt men op lange termijn?

mengele zou trots zijn.

fff

salvar
salvar
Reactie op  vladi
7 maanden geleden

@vladi
heel veel schade , ik denk dat na een jaar mensen dood neer zullen vallen.
ze willen ook de twijfelaars over de streep trekken , ze doen hun best maar bij mij geen vaccin.

Htskday
Htskday
7 maanden geleden

What’s really in a vaccine.
Kijk en huiver!

https://www.youtube.com/watch?v=4kiUgJAxAZ0

trackback
Meer dan helft van de proefpersonen hebben last van bijwerkingen coronavaccin’s | JDreport.com
7 maanden geleden

[…] Lees verder bij de bron: ninefornews.nl […]

Anne
Anne
3 maanden geleden

Ik hoef die gifcoctail niet.

Pieter Gelens
Pieter Gelens
3 maanden geleden

Hoe meer doden, hoe meer chaos, hoe beter plan 2020 kan worden uitgevoerd. Het plan 2020 en 2030 waar 270 landen in 1992 voor hebben getekend.
Ik vernam vannacht dat het gesodemieter van in de lockdown gaan en weer eruit gaan, om weer in een lockdown te komen, enzovoort. Dat het plan is om dat tot 2025 te gaan doen. Verder piekeren ze over de kwestie dat de Amerikanen zoveel privé wapens hebben, waarmee ze zich kunnen verdedigen. Die anti wapen lobby is wel in Nieuw Zeeland, Canada en Australië nog gelukt.

x

Check Also

merkel

Merkel weigert het coronavaccin van AstraZeneca, maar smeekt Duitsers om het te nemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd ...

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x