Gezondheid

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een ware crisis gaande, die we niet in de gaten hebben. In tegenstelling tot Corona is dit een werkelijk gevaar.

Volgens de grootste analyse ooit, lijden wereldwijd ruim 124 miljoen kinderen aan obesitas, een zeer ernstige vorm van overgewicht. Alleen al de afgelopen 40 jaar is het aantal kinderen met obesitas meer dan vertienvoudigd. Hierdoor lopen miljoenen mensen het risico op een slechte gezondheid en een vroege dood.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Waar echter geen onderzoek naar gedaan is, is de werkelijke achterliggende oorzaak van overgewicht en obesitas. Er wordt vooral aan symptoombestrijding gedaan en experts doen dan ook wereldwijd een oproep om ongezond voedsel links te laten liggen.

Dat er een ware obesitas-epidemie heerst is duidelijk. Alleen is het zeer de vraag of ongezond eten vermijden voldoende is om het probleem op te lossen.

Gevaarlijke toevoegingen

Natuurlijk heeft verkeerd voedsel te maken met het ontwikkelen van overgewicht. Maar het zijn vooral de toevoegingen als E621, suiker en glucose-fructosestroop (GFS). Wanneer je dat een enkele keer binnenkrijgt is er weinig aan de hand. Maar als dat stelselmatig gebeurt, dan ontwikkel je snel overgewicht en obesitas.

Wat er vervolgens gebeurt is dat een kind op dieet gezet wordt. En dan heb je de poppen aan het dansen. Want wanneer je op dieet gaat, wordt je stofwisseling afgeremd en uiteindelijk gesloopt. Bij kinderen vaak voor de rest van hun leven!

Dit is dan ook de reden dat dikke kinderen, vaak dikke volwassenen worden. Zij komen heel moeilijk af van hun overgewicht en ontwikkelen al op vroege leeftijd problemen en aandoeningen die direct gerelateerd zijn aan obesitas, zoals sociaal isolement, hart- en vaatziekten, diabetes, kanker, en meer.

Patroon

Dit patroon zie je de afgelopen 4 decennia overigens ook bij volwassenen. Voedselproducenten zijn steeds meer toevoegingen, suiker en GFS gaan toevoegen in je dagelijkse voeding, waardoor de kans zeer groot is (meer dan 50%) dat je als volwassene ook langzaam steeds dikker bent geworden.

Deze toevoegingen hebben een slopend effect op je lichaam en gezondheid, omdat ze de verbinding tussen maag en brein verstoren. Hierdoor consumeer je meer dan normaal. Je brein krijgt niet tijdig meer het signaal van de maag dat je genoeg gegeten hebt. En dus eet je te veel, zonder het in de gaten te hebben.

Een dieet? Vergeet het!

Een dieet zal niet, of slechts tijdelijk, werken. Het jojo-effect slaat je onmiddellijk om de oren, zodra je stopt met je dieet, waardoor je vaak zwaarder wordt dan wat je was voor je dieet.

Het is al meer dan 75 jaar bekend en wetenschappelijk bewezen dat een dieet één van de gevaarlijkste en slechtste manieren is om af te vallen. Tóch lapt de afslankindustrie deze kennis en wetenschap aan hun laars.

De reden is dat wanneer algemeen bekend wordt dat een dieet niet werkt en zelfs schadelijk is, een groot deel van deze afslankindustrie failliet zou gaan.

Als je wilt afvallen met een dieet zul je dat levenslang moeten volhouden. Een onmogelijke en extreem gevaarlijke opgave.

Dus wat moet je dan wel doen als je wilt afvallen?

Je zult als eerste moeten leren welke toevoegingen je beslist moet vermijden. Dat vergt een klein beetje kennis. Er zijn zat goede alternatieven. Vervolgens zul je de schade die ontstaan is moeten herstellen.

De verstoorde verbinding tussen maag en brein zal hersteld moeten worden. Door de verdovende werking van de toevoegingen werd deze functie beschadigd.

Het herstel is overigens meer een mentale kwestie dan een fysieke. Alle lichaamsfuncties staan namelijk onder regie van je brein. Het is de onbewuste programmering in je brein dat dit herstel aanstuurt.

Gratis online cursus: “Voorgoed Slank Zonder Dieet”

Michel Lejeune is expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Hij hielp al duizenden mensen herstellen van obesitas en overgewicht. Zijn cliënten vallen af op de juiste manier, zonder dieet of ander moeilijk gedoe. Met de methode die je ontdekt in de gratis online cursus val je af zonder jojo-effect. Elke kilo die je daarmee kwijtraakt blijft definitief weg.

Je leert hoe je zonder dieet, zonder meer te moeten bewegen en zonder moeilijk gedoe kunt afvallen en daarna slank kunt blijven. Mensen verloren er tot 70 kilo mee.

Met de methode die je leert, wordt het kinderspel om een van nature mooi slank lijf (terug) te krijgen.

De toegang tot deze online cursus is gratis. De plaatsen zijn echter beperkt en vol=vol.

Ben je benieuwd naar deze revolutionaire methode om zonder dieet en zonder moeilijk gedoe van je overgewicht af te komen en weer mooi slank te worden? En hoe je dat kunt doen zonder honger lijden, dieet of meer te moeten bewegen?

Meld je dan nu aan voor de gratis online cursus via onderstaande knop.

[The Guardian, Gezondheid & voeding, Trancewerk, HypnoSlank]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
3 jaren geleden

Voedingsleer op school geven, en de voedingsindustrie keihard aanpakken. Er zit veel te veel suiker in ons eten, en suiker is o.a. de voedingsbodem voor het krijgen van kanker.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Kortom gewoon alles vers van het land eten.
Nu heeft viruswaanzin een oproep gedaan om voedselmarkten te houden (geen vee). Direct tussen de boer en de consument.
Natuurlijk cash betalen vanwege de privacy.

Win, win, win.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Dat de mensen welke zich onze regering durven te noemen en vervolgens niet eens zien dat DIT een ECHT probleem vormt geeft aan hoe ze denken en handelen!!

Het interesseert hun dus met zekerheid werkelijk geen ene bal.

Maar dit probleem is zoals alle andere “medische problemen” gemaakt en wel door hetzelfde tuig wat verantwoordelijk is voor deze coronahoax wat natuurlijk een totale leugen is en complete bullshit!!

Dit probleem van “dikke kinderen” zou geen probleem zijn als moeder thuis zou zijn als ze van school kwamen en tijd genoeg had om deze “dikke kinderen” OP TE VOEDEN en niet alleen maar TE VOEDEN!!!

En meestal wordt dit probleem doorverwezen naar de oma’s welke de kindertjes hun zinnetje geven als ze van school komen, door oma worden opgevangen en om stil te houden (want omaatjes zijn meestal wat ouder) omdat ze “honger hebben” en anders “vervelend” worden en daar hebben veel omaatjes geen zin in of zijn er niet of minder toe in staat!!

Deze maatschappij moet op de schop en wel vanaf de basis.

“Vroeger” toen ik nog op school zat (en dat is echt al veel vroeger!!) waren er wel een paar welke wat flinker waren maar het merendeel had een normaal figuur.

Ook was er wel een plaatselijke frituur maar overal verse frites!! Wat heet trouwens verse frites…..

Als voorbeeld met wat ik bedoel zijn de frites en “hamburgers” oh sorry, ik bedoel natuurlijk het VULMIDDEL van Mc D. want dit is net als het bedrijf zelf……kunststof en namaak!!!~

De E nummers en de toegevoegde suikers………moet ik nog verder vertellen…..

Kinderen hebben OPVOEDING nodig en niet alleen VOEDING en dáár ligt de basis van dit “probleem” wat geen probleem is of hoeft te zijn!@!!

Ben ik nu ouwerwets!!!??

Ik hoop het toch…

Gladiator

Tony
Tony
3 jaren geleden

Waar het hier op neer komt beslaat vele onderwerpen.

De meeste generaties van de laatste 40 jaar zijn opgegroeid met vaker buiten de deur eten. Het liefst op zijn Amerikaans, want daar wist de voedingsindustrie heel goed om het voor elkaar te krijgen om succesvol te zijn. Stop suikers en smaakstoffen in zoveel mogelijk eten en drinken en dan gaat de rest vanzelf. Maak mensen verslaafd.

1 Keer uit eten gaan bij de Amerikaanse Fastfood Restaurants is al genoeg. M.a.w. dan is het kwaad al geschied. Als ouder heb je geen rust meer wanneer je in de auto zit en de kinderen je de kop gek maken wanneer er weer zo’n groot reclamebord langs de snelweg opduikt. Cola, een hamburger en natuurlijk nog een ijsje. Het is niet meer dan maagvulling en absoluut geen voedingswaarde. Maar je kind is weer gelukkig en er is geen gezeur meer.

Daaraan toegeven is de oorzaak van veel ellende m.b.t. de gezondheid van mensen. De meeste jonge ouders zelf weten zelf niet wat verantwoord eten en drinken is, dus kunnen zij zelf ook niet het goede voorbeeld geven. Vaak kunnen zij zelf niet eens goed en gezond eten koken. Dat gaat weer terug naar hun ouders, die daar ook zijn ingetrapt. Zo blijft dit ongezonde eet spektakel zich herhalen.

Vroeger had je nog zo iets als de huishoudschool, waar geleerd werd om eten te koken. Die tijd is voorbij.

Volgens mij kloppen de genoemde cijfers niet. ik heb onlangs gelezen dat er alleen al India rond de 300 miljoen mensen zijn of gaan komen met gezondheidsproblemen veroorzaakt door verkeerd voedsel. Voedsel dat dus niet bij hun metabolisme past.
Wat las ik onlangs: toen de fastfood restaurants in India weer na de lockdown open gingen, stonden er lange rijen voor de betreffende fastfood restaurants. Ik neem aan dat dit dan ook wereldwijd was.

In Nederland is het ook niet beter. Ik ga regelmatig wandelen en fietsen en telkens weer zie ik lege blikjes van diverse merken, o.a. ook die Max Verstappen van geld voorziet, en dat zegt genoeg. De voedsel en drankenindustrie is een verslavingsindustrie geworden, waar belangen om geld te verdienen het hebben gewonnen van gezond verstand gebruiken m.b.t. eten en drinken. Maar ik zie ook de vervaging van zowel discipline en mentaliteit.

De andere grote oorzaak is het tekort aan lichaamsbeweging. Dit is wereldwijd door het gebruik van computers en al die onzinnige en verslavende computerspelletjes wereldwijd afgenomen. In combinatie met gemakzucht, van zowel ouders als kinderen, zal dit mede hebben bijgedragen aan het dik worden van de wereldbevolking. Wij gingen vroeger elke dag buiten voetballen, zwemmen, fietsen of hardlopen.

Ik heb het met mijn schoonzus in Australie van dichtbij meegemaakt. Haar zoon kwam van school thuis, 20 jaar geleden, tas in de hoek gepleurd, computer aan zetten, koelkast ingedoken om Cola te pakken en een zak chips erbij. Ik denk dat deze taferelen wereldwijd heel normaal zijn geworden.

Gezond eten en drinken begint bij de ouders. Gaat dat al niet goed, dan moet je geen wonderen verwachten.

Back to top button