Homepagina » Binnenland » ‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’
corona
Foto: Pixabay

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin tegen corona. Als er te weinig mensen zijn die zich laten inenten, moet het dan verplicht worden gesteld? Ruud Coolen van Brakel, directeur van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik, vindt van niet. “Je zou wel kunnen denken aan allerlei andere maatregelen,” zei hij gisteren in EenVandaag.

“Wat je zou kunnen overwegen is het invoeren van een beloningssysteem. Ik kan mij voorstellen dat als je weer grote concerten binnenskamers wilt gaan houden, dat een groep gevaccineerde mensen toegang zal krijgen. En als je niet gevaccineerd bent, dan moet je buiten blijven staan.”

CoronaQuatsch zette het fragment op Twitter en schreef erbij: “Niet verplichten, maar wel restricties als je niet vaccineert! Allemaal een coronavaccin weigeren dus!”

Coolen van Brakel, die aangaf zich te zullen laten vaccineren tegen corona als er een bewezen effectief en veilig vaccin is, reageerde op dit bericht: “Hekel aan concerten?” Waarop CoronaQuatsch vroeg: “Nu u toch reageert heer Coolen van Brakel, kunt u ons eens uitleggen wat het probleem van gevaccineerden is om samen met niet-gevaccineerden een concert te bezoeken? Zij zijn immers immuun toch?”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
7 maanden geleden

Niemand zich laten vaccineren + niemand het concertgebouw in = concertgebouw failliet. Simpel optelsommetje.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Heb niks te zoeken in dat concertgebouw of moet ik typen concePt gebouw want het aijn allemaal plannetjes

Rob
Rob
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Ik heb er ook niks te zoeken. Het is en blijft een vorm van vermaak en dat heb je nodig als je zelf niet leeft. Met de reactie bedoel ik gewoon dat dat concertgebouw dan maar failliet moet gaan als niet zonder vaccin naar binnen mag. Ze snijden zichzelf in de vingers want dan zijn er ook geen inkomsten meer. Niet voor het concertgebouw en niet voor de staat (belasting).

mikkie
mikkie
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Dit gaat zo ver door tot je een supermarkt ook niet meer in mag zonder chip.Wedden?
En daarvoor; kinderopvang blijft gesloten ( is nu al), scholen blijven voor de kinderen gesloten..
Zo worden steeds meer rechten afgenomen tot je murw bent. Voor een vaste baan…eerst een chi..eh..inenting. Zoals nu al in veel beroepen de griepprik verplicht is.
Allemaal bijna onmerkbare kleine stapjes tot…vul zelf maar in.

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

Ja, dan valt het stil.
Daar heeft Ruud Coolen van Brakel geen goed antwoord op!
Of het is een onzin antwoord.
Lachen toch?

Walter
Walter
Reactie op  Petrus
7 maanden geleden

Komt er weer een dure we trekker bij

Rayoflight
Rayoflight
7 maanden geleden

Sesame credit , weer zo een CCP systeem. En weer zo een psychotische smile a la kill bill gates. lijkt me dat bij alle mensen die op de staats propaganda media aan het woord zijn een steekje of 21 los zit. Waarschijnlijk denken ze dat ze allemaal een hoge positie in ons nieuwe noord-korea krijgen. Dat zal ook wel zo zijn want NWO maakt gretig gebruik van usefull idiots. Maar wie wil er leven in zo een distopia ?

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
7 maanden geleden

ik vindt het maar eng alle mensen die gevaccineerd zijn kunnen nooit meer ziek worden.. is heel goed voor de economie en de baas..
ik ben toch om de paar jaar lekker even ziek of dood ziek maar steeds beter wordt ik dan..

Petra
Petra
7 maanden geleden

“En als je niet gevaccineerd bent, dan moet je buiten blijven staan.”

Met liefde. Ik ben en blijf baas over mijn eigen lichaam en laat me niet chanteren. Er is genoeg mooie muziek in de rest van de wereld.

Lambertus
Lambertus
7 maanden geleden

No one rules if no one obeys… ( david Icke)

Elise
Elise
7 maanden geleden

Ik wil niet eens bij gevaccineerden zijn, want die kunnen er ziek van worden en dan mij juist besmetten. God weet wat er met die mensen gebeurt die gevaccineerd zijn. Misschien sporen die dan helemaal niet meer of zo.
De reguliere media begint een beetje bij te komen. Het AD laat een filmpje zien van de 13000 zorgverleners die een brandbrief naar de regering hebben gestuurd.

Elise
Elise
7 maanden geleden

De meeste concertgebouwen kunnen sowieso dicht, want die zijn bijna failliet.

Tony
Tony
7 maanden geleden

Deze Ruud, vriend van De Jong en Rutte, getuige de roze stropdas en de manier waarop hij praat, is dus voor triage, zelfs wanneer je naar het concertgebouw wilt. Dat meent hij ook nog eens serieus.

Dat doet mij toch denken aan taferelen uit de Nazi-tijd, waar NSB’ ers het met de gedachten van de Duitsers (de overheersers dus) eens waren. Hij promoot dus de tweedeling (door beloningssystemen in te voeren) in een democratisch land. Dat is toch diep bedroefd en een gevaar voor de democratie. Hij meent het nog serieus ook, niet voor te stellen. Dan ben je toch ver afgezakt.

Dat is nou net waar het in deze “crisis” om gaat, namelijk een tweedeling van de maatschappij. Zie hier de invloed van Bill Gates en het WHO, maar ook ons eigen RIVM. Het is allemaal te gek voor woorden. Hebben de mensen dan hun normale verstand verloren. Heeft hij veel te verliezen of weet hij niet beter!

Het wordt tijd dat de gevangenissen gebruikt gaan worden om idioten die een gevaar voor de samenleving preventief op te sluiten. En om tot bezinning te komen en absoluut geen telefoon, radio of TV. Complete isolatie voor lange tijd.

Oppakken die man. Dan zou de politie nog eens iets zinnigs doen. Dit i.p.v. mensen en boeren die voor hun bestaan opkomen, hard werken, belasting betalen en hun toekomst proberen veilig te stellen, bekeuringen uit te delen.

Een afkoeling- en bezinningsperiode voor een lange tijd zal mensen als hem hopelijk goed doen. Zo niet, dan kunnen wij hem ook afschrijven. Zo minachtend praat hij ook over landgenoten. Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten. Dat is democratie!

Ook hij kan, als een van de eerste, de vaccinatie op een plaats krijgen waar hij nog lang plezier aan kan beleven. Oeh, waar heb ik dat meer gelezen!

GeenNL
GeenNL
7 maanden geleden

Een mondkapje biedt ook voldoende bescherming, toch? Waarom anders een mondkapje en deze zelfs verplichten? Dus, kankerverwekkende spuit is overbodig, een lapje stof is meer dan voldoende in deze krankzinnige tijd van een verkoudheids- ‘virus’.

x

Check Also

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

vaccin

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x