BinnenlandCorona

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin tegen corona. Als er te weinig mensen zijn die zich laten inenten, moet het dan verplicht worden gesteld? Ruud Coolen van Brakel, directeur van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik, vindt van niet. “Je zou wel kunnen denken aan allerlei andere maatregelen,” zei hij gisteren in EenVandaag.

“Wat je zou kunnen overwegen is het invoeren van een beloningssysteem. Ik kan mij voorstellen dat als je weer grote concerten binnenskamers wilt gaan houden, dat een groep gevaccineerde mensen toegang zal krijgen. En als je niet gevaccineerd bent, dan moet je buiten blijven staan.”

CoronaQuatsch zette het fragment op Twitter en schreef erbij: “Niet verplichten, maar wel restricties als je niet vaccineert! Allemaal een coronavaccin weigeren dus!”

Coolen van Brakel, die aangaf zich te zullen laten vaccineren tegen corona als er een bewezen effectief en veilig vaccin is, reageerde op dit bericht: “Hekel aan concerten?” Waarop CoronaQuatsch vroeg: “Nu u toch reageert heer Coolen van Brakel, kunt u ons eens uitleggen wat het probleem van gevaccineerden is om samen met niet-gevaccineerden een concert te bezoeken? Zij zijn immers immuun toch?”

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
1 jaar geleden

Niemand zich laten vaccineren + niemand het concertgebouw in = concertgebouw failliet. Simpel optelsommetje.

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Ja, dan valt het stil.
Daar heeft Ruud Coolen van Brakel geen goed antwoord op!
Of het is een onzin antwoord.
Lachen toch?

Rayoflight
Rayoflight
1 jaar geleden

Sesame credit , weer zo een CCP systeem. En weer zo een psychotische smile a la kill bill gates. lijkt me dat bij alle mensen die op de staats propaganda media aan het woord zijn een steekje of 21 los zit. Waarschijnlijk denken ze dat ze allemaal een hoge positie in ons nieuwe noord-korea krijgen. Dat zal ook wel zo zijn want NWO maakt gretig gebruik van usefull idiots. Maar wie wil er leven in zo een distopia ?

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

ik vindt het maar eng alle mensen die gevaccineerd zijn kunnen nooit meer ziek worden.. is heel goed voor de economie en de baas..
ik ben toch om de paar jaar lekker even ziek of dood ziek maar steeds beter wordt ik dan..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x