Buitenland

Australië: 24.000 kinderen worden geprikt in stadion, ouders zijn niet welkom

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Australische politicus heeft gezegd dat 24.000 kinderen in een stadion hun experimentele coronaprik zullen krijgen zonder dat hun ouders daarbij aanwezig zijn. Brad Hazzard, de minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales, deed deze verontrustende aankondiging eerder deze maand tijdens een persconferentie.

“Misschien kunnen mama en papa je afzetten. Je mama of papa of één van je familieleden. Zorg dat ze buiten de arena blijven, want we willen niet dat er te veel mensen rondlopen in de arena,” zei Hazzard. Hij voegde toe dat dit een ‘gouden kans’ is voor kinderen om zich te laten vaccineren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---


Hazzard maakte duidelijk dat ouders geen toegang krijgen tot de Qudos Bank Arena in het Olympisch park van Sydney terwijl hun kinderen geprikt worden. “Ik wil tegenover de mama’s en papa’s benadrukken dat er binnen goed voor jullie kinderen wordt gezorgd.”

Hij zei dat er onder meer verpleegsters en politieagenten zullen zijn om de kinderen aanwijzingen te geven. “Er wordt goed voor ze gezorgd dus mama en papa kunnen zich veilig voelen.”

Afgelopen week werden de eerste kinderen door Australische soldaten naar de ingang van het stadion geleid om de Pfizer-prik toegediend te krijgen. Kinderen moeten de prik halen om naar school te kunnen. Politici omschrijven het vaccin als ‘ticket naar de vrijheid’.


[Infowars]

4.6 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik heb hier maar één woord voor: WALGELIJK!
Onze kinderen zijn volwassen, maar ik kan mij nog zeer goed de periode herinneren, dat zij klein waren.
Het enige dat een kind wilt, als hij of zij een prik moeten krijgen of een andere medische behandeling, is dat zijn of haar moeder (of vader) er bij is.
Ik ben ook van mening dat dat een basisrecht is van ieder kind. Degene die hij het meest vertrouwt, MOET hierbij zijn.
DIT gebeuren illustreert weer, tenzij dit over de hele wereld wordt gestopt, naar toe gaat.
Het losweken (of losrukken) van de ouders ten opzichte van ieder kind.
Eén keer in mijn leven mochten mijn man en ik niet aanwezig zijn bij een behandeling van ons zoontje. En ik kan jullie vertellen, dat dat mijn leven lang een trauma is geweest. Dat was in 1981, toen ons lieve zoontje Julian in het Wilhelmina Gasthuis in Amsterdam lag. Ze moesten toen kijken wat er precies met hem aan de hand was en namen hem mee voor een ruggenmergpunctie. Ik weet het nog alsof het gisteren gebeurd is.
Wat de huidige sadisten wereldwijd willen, is de kinderen in bezit krijgen. Althans, ik kan het helaas niet anders zien. Je ziet de tekenen.
Het traditionele gezin, waarin het kind (in de meeste gevallen) liefdevol opgroeit, MOET schijnbaar totaal verdwijnen.
Het ENIGE dat ouders MASSAAL zouden moeten doen, is hun kinderen thuis houden. Laat ze daar maar met hun verpleegkundigen en politiemensen fijn in een leeg stadion staan.
Eendracht maakt macht. Als er geen kind wordt gebracht, is dat hele experiment zó van tafel.

Ruud
Ruud
2 jaren geleden

Australische bevolking voir einde 2022 uitgemoord.

Carlo
Carlo
2 jaren geleden

Ze zijn helemaal doorgedraaid daar, zeker te lang in de zon gelopen wat een mafkees.
Hij is in het verkeerde tijdperk geboren, iemand zou heel blij zijn met hem als rechterhand.

Wilbert thijsen
Wilbert thijsen
2 jaren geleden

De grootste georganiseerde misdaad ooit ! Om kinderen anders buiten te sluiten is gewoon zware dwang ! Onbegrijpelijk waarom juist in Australië deze onderdrukking zo groot is . Maar wat zullen de gevolgen zijn van deze rommel ! Ik denk dat onvruchtbaarheid t grootste doel is !

Back to top button
155
0
We lezen graag je reactie!x