Wetenschap

Wetenschappers: Parallelle werelden bestaan echt en interacteren met elkaar

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers van de Griffith University in Australië stellen dat parallelle werelden echt bestaan en dat ze met elkaar interacteren. In een paper dat gepubliceerd is in het prestigieuze tijdschrift Physical Review X presenteren ze ‘hard bewijs’ voor hun beweringen.

Het team zegt dat parallelle werelden niet onafhankelijk van elkaar evolueren, maar elkaar beïnvloeden door middel van afstoting, het verschijnsel dat bepaalde voorwerpen op andere voorwerpen een kracht uitoefenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wetenschappers: Parallelle werelden bestaan echt en interacteren met elkaar
Professor Howard Wiseman (Griffith University)

Deze interactie kan volgens de wetenschappers alle mysteries in de kwantummechanica oplossen. De kwantumtheorie is nodig om te verklaren hoe het universum op microschaal werkt. Het is echter moeilijk om de kwantumwereld te begrijpen omdat er fenomenen worden waargenomen die in strijd lijken te zijn met de wet van oorzaak en gevolg.

De Amerikaanse theoretisch natuurkundige Richard Feynman zei eens: “Ik denk dat niemand de kwantummechanica begrijpt.” Daar probeert de Griffith University nu verandering in te brengen. “Sinds 1957 wordt er in de kwantummechanica al gesproken over parallelle universa,” zei professor Howard Wiseman.

Wiseman en zijn collega’s stellen dat: Het universum waar we in leven onderdeel uitmaakt van een gigantische hoeveelheid werelden. Sommige zijn vrijwel identiek aan de onze, terwijl andere heel anders zijn. Al deze universa bestaan echt en hebben vastomlijnde eigenschappen. Alle kwantumfenomenen komen voort uit de universele kracht van afstoting tussen ‘nabijgelegen’ werelden.

Dr. Michael Hall zegt dat we zelfs kunnen gaan testen of er nog meer werelden zijn. Als er slechts één wereld is laat de theorie Newtoniaanse mechanica zien, maar in het geval van een gigantische hoeveelheid werelden laat de theorie kwantummechanica zien, aldus Hall.

[Griffith University]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De Wereldleraar reist vaak naar al deze ‘Parallelle werelden’.

David
David
9 jaren geleden

Een paar maanden geleden de serie “Fringe” gekeken van J.J. Abrams (bekend van de nieuwe Star Trek films met Nibiru verwijzingen).

De serie gaat over parallele werelden, quantummechanica, een false-flag “alien” invasie, mind-control, aanslagen op 9/11 en de overheid die die allemaal geheim houdt.

Producent: Fox (!)

Iedere aflevering heeft weer een “aparte” ontdekking, waarvan nu blijkt dat deze echt mogelijk zijn.

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Sorry, maar elke keer als ik over parallelle werelden hoor vraag ik me altijd af: Hebben deze wetenschappers nou echt niks beters te doen met hun tijd?

Axmann
Axmann
9 jaren geleden

Hoe gekker de ideeën, hoe meer mensen ze geloven. Men gaat tegenwoordig in steeds meer absurde dingen geloven, maar in God geloven ze niet. Welll…. ze zullen nog raar opkijken!

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x