Homepagina » Wetenschap » Wetenschappers: Parallelle werelden bestaan echt en interacteren met elkaar
Wetenschappers: Parallelle werelden bestaan echt en interacteren met elkaar

Wetenschappers: Parallelle werelden bestaan echt en interacteren met elkaar

Wetenschappers van de Griffith University in Australië stellen dat parallelle werelden echt bestaan en dat ze met elkaar interacteren. In een paper dat gepubliceerd is in het prestigieuze tijdschrift Physical Review X presenteren ze ‘hard bewijs’ voor hun beweringen.

Het team zegt dat parallelle werelden niet onafhankelijk van elkaar evolueren, maar elkaar beïnvloeden door middel van afstoting, het verschijnsel dat bepaalde voorwerpen op andere voorwerpen een kracht uitoefenen.

Wetenschappers: Parallelle werelden bestaan echt en interacteren met elkaar

Professor Howard Wiseman (Griffith University)

Deze interactie kan volgens de wetenschappers alle mysteries in de kwantummechanica oplossen. De kwantumtheorie is nodig om te verklaren hoe het universum op microschaal werkt. Het is echter moeilijk om de kwantumwereld te begrijpen omdat er fenomenen worden waargenomen die in strijd lijken te zijn met de wet van oorzaak en gevolg.

De Amerikaanse theoretisch natuurkundige Richard Feynman zei eens: “Ik denk dat niemand de kwantummechanica begrijpt.” Daar probeert de Griffith University nu verandering in te brengen. “Sinds 1957 wordt er in de kwantummechanica al gesproken over parallelle universa,” zei professor Howard Wiseman.

Wiseman en zijn collega’s stellen dat: Het universum waar we in leven onderdeel uitmaakt van een gigantische hoeveelheid werelden. Sommige zijn vrijwel identiek aan de onze, terwijl andere heel anders zijn. Al deze universa bestaan echt en hebben vastomlijnde eigenschappen. Alle kwantumfenomenen komen voort uit de universele kracht van afstoting tussen ‘nabijgelegen’ werelden.

Dr. Michael Hall zegt dat we zelfs kunnen gaan testen of er nog meer werelden zijn. Als er slechts één wereld is laat de theorie Newtoniaanse mechanica zien, maar in het geval van een gigantische hoeveelheid werelden laat de theorie kwantummechanica zien, aldus Hall.

[Griffith University]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • David schreef:

  Een paar maanden geleden de serie “Fringe” gekeken van J.J. Abrams (bekend van de nieuwe Star Trek films met Nibiru verwijzingen).

  De serie gaat over parallele werelden, quantummechanica, een false-flag “alien” invasie, mind-control, aanslagen op 9/11 en de overheid die die allemaal geheim houdt.

  Producent: Fox (!)

  Iedere aflevering heeft weer een “aparte” ontdekking, waarvan nu blijkt dat deze echt mogelijk zijn.

  7 likes
 • Arwijn schreef:

  Sorry, maar elke keer als ik over parallelle werelden hoor vraag ik me altijd af: Hebben deze wetenschappers nou echt niks beters te doen met hun tijd?

  3 likes
  • Henk001 schreef:

   Kun je iets beters verzinnen dan de wereld begrijpen? En dan bedoel ik begrijpen op een manier die anderen kunnen controleren. Geen onbewijsbaar individueel verklaringsmodel, zoals een religie
   En anders: zie je het nut van elektriciteit? Communicatiesatellieten? Zonnepanelen? GPS? Dat hadden we allemaal niet gehad als niet ooit wetenschappers fundamentele vragen hadden gesteld, waar toen op dat moment nog geen enkele praktische toepassing van kon worden voorzien.

   7 likes
 • Padja schreef:

  Als ik lees wie er heenreizen zal het wel een dolle boel zijn daar -:)
  “Lord , Here, Imam, Grandfather…

  Misschien ook weer verboden voor vrouwen?

  5 likes
  • Faith schreef:

   Er gaat ook een theorie de ronde dat alle hoge energieen, met name die van aardsengelen en engelen, niets meer met mannelijk en vrouweilijk te maken hebben maar onzijdig zijn, wat voor ons mensen nogal moeilijk te vatten is en ze het daarom voor het gemak allemaal maar op een hoop gegooid hebben en mannelijk genoemd. Daar kan ik me ook wel in vinden.

   1 likes
   • Padja schreef:

    Hi Faith.
    Die ken ik. Zelfs dat de Brahma van oorsprong onzijdig was.

    Tot nu toe ken ik maar één voorbeeld van een land dat een vrouwelijke hoogste godin eert. De maangodin van Ghana. Ben op zoek naar meer! -:)

    0 likes
    • Edwin schreef:

     Hoi padja!
     Helaas zijn de meeste Ghanezen tegenwoordig OF christen OF moslim.
     Er zijn nog dorpjes waar de oude natuurreligies leven, maar die zijn helaas langzamerhand aan het verdwijnen.

     1 likes
    • PHI schreef:

     SoPHIa is ook een (Griekse) godin (deze aarde/planeet) en aanbeden door de mystici/gnostici, in de tijd van voor de kaping door de R.K. Bestudeer de website van John Lamb Lash maar eens goed en beluister ook maar eens zijn onthullende en interessante broad-casts op You Tube…

     geef maar door…

     0 likes
     • Padja schreef:

      @phi
      Sophia godin van de wijsheid. Is toch één van meerdere godinnen. Worst naar mijn idee niet als “hoogste vereerd”

      @edwin . Ook moeder Maria staat onder god dacht ik.

      Ik bedoel dat er nergens een vrouw als hoogste god aanbeden wordt.
      Behalve dan in die dorpjes in Ghana die niet de zo’n mar de maan als hoogste godin hebben.

      1 likes
     • Edwin schreef:

      En de maria verering bij de katholieken dan?

      0 likes
  • Faith schreef:

   De spijker op zijn kop! Nu je het zegt. Verboden voor vrouwen zo zou je het inderdaad kunnen noemen. Natuurlijk zijn er ook vrouwelijke maar in de dominant mannelijke wereld worden die, dominant als ze zijn, onder het kleed geveegd. Je hoort, ziet en leest nooit over ze. Je zult zelf moeten zoeken naar de verhalen van Mahadevi, Artemis, Luna, Aphrodite, Sekhmet, Persephone, Maät, Shiva, Venus, Ganesha, Shiva en nog veel meer, want in de main stream media houden ze liever je aandacht op oorlog, de Oekraine, Sirië, bezuinigingen en armoe, belastingontduikende geldwolven, de sterren, Boko Haram, slap geouwehoer en talentenjachten.

   1 likes
 • Kalki schreef:

  De Wereldleraar reist vaak naar al deze ‘Parallelle werelden’.

  4 likes
  • Faith schreef:

   Niet alleen Wereldleraar Lord Maitreya reist heen en weer paralelle werelden, maar de Here Jezus ook, Imam Madhi ook, Konkachila en the Grandfather of the Hopi’s ook, ze worden ook allemaal verwacht, ze zitten in hogere dimensies en omdat Aarde nu in hogere frequentie komt, die op 21-12-2012 in een versneld tempo is geraakt, zijn ze makkelijker te bereiken. We zitten nu op het punt van waar je je op focust daar ga je heen.

   2 likes
  • jack schreef:

   als dat maar rap reeel wordt dan ben ik weg van dere klt aarde

   1 likes
  • Padja schreef:

   @kalki.
   Hi Lady kalki. Misschien ben jij wel wereldlerares. Maar te bescheiden onm jezelf Lady te noemen.
   Zou mij niet verbazen.
   -;).

   1 likes
  • Aardebewoner schreef:

   U ook ??

   Reizen naar paralelwerelden ?

   Doet u dat reizen ook ? (naar paralelwerelden).

   Die paralelwerelden bestaan.

   0 likes
 • Pascal schreef:

  Wanneer geeft de gemanipuleerde wetenschap eens door dat wij gewoon SOFTWARE zijn van de goden die ons gemaakt hebben zodat we in kunnen gaan zien dat wij een gemaakt product en project zijn van de buitenaardse die boven ons de leiding hebben.

  0 likes
  • Henk001 schreef:

   Zodra jij wetenschappelijk bewijs voor je bewering aanvoert geven de wetenschappers dat “door”.

   5 likes
   • Pascal schreef:

    Jij moet ook weten dat zoiets nooit word doorgegeven.

    Ik ben wellicht al wat verder in het geheel om zaken in te zien maar misschien met de NWO word het wel duidelijk gemaakt.

    0 likes
    • Edwin schreef:

     Wat ben jij stout zeg!
     Niemand is “verder ontwikkeld” of heeft “diepere inzichten” dan een ander..
     Ik dacht dat je doorhad hoe de matrix werkte, waarom doe je er dan aan mee?

     1 likes
     • Pascal schreef:

      Beste Edwin, we zijn allemaal verschillend dus er zijn zeker wel mensen met een dieper zicht dan andere!! Jij moet niet denken dat andere misschien niet weten hoe die matrix werkt. Wellicht denk je daar zelf heel bewust van te zijn maar is dat wellicht de eigen wereld die jezelf leid.

      0 likes
 • Anoniem schreef:

  Even een vraagje:

  Is een parallel universum het zelfde als een holografisch universum?

  0 likes
  • Henk001 schreef:

   nee. parallelle universa is één van de verklaringsmodellen voor de wiskundige beschrijving die in de quantumfysica voor deeltjes is ontdekt. die wiskundige beschrijving kun je namelijk opvatten alsof een deeltje in meer toestanden tegelijk kan zijn, terwijl er maar één kan worden waargenomen.
   een hologram is een interferentiepatroon van twee coherente lichtbundels, dat is vastgelegd in bijv een fotografische glasplaat. een object dat in één van die bundels verstoringen heeft veroorzaakt wordt weer zichtbaar als de glasplaat met dezelfde bundel licht wordt beschenen, en wel ruimtelijk (3D) doordat onder verschillende hoeken verschillende interferentiepatronen over elkaar zijn vastgelegd. het hologram zelf is dus niets anders dan “zwartingen” in een lichtgevoelig substraat.
   een holografisch universum is een verzinsel van mensen die niet weten wat een hologram is.

   4 likes
   • Bianca schreef:

    Hoi Henk,

    Ik las je antwoord over het holografisch universum / parallel universum.
    Ik heb hier zelf de volgende uitleg over : Als je een hologram neemt van bijvoorbeeld een appel, en je neemt er een stukje van af, net als bij een puzzel. Dan ontstaat er op dat kleine afgebroken puzzelstukje een afbeelding van Hele appel. Wel is waar iets kleiner dan het origineel.
    En een parallel universum leg ik uit als verschillende naaste elkaar bestaande werelden.
    Maar al die werelden maken deel uit van elkaar. Zowel parallel als holografisch. Net als dat het grote appelstukje deel uit maakt van het kleinere appelstukje.
    In de kwantumfysica maken alle dingen ook deel uit van alle andere dingen. Om het simpel uit te leggen. Net als een hologram.
    Dus zelf zou ik zeggen dat beide begrippen hetzelfde zijn.
    Groetjes, Bianca

    1 likes
    • Henk001 schreef:

     Omdat je overeenkomsten ziet wil dat nog niet zeggen dat ze hetzelfde zijn. Ik zie ook overeenkomsten tussen de Zon en een sinaasappel, maar dat wil niet zeggen dat de Zon en een sinaasappel eigenlijk hetzelfde zijn

     1 likes
 • Axmann schreef:

  Hoe gekker de ideeën, hoe meer mensen ze geloven. Men gaat tegenwoordig in steeds meer absurde dingen geloven, maar in God geloven ze niet. Welll…. ze zullen nog raar opkijken!

  3 likes
 • bert s schreef:

  Wat mij verbaasd is dat deze wetenschappers zeggen dat parallelle werelden echt zijn maar misschien mis ik iets, ik zie in dit artikel nergens hard bewijs dat dit ook echt waar is. Verder is het wel grappig om te lezen dat mensen er altijd films of series bij halen. Tegen deze mensen zou ik graag willen zeggen, haal feit en fictie aub niet door elkaar, nog even en we moeten gaan geloven dat superman echt is en Krypton ook echt heeft bestaan, in een parallelle wereld dan waarschijnlijk, of misschien ook niet?

  1 likes
  • Edwin schreef:

   Of parallelle werelden bestaan, weet ik niet zeker….
   Wat ik WEL zeker weet, is dat er echt mensen bestaan die beweren dat parallelle werelden bestaan.
   Voor mij is ieder mens een universum op zichzelf

   1 likes
 • max schreef:

  als jullie het niet erg vinden, ik duik even mijn blauwe telefooncel in om wat andere werelden te bezoeken..

  even kijken waar de timelords uithangen

  2 likes
 • Candor schreef:

  Er bevind zich veel tussen de werelden in , we zien maar slechts 5 % van het totale lichtspectrum .

  Dat je iets niet kunt zien wil niet zeggen dat het niet bestaat , wind en bacterien kun je ook niet zien we weten allemaal dat ze bestaan .

  There is no empty space dit heeft Einstein al bewezen en die heeft ook al aangetoond dat er parallel universes een feit is .

  Het is een feit dat er geen vaste materie bestaat en dat alles in het universum een frequency is .

  https://www.youtube.com/watch?v=ZdEl8OlQlLc#t=24

  2 likes
 • Tim schreef:

  Wellicht dat voor de serieus geïnteresseerden in een wetenschappelijke benadering en koppeling met spiritualiteit (met inbegrip van kwantumfysica e.v.a.), het boek (of gratis als e-book online te vinden) Ontheemde zielen ontwaken, van Jan Wicherink iets is? Lees voor een overzicht van de behandelde onderwerpen de inhoudsopgave op onderstaande link maar eens door.

  http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/SODA_toc.html

  2 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Ja dit klopt er zijn naast voor onze 5 zintuigen waarnemingen ook allerlei andere universa aanwezig.

  1 likes
 • x

  Check Also

  Hoeveel versies van jezelf bestaan er? Deze natuurkundige stelt dat er ontelbaar veel parallelle universa zijn

  Hoeveel versies van jezelf bestaan er? Deze natuurkundige stelt dat er ontelbaar veel parallelle universa zijn

  De veel-werelden-interpretatie, ook wel de theorie van ...

  Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

  Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

  Ons onderbewustzijn ‘ziet’ bepaalde gebeurtenissen één tot ...

  >